|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
22.2.2010 12:58:49   
Anonimen
ellie ... zaradi marele se pa sploh ne sekiraj ... zdejle dokler še ni sončna sezona pejdi v BC po pepeny senčnik, ki je 1000x boljši od katerekoli marele ker poleti jih skor ni za dobit ... mi smo imeli oboje (marelo in pepenija) in ti povem, da ni primerjave sploh ... edino na kar bodi pozorna, če boš kupila pepenyja, ga že v trgovini odpri pa preveri če slučajno kaj barve ne pušča ... moj jo ni nič ... so se pa lani ene pritoževale, da jo je puščal, samo potem je BC dal ven izjavo, da je bila ena komplet serija teh senčnikov defektna in so jih brezplačno zamenjali potem.

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
22.2.2010 16:12:35   
eternety
Eno vprašanje. Kam ve pritirdite na športnem delu tisto zaščito proti vetru, ne vem če se reče footmuf ali kako drugače. Jaz sem probala zahaklat na tiste črne ročaje od strehice, pa vse skupaj tako čudno dol visi. user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 16:57:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eternety)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
22.2.2010 21:13:34   
ellie
Otika hvala za nasvet user posted image

Kaj sem pa še danes doživela...sej res ne moreš verjet user posted image  Toliko so me "prestrašili", da športnega dela team new white več ni za dobit...potem ga le imajo v skladišču...danes pa v mb vidim, da je en celo razstavljen. Očitno res sami ne vejo, kaj in kje imajo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
23.2.2010 8:53:34   
endrina
Ellie pol pa si ga hitro kupi, ker v novi kolekciji barv team new white več ni.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
24.2.2010 12:56:49   
endrina
IZVIRNO SPOROČILO: Emili1

V nedeljo zvečer sem oddala naročilo na spletni trgovini Ping Pong za športni del, nakupovalno košaro in footmuff. V četrtek ob 9h zjutraj je bila roba že pri meni doma

Emili1 - Kako si pa robo plačala - s plačilno kartico preko neta, al ob prevzemu ali preko banke? Pa kolko te je prišla poštnina.

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
24.2.2010 19:17:46   
Joob
Joj punce, meni ni jasen tale športni del...zdej smo tamalega imeli notri in sicer je bil naklon minimalen, sedaj pa ko je že malo bolj firbeč in bi rad gledal na okoli, sem mu hrbtišče dvignila...in od kar sem to naredila...sedišče in hrbtišče nista fiksna. Torej, če od spodej z roko "butnem" v sedišče, se cel komlet dvigne in raztegne v minimalen naklon, ni fiksno...hmm...upam, da me razumete v čem je poanta? Sedišče in hrbtišče se držita skupaj ampak ni pa fiksiran cel del...user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
24.2.2010 21:03:39   
Anonimen
Joob, če imaš športni del obrnjen proti sebi, moraš spodaj pod sedežem preko dveh črnih vodoravnih prečk zategnit črni trakec na ježka ... če imaš pa stran od sebe obrnjenega, potem morata biti pa ona kavlja iz športnega dela pod tema črnima prečkama in ne nad njima ... če je tako, potem je vse lepo fiksno ... ti pa to tut v navodilih piše user posted image

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
25.2.2010 19:13:18   
Joob
No jaz sem voziček peljala v BC in so mi urediliuser posted image športni del.
Otika, sedež imam obrnjen stran od sebe in če se postavim pred voziček, tako, da gledam otroka, sta kavlja pred tema dvema prečnima palicama. Si tako mislila?
Hvala vseenouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
25.2.2010 19:30:06   
Emili1
endrina, plačala sem s PayPal. Poštnina pa je 6,25 eur, če pa naročiš nad 300 eur je zastonj dostava.

Aniiita,
barvo sem vzela cargo kaki iz kolekcije 2010.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
25.2.2010 20:02:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Joob
Otika, sedež imam obrnjen stran od sebe in če se postavim pred voziček, tako, da gledam otroka, sta kavlja pred tema dvema prečnima palicama. Si tako mislila?

Ja tako sem mislila. Kaj je bilo pa narobe?

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
25.2.2010 20:37:07   
Joob
Otika,
kavlja sem imela ZA prečkama, in ne PRED.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
25.2.2010 20:38:00   
Anonimen
No a vidiš, da vse vem user posted image  user posted image user posted image user posted image ... hecam se malo user posted image

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
26.2.2010 9:18:59   
Aniiita
Emili1- hvala za odgovor.. Zdaj mi ni pa čisto nič jasno, zakaj ga moram jaz čakati skoraj mesec pol..drugi teden naj bi prišel in bomo vidli..če ne, bom takoj zatežila temu gospodu Pongu!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 9:29:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
26.2.2010 9:34:39   
Aniiita
Sagurno da ja user posted image

Gea že tako okrog gleda in za več kot pol urce na sprehodu itak ne zaspi, tako da mislim, da ji bo v športnem delu lepše..Ga bom pa zaenrat čimbolj dol nastavla, ker še ne sedi..

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1091
26.2.2010 9:48:48   
endrina
Aniiita - kolko pa imaš starega otročička da si ga iz košare prestavila že v športni del?

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 9:48:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
26.2.2010 11:42:15   
Anonimen
Zivepo .. .ne košara nima pasov in ne nastavljive višine ležišča ... samo jaz sem tamali lepo dekce in brisače zvila pod tisto penasto podlogo in je imela lepo vignjeno hrbtišče in pa še eno brisačo je imela v klobko zvito pod koleni, da ni dol lezla ... no to sem naredila pri 3h mesecih in pol, ko je že lepo glavo nadzorovala in ni hotela več ležat v košari ... je bil cel vik in krik. No potem s tako dvignenim hrbtiščem za par stopinj smo furali kakih 14 dni, potem pri dopolnjenih 4ih mesecih sem jo pa kar v športni del prestavila in je bila srečna in sprehodi so spet lušni postali. Sem pa športni del ene 2 meseca imela čisto poležan, oz. mogoče eno stopnjo dvignjen.

Neposredna povezava do sporočila: 1094
26.2.2010 12:50:52   
Aniiita
endrina- zdaj ima 4  mesece in en teden..ko pride voziček (če bo kot govorijo), bo 4 in pol.. Saj bi jo dala čisto ležeče, veš. Jo imam tudi sicer doma veliko na ravni podlagi,pa se mi zdi, da potem tiste dve urci na dan ne bi smel biti problem, ali pač?

Drugače lahko tudi počakam še tista dva tedna (pri 5 ih vem da jih že veliko daje) in bo tudi zivepo še malo počakala na košaro do konca marca user posted image

Kdaj si ga/jo ti prestavila?

Otika in zivepo- ma kaj nima košara pasov? Jaz vidim, da ima- tiste nosilne ali katere si mislila?

Prej sem imela nekaj nujno za nest na davčno in ker pada dež sem jo v sleppy wrap dala (čeprav ga drugače še ne uporabljam) in je ven gledala..prvič je videla svet okrog zunaj in je bila totalno presenečena in radovedna 100 na uro user posted image Sem misila, da do zadremala, ker je bila že ura za to- aja! user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 26.2.2010 12:53:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
26.2.2010 13:12:39   
endrina
No jaz sem zdaj dobila končno svoj športni del vozička s footmuffom, pa zaenkrat še ne razmišljam o tem, da bi Maxa prestavila iz košare vanj - je še premajhen s svojimi 3 meseci. Je pa sicer velik dojenček tak da mislim da ga kaj dosti dolgo kot kakšen mesec pa pol ne bom mogla vozit več v košari, ker jo bo prerastel po dolžini. Sicer pa sem jaz svojega prvega otroka v športni del vozička dala, ko je dopolnil 6 mes. in je že lepo sedel in gledal ven. Je pa blo kar dosti popravljanja v sedenju tečas, ker je kar nekam na stran zlezel in sem ga morala popravljati. Nekako so še mali za športni del, kaj pa vem. Naš itak zaspi prvi minuto ko ga začnem peljat. Pa če sem z njim veni 2 uri, on ves ta čas spi. Tako da, sem glede tega lahko kar srečna. Kolegica je imela pravo smolo, ker se ji je mali v vozičku drl kot elija, ko ga je potem prestavila v športni del vozička, pa ji je ritko privzdigoval in ni hotel biti not. Tako ga je kar nekaj mesecev samo nosila naokrog po rokah, ko so kam šli in vozička sploh niso uporabljali. Je rekla, da se ji je tisti čas skoraj mešalo od tega. Saj veš kako je nerodno ko greš v shoping, pa v eni roki malega, ki še prav ne sedi, pa ne moreš ga dol odložit, pol pa kupuj kaj če lahko. Grozno.

Tudi jaz imam košaro podloženo v zgornji polovici pod podlogo. Dala sem eno preloženo dekico, da ima rahlo vzdignjeno vzglavje. Na podlogo sem potem dala še eno kociko, da mu je lepo toplo. Pol pa malega v pajac, pa če je mrzlo še eno kociko čez nogice pa je to to. Itak so v košari zelo lepo not zaščiteni, sploh če čez odprtino košare daš še pleničko.

Ja košara ima nosilne pasove. Mi jih imamo kar not ob strani zataknjene in jih še nisem uporabljala, ker košaro kar tako dvignem in dam v avto. Sicer pa to bolj redko počnem. Večinoma je košara kar lepo namontirana na podvozju in parkirana v verandi, kjer čaka vsaki dan na uporabo.

Emili1- si si pa lepo barvo za športni del izbrala. Imava namreč isto. Hi hi hi.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 13:35:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
27.2.2010 10:52:19   
endrina
Zivepo - košara paskov za otroka nima. niti ne vem zakaj bi jih potrebovala, ker ti otrok itak ne more nikamor pasti. ponavadi so ti pasovi namenjeni zaščiti otroka da kam ne zleze. dojenček pa je itak premajhen da bi se ti kam v košari skobacal, pa itak se mu not ne more nič zgodit. eni prakticirajo da kar v tej globoki košari prevažajo otroke na zadnjem sedežu. samo lepo prosim tega ne delat, ker je lahko zelo nevarno. tu nima smisla šparat in ne kupit jajčke, ki je dejansko edina namenjena vožnji v avtu.

Ja cargo kaki je taka rjavkasta svetleča barva. novi materiali cargo so veliko manj občutljivi kot so bili ta prejšji. ta stari so imeli gladek fin material, ta novi pa je zdaj s poševnimi svetlečimi črtami. meni je bil voziiček - športni del takoj všeč v tej barvi, ko sem ga videla razstavljenega v BC. v živo ga na terenu nisem videla še nobeni, tako da komaj čakam da bo naš max tako velik da ga bom lahko v njem vozila.

sestava materialov team in cargo sta zdaj v novi verziji oba ista, razlika je le v tkanju - pri team imaš not pikice, pri cargo pa poševne črte. je pač čisto stvar okusa katero barvo si boš izbrala. jaz ti iz prakse edino priporočam da za športni del vozička kupiš raje temnejše barve, ker so manj občutljive in se toliko na njih ne vidi umazanija. moreš vedet da boš ta del vozička veliko dlje uporabljala kot košaro, ki ti bo služila le kakšnih 5 mesecev. ta se ti od otroka ne more umazat, eventuelno se bi ti lahko pri prenašanju ali zlaganju v avto, če ne bi bila pazljiva. drugače pa skoraj ni variante no. moja pri 3 mes. uporabe še niti pikice ni umazana, pa imam čisto svetlo. športni del pa je bolj izpostavljen - otrok se ti že kobaca gor s čeveljči, pa ko greš na sprehod al pa ko boš na dopustu mu daš not tudi kaj za pit pa za papat, pa hitro kaj mimo pade in če imaš svetlega je ta bolj občutljiv in se vse prej gor vidi. no odločitev je seveda na tebi. sem pa imela priliko videt svetlo zelen mutsy športni del, pa je bil ful zdelan videt, not pa je bil dojenček star komaj 9 mesecev (sem se uspela z mamico tudi malo posvetovat kako je kaj zadovoljna z vozičkom, ker je ravno prišla v BC).

Neposredna povezava do sporočila: 1098
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 15:54:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
28.2.2010 18:04:20   
ellie
Punce, a mi lahko ena prosim napiše, kako se zloži ogrodje 4riderja?user posted image  sama sicer še niti nisem poskušala, mojemu pa nekak ni ratalouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?