|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
4.2.2010 10:14:31   
Anonimen
Kje si pa tako ugodno Spiderja dobila?

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 10:20:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
4.2.2010 10:23:16   
skuštrana
Otika, na Bolhiuser posted image Sem full čakala, pa čakala, potem sem ga pa enkrat videla za 100e, pa mi je še spustila za 10 in eto gauser posted image Samo sem imela pogoj od moža, da moram prej zappa prodat, he he..In sem ga, sem za njega dobila 100euser posted image user posted image Ma, res sem imela srečo večjo kot pametuser posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
4.2.2010 10:27:06   
Anonimen
Men se zdi, da so okol 19€ ... samo so vredni čisto vsakega centa (vsaj pri nas so bili) ... sem pa neše že Skuštrani prodala.

Neposredna povezava do sporočila: 1029
4.2.2010 10:28:13   
Anonimen
O barabica ... daj če kdaj kaj podobnega spet uzreš, mi PLIIIISSS poročej ... jaz bi ga namreč tut zelo rada imela, samo mi je 230€ (al kolk je nov) čist preveč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
4.2.2010 10:30:45   
23tina
nikol se ne ve!spustim še vedno lahko na to ceno,zato je bolje višjo postavit .pred kratkim sem avto prodajala,pa seveda nisem dala najnižje cene,ker je jasno da jo bo skoraj vsak poskušau zbit!

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

Neposredna povezava do sporočila: 1031
4.2.2010 10:34:21   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

O barabica ... daj če kdaj kaj podobnega spet uzreš, mi PLIIIISSS poročej ... jaz bi ga namreč tut zelo rada imela, samo mi je 230€ (al kolk je nov) čist preveč!

Ja, meni je to tudi bilo too muchuser posted image Malo poglej po Bolhi, se mi zdi da ne grojo glih v promet (ker Zappa sem dala gor in je bilo takoj 10 mailov, na koncu sem ga prodala tukaj na Hr) Pa probaj ceno malo zbit, mi smo na koncu z  novimi kolesi prišli skozi za 110ee

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 10:55:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1033
4.2.2010 11:02:32   
Anonimen
Ooo zivepo hvala! Sem ravno prejšnji teden gledala pa sem očitno spregledala user posted image ... tazelen je pa ravno take barve kot naš športni del in je jako lep user posted image ... sem poslala povpraševanje, zdaj pa držite pesti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1034
4.2.2010 11:10:35   
skuštrana
Zivepo, nisem, tega  otiki prepuščamuser posted image Jst sem ga kupila že poleti, smo Arsena not vozil, zdej bomo Otona user posted image

Otika, vidiš da so full ugodni, ker ne grejo v promet. Edino na kolesa bodi pozorna, se res ful obrabijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
4.2.2010 11:13:11   
Anonimen
In kje si potem ti nova kupila? BC al kaj preko e-baya?

P.S.: mi je tut moj dal žegen, da ga lahko kupim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1036
4.2.2010 11:17:14   
skuštrana
Sem klicala v BC pa mi jih niso hoteli naročit, pol sem jih pa kar na Hr naročila od uvoznika za Hr. Sicer mi je rekla da je cena po kolesu 100kn, na koncu sem plačala 140 kn za vse tri, ampak še vedno ne vem ali so se zmotili ali so res toliko. Na ebay se pa nisem spomnila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
4.2.2010 11:19:39   
Anonimen
Skuštrana, recimo da uspem do enega od teh dveh vozekov pridt ... potem bi najbrš skor sigurno rabla nova kolesa, ker na sliki niso več prav lepa za videt ... bi mi jih bila ti pripravljena na HR naročit, če so res po tej ceni?

Neposredna povezava do sporočila: 1038
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 11:21:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
4.2.2010 11:23:36   
skuštrana
Otika, ni problema. Samo res ne vem ali se je pri meni zmotila pa mi je zaračunala samo 2 kolesa in mi dala enega gratis ali so res samo toliko. Ker spraševala pa nisem, he,heuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
4.2.2010 11:30:00   
Anonimen
No saj vprašat ni greh .. tak da če dobim, te kontaktiram ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1041
4.2.2010 12:31:53   
fedora

Ojla punce....joj ste se načvekale od zadnjič ko sem bila aktivna na tem forumu.Vidim,da je mutsy vedno bolj aktualen.Jaz vem sama kako je,ko sem ga sama kupila ga v našem kraju še nisem zasledila,zdaj pa že vidim kakih par.user posted image Vglavnem,jaz sem pa naročila eno marelo tako,da jo konec meseca dobim in se poslavljam od svojega mutsy-ja. Če katero zanima ga bom prodala,sepravi ogrodje in športni del ter zimsko vrečo. Kaj mislite,da je cena 300€ preveč??(glede na to da sem za novega z zimsko vrečo dala malo manj kot 500€) No saj če bi bil resen kupec bi pa tudi lahko malo znižala ceno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
4.2.2010 14:46:37   
lilip
Fedora, kakšne barve pa je tvoj Mutsy? Kateri model imaš? Sem radovednauser posted image

(odgovor članu fedora)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.2.2010 20:54:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

otika (skuštrana a si tega kupila)

http://www.bolha.com/oglas383672667/sportni-vozicek-mutsy-spider-z-zimsko-vreco

http://www.bolha.com/oglas383053036/vozicek-mutsy-spider

http://www.bolha.com/oglas383053036/vozicek-mutsy-spider

Ha ha ... tale s prvega linka je že pri nemi doma user posted image ... je še ful lep, nič obledel ... sem ga zdejle dala prat ... samo zdaj imam pa en footmuff odveč ... a ga katera rabi? Ga prodam naprej za malo denarja ... tip ni hotel brez njega prodat ... barva je pa cargo grey se mi zdi.

Skuštrana, boš lahko ob priliki vprašala za kolesa, ker ta so pa res malo zdelana.

Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.2.2010 21:27:08   
skuštrana
Otika, user posted image user posted image user posted image Naš je tudi bil full lep, razen teh koles..So res tak čuden material, kot ena penauser posted image user posted image Se splača, a neuser posted image Za kolesa sem pa jaz kar mail poslala, tam na Mutsyjevi strani greš na Croatia in tam se ti odpre obrazec pa sem vprašala. In so mi hitro odgovorili. Probaj. Pa vprašaj za ceno. Potem pa ti jih lahko do mene pošljejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.2.2010 21:29:49   
Anonimen
Aha ... no bom poslala ... a si ti to v slovenščini, angleščini ali hrvaščini vprašala? Jaz hrvašk nič ne znam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
6.2.2010 21:43:05   
skuštrana
Ti pošljem za Zs pa sam copy paste daj. Okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
6.2.2010 21:43:25   
fedora
lilip jaz imam 4-ridera,barva cargo crem,je pa že prodan,še isti dan od oddaje oglasa.user posted image

< Sporočilo je popravil fedora -- 6.2.2010 21:44:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
6.2.2010 21:46:12   
fedora

otika kaka barva je cargo grey? Sem malo ven padla iz teh barv.user posted image

(odgovor članu fedora)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
6.2.2010 21:47:38   
skuštrana
Otika, imaš ZSuser posted image

(odgovor članu fedora)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?