|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
19.5.2010 22:21:39   
Anonimen
Ja jaz sem to opazia le če sem na ročaj preveč težko obesila in potem hitro hodila ... pač takrat se težišče bol nazaj pomakne in sprednja kolesa sploh po neravni podlagi nimajo več najbolšega oprijema. Tak da jaz vse spodaj v košari prevažam in nič na ročaju in s tem nimam problemov.

(odgovor članu nebo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
20.5.2010 7:41:49   
nebo
A tako, jaz nimam nič obešeno na ročaju, bom jaz to sedaj preverila, če preveč dol tišim, kaj pa če je to takrat, ko otrok gleda mene???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.5.2010 21:17:08   
anajrim
Ali katera mogoče ve ali ima Mutsy prevleko za košaro proti komarjem??????

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.5.2010 21:21:42   
Anonimen
Nima je.Lahko pa kako univerzalno kupiš. V Müllerju poglej ...

< Sporočilo je popravil Otika -- 24.5.2010 21:22:30 >

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.5.2010 21:30:09   
anajrim
ok hval... se mi je zdelo da je nima!!!!

Imaš ti kakšno ?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.5.2010 22:12:50   
Anonimen
Ne nimam ... za košaro je nisem potrebovala, ker smo jo uporabljali od novembra do marca ... za športni del je pa nisem pogrešala ...

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
30.5.2010 21:35:06   
t5t6
Mi uporabljamo Mutsy 4 rider že šest mesecev, z njim sem srednje zadovoljna, glede na ceno me je celo malo razočaral.

Kolesa imamo penasta zaradi makadama pa so bila po dveh mesecih že skoraj brez profila. Pred kratkim se nam je kar zgubil en vijak s podvozja, sicer so nam ga v BC takoj zamenjali, na naš predlog so ga vzeli iz razstavnega modela). Želela sem dokupti držalo za sekleničko in ne obstaja (vsi cenejši vozički imajo to opcijo), tako, da smo gor namontirali nosilec za na kolo. Imam original torbo, ki se jo namotira tako, da te moti, ko držiš ročaj, pa tudi čudno se opleta, če je prepolnana in ni otroka v vuzičku se lahko voziček tudi prevrne nazaj. Podvozje je nekoliko preširoko, po eni strani mi je to všeč, sem pa imela že probleme v trgovini med policami, pa tudi v vsak prtljažnik ne spraviš tega vozička.

Najbolj pa me moti to, da so vsi gumbi zelo trdi, naš športni del je izredno težko dajat gor in dol, niti približno ni tako kot na tistem predstavitvenem videu, ki je na internetu. V BC so rekli, da se bodo gumbi sčasoma razmigali, pa se še niso. Tudi gumb, za naslon pri športnem delu je izredno trd, da ne govori o tistih dveh, na katerih piše small/large, ki še vedno ne razumem kako se jih uporablja.

Za vse, ki uporabljate 4 rider športni del imam eno vprašanje. Ali se ta voziček da sestavit brez, da se športni del odstrani? Na predstavitvenem videu namreč to zgleda zelo enostavno, meni in možu pa nikakor ne uspe, nekje se nekaj zatakne in voziček se ne sestavi. V BC so mi rekli, da ga sploh ni možno sestavit, brez da odstraniš športni del. Meni pa nič več ni jasno?

No ima pa voziček tudi svoje prednosti, na mestu ga obrnem brez problema, je izredno lahko vodljiv, dobro se je obnesel na snegu, je lahek in lep, in mislim, da je za otroka zelo udoben.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
30.5.2010 22:03:09   
Anonimen
Glede trdosti gumbov se strinjam s teboj, ampak jaz sem se navadila in gre čisto vredu vse skupaj.

Kar se torbe tiče ... ne obešaj je na ročaj, ampak jo namontiraj na hrbtno stran naslonjala sedeža in ti ne bo opletala.

Kar se koles tiče ... mene je prodajalec v BC posebej opozioril, da če bom voziček skoraj vsakodnevno vozila po makedamu, da naj ne kupujem penastih koles, ker se bodo zelo hitro obrabila ... zato sem vzela napihljiva in so super, še čisto nič obrabljena po letu in pol uporabe.

Glede ogrodja in vijakov ... smo imeli tudi mi težave (sem o tem že pisala), smo reklamirali ogrodje, dobili novega in sedaj je vse BP.

Glede zlaganja ... BP se zloži z ali brez športnega dela montiranega na ogrodje. Če je sedež gor, se vmes malo zatakne, ampak takrat pogumno pritisneš naprej navzdol in se naprej zloži.

Glede držala za pijačo ... jaz ga ne pogrešam sploh ... imam vse v veliki nakupovalni košari spodaj, še posebej flaško pa v termo torbici, da poleti pijača ni pregreta pozimi pa ne premrzla ...

Glede širine podvozja ... kot je na začetku te teme napisano, so kolesa samo 1cm širša kot pri naprimer Quinne Buzz-u tako da jaz tut pri tem ne vidim res nobenega problema ...

< Sporočilo je popravil Otika -- 30.5.2010 22:04:48 >

(odgovor članu t5t6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
31.5.2010 7:43:30   
t5t6
Najprej najlepša hvala za nasvete,

Kar se torbe tiče ... ne obešaj je na ročaj, ampak jo namontiraj na hrbtno stran naslonjala sedeža in ti ne bo opletala. To se mi zdi dokaj dobra varjanta, ko je otrok v sedečem položaju ampak, ko naslonjalo spustš Ž(kar je pri nas pogosto) verjetno to ne bo šlo?

Kar se koles tiče ... mene je prodajalec v BC posebej opozioril, da če bom voziček skoraj vsakodnevno vozila po makedamu, da naj ne kupujem penastih koles, ker se bodo zelo hitro obrabila ... zato sem vzela napihljiva in so super, še čisto nič obrabljena po letu in pol uporabe. Nam pa je prodajalka obratno svetovala penasta kolesa za makada, ker je pri napihljivih verjetnost, da se preluknjajo. user posted image

Glede ogrodja in vijakov ... smo imeli tudi mi težave (sem o tem že pisala), smo reklamirali ogrodje, dobili novega in sedaj je vse BP.

Glede zlaganja ... BP se zloži z ali brez športnega dela montiranega na ogrodje. Če je sedež gor, se vmes malo zatakne, ampak takrat pogumno pritisneš naprej navzdol in se naprej zloži. Vztrajno poskušam pa ne gre, imam celo namen it v BC v Lj, da mi pokažejo, ker v KP pravijo, da to ni možno. Mi opišeš prosim točno postopek kako to narediš? A je vseeno kam je športni del obrnjen?

Glede držala za pijačo ... jaz ga ne pogrešam sploh ... imam vse v veliki nakupovalni košari spodaj, še posebej flaško pa v termo torbici, da poleti pijača ni pregreta pozimi pa ne premrzla ... No jaz sem držalo potrebovala za mojo vodo, ne pa za otroško flaško, ker velikokrat z vozičkom tečem potrbujem vodo pri roki. Glede košare pa je meni tista spodaj, ki smo jo dobili skupaj z vozičkom,  ful neuporabna, ker se hitro umaže, saj je na višini koles in v njo gre prah in kamenčki. Imaš ti še kakšnop posebno košaro?

Kaj mi veš razložit kako se uporabljata tista dva gumba na katerih piše small/ large, jaz jih, ko je voziček namontiran sploh ne morem zavrtet.

Hvala za odgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
31.5.2010 8:04:49   
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
živjo, no jst nimam tega vozka imam od bambinoworlda ki sm ga kupila v spletni trgovini: trgovina-risp in sm ful zadovolna ker je res dobr in vse izdelke za malčke majo pocen. Kar se tiče mreže prot komarjem pa sm kupila univerzalni komarnik v rutarju ki ga sama oblikuješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
31.5.2010 9:53:51   
Anonimen
t5t6 ... ja ogrodje se zloži samo, če je sedež naprej obrnjen ne nazaj proti mamici ... tako pa res ne gre user posted image

Glede koles ... men je bilo pa bol logično, da napihljiva vzamem, ker če bi bil res tak riziko predrtja gume, potem bi npr. gorska kolesa pa samokolnice ipd. imeli penaste gume user posted image

Košara ... ja tista spodnja je dokaj nepraktična za običajno robo ... tako da imam jaz tam stalno pospravljeno dežno prevleko in en mini dežnik zame ... ostala roba je pa v nakupovalni košari, ki se jo lahko tudi sname, tako da jaz previjalen torbe za na sprehode niti rabila nisem ... no tole je ta zadva: http://www.invodo.com/Shopping-Basket/p/Z1BS1051

Pijača ... ja saj tut svojo sem imela spodaj v košari ... tut jaz ne maram tople vode user posted image

(odgovor članu aaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
31.5.2010 10:33:49   
t5t6
Najlepša ti hvala, zdaj mi je malo več jasno, celo mi je uspelo sestavit vozičekuser posted image  Samo še eno vprašanje, ko je ta nakupovalna košara nastavljena (zdi se mi ful dobra) se vozičehk lahko nastavi v ležeč položaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
31.5.2010 10:36:22   
Anonimen
Ja lahko ... tut sname se lahko ... edino večjih zadev ne morš ven in not dajat.

(odgovor članu t5t6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1288
1.6.2010 11:23:22   
skuštrana
Torba, jaz sem jo imela normalno naštimano na ročaj, potem sem jo pa čisto nizko potisnila in je bilo vse ok. Tudi na Spyderju delam tako, pa se ne prevrne ( kar ni bil običaj pri Zappuuser posted image ). Mogoče je fora v tem da imamo urban riderja. In nimam original torbe, ampak eno previjalno od Georga, kupljeno v Zda.

Kolesa, joj, ne penasta. Če je to enaka pena kot na Spyderju se bodo full obrabila, sploh po makedamu.... Mi imamo urban riderja že 3 leta, pa nobenih problemov z napihljivimi kolesi. Še napumpala sem jih samo enkrat .

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
2.6.2010 19:18:14   
pikizenc
jaz mam pa eno vprašanje za zadovoljne uporabnice user posted image

Kolikor berem naj bi bil 4rider dobro okreten, pa greste lahko po nakupih z njim dejansko? V trgovinah vedno srečujem kakšne manjše vozičke, mutsy-jev recimo pa nikol, čeprav jih po ulici vidim ogromno.

Pa povejte mi še kakšne avte imate, če lahko. Nimam filinga a ga spravim v mojega. Imava seat ibizo kar je rang tam nekje clio, mazda 3, punto, fabia itd. Domnevam, da ga spravim not če ga razstavim, kaj pa če športni del oz. vsaj držalo gor pustim. Btw ko mi je v BC kazala prodajalka kako se zloži, je držalo čist dol vzela, pa najbrž ni nujno.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
2.6.2010 19:25:16   
Anonimen
Jaz grem z našim 4riderjem povsod v trgovino in zaenkrat še nisem imela problemov.

Katero držalo je prodajalka pri zlaganju dol vzela? A sprednje varovalo? Če to misliš, se da to varovalo premikat gor in dol in če ga premakneš gor, ne da pri zloženem vozičku prktično nobenih dodatnih cm v širino. Glede na to, kako gre voziček v Ibizo pa ne vem ... če je prtljažnik širok vsaj 105cm potem bi moral it skoraj sigurno noter s sedežem montiranim gor .... mogoče bi bilo treba edino odmontirat kako kolo dol, a je to v sekundi narejeno in ni problema. Bi bilo pa najbolje sprobat ...

(odgovor članu pikizenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
2.6.2010 19:30:29   
pikizenc
Ma prodajalka je vzela dol prav držalo od vozička - tm k držiš, da porivaš voziček. Se pravi vzela je dol kr športni del, na katerega je bilo še vedno namontirano držalo al kako se temu reče. Ostalo je samo kolesje, ki se pa res na majhno zloži. Pismo sam na širini prtljažnika mi pa zmanjka ene 10 cm po moje.

A so vam v trgovini pustili peljat voziček ven do avta, da probaš agre v prtljažnik?

< Sporočilo je popravil pikizenc -- 2.6.2010 19:31:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
2.6.2010 19:34:45   
Anonimen
Pikizenc ti pa potem govoriš o Sliderju in ne o 4riderju. Namreč pri 4riderju se ročaj ne vzame dol, pri Sliderju pa se. Samo na hitro za pogledat sta pa ogrodji skoraj isti dokler ne vidiš sedeža.

Aja če kolesa dol vzameš (pa verjetno tudi ročaj) ima pa Slider 75cm v dolžino, 4rider pa 100cm.

(odgovor članu pikizenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
2.6.2010 19:35:57   
Anonimen
Glede probe če gre voziček v partljažnik pri nas ni bilo problema, ker je nismo rabili (imamo Mazdo5) ... samo pomoje in kakor so punce tule govorile v BC ni noben problem glede tega ... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
2.6.2010 19:36:42   
Anonimen
Aja no tole je 4rider: http://www.mutsy.nl/products/4rider/technical
tole je pa Slider: http://www.mutsy.nl/products/slider/options

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
2.6.2010 21:38:04   
pikizenc
Aja pol pa mogoče nisem dobr pogledala. Ravno gledam mutsyjevo stran, ja sigurno je bil slider. user posted image  A mi znaš povedat kakšna je razlika med njima v realnosti? Specifikacije sem sicer pogledala, zdej mi je jasno zakaj mi je bil tok težek user posted image  sem zasledila, da naj bi bil 4rider boljši, ampak zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
2.6.2010 21:45:23   
Anonimen
Zakaj pravijo, da je bolši nebi vedela ... no mogoče zaradi modernejšega dizajna sedeža pa ker se da ročaj naprej in nazaj dajat ... men je pač 4rider bolši zaradi tega, ker mi školkasta oblika sedeža ne potegne (da ima otrok noge v luft ko spi).

(odgovor članu pikizenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
4.6.2010 13:47:43   
jakipaki83
Lep pozdrav, javla se še ena 4riderka user posted image . Sicer z vozičkom ful zadovoljna, ampak z eno majšo težavo. Vem, da je bilo že govora o reklamaciji, ampak ne najdem tiste strani. Pa bi še enkrat vprašala. Naš 4rider je začel spredaj (pri vzmetenju na levi strani) škripat. Ne škriple vedno, ampak če je makedam pa prav najeda tisti zvok. A mislite, da se splača it reklamirat, a je taka obraba pač normalna. Pa še nekaj. Če je dala v BC katera reklamacijo na Mutsyja. Koliko časa traja, da ga popravijo? In v kakšnem primeru ti priskrbijo novo podvozje? Ker pri nas tusi ena guma malo opleta. Kot da je feltna skrivljena.
Hvala za pomoč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
4.6.2010 13:51:56   
Anonimen
Ja jaz sem ga reklamirala zaradi škripanje ... me najprej niso resno jemali pa sem ga tam pustila, da ga bo serviser poledal (sem dobila nadomestni voziček ... eno ogromno karjolo od CAMa ... obup) čez en teden je bil popravljen, in je bil lak mesec al nekaj takega celo ok ... potem se je pa začelo jovo na novo oz. še glasneje in še pogosteje in sem šla spet nazaj in zahtevala novo ogrodje ... smo šeenkrat izpolnili tisti listek in v parih dneh so nas klicali, da je ogrodje pripravljeno na prevzem ... zdaj je BP ...

(odgovor članu jakipaki83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
4.6.2010 16:42:14   
jakipaki83
Hvala za odgovor... Torej vztrajnost. Morm pa zrihat v 2 mesecih, ker potem ni več garancije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?