|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
13.6.2010 15:36:34   
Anonimen
Rozica, garancija na ogrodje je 2 leti na blago pa 1 leto ...

Drugače pa voziček ni namenjen rolanju, imaš tut na strani na ogrodju to napisano.

Blago iz sprednjega varovala ne gre dol ... sem pa jaz zadevo zmočila pa zdrgnila s pralnim praškom za ročno pranje pa fino še s ščetko zdrgnila, fino splaknila, da je šla vsa pena ven in posušila, pa je bil ko nov ... ostale dele (razen strehice) sem pa kar v stroj vrgla.

Glede blokiranja koles ... a imaš prav kolesa namontirana gor? Je levo kolo na levi in desno na desni strani? Še jih imaš kontra in zablokiraš, se kolesa postavijo v tak položaj naprej (kot bi z vozičkom šel rikverc) in če hočeš it s tako zablokiranimi naprej, grejo mal sem in tja ... vzemi sprednja kolesa dol pa poglej ker sta na tisti plastiki R in L napisana in leva stran vozička je tvoja leva, če držiš voziček za ročaj, torej na tiosto stran daš kolo z oznako L na desno pa kolo z oznako R.

Pa prva kolesa se zvijajo, ko greš hitreje samo zaradi konstrukcije vozička pa ker takrat ko greš hitro avtomatsko malo bol pritisneš na ročaj, sprednja kolesa zgubijo oprijem in začnejo sem in tja uhajat.

(odgovor članu rozcaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
13.6.2010 18:37:00   
BabyKitty
Punce ali imate kakšne sveže podatke, koliko časa ste čakale na voziček user posted image da vem, koliko časa še imam, da se odločim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
13.6.2010 20:32:40   
anajrim
Blago iz sprednjega varovala ne gre dol ... sem pa jaz zadevo zmočila pa zdrgnila s pralnim praškom za ročno pranje pa fino še s ščetko zdrgnila, fino splaknila, da je šla vsa pena ven in posušila, pa je bil ko nov ... ostale dele (razen strehice) sem pa kar v stroj vrgla.

Jaz sem v stroj vrgla tudi ta sprednji del pa mu ni bilo popolnoma nič... se je super opral...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.6.2010 20:46:58   
little angel
prodam mutsy slider barve kaki!star je 4 mesece.... sportni del je prakiticno nerabljen. cena 500eu. zraven sta se prevleki za dez za kosaro in sportni del, previjalna torba, adapteri za lupinico maxi cosi, sencnik in zimska vreca. vec informacij na katja89@mail386.com

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.6.2010 21:51:32   
little angel
user posted image

user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
16.6.2010 21:55:08   
bambina07
V kompletu prodam:

1. voziček Mutsy 4-rider v barvi Silver Blue. Lastnosti: 4 kolesnik, sprednja kolesa vrtljiva za 360 stopinj, napihljive zračnice s priloženo tlačilko, penast ročaj nastavljiv po višini, 5-točkovni varnostni pas, športni del je možno obrniti v obe smeri, itd. Več si lahko preberete na http://www.mutsy.nl/products/4rider/options

fotke:
http://www4.slikomat.com/10/0616/wj-voziek.jpg
http://www4.slikomat.com/10/0616/ta5-voziek.jpg
http://www4.slikomat.com/10/0616/rt6-voziek.jpg

2. Mutsy košara v barvi Joey Silver (rabljena 3 mesece)

http://www4.slikomat.com/10/0616/sny-koara.jpg

3. Mutsy nakupovalna košara
4. adapterji za Maxi Cosi lupinico

Ob nakupu vam podarimo senčnik Pepeny UV 35+.
Voziček je bil kupljen januarja 2009 in bil v uporabi eno leto. Zelo dobro ohranjen. Posameznih delov ne prodajamo, samo komplet. Prevzem možen v Mariboru ali Ljubljani. Cena 400 evrov. Tel: 031 780 705

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
21.6.2010 9:12:26   
jakipaki83
Samo popravila bi Otiko. V BC so skrajšali garancije. Za ogrodje je 1 leto, za blago pol leta. Mi imamo še 1 mesec časa, da ugotovimo kaj bo z našim ogrodjem user posted image

(odgovor članu bambina07)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
21.6.2010 11:37:55   
Anonimen
Kaj a res? Hudo, a je bilo preveč reklamacija al kako?

(odgovor članu jakipaki83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
21.6.2010 11:39:17   
pupika_30
Midva z možem sva v soboto postala lastnika 4riderja. Sicer imava zaenkrat ogrodje, športni del v rdeči barvi, zimsko vrečo v modri barvi, prevleko za dež za košaro in za športni del ter tisto ta velik košaro za pod voziček.
Voziček je res lep, lepo vodljiv, všeč nama je. Komaj čakava, da ga bova lahko dala v uporabo, takrat vam bom lahko več povedala kako in kaj je z vozičkom.
Čakava pa še košaro v barvi šampanjca, ki pa naj bi prišla v roku 1-2 tednov.

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1334
21.6.2010 11:39:59   
pupika_30
Midva z možem sva v soboto postala lastnika 4riderja. Sicer imava zaenkrat ogrodje, športni del v rdeči barvi, zimsko vrečo v modri barvi, prevleko za dež za košaro in za športni del ter tisto ta velik košaro za pod voziček.
Voziček je res lep, lepo vodljiv, všeč nama je. Komaj čakava, da ga bova lahko dala v uporabo, takrat vam bom lahko več povedala kako in kaj je z vozičkom.
Čakava pa še košaro v barvi šampanjca, ki pa naj bi prišla v roku 1-2 tednov.

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1335
21.6.2010 13:26:16   
jakipaki83
Otika pojma nimam zakaj. Ampak smo bili v soboto ravno v Ljubljani in sva razmišljala ali naj dava popravit naš voziček (ker je zadnje čase čudežno nehal škripat). Pa sem šla za foro vprašat še v BC koliko časa velja garancija in so mi povedali, da 1 leto. user posted image Upam, da ni bilo toliko reklamacij, ker sem zaenkrat z mutsyjem res zadovoljna (rezen misterioznega izginjajočega in pojavljajočega škripanja user posted image ).

(odgovor članu pupika_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
22.6.2010 15:06:04   
pupika_30
Tiste, ki imate naročene mutsy-je in čakate nanje. Danes so me klicali iz BC, da je prišla globoka košara za voziček, katero smo še čakali. Ostalo smo prevzeli v soboto.

Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1337
22.6.2010 15:28:24   
lenca1
Na zadnji strani ABC novičk sem videla, da bo jutri znižan mutsy (se mi zdi, da model 3-rider) za 40%. Prijateljica se zanima za nakup, pa me je prosila, če morda katera ve ali je to še ta star model, ker na njihovi spletni strani sploh ni več 3-rider vozičkov. Ogrodje vidim, da je črno, ostali so pa po večini sivi (a je kakšna razlika)?

Sem gledala na spletni strani BC pa ga ni na sliki, da bi prebrala karakteristike (predvsem jo zanima ali so kolesa napihljiva-iz slike je namreč zelo težko razbrati)? Drugače vašo temo spremljam od samega začetka in sem ji nakup vozička priporočala (predvsem kar je bilo pozitivnega napisanega za 4-rider), čeprav v akciji bo pa 3-rider.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
22.6.2010 23:32:58   
Anonimen
Ali so gum napihljive ali ne se enostavno vidi po obliki platišč ... napihljive imajo samo eno špico kot recimo tale:

user posted image

Če ima pa veliko špic so pa kolesa penasta:

user posted image

(odgovor članu lenca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
22.6.2010 23:41:05   
skuštrana
3rider gre iz prodaje, ne delajo jih več. user posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
23.6.2010 8:34:51   
lenca1
Otika hvala-očitno gre za penasta kolesa user posted image , ker ima veliko špic (čeprav v opisu pa piše, da ima nastavljiv zračni tlak v kolesihuser posted image -zdej pa vedi).

Če se ne motim pa je športni del vozička (brez ogrodja) enak pri 3- in 4-riderju, ali se tudi oblika sedalnega dela razlikuje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
23.6.2010 9:12:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1
Če se ne motim pa je športni del vozička (brez ogrodja) enak pri 3- in 4-riderju, ali se tudi oblika sedalnega dela razlikuje?

Ne nastavki za gor so isti ... torej košara, športni del vse je isto ...

(odgovor članu lenca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1342
23.6.2010 9:16:50   
skuštrana
Lenca1, glede gum je najboljše da pokličeš, ker naš Urban Rider ima napihljiva kolesa pa ima več špic, ne samo eno. Sicer nima teh tankih, ampak kakšnih 5 takšnih bolj debelih, ampak jih je več. Se mi zdi da je to različno od modela do modela.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
23.6.2010 16:33:50   
pupika_30
Jutri gremo iskati v BC globoko košaro za našega 4riderja, so me včeraj klicali, da je prišla in naju čaka.
V tej košari pride neka spužva, verjetno otrok na njej leži. Zanima me, v kaj ste oblekle to spužvo uporabnice mutsy-jev.
Ste dale sešiti kakšno prevleko ali kaj?
Sem razmišljala, da bi kupila blago za rjuhe in dala šivilji narediti prevleko za spužvo, da bo lepo oblečena.
Kaj ste pa ve naredile?

pozdravček

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 16:39:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupika_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
23.6.2010 18:53:14   
lenca1
Sem že naročila (za prijateljico in zame-sem se navdušila nad vozičkom že prej, ampak ker vozičkov doma ne manjka, sem imela prepoved nakupa novegauser posted image , sedaj sem se pa kar opogumila-upam, da bomo tudi mi zadovoljni).
Za kolesa sem pa poklicala in so res napihljivauser posted image . Sem pa mal v dvomih glede materiala športnega dela-prodajalka mi ni znala povedat za kater material gre (cargo, team ali college). Je rekla, da je gladekuser posted image

Zivepo-čestitke za drugorojenko - pr vas pa štorklja ornk babnce prineseuser posted image (je šla Tea mal čez rok, a ne)?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 22:24:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1347
24.6.2010 10:59:01   
lenca1
zivepo-ne vem, če je to active (champagne) barva, ker to ziher niso prodajal nove modele, ampak so v akcijo verjetno dali star model (l. 2009 ali pa celo 2008). Bomo videli, ko dobimo pošiljko (enkrat v naslednjem tednu-komi čakam).

No vzeli smo tako barvo športnega dela (verjetno cream barva), ogrodje vozička pa je v črni barvi (spodnja slikica):

user posted image

ogrodje pa je takšno:
user posted image
(prvič vidim takšno črno ogrodje, upam da bo OK, ker v živo ga nisem mogla videt, ker je bil voziček kupljen prek dnevne spletne akcije v BC).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
24.6.2010 11:16:14   
Anonimen
Ja gume so sigurno napihljive.
Kar se pa barve zgornjega športnega dela tiče je pa to barva Cargo Mocha ... mi smo imeli košaro te barve in smo jo kupili leta 2008. Materjal j ečisto gladek in svetleč ... se ga laghko samo z vlažno krpo obriše ... samo jaz v tej barvi nisem upal akupit še športnega dela (pa mi je bil zelo všeč), ker se mi je vseeno tako svetla barva zdela preobčutljiva za od čokolade umazane otroške ročice.

(odgovor članu lenca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
24.6.2010 21:50:09   
Nikita_
Jaz pa prodam čisto novega danes kupljenega v BC Mutsy Transporterja, college sand barve(svetlo beige), z usnjenim ročajem in napihljivimi kolesi-ogrodje in športni del, brez košare.
Če katero zanima naj mi piše na simona1@siol.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?