|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
3.5.2010 9:58:18   
BIS30
Če si prav predstavljam, mislim, da si dobila zraven "vrečko" za podlogo - sem vidla pri prijateljici, da jo ima v isti barvi kot je košara, jaz je pa nisem dobila, tako da bom vprašala v baby center... - tako da sem skor ziher, da je to temu namenjeno...ker je podloga drugače bela.

Glede zlaganja, z mojim sva nekoč skoraj doktorirala, zdaj pa kar gre: nogo na prečko, primeš za ročaj z eno roko, z drugo tisto vzmet potegneš, pa butneš dol - tako nekako-malo po domače napisano!!! LP

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
3.5.2010 19:49:32   
Anonimen
Ma za to zlaganje moraš samo grif dobit in gre BP user posted image

(odgovor članu BIS30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
4.5.2010 9:02:18   
Honey26
Hvala za pomoč,

ja tista "prevlekica" bo pomoje res kr za podlogo... pa se pač mal zatlač oz. zloži spodi (ker pač ni istih dimenzij kot podlogica), no pa saj niti ni važno

zlaganje: so se mi "odprla nebesa", vsa fora k je, je to (kot je že ena napisala), da daš ročaj res čist do konca "not v cev", namreč tako "lepo" gre do ene stopnje, potem pa še malo bolj pritisneš (ni treba butat!) in gre ročaj not (ob tem da držiš oba gumba, unga na ročaju not in tistega na ogrodju gor) še za cca kak centimeter, in ob tem lahko prav vidiš kako se na dnu (tam ko se začne zlagat gor, tista vodila no) skoči zatič ven (iza tistega črnega vodila se vidijo kovinski zatiči...pokukajo ven) in potem brez problema in butanja lepo položiš/zložiš voziček.

Evo spet napisano kot da gre za srčno operacijo user posted image , ampak je res simpl in brez "nasilja". Thx za pomoč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.5.2010 9:19:51   
ellie
Honey26 ja sej ko pogruntaš, vidiš, da je čisto izi.

Punce, jaz pa imam vprašanje glede športnega dela (mutsy 4rider). Mali je star 3 mesece pa je v košari od roba do roba...se mi zdi ful mala ta košara. In zadnjič smo namontirali športni del, ampak je še skoraj premali zanj. In rabim par nasvetov, na kaj naj bom pozorna, kako naj nastavim športni del. Ne vem, zakaj ne dajo zraven navodiluser posted image  kako naj prestavimo ramenske trakove nižje? kaj je tisti trakec, ki visi pod sedežem? kaj sem narobe naredila, da malega neka prečka tišči v hrbet? katastrofa no...me je to zdaj čisto razočaralo. Več nisem prepričana, da bomo šparali ta voziček še za drugega otrokauser posted image

A obstajajo kakšna navodila na netu?

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
4.5.2010 12:07:36   
Anonimen
ellie ... kako sem 'zmanjšala' športni del, da je naša drobna 4mesečnica lepo not pasala, sem na tej temi že vsaj 2x napisala ... tak da enmajčkeno pobrskaj za nazaj user posted image
Za ramenske trakove pa samo na zadnjem delu naslonjala ježke odpni pa trakove dol prestavi ... ni nobene astrofizike zraven user posted image

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
4.5.2010 17:34:06   
ellie
Ostalo sem nekak naštudirala zdajuser posted image  še vedno pa ne vem, kako se naj znebim tiste luknje med sedalom in naslonjalom. Vem, da ste pisale že o tem...ampak a bi bila ena tak prijazna, pa še enkrat napisalauser posted image  enostavno nimam časa iskat za nazaj. Kaj je tisti gumb na straneh...ko piše gor large in small? če se sploh ne da fiksirat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
5.5.2010 6:29:36   
SKIRCA
Mene pa zanima, če ima katera mutsy- ja z nenapihljivimi kolesi in kako se obnese na makadamu, ki ni preveč grob. Ali zelo trese?
Ima mogoče katera mutsy 4 rider light in kako ste zadovoljne ?

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
5.5.2010 7:04:14   
ellie
SKIRCA jaz ga imam...in kar trese ja. Sicer ne vem, kako so drugi vozički glede tega. Ampak mojega otroka to tako ne motiuser posted image

(odgovor članu SKIRCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
5.5.2010 9:23:30   
Anonimen
tisti gumb pri strani je za nastavljanje globine sedeža. Na obeh straneh ga morš not pritisnit in zasukat istočasno in vidiš, da se hrbtišče premika bol naprej ali bol nazaj ... če je čisto na small naštimano, potem je med sediščem in hrbtiščem kot en rob, če je pa na large potem pa tega robu ni in dokler je tamala bol ko ne samo ležala v športnem delu, sem imela jaz na large naštimano, ko je pa tut že kaj sedela, sem dala pa na small pa pod tisti rob pleničko zvila in je bio tut ok.

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
9.5.2010 13:21:29   
SKIRCA
Endrina, ali še prodajaš košaro ? Sem ti poslala na mail.lp

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
10.5.2010 9:19:17   
ellie
Otika sej mi smo zdaj tud podložili tam...ampak hudiča pa tak voziček, če moraš kar nekaj podlagatuser posted image user posted image  smo nabavili marelo od haucka in mali ful bolj uživa...je tud ful bolj udobna.

Me pa zanima, če ima katera original torbo, kam se na športnem delu pripne ta torba?

In pa še vedno ne vem, kaj sta tista dva kavlja spodaj pri nogicah. V čem je fora tistega? razen, da je čisto v napoto, ko je nakupovalna košara gor. Me je že imelo, da bi jih odžagala stran, hehehuser posted image

(odgovor članu SKIRCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
10.5.2010 11:44:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Otika sej mi smo zdaj tud podložili tam...ampak hudiča pa tak voziček, če moraš kar nekaj podlagatuser posted image user posted image  smo nabavili marelo od haucka in mali ful bolj uživa...je tud ful bolj udobna.

Me pa zanima, če ima katera original torbo, kam se na športnem delu pripne ta torba?

In pa še vedno ne vem, kaj sta tista dva kavlja spodaj pri nogicah. V čem je fora tistega? razen, da je čisto v napoto, ko je nakupovalna košara gor. Me je že imelo, da bi jih odžagala stran, hehehuser posted image

Ja saj ko otrok leži je itak vseeno če je sedež na large nastavljen in tam ni nobenega robu ... men se pač ko sem jo že posedala ni dalo vedno nastavljat globine in sem ji spodi pleničko dala ker je nastavitev na small mišljena samo za sedeče položaje.

Torba se obesi na ročaj ali se jo natakne na hrbtišče športnega dela kjer je tista črna pokončna plastika ven.

Tista kavlja sta za to, da se sedeš ne rajsa sem in tja in prav v nobeno napoto nista, ko je nakupovalna košara montirana gor ... vsaj mene v letu in pol odkar ga uporabljam, še nista zmotila ... je pa res, da se nakupovalna košara ne uporablja, ko je športni del k mamici obrnjen.

Se mi zdi, da ti nebi škodovalo, če bi si pred uporabo malo navodila prebrala ...

Navodila za Mutsy 4-rider:
user posted image
in
user posted image

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
10.5.2010 15:45:28   
skuštrana
Ellie, zato se ti pa vse moga sem in tja ker sta ti kavlja v napoto user posted image Zahakljaj ju, pa bo vse stalo pri miru.user posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
10.5.2010 17:14:49   
ellie
Otika ful ti hvala za navodila. Jaz sem že v bc spraševala po njih...pa so mi rekli, da ne obstajajouser posted image  res me je ta voziček spravil v slabo voljo...pa tako smo na začetku bili zadovoljni. Upam, da bo s temi navodili zdaj kaj lažjeuser posted image  tu v mb pa itak nimajo pojma...

Neposredna povezava do sporočila: 1264
10.5.2010 17:17:58   
ellie
Mi smo pa ravno v ležečem položaju imeli na small nastavljeno. Pa še nakupovalno košaro smo namontirali, ko je sedež k meni bil obrnjen. Vse narobeuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.5.2010 11:31:51   
mutsy fan
Punce, kako pa se pritrdi tisti pas, ko je športni del obrnjen proti staršu? Pas, ki je pod sedežem, da je sedež bolj stabilen? Smo kupili zadevo v tujini, pa nimamo slo navodil, po tujih se pa pri tej točki ne znajdemo :( 

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.5.2010 18:00:18   
Anonimen
Tisti rak pripneš okrog dveh črnih prečk, ki sta na ogrodju pod sedežem.

(odgovor članu mutsy fan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.5.2010 20:50:50   
mutsy fan
In to je vse, kar se stabilnosti tiče?

Uporablja morda katera tudi kakšno držalo za lonček? Nisem še pogledala, če se kje dobi kaj takega, kot ima npr PegPerego.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.5.2010 20:53:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mutsy fan
In to je vse, kar se stabilnosti tiče?

Ja ... saj več ne rabiš ...

Original držala za flaše ni za mutsyja ... mogoče če katero drugo gor paše ... moram pa rečt, da men ni bilo nikoli jasno čemu imajo to ženske gor namontirano ... jz sem imela vedno vse spodaj v košari ... sploh poleti sem dala vse v mini hladilno torbo, da se ni parilo na soncu ...

(odgovor članu mutsy fan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.5.2010 15:14:32   
endrina
Prodam zelo lepo ohranjeno globoko košaro za novorojenčka, barve Team New White, še pod garancijo, rabljeno le 4 mesece, v originalni embalaži. Košaro je možno namestiti tako na podvozje 4Riderja, 3Riderja in Urban Riderja. Je srebrnkaste barve z temno modro notranjostjo. Zraven je še originalen temno moder komplet prevlekic za odejico in pošterček ter pasovi za prenašanje košare. Cena 110 €. Če katero zanima, mi lahko pošlje ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.5.2010 20:39:06   
Anonimen
A veste kaj pa mene zanima ... v čem vse je Joey silver košara drugačna vse od "navadnih"?

user posted image

Iz slike vidim, da se jo da zgoraj za strehico nest pa da se po vsej verjetnosti voziček zloži skupaj z njo ... a se da tut naklon ležišča uravnavat?

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:17:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1272
19.5.2010 8:33:33   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

A veste kaj pa mene zanima ... v čem vse je Joey silver košara drugačna vse od "navadnih"?

user posted image

Iz slike vidim, da se jo da zgoraj za strehico nest pa da se po vsej verjetnosti voziček zloži skupaj z njo ... a se da tut naklon ležišča uravnavat?

Jaz sem imela navadno jkošaro pa se je tudi zložila skupaj z vozičkom user posted image Kaj tvoja se ni? Spodaj je ena ročka, ki si jo potegnil, košaro malo privzdignil in evo ga, voziček se je zložil...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
19.5.2010 11:57:15   
Anonimen
Ne moja se ni zložila skupaj z vozičkom .. smo pa to že enkrat ugotovili, da košare letnika 2008 in mlajše te funkcije nimajo, starejše pa imajo ...

Neposredna povezava do sporočila: 1274
19.5.2010 21:50:08   
nebo
Ojla, tudi mi imamo Mutsija 4rider in me nekaj zanima, imam velike probleme z malimi vrlivimi kolesi. Kolesa mi neprestano poskakujeta sem in tja, sploh če bolj hitro hodim ali če teren ni raven. Sem ga dala že nazaj v garancijo (popravilo) in sem dobila nova kolesa, ampak enako, skačejo in skačejo.

Imam občutek, da dokler sem imela košaro, da je bilo vse ok, sedaj pa ko imamo športni del, pa je to prava groza...dajte povedat, če imate kakšne izkušnje s tem, prosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?