t5t6
|
Mi uporabljamo Mutsy 4 rider že šest mesecev, z njim sem srednje zadovoljna, glede na ceno me je celo malo razočaral. Kolesa imamo penasta zaradi makadama pa so bila po dveh mesecih že skoraj brez profila. Pred kratkim se nam je kar zgubil en vijak s podvozja, sicer so nam ga v BC takoj zamenjali, na naš predlog so ga vzeli iz razstavnega modela). Želela sem dokupti držalo za sekleničko in ne obstaja (vsi cenejši vozički imajo to opcijo), tako, da smo gor namontirali nosilec za na kolo. Imam original torbo, ki se jo namotira tako, da te moti, ko držiš ročaj, pa tudi čudno se opleta, če je prepolnana in ni otroka v vuzičku se lahko voziček tudi prevrne nazaj. Podvozje je nekoliko preširoko, po eni strani mi je to všeč, sem pa imela že probleme v trgovini med policami, pa tudi v vsak prtljažnik ne spraviš tega vozička. Najbolj pa me moti to, da so vsi gumbi zelo trdi, naš športni del je izredno težko dajat gor in dol, niti približno ni tako kot na tistem predstavitvenem videu, ki je na internetu. V BC so rekli, da se bodo gumbi sčasoma razmigali, pa se še niso. Tudi gumb, za naslon pri športnem delu je izredno trd, da ne govori o tistih dveh, na katerih piše small/large, ki še vedno ne razumem kako se jih uporablja. Za vse, ki uporabljate 4 rider športni del imam eno vprašanje. Ali se ta voziček da sestavit brez, da se športni del odstrani? Na predstavitvenem videu namreč to zgleda zelo enostavno, meni in možu pa nikakor ne uspe, nekje se nekaj zatakne in voziček se ne sestavi. V BC so mi rekli, da ga sploh ni možno sestavit, brez da odstraniš športni del. Meni pa nič več ni jasno? No ima pa voziček tudi svoje prednosti, na mestu ga obrnem brez problema, je izredno lahko vodljiv, dobro se je obnesel na snegu, je lahek in lep, in mislim, da je za otroka zelo udoben.
|