|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
6.2.2010 21:55:54   
Anonimen
Fedora ... lej tul je v 4. kvadratku: http://www.mutsy.nl/products/4rider/colors

Skuštrana, HVALA!!!! bom poslala zdejle takoj user posted image

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
9.2.2010 19:38:06   
BIS30
Drage moje!

Sicer nisem prebrala ravno vseh strani, ampak vseeno, da vam povem moje dosedanje izkušnje glede naročanja:

Okrog 10-ega januarja sva šla z mojim v Baby center v BTC, na osebno svetovanje (če rabite kakšen nasvet, se vam splača to izkoristiti - prijeten gospod Boštjan se vam v posebni sobi posveti in odgovori na vsa vaša vprašanja). Midva sva se zanimala glede vozička in pohištva. Pripeljal je najprej urban riderja in kmalu smo ugotovili, da je za ovinkanje zelo okoren, zato sva se odločila za 4-rider. Pred nama ga je sestavil--- in ker še ni imel lastnika, sva to postala midva. Po nadaljnem svetovanju sva še izbrala pohištvo, posteljnino, jogi, ležalnik... In kakor so obljubili, da bo roba v treh tednih tam, so naju res klicali in jutri greva vse iskati. Zaenkrat še ni prišla večja nakupovalna košara in adapterji, ki bi naj okoli 15-ega.

V glavnem, če imate kakršnokoli željo ali ste v dvomih, vam toplo priporočam, da pokličete in se naročite na to svetovanje, ker ti resnično predstavitev v živo lahko spremeni mišljenje...pa še feeling, ko se prodajalec posveti samo tvojim "muham" je ful dober...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
9.2.2010 19:47:29   
seya
No, me veseli, da imaš ti pozitivno izkušnjo in tako kratko čakanje.
Midva čakava na naročeno že od 19. novembra, pa še nobenega glasu od njih user posted image
Morda bi tudi midva morala prred tem na "osebno svetovanje" .........

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 21:47:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu seya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
10.2.2010 14:13:39   
endrina
Ta fant v Baby Centru v BTC LJ je tudi mene enkrat stregel, ko sem bila tam na ogledu Mutsy-jev. Bil je ful ful prijazen, zelo potrpežljiv, prinesel mi je tudi stvari iz skladišča, da sem se glede barv lahko lažje odločila. KO sem iskala drugo barvo pa je slučajno ni imel v obliki košare ali športnega dela vozička, je ljubeznivo poiskal med torbami, footmufi in marelami ali ima tisti odtenek morda tam. Skratka, takšnih prodajalcev bi moralo biti več, al pa si naj vsaj ostali vzamejo vzgled pri njem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
10.2.2010 14:45:51   
Anonimen
Naju je leto in pol nazaj tut stregel en mlad fant in totalno  prijazen ... je med najinim obiskom sigurno šel vsaj 15x v skladišče pa ni nič z očmi zavijal (no vsaj tako ne, da bi midva videla user posted image ).

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
10.2.2010 19:34:59   
Barbara_L
Še kdo, ki prodaja 4-riderja?

< Sporočilo je popravil Barbara_L -- 10.2.2010 19:36:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
10.2.2010 20:05:01   
Joob
Barbara L...jaz prodajam samo košaro.

Drugače bi pa tudi jaz pohvalila delo in ustrežljivost fanta iz BC Lj. Poba je tako prijazen in ustrežljiv, da si zasluži medaljo. Drugače imam tudi z ostalimi prodajalkami prijetne izkušnje, ampak njega je pa treba izrecno pohvalit!user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
10.2.2010 20:08:57   
Joob
Aja, pa še tole sem pozabila povedat. pri 4riderju imam penasta kolesa in meni so ZAKON. Kjer sem doma, je veliko makedama in prodnatih poti in kolesa so meni prdvsem zato všeč, ker sem lahko brez skrbi, da bi gumo prebodla. Se je že zgodilo, da sem imela v gumi žebelj, oster kamen...enostavno ga samo potegneš ven in pelješ naprej...napihljiva bi po vsej verjetnosti spustila. Tko, da sem se jaz ravno iz tega vidika odločičila za penasta.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
15.2.2010 20:48:20   
endrina
Punce, a je katera preverjala pri BC ali je danes ko je 15. prišla nova roba. Meni so rekli, da bi naj bila dobava vsakega 15. ali pa 30. Ma če pokličem v BC kjer sem oddala naročilo, mi rečejo da me bodo takoj poklicale ko dobijo robo.
Zdaj že 2 mes. čakam na športni del vozička in nakupovalno košaro, pa me res zanima ali bo prišlo al ne. No saj je še ne rabim, samo bi blo pa fajn, da se znebim tega občutka "čakanja". Košaro smo res dobili v 4,5 tednih, no to naročila pa zdaj traja malo dlje.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
16.2.2010 13:04:57   
balka
Midva sva decembra 09 naročila, včeraj sem klicala in roba je prišla.
Ampak...user posted image bo treba še par dni počakat ker najprej pride v centralno skladišče, tam uredijo vse potrebno, sledi razvoz po trgovinah kjer morajo tudi uredit vse potrebno(papirologijo) in šele potem smo na vrsti mi.
lep pozdrav vsem

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   RE: Mutsy vozički
16.2.2010 13:06:40   
Anonimen
No fino!!! Upam da boste sedaj vse dobile vse kar ste naročile!!!

(odgovor članu balka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 21:59:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
18.2.2010 23:13:03   
Aniiita
zivepo- športni del imam naročen in baje pride v prvem tednu marca..če bo res tako, jo bom takrat takoj dala vanj, saj ji je košara že skoraj premajhna. Tako da računaj v prvi polovici marca za košaro, saj bo ok, ne?

Adapterjev nimam, ker imam peg perregovo lupinico. Jo imam notri čimmanj kot se da,ker ni ravno priporočljivo za hrbet in je tako na voziček nisem dajala..raje vzamem kar voziček s sabo..če grem le do kakšne trgovine na hitro, pa jo dam kar z lupinico v nakupovalni voziček in je.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
19.2.2010 6:46:00   
endrina
Punce, nova pošiljka Mutsyja je baje 15. prispela. Naslednja pa bo šele čez 2 meseca, mi je zagotovila prodajalka.

Ja naš Max bo košaro že skorajda prerastel tako da bo potreba po športnem vozičku kar hitro tu. Upam, da ga čimprej dobim. Tako da bi lahko rekla, da čez kakšna 2 meseca bom tudi jaz prodajala košaro Team New White. Sicer še ne vem za ceno, tako da se bomo glede tega še dogovorile.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 8:06:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
19.2.2010 15:32:04   
ellie
Pri nas teče že 5. mesec odkar smo naročili voziček. Sicer je vse ostalo prišlo, razen športnega dela. In so me danes klicali, da je nova pošiljka prispela...ampak team new white več ni možno dobit. In češ, da naj čimprej pridemo izbrat novo barvo...da mogoče pa nam bo kaj všeč kar je na zalogi.

Ok...sej to ni problem...bomo pač vzeli eno drugo barvo. Samo jim bom pa torbo in footmuff lepo nazaj neslauser posted image  je še oboje nerabljeno, ker smo to dvoje naročili za k športnemu delu...imamo pa zdaj v barvi košare. Ker je to prišlo skupaj s košaro. In naj si nekam vtaknejo...če so tak slabo zorganizirani. Res sem jezna.

Sicer pa je očitno pri meni nekaj narobe s tem bcuser posted image  imam nonstop probleme z njimi. Pa je pri posteljnini manjkala rjuha (so me skoraj obtožili, da sem jo ukradlauser posted image ), pa pri lupinici ni bilo ramenskih blazinic,...dalje raje niti ne bom naštevala. Ampak zdaj vedno, ko karkoli kupim, zahtevam, da oni pred mano vse razpakirajo in preverijo, če so vsi deli in vse tako kot treba.

Neposredna povezava do sporočila: 1067
20.2.2010 11:21:23   
Emili1
...no še moja izkušnja z nakupom Mutsya.user posted image

V nedeljo zvečer sem oddala naročilo na spletni trgovini Ping Pong za športni del, nakupovalno košaro in footmuff. V četrtek ob 9h zjutraj je bila roba že pri meni domauser posted image user posted image .

BC user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
20.2.2010 16:27:14   
Aniiita
Emili1- a si naročila kakšno staro barvo ali novo na ping pongu? Ker mi smo naročili novo v začetku februarja, pa tudi se čakamo- naj bi bil pri nas v začetku marca.. user posted image

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
20.2.2010 21:43:02   
skuštrana
Pri nas teče že 5. mesec odkar smo naročili voziček.

omg, ampak res, da čakaš 5 mesecev je pa res too muchuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
20.2.2010 22:37:08   
endrina
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Pri nas teče že 5. mesec odkar smo naročili voziček. Sicer je vse ostalo prišlo, razen športnega dela. In so me danes klicali, da je nova pošiljka prispela...ampak team new white več ni možno dobit. In češ, da naj čimprej pridemo izbrat novo barvo...da mogoče pa nam bo kaj všeč kar je na zalogi.

U groza, da že tako dolgo čakaš. To je za popenit, te popolnoma razumem kako si jezna. Res je, da Team New White v novi paleti barv več ne obstaja, je pa Team beige, ki ji je podobna. No tudi jaz bi na tvojem mestu footmuf in torbo vrnila, ker ga boš zelo težko skombinirala k drugi barvi. Tudi meni so javili, da je športni del vozička prišel, foootmuf pa ne in da si naj pridem izbrat zanjga drugo barvo, češ da zna bit da je v moji barvi več ne bodo delali. Rekli so mi, da bodo šele zdaj dobili katalog novih barv in da ne garantirajo za že sprejeta naročila in naj pridem raje izbrat drugo barvo footmufa. Halo. Kako pa naj zdaj k moji barvi izberem nekaj drugega. Za popenit. Ženska sploh ni bla tolko, da bi si na internetu sama preverila barve, ker tam je moja gor še vedno objavljena, pa tudi pred časom sem na tej temi objavila katere stare vbarve bodo definitivno v tem letu še za dobit, ker mi je tako javil direktno proizvajalec sam. Tu pa jamrajo zdaj o nečem drugem.
Glej predlagam ti, da se pozanimaš še v Avstriji ali pa v ZG ali imajo na zalogi tvojo barvo, še preden vse ostalo vrneš. Vsaj tako bom naredila jaz in upam, da bom imela kaj sreče ob tem.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
22.2.2010 9:09:42   
nenka7
zdravo punce!
tudi jaz sem se odločila za 4-riderja in ga v soboto naročila. me pa zanima, ali ste ve vse v kompletu naročile, ali športni del kasneje, da toliko čakate na športni del ali footmuf ali karkoli že, da ne pride vse v kompletu?? mene je najbolj zmotil komentar prodajalke, ko sem naročila, da bo pod opombe napisla, da imam rok oktobra, če se bo slučajno kateri bolj mudilo, da bo prej na vrsti... mislim halo!?!?! res se mi ni zdelo prav, pa naj si ženske naročijo vozke prej, če se toliko čaka, ne 1 mesec preden rodijo, ali pa naj vzamejo tisto kar imajo na zalogi, ne pa da mojega dajo nekomu drugemu, ker se mi kao ne mudi. no, saj se mi ne, ampak nočem pa biti živčna, kot ste ve nekatere, zato sem se pa tudi toliko prej odločila za naročilo! ok, saj če se nebi toliko čakalo, bi mi bilo vseeno, če dajo mojega nekomu drugemu, ampak, da bom potem še 3 mesece na 3 mesece podlage čakala, to se mi pa ne zdi prav, pa mi je prav žal...
tako da sedaj stiskam pesti, da vse pride v kompletu in da ga prodajo meni user posted image
sem se pa komaj da prebila čez tele vse strani, tako da nimam pojma, kako se bom še enkrat, če me bo še kaj zanimalo, ko ga dobim... mi je pa všeč, da delite z nami svoje izkušnje, da vemo kako pa kaj (in naročimo vozek pol leta prej, he he...)

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
22.2.2010 9:09:42   
nenka7
zdravo punce!
tudi jaz sem se odločila za 4-riderja in ga v soboto naročila. me pa zanima, ali ste ve vse v kompletu naročile, ali športni del kasneje, da toliko čakate na športni del ali footmuf ali karkoli že, da ne pride vse v kompletu?? mene je najbolj zmotil komentar prodajalke, ko sem naročila, da bo pod opombe napisla, da imam rok oktobra, če se bo slučajno kateri bolj mudilo, da bo prej na vrsti... mislim halo!?!?! res se mi ni zdelo prav, pa naj si ženske naročijo vozke prej, če se toliko čaka, ne 1 mesec preden rodijo, ali pa naj vzamejo tisto kar imajo na zalogi, ne pa da mojega dajo nekomu drugemu, ker se mi kao ne mudi. no, saj se mi ne, ampak nočem pa biti živčna, kot ste ve nekatere, zato sem se pa tudi toliko prej odločila za naročilo! ok, saj če se nebi toliko čakalo, bi mi bilo vseeno, če dajo mojega nekomu drugemu, ampak, da bom potem še 3 mesece na 3 mesece podlage čakala, to se mi pa ne zdi prav, pa mi je prav žal...
tako da sedaj stiskam pesti, da vse pride v kompletu in da ga prodajo meni user posted image
sem se pa komaj da prebila čez tele vse strani, tako da nimam pojma, kako se bom še enkrat, če me bo še kaj zanimalo, ko ga dobim... mi je pa všeč, da delite z nami svoje izkušnje, da vemo kako pa kaj (in naročimo vozek pol leta prej, he he...)

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
22.2.2010 11:09:02   
ellie
No da povem zaključek zgodbe. V soboto sva potem z mojim šla v bc...otovorjena s footmuffom in torbo, da vrnevauser posted image  in izbereva novo barvo. Nakar nama tam prodajalec reče, da me športni del v barvi team new white čaka v skladišču. Češ da, tisti, ki obveščajo kupce o prispeli robi niso povezani z njimi. In ker je moj športi del prišel skupaj z ostalo robo...tam oni niso videli, da je prišel zame, na moj priimek. Hja...organizacija na psuuser posted image  No, kakorkoli...glavno, da smo dobili to kar smo želeli. Sem pa bila vseeno jezna že zato, ker smo doma morali vse obrnit na glavo...ker sva morala iz mb v lj...in sem morala zorganizirat varsto za malega in hrano (ker se samo dojiva)...pa čisto nepripravljeni smo bliuser posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
22.2.2010 11:11:25   
ellie
nenka7 mi smo naročili vse skupaj. Sej zato ti potem ni jasno, da se lahko tako zaplete. No, zdaj smo dobili skoraj vseuser posted image  ker marele pa zgleda res več ne bo za dobituser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?