skuštrana
|
Otika, a ni fajn ko imaš srečo z barvami in tako Tak sem jaz kupila košaro, prideš, vidiš, vzameš Glede rabljene košare, meni je tudi bilo 120e preveč, sploh zato ker sem potem novo kupila za 150e, dobila tax free (kupila sem jo na hrvaškem) in sem bila skorajj na istem kot da v Slo kupim rabljeno. 100e je mi ok cena, če je košara res kot nova ( saj to večinoma so, če so rabljene samo pri enem otroku). Tista za 70e je pa verjetno že 2 lastnik, pol je pa še to preveč. No, vsaj po moje, ker rabljeno je le rabljeno in ne morete čudežev pričakovat ( razen Otike ). Jih je pa sedaj vse več, teh košar in bojo cene kar padale, tako da 23tina sumim da jo boš prodala za ta denar, če pa pa bravo. Jaz sem športni del prodala za 100e ( zraven sem dala adaptorje za MC, ki sem jih kupila od Otike), košarao pa tudi za 100e. Sem pa kupila Spiderja za 90e, s tem da je imel kolesa obrabljena ( to je njihov minus, se kolesa full hitro obrabijo, ker je neka pena ;smo imeli zappa prej in so bila kolesa po 2l še kot nova) in sem samo nova kolesa dokupila (20e) in imamo voz kot nov Zdej razmišljam ali naj prodam šoping basket, ker je na duo seat ne morem namontirat, grrr..Ampak mi je košara tak fajn, da mi jo je žal, vedno stvari v njem tovorim iz avta in nazaj Uh, sem se razpisala.... V glavnem, Mutsy je res en super voziček, vse , razen cen