|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
17.4.2010 16:58:24   
skuštrana
Spider je zelo slabo vodljiv. Jaz sem prej imela zappa in se ne more primerjat. Ima pa svoje prednosti, predvsem stabilnost, pa malo se poleže, pa košarico ima spodaj. Spider je res voziček za v mesto, že po malih kamenčkih se kamenčki kar zažrejo v kolesa, ki so iz nekakšne pene.

Sem enkrat že nekje napisala, da  definitivno ni vreden 250 e ali koliko je že novuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
17.4.2010 17:05:26   
Adelina
A potem Spider dejansko je slabše vodljiv. Ker sem prej sprobala tudi Baby Weltovo marelo Kiss, pa se mi je tud zdela lepše oz. lažje vodljiva. Sam sem se nagibala k Spiderju, ker se hrbtni del zloži sceloma (se ne pregiba) in ročaja, ki je cel in se ga da vozit z eno roko. Sam zdej pa res ne vem.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
17.4.2010 17:35:42   
skuštrana
Če primerjam z Zappom, ki ima 2 ročaja glede vodljivosti definitivno vodi Zapp. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
17.4.2010 19:23:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

No s tem se nekako ne morem strinjat, ker sem tut sama imela priliko zapa kar precej vozit ... se pa strinjam ... Spider absolutno ni vreden 250€.

Neposredna povezava do sporočila: 1229
18.4.2010 8:06:43   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

No s tem se nekako ne morem strinjat, ker sem tut sama imela priliko zapa kar precej vozit ... se pa strinjam ... Spider absolutno ni vreden 250€.

Kaj pa vem, mi smo imeli Zappa 2 leti ( ali še več, ne vem točno) in smo ga full prevozili, pa sem ga komot peljala z eno roko, v drugi pa kaj nesla. Pri spiderju je to težje,če ga ne držiš z dvema se kar sam nekam obrne, če zadaneš na kak rob, kamen ali kaj podobnega. Mogoče je to zaradi koles, ki so mehka, pri zappu so trda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
19.4.2010 9:04:29   
Adelina
Pa a ne morte bt mal bl enotne, nouser posted image . Zdej res ne vem več, kaj bi.

Neposredna povezava do sporočila: 1231
19.4.2010 9:16:25   
Anonimen
Lej, če misliš novo marelo kupovat, potem jaz nebi kupila ne Zappa in ne Spiderja ... Zapp se ne da poležat, Spider je pa absolutno predrag za to kar ponuja. Sploh naslonjalo mi ni všeč, ker je tako na trakce za regulirat in tut ko je v najbolj pokončnem položaju je kar precej nazaj, tako da sem jaz zadaj eno dodatno palčko montirala, da tamala vsaj pokonci sedi. Aja, sem ga pa kupila rabljenega prek Bolhe.

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
19.4.2010 9:51:40   
Adelina
Otika, tud jaz bi Mutsyja kupila rabljenega in tud Zappa ne bom ravno zaradi neležečega položaja. Razmišljam še o Take off-u od Abc designa in eni mareli, ki je ista kot Kiss (Baby point-na spletni strani, kjer jo prodajajo ima najvišje povprečje), ima pa še vzmetenje. Ampak teh (Baby Welt) je pa že tolk, pa še vizualno mi je Spider skoraj da najlepši.
Aja, kolk pa si dala za rabljenega. Trenutno je na Bolhi le eden za 120 evrov, malce starejše teme pa sem videla, da so jih prodajali tudi za 70, 80 evrov.

< Sporočilo je popravil Adelina -- 19.4.2010 9:55:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.4.2010 10:52:45   
Anonimen
Jaz sem ga kupila za 100€+zimsko vrečo sem zraven dobila. Pa še to Spider ima zelo veliko sedišče s skoraj nič bočne opore, tako da jaz ga za otroke mlajše od enega leta niti priporočila nebi ... naša šele sedaj pri 17ih mesecih kolikor toliko ok v njem sedi ko je bol tadrobne sorte.

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
20.4.2010 13:57:17   
KulGirl
Otika bom kar tebe vprašala, ko si tak ekspert za Mutsija :)
Jaz bi globino sedeža naštimala na small pa ne znam tega potem fiksirati, da se ne bi premaknilo nazaj na večjo globino.
Moja mala ima 4 mesece in bi sprobali športni del.
HELP!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
20.4.2010 14:06:23   
Anonimen
Ja pri meni je šlo tako, da sem samo oba gumba pritisnila not in zasukala kolikor se je dalo in je bilo to to. Ni nič lezlo nazaj.

(odgovor članu KulGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
20.4.2010 14:25:51   
anajrim
Hej punce...rabim pomoč . . . mi smo pa zgubili gumb za prestavljanje naklona ššportnega dela, pa ne vem kam naj se obrnem da bi dobili novega???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
20.4.2010 14:31:34   
Anonimen
Obrni se na Baby Center. In če je ogrodje manj kot 2 leti staro bi moralo to it v garancijo.

< Sporočilo je popravil Otika -- 20.4.2010 14:32:13 >

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
20.4.2010 14:36:00   
anajrim
Nismo ga kupili v Baby centru, ker jih takrat še niso prodajali... star bo pa septembra 3 leta voziček? Obstaja od Mutsyja kak mail kamor jim lahko pišeš?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
20.4.2010 14:40:07   
Anonimen
Vseeno se obrni na BC ker je edini uradni zastonik za Slovenijo za Mutsy. Glede na to, da je bil kupljen še preden se ga je pri nas sploh dobilo, pomoje ne bodo komplicirali zaradi popravila ... samo plačat bo treba, ker ni več v garanciji.

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
20.4.2010 14:46:36   
anajrim
hvala se bom obrnila na baby center!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
22.4.2010 8:57:49   
skuštrana
Anajrim, probaj še kje v tujini, Baby center ima rezervne dele drage kot žafran.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
22.4.2010 10:17:21   
anajrim
Bom hvala!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1243
30.4.2010 15:52:56   
pupika_30
Mene pa zanima tiste, ki imate mutsy. Če ste kupile tudi zimsko vrečo, torbo, dežnik,...
Ali imate to isto barve kot voziček ali ste kupile kakšno drugo in kombinirale.
Nekje na netu sem videla rdeč voziček, pol pa temno moder dežniček in temno modro zimsko vrečo in je super izgledalo. Ali pa kombinacija zelen voziček in temno modri dodatki. Včeraj sem pa v našem kraju videla eno, ki je imela vijola voziček in oranžen dežniček.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   [Brisano sporočilo]
30.4.2010 18:03:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupika_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
1.5.2010 20:28:09   
anajrim
Jaz sem kupila vse v isti barvi...dežnik...zimsko vrečo...meni je bilo tako ljubše...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
2.5.2010 9:45:01   
Honey26
Jest mam tud vse v isti barvi... in sicer sivi. Ne vem, tko mi je bolš. Imam pa eno vprašanje.

Pred kratkim smo (končno) dobili ta voz. Mutsy urban rider. In zraven (pri košari) sem dobila še nekakšno prevleko... emm, iz istega materiala kot je notranji obrobni del košare. Izgleda nekako tako kot npr. prevleka za kovter in povšterček in ne vem čist točno kam naj bi tisto spadalo... je res prevlekica za morebitno odejco (da je pol pač iste farbe k košara???), al je tisto prevleka za ležalni del košare (tista -bela- "žimnica"), ker oblike glih ni iste... eh, zakomplicirano napisano, upam da katera ve o čem govorim, drugače bom pa kr poslikala karj mislim user posted image

In še drugi problem, sem že zasledila da ste ene imele probleme z zlaganjem, jest ga tud ne morm zložit, pa kr konkretno potiskam, skačem, rukam... mojemu še nekako rata,meni pa ne (pa nisem glih švoh), a se to s časom unese... mislim je pol kej lažje ga zlagat al je skoz tak problem?user posted image

Hvala za odgovore in prijetno vozičkanje vsem.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
   [Brisano sporočilo]
2.5.2010 12:00:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Honey26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.5.2010 12:27:25   
anajrim
Tista prevleka je narejena pojma nimam zakaj...verjetno za kako odejico ali pa polšterče...jaz je nisem uporabljala...

Kar se pa tiče zlaganje...ko se ga navadiš je prav enostavno...jaz stopim na ogrodje ga zabremzam potisnem in gre...sem pa na začetku tudi jaz imela težave...

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
2.5.2010 13:02:41   
ellie
Jaz ga čisto na izi zložim. Ampak sem morala sistem pogruntat. Kolesa zabremzat, ročaj potisnit čisto dol, potem oni črni del gor potegnit, ročaj pa kot da bi ga hotel še bolj dol spustit (direkt cev v cev). Sem malo čudno napisala...upam da je razumljivo. Ker če malo smer zgrešiš, potem ne gre.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?