|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 18:10:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Mutsy vozički
28.2.2010 19:17:57   
ellie
zivepo hvala za obrazložitevuser posted image  čeprav nama zdaj na pamet še vedno ni jasnouser posted image bova jutri pogledala voziček in probala..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
28.2.2010 20:16:22   
eternety
zivepo hvala za obrazložitevuser posted image čeprav nama zdaj na pamet še vedno ni jasnouser posted image bova jutri pogledala voziček in probala..

Jaz sem skoraj diplomirala iz tega. Mi je moj mogel 10 krat pokazat, da mi je potem ratalo.user posted image

< Sporočilo je popravil eternety -- 28.2.2010 20:17:13 >

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 20:37:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eternety)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
2.3.2010 13:30:25   
Mariana

Hojla punce,

tudi sama sem včeraj naročila Mutsyja v BC Lj. Dobava v 10-12 tednih, upam, da res, namreč 17.5. je moj PDP.
Zanima me zakaj vas je 4-rider navdušil. Sama sem naročila Sliderja. Mogoče sem kaj spregledala. Ima 4 rider
kaj boljšega? Cena za Sliderja(ogrodje+košara+šp.del.+marela+dežna zašč.+footmuf+adapt.za Maxi Cosi) je cca.720 eur.
Med njima ne vidim kaj dosti razlike, razen v športnem delu in Slider ima možnost pogleda naprej ali nazaj. Toliko vem.
Kolikšna je pa cena za 4-riderja?

Hvala za vaša mnenja in lepo se imejte.

Mariana

Neposredna povezava do sporočila: 1105
2.3.2010 13:40:28   
ellie
Mariana men je bla oblika ogrodjain športnega dela pri 4 riderju bolj všeč. Ampak to je pač stvar okusa.

Imam pa ravo predračun tu pred sabo. Ogrodje+košara+športni del+nakupovalna košara+marela+previjalna torba+footmuff= 713 eur.

Ima pa tud 4 rider možnost pogleda naprej in nazaj.

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
2.3.2010 20:40:38   
Joob
Ojla,
mene pa malo čudijo tele cene Mutsyja...
Mi imamo 4riderja in smo zanga plačali 560 evr...ogrodje z penastimi kolesi in penastim ročajem, košara, športni del, footmuf in dežna prevleka za šp.del. A je možno, da se je toliko podražil od lanskega leta???user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 1107
2.3.2010 21:11:48   
Mariana

Glede cen nimam pojma. Jaz sem se zanj odločila na brzino, ko sem na forumu prebrala, da se ga čaka 2-3 mesece, Potrebujem ga v sredini maja. Zato cen nisem čekirala. Sem pa presenečena, da je čakalna doba tako dolga (preko Baby Centra), saj ga imajo razne spletne trgovine na zalogi. No, mogoče ne ravno v barvi, ki sem jo izbrala jaz (browwn), ampak v številnih drugih barvah. V BC pa kakor je meni znano nimajo nobene zaloge, pa tako povpraševanje je po Mutsyjih. Kje ste ga kupile ve, ga že imate?
Sama imam z raznimi spletnimi trgovinami slabe izkušnje, predvsem kar se reklamacij tiče, zato sem ga naročila v BC.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
3.3.2010 5:47:30   
anju
mogoce je bilo ze govora o sportnem delu, pa mi ni za brat vseh straniuser posted image
tiste, ki imate mutsyja, a je res sportni del nakako "vlit", mislim spuscat se ne da samo naslona, ampak s tem da polezs naslon dvignes nogice, prakticno samo zasukas celo zadevo? a ni to malo neudobnouser posted image

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 8:17:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
3.3.2010 16:35:20   
Mariana

Pozdravljene

ziveponaročila sem v beige-brown kombinaciji,gladek material. Prav imaš, ker boš nabavila voziček postopoma. Tudi sama sem najprej mislila, da nabavim rabljenega, pa ga na netu nihče ne prodaja. Zmeraj bolj sem prepričana, da sem se kar prehitro odločila za naročilo, namreč danes sem našla za 380 eur model ABC design (Condor 4S šprtni del+košara), ki se mi ne zdi slab in še pol cenejši je. Ko pomislim, da sem dala zanj 700 EUR, skoraj eno celo plačo mi je kar žal. A misliš, da je res toliko boljši od drugih?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1111
3.3.2010 16:51:12   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

ne anju ni kalupast sedež če to misliš kot recimo pri buzzu.

kak pa je? kako se poleze?

hvala za odgovor. se sele razgledujem kaj mi je vsec pa kaj je prakticno. nisem se sla po stacunah.

Neposredna povezava do sporočila: 1112
3.3.2010 16:53:50   
endrina
Mariana bom ti na tvoje vprašanje kar jaz odgovorila.

Pred tem vozičkom sem uporabljala pri prvem otroku Peg Perego, ki se je dal zložiti v globoko košaro pa tudi v športni del. Ko primerjam ta dva vozička bi morda prednost PP bila v tem da se zloži kot marela in zavzame veliko manj prostra v avtu kot ga Mutsy, pa cenovno je tudi bil pol manj vreden.
Ko pa zdaj primerjam oba glede na kvaliteto vožnje otroka v njem, pa je tako kot bi primerjal vožnjo z nizkocenovnim avtom in avtom visokega razreda, če veš kaj mislim. Meni se zdi res velika razlika in mi ni žal da sem ga nabavila. Glej, itak boš dobila okrog 270 € za otroka od države, če se seveda ne boš odločila za paket. Torej boš za Mutsyja odštela še samo razliko t.j. 430€. No saj odločitev je tvoja. Ampak to kar si naročila je eden izmed Mercedezov med vozički, verjami mi, ko boš otroka prvič peljala z njim se boš počutila kot v sedmih nebesih. Jaz sem bila sama na sebe ful ponosna da sem malemu privoščila tak dober voziček. Pa ko te srečajo znanke in ti pohvalijo kak svetoven voziček imaš, verjami da boš lebdela pol metra nad zemljo.

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
3.3.2010 17:08:39   
anju
sem pogledala na njihovo stran, lahko bi ze prejuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 3.3.2010 17:09:03 >

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
3.3.2010 17:44:24   
Mariana

Endrina, hvala ti za nasvete. Saj vem, da je voziček med najboljšimi in vreden cene. Sicer pa, če bi izbrala PP ali kaj drugega in potem dodala še dodatke (dežnik ipd) bi bilo razlike cca.100-150 EUR, kar pa ni toliko. Sem kar pozabila na denar od paketa, super.
Zdaj samo še upam, da ga dobim do 15 maja, ko imama PDP. Nekatere ga dobijo izredno hitro, druge čakajo zelo dolgo.

Še eno vprašanje. Kako dolgo si uporabljala ta vozek? Do katere starosti?

Še nekrat hvala in lepo se imej.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 18:25:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mariana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
3.3.2010 19:11:30   
skuštrana
Mariana, mi imamo mutsyja že 2 leti in pol in smo z njim zadovoljni. Vse kar smo v tem času popravljali sta dva šraufka, ki sta se opustila, ampak moraš vedet da imamo mi na ogrodju duo seat pa noter več kot 20 kil user posted image user posted image
Marelo smo pa mi vseeno kupili, prej smo imeli Zappa, zdej imamo pa Spiderja.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1117
3.3.2010 19:38:17   
skuštrana
http://med.over.net/forum5/read.php?55,6071496

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
3.3.2010 21:33:41   
endrina
PP sem imela v uporabi dobri 2 leti in pol. Dokler ni mali hotel samo še laufat in nič več sedet v vozičku. Za vsak slučaj pa smo imeli v avtu še mini Hauck marelco, ki sem jo enkrat kupila za 20€.
Mutsy zdaj uporabljam dobre 3 mesece in sem zelo zelo zadovoljna. Sploh ni primerjave med onim vozičkom in temle. Ta je tako čvrst, fiksen, PP pa je bil nekako majav, že ko si stal na mestu se je nagibal malce v levo in desno. No moj prvi sin je v njem preživel kar veliko časa in je bil vedno zelo zadovoljen. Tudi mojemu možu je bil PP bolj všeč, to pa iz enega in edinega razloga, ker se je dal na manj zložit kot Mutsy. Ta nam v enoprostorcu zajame kar precejšenj del prostora. Ampak se ne sekiram.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.3.2010 7:59:56   
nenka7
Joj, tudi jaz komaj čakam na mojega mutsyja, ste ga tako prehvalile, da upam, da se s temi leti in večjo proizvodnjo ni kaj "pokvaril"... Ampak sem pa skoraj prepričana, da bo vse ok! Menda pride čez kake 3 mesece, ampak važno da pride user posted image

Ni mi pa jasno zveplo, kako je možno kupit 5 vozekov? A to za enega bejbija, al za več? Ker to se mi pa zdi res veliko, no sej super, če si lahko privoščiš, ampak je res hecno...user posted image  Verjetno pa prišparala nisi kej dosti s temi nakupi, čeprav si mislila, da boš... Jaz sem se že kar na začetku odločila za nekaj, kar ste ve punce pohvalile, sedaj pa upam, da ne bo nič narobej z njim ali pa vsaj minimalno. Sem malo razmišljala o nakupu preko neta, pa sem potem vaše poste brala, da pač ni vozek za večno, pa se kaj lahko vseen sfiži, pa sem se vseeno odločila za nakup v BC, bom vsaj garancijo lahko uveljavljala, če jo bo potrebno, čeprav upam iskreno, da nikoli user posted image

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 8:26:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.3.2010 9:15:17   
nenka7
zivepo user posted image  user posted image  user posted image  hi, hi, soooooori!!! sej se bom počas navadla, ampak ko prvič prebereš narobej, potem sploh ne bereš več, he he... PDP sploh še nimam določenega, ampak sem si ga kar sama, 28.9.

ah, moj pa nima prava na glasovanju kadar gre za kakšne take stvari, kot je vozek, se je moral kar strinjati, edino kar sem mu pustila je bilo, da je izbral barvo... no, sej še dobro, da nisi vseh vozekov sama kupila, potem res nisi bila ravno na nekem minusu. sicer tudi jaz upam, da mi ga ne bo treba v celoti sami plačati, pa bo kaka babica kaj dala zraven, ampak midva oz. jaz sem se malo pomujala, pa takoj naročila, da nebi slučajno se zgodilo isto kot eni tukaj, da so ji vozek kar privlekli domov... groza!!

kako zamorjen dan danes... komaj čakam soooončkaaaa!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1122
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 9:47:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.3.2010 9:49:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mariana
Hojla punce,
tudi sama sem včeraj naročila Mutsyja v BC Lj. Dobava v 10-12 tednih, upam, da res, namreč 17.5. je moj PDP.
Zanima me zakaj vas je 4-rider navdušil. Sama sem naročila Sliderja. Mogoče sem kaj spregledala. Ima 4 rider
kaj boljšega? Cena za Sliderja(ogrodje+košara+šp.del.+marela+dežna zašč.+footmuf+adapt.za Maxi Cosi) je cca.720 eur.
Med njima ne vidim kaj dosti razlike, razen v športnem delu in Slider ima možnost pogleda naprej ali nazaj. Toliko vem.
Kolikšna je pa cena za 4-riderja?
Hvala za vaša mnenja in lepo se imejte.
Mariana

Ja Slider men lepše zgleda kot 4-rider ... samo na žalost ima men to ogromno pomankljivost, ko im športni del v kalup narejen in se otroka ne da čisto poležat, kar se je pri nas izkazalo za zeloooo dobrodošlo lasnost (otrok lepše spi, ne z nogicami v luft pa tu na sprehodu lahko v takem vozičku otroka mimogrede previješ, v takem sedežu v kalupu pa ne) ... Ima Slider sicer to fino lastnost, da se da ročaj obračat naprej in nazaj, samo jaz tega nisem pogrešala pri 4-riderju ... če me je tamala tako strašno želela gledat, sem pa kar športni del skupaj z njo z ogrodja snela in ga obrnila okrog user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anju
mogoce je bilo ze govora o sportnem delu, pa mi ni za brat vseh strani
tiste, ki imate mutsyja, a je res sportni del nakako "vlit", mislim spuscat se ne da samo naslona, ampak s tem da polezs naslon dvignes nogice, prakticno samo zasukas celo zadevo? a ni to malo neudobno

Tak je samo sedež Sliderja ... pri ostalih modelih, sta panaslon in sedišče ločena in se da otroka normalno poležat.

Vam moram povedat, da naš Mutsy zadnjih nekaj dni kar bolj ko ne miruje pod stopnicami ... sicer se tamala še zelo zelo rada pelje v njem, a je začela že bolj pridno hodit in tut jaz jo malo bolj spodbujam k hoji ... tak da po eni strani nimam pojma zakaj sem en mesec nazaj kupila marelo (Spider) user posted image ... no če drugega ne, bo prav prišla za takrat ko se bo merkala pri babici, ki je izjemno nizke rasti in je bila za 4-riderjom ko otrok za videt user posted image . Sva šli pa zadnjič s 4-riderjem po enih opravkih in nekje blizu doma sem jo dala ven in sem za eno roko tamalo držala za rokico z drugo pa voziček manevrirala in moram rečt, da je šlo presneto lahko to skoz, saj je 4-rider tako nenormalno lahko vodljiv ... šeen razlog da sem se zamislila, zakaj sem marelo kupovala user posted image .
Aja, pa naj še to povem ... po začetnih težavah, ki smo jih imeli z vozičkom, se sedaj zelo dobro drži ... novo zamenjano ogrodje ne škripa in zdaj mi je včasih že malo žal, da smo košaro prodali in da je nismo prišparali za šekakšnega, ker sedaj nisem več tako sigurna, da bomo ob morebitnem novem članu nov voziček kupovali user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 4.3.2010 9:52:08 >

(odgovor članu Mariana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.3.2010 9:59:51   
nenka7
Otika a to, da se športni del ne da čisto v nulo položit ti pa ne predstavlja minusa? Mene je sestra full napadla, da mora bit tak, da se ga v nulo položi in da ima 90 stopinjski kot, ko sedi, sej to pa ima, a ne? Kao da če bo otrok brez razvojnih napak ok, samo če bo pa karkoli narobe, je pa to full minus. Ampak jest se nisem dala motit, meni je ta vozek top. Pa tud jaz sem manjše rasti, pa me prav zaboli, če zgledam k en frocek za tem vozekom user posted image  

Pa še eno vprašanje, ali se ti zdi potem nakup marele sploh smiseln, saj je mutsy kar visok in je mislim da otrok lahko v njem kar precej časa, tako da marele načeloma sploh ne potrebuješ, ali se motim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?