|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
5.6.2010 8:45:49   
smuki
Ojla!

Evo, še ena uporabnica Mutsy-a. Za enkrat nismo imeli večjih problemov, razen to, da se eno kolo mal posvoje vrti (bo treba šprikle naravnat) in to že od samega začetka. Uporabljamo ga zdaj pa že 4 mesece in se mala zelo rada vozi z njim. Za enkrat še uporabljamo košaro, ampak ji bo kmalu in premajhna in postaja čedalje bolj firbčna in ji ni več za ležat user posted image .

Brala sem že na začetku, vendar zdaj ne najdem... user posted image
Kupila bi rada marelo in pa to nakupovalno vrečo.
Glede na to, da mi ni za čakat preko BC, me zanima ali obstaja kakšna varianta (spletna trgovina ali MediaShop), ki imajo to dvoje na zalogi?

Ali je mogoče katera kupovala marelo od katerega drugega vozička, pa da paše na mutsyevo ogrodje?

Hvala za pomoč!

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.6.2010 9:20:39   
Anonimen
Marela bo stran vržen denar ... kupi raje pepenny senčnik.

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.6.2010 9:38:56   
smuki
Pa jim ni vroče pod tem senčnikom?

Kaj pa košara? Kje ste jo nabavljali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.6.2010 21:37:04   
Anonimen
Soloh ne ... voziček je prav tako zračen, kot če nebi bilo ničesar nanj montiranega, ker je v bistvu samo podaljšek strehice ... jaz sem z njim super zadovoljna, sploh ker mi ni treba non stop gledat, če ji marela dela senco ... sem tudi jaz najprej dežniček kupila, tako da ne govorim na pamet user posted image

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.6.2010 10:39:40   
skuštrana
Otika, ti, ki vse sprobaš in preučiš, daj mi povej a si pepenija namontirala na spiderja? Ker jaz sem se nekaj trudila pred par dnevi, pa sem odnehala, ker sem bila sama sebi smešna user posted image Če si, kako???

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.6.2010 12:14:56   
Anonimen
A veš, da še nisem probala, ker za dalše sprehode in to imamo še vedno 4riderja ... Spider je pa v avtu, če je treba v kako trgovino na hitro skočit in to ... bom pa probala zvečer, ker trenutno ni avta z vozičkom v kufru doma user posted image

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
7.6.2010 10:17:01   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

A veš, da še nisem probala, ker za dalše sprehode in to imamo še vedno 4riderja ... Spider je pa v avtu, če je treba v kako trgovino na hitro skočit in to ... bom pa probala zvečer, ker trenutno ni avta z vozičkom v kufru doma user posted image

Super, pa poročilo plis user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
7.6.2010 12:12:34   
Anonimen
Skuštrana, ni mi čisto jasno zakaj bi bila težava pepenija montirat na Spiderja? Sama sem ga zmontirala gor bp v minutki ...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1308
7.6.2010 19:01:17   
pikizenc
Punce, kako se pa kej blago čisti? Razmišljam o šampanjec barvi, pa je kar svetla. Če se to ne da spucat ok, bo treba kakšno temnejšo najbrž ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
7.6.2010 21:30:30   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Skuštrana, ni mi čisto jasno zakaj bi bila težava pepenija montirat na Spiderja? Sama sem ga zmontirala gor bp v minutki ...

user posted image

Jaz sem bolj antitalent za te stvari user posted image Ampak se mi zdi da je moj lok na pepeniju, spredaj, malo zvit in ga moram poravnat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
7.6.2010 21:51:33   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Punce, kako se pa kej blago čisti? Razmišljam o šampanjec barvi, pa je kar svetla. Če se to ne da spucat ok, bo treba kakšno temnejšo najbrž ...

Jaz imam svetlo mdrega mutsya...ice blue...pa sem ravno danes vse skupaj vrgla v stroj na občutljiv program na 30 stopinj in na 600 obratov...vse se je super opralo in nič poškodovalo...pran je bil pa že večkrat...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1311
8.6.2010 17:30:28   
Adelina
Otika a lahko eno vprašanje? Kam privežeš tiste zadnje trakove-a kar k stranskim?Sem tud na strani kjer prodajajo pepenija vidla, da jih nikjer ni, pri men so pa sami štriki vsepovsod, pa se mi še zdi, da ne stoji tako lepo napeto.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
8.6.2010 17:41:21   
Božička09
Punce,

kako se ta voziček obnese na makdamu, poljskih poteh? Je primeren za tek, rolanje, ima ročno zavoro?

Hvala hvala za odgovore vsem user posted image

Lp.

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
8.6.2010 20:35:47   
pikizenc
Uff še eno vprašanje od mene user posted image  A ima košara od 4riderja kakšno držalo? V BC nisem bila dovolj pozorna, da bi gledala, iz slik mi pa ni jasno. 

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
8.6.2010 20:48:42   
nenka7
tudi mi smo kupili mutsija, 4-riderja, rdečega, kako je lep... pa čeprav bo v uporabi šele oktobra, ampak prav lep je in ful dobro vodljiv... hvala za vse poste, pa najbrž bom tudi jaz še kaj vprašala, ko bomo začeli uporabljati!!

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
8.6.2010 20:59:06   
barika
eeemmmmm, sej ne vem, če lahko sem napišem user posted image
v glavnem, prodam original dežno prevleko za spiderja. user posted image

...
nimam glih mutsia imam pa pepeny senčnik in ga kamot navežem na lupinico in na quinny freestyla, tiste stranske trakove pa skrijem med senčnik in strehico.
mi je pa tak fajn, ko dam otroku pepeny gor in me nekatere mamice tak žalostno gledajo, ko morejo tist dežnik non stop popravlat, da otroku ne sveti sonce user posted image user posted image user posted image , sem sama sprobala pa ni bilo fajn, tale zadeva je pa vredna svojega denarja  user posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 8.6.2010 21:02:02 >

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
8.6.2010 21:06:07   
anajrim
mutsy je super vodljiv po makedamu in mi smo velikokrat rolali...le potrebno je bilo blokirat kolesa...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.6.2010 9:17:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina
Otika a lahko eno vprašanje? Kam privežeš tiste zadnje trakove-a kar k stranskim?Sem tud na strani kjer prodajajo pepenija vidla, da jih nikjer ni, pri men so pa sami štriki vsepovsod, pa se mi še zdi, da ne stoji tako lepo napeto.

Jaz sem tista srednja trakova stran porezala, ker ju ne rabim. Drugače so pa mišljeni, da jih na ročaj od vozička privežeš in s tem reguliraš kolko bo senčnik naprej ... samo men to rata tut brez teh trakov.

IZVIRNO SPOROČILO: Božička09
kako se ta voziček obnese na makdamu, poljskih poteh? Je primeren za tek, rolanje, ima ročno zavoro?

Ti svetujem, da greš celo temo prebrat, ker so o vsem tem že pisale user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc
Uff še eno vprašanje od mene  A ima košara od 4riderja kakšno držalo? V BC nisem bila dovolj pozorna, da bi gledala, iz slik mi pa ni jasno. 

Navadne košare imajo pasove za prenašat košaro, samo mi jih nismo rabili in so bili bol ko ne v napoto ... košara Joey Silver ima pa za prenašat tak sistem kot naprimer Quinney-jeve košare, kjer je ročaj kar zgornji del strehice.

IZVIRNO SPOROČILO: barika
v glavnem, prodam original dežno prevleko za spiderja.

Cena? user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 9.6.2010 9:18:29 >

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.6.2010 18:47:56   
pikizenc
Otika ti si lifesaver user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
9.6.2010 19:09:50   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu pikizenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
9.6.2010 22:01:58   
barika
Otika, pojma nimam kakšne so cene v trgovini, ampak dala bi ga za 10€. (če ni v trgovini tud taka cena, potem ceneje)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
9.6.2010 22:05:04   
Anonimen
Če je še ok ... torej cela, nič počena, jo kupim user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
9.6.2010 22:07:18   
barika
bom jutri pogledala, pa ti pošljem ZS user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
9.6.2010 22:08:11   
Anonimen
Okidoki user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
13.6.2010 14:53:08   
rozcaa
Zivjo vsem mutsy fanicam!user posted image
Tudi pri nas imamo ta vozicek in morem rect, da sem kr zadovoljna z njim. Imam pa par vprasanj za vas, sploh zate Otika, ki si zgleda tahujs poznavalka.user posted image  
Nas enoletnik je ze kr fajn umazal šp. del. sploh tist ročaj spredi, ampak ne vem, kk bi blago dol dobila..? Je sploh mozno?
Sprednja kolesa so tudi pri nas ze kr precej v razsulu.Skripajo, ko pa hocem it z vozom kaj hitreje, se pa zacnejo trest in celo zablokirajo, tk da pri meni tek ali rolanje sploh ne pride v poštev.user posted image Je to pri vas tudi tako?user posted image Tista vzmet za zaklenitev koles pa meni dela samo v rikverc. ce zaklenim kolesa in grem naprej, se zacnejo zvijati.user posted image  user posted image
Vozicek je pa leto in pol star-garancija je pa samo eno leto, ne? Koliko kaj stane novo podvozje oz. samo sprednji dve kolesi?
Najlepsa hvala za pomoc in odgovore!
Pozdravcek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?