Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.11.2009 9:48:29
|
|
|
|
Aniiita
|
Joj, taka izbira košar sedaj, ko jo že imamo Če bo kdo prodajal samo športni del v modri barvi (ice blue), sem takoj intresentka. Aja, pa nakupovalno vrečo oz. torbo bi tudi takoj kupila.. Drugače bo treba pa v baby center. SEm pa imela možnost iti "celo" dvakrat (zaradi bednega vremena!) na sprehod z našim MUtsy-jem in sem res ful zadovoljna. Mi je všeč, ker je tako visok, ker sem tudi sama višja..
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.11.2009 12:57:18
|
|
|
|
anajrim
|
Kakšno vrečo oz. torbo misliš!
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.11.2009 13:56:21
|
|
|
|
skuštrana
|
ANIITA, jaz prodam samo športni del, v college green barvi. Rabljen cca pol leta, cena 90 e.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.11.2009 20:18:57
|
|
|
|
Aniiita
|
Mislim vrečo oz. torbo za nakupovanje, ki jo daš na voziček..čeprav nevem, če se to da dati gor tudi na del s košaro že..? Skuštrana, hvala, vendar mi barva ne odgovarja, veš.. Ti pa želim uspešno prodajo.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.11.2009 21:21:55
|
|
|
|
anajrim
|
Anitta žal tega nimam, se pa košara da pritrditi na vožiček s košaro! LP
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 22.11.2009 17:36:03
|
|
|
|
tanc555
|
Prodam košaro za voziček Mutsy (4 rider, 3 rider, urban rider) v Team lime barvi. Košara je lepo ohranjena, rabljena 3.5 mesece. Cena 110 EUR. Če katero zanima pošljite ZS ali pokličite na 041 895 598. http://www.slikomat.com/slika/4109223.htm
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 22.11.2009 20:34:20
|
|
|
|
Aniiita
|
Hvala za info anajrim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2009 11:30:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.11.2009 11:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo upam da mi boste pomagale Bomo bomo ... jaz ti lako toliko pomagam, da ti prodam ful lepo košaro barve Cargo mocha ... 110€ ... zelo lepo ohranjena.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2009 11:39:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.11.2009 11:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Se razume ... sam saj veš kaj prvijo: probat ni greh P.S.: Čestitke za +!
< Sporočilo je popravil Otika -- 23.11.2009 11:41:29 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2009 12:02:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2009 14:22:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.11.2009 14:30:51
|
|
|
|
endrina
|
no jaz pa moram povedat da komaj čakam da jutri sprobam našega mutsyja, ker bo jutri naš bebek star 1 teden in lahko greva že malo ven, pa še sonček je napovedan popoldan. ja glede tistega potenja bi tudi mene zelo zanimalo kateri material je boljši. samo mislim da je meni v bc enkrat prodajalka omenila da so vse tri variante umetni materiali, da je razlika samo v tkanju. moram še na mutsyjevi spletni strani to preverit. a je katera v živo že vidla športni del vozička ta nove verzije cargo kaki al pa team dark kaki? glej živepo: oba 4 rider in urban raider imata kolesa napihljiva, razlika je le da ima 4rider vrtljiva sprednja kolesa, ki so malo manjša od zadnjih, urban raider pa ima gibljiv celotni zadnji del koles, ki ga lahko tudi zablokiraš, pa vsa 4 kolesa so enako velika. baje se na urban raiderja moraš kar navadit, ker ima drug sistem vožnje. sem v živo vidla oba, pa sta lepa, ni kaj, meni osebno pa se zdi 4rider boljši. ampak to je stvar tudi okusa, a ne?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.11.2009 15:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo http://www.kinderwagen-land.de/products/Kombi-Kinderwagen/Mutsy-4Rider-Komplettpaket-2009-Team-dark-kaki.html a zna kera nemšk? a ta vsebuje, športni del, košaro, napihljive gume, usnje ter spodnjo košaro? Glede na ceno bi pričakovala, da je vse troje v kompletu (ogrodje, košara in športni del) ... pa če je voziček z napihljivimi koles ali ne ž na 1. uč vidiš po obliki platišč ... napihljiva kolesa so ta z eno špico (single spoke) tisti s penastimi (lažji) pa imajo veliko špic ... tako da tale na sliki je z napihljivimi. Aja, pa tole malo košaro pri kolesih, dobiš na vseh okvirjih ... dokupit je treba edino tisto taveliko nakupovalno košaro (toplo priporočam). Glede dileme med urban-riderjem in pa 4-riderjem bi ti pa jaz takole svetovala: če rabiš voziček v večini primerov za asfalt, utrjen makedam, trgovine in občasno za bol grob teren, potem vzemi 4-riderja. Če pa rabiš voziček najbolj za grob teren (gozd, kolovoze, travnike) in samo občasno za v trgovino, potem vzami Urban-riderja. 4-rider je majka za v trgovino, ker je res zelo zelo vodljiv z eno roko, pa čeprav je fino naložen, se pa slabše odnese na fino razgibanem terenu, ravno zaradi teh sprednjih koles, ki vsak posebej plešeta (kar paje v trgovini in na asfaltu velik +).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2009 16:29:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.11.2009 17:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo jaz pa sploh nisem uporabljala neki te spodnje košare, mogoče za kake malenksoti samo-za nakupe recimo poredko, nejne stvari sem pa imela itak v prenosni torbi. buzz je sploh nima (košare mislim) ima samo torbo na podvozju. Ma tule pri Mutsyju je ta nakupovalna košara res super, ker jo lahko snameš dol in ima ročaj, da jo prenašaš okrog res kot nakupovalno košaro. Tako da sem imela jaz v njej skos določene stvari za na sprehode (dekco, kake piškote, sončna očala, klobuček, slinček, robčke, pleničko ipd...) in ker nisem imela vozička v stanovanju, sem samo košaro gor in dol nosila. Plus to, da ko greš v šoping gre veliko notri in ne rabiš vrečk za seboj trogat ... tak da previjalno torbo jaz s seboj vzamem samo takrat, ko nimamo vozička s seboj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2009 17:16:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.11.2009 20:58:40
|
|
|
|
anajrim
|
Jaz imam urban riderja pa je ful lepo vodljiv, je pa res ko ga kaka kolegica prvič pelje ga sploh ne zna peljati ker ima zadnjo os gibljivo in je malo drugače. Kolesa so vsa enako velika in napihljiva! Glede materialov pa jaz priporočam da si kupiš ovčjo kožo za v otroški voziček, ker je naravni izolator tajko poleti kot pozimi. Sicer te poleti malo čudno gledajo ampak otrok ti je pa hvaležen. Toplo priporočam vsem, boste videle da je super, samo nerodno ti ne sme biti. Veliko uspeha pri iskanju vozička in čim bolj mirno nosečnost. Imava pa otroke zelo blizu. Moj prvi je rojen 24.10.2007, sedaj pa 8.7.2010 pričakujemo 2. otroka. Lepo bodite!
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.11.2009 22:04:02
|
|
|
|
Tanja_
|
zivepo jaz sem tudi kolebala med Urban in 4-riderjem, pa mi je bil urban potem nekak hecen za vozit, tko da se nisem odločila. Najbrž se je res potrebno samo navadit. Se pa vozimo s 4 riderjem tudi po bolj razgibanih terenih, pa pač zablokiramo sprednja kolesa takrat, da ne plešejo v vse smeri. Sicer pa, ko boš kupovala-tudi jaz še vedno prodajam košaro barve Team white.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.11.2009 23:41:01
|
|
|
|
1čebela
|
Oooo endrina, superca... ! Čestitke za novega člana ! Pol nisi več nosečka in se že en teden cartate... kako lepo... Ti kar malo zavidam . Mi pa pričakujemo v drugi polovici decembra, če nas seveda naša ne preseneti. Kar se tiče barve cargo kaki oz. team dark kaki... midva sva videla obe barvi (eno v BC na Rudniku, drugo pa v BTC-ju). Odločila sva se za košaro cargo kaki in športni del team dark kaki. Ko vozek dobimo, ti lahko pošljem kakšno slikco. Menda je že na zalogi, samo čakava, da dobijo še nakupovalno košaro in dežniček, da ne bova 2x hodila v LJ. Mogoče pa med tem dočakava še kakšen Miklavžev popust . Anajrim, kar se tiče ovčke za v voziček, sem prebrala na to temo že kar nekaj priporočil in jo nameravam tudi sama kupit. Samo ni mi čisto jasno ali je s tem mišljena prav strojena koža ovce ali samo odejica iz prave ovčje dlake . Sama bi imela sicet raje odejico. Ali mogoče katera ve, kje bi jo lahko kupila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2009 8:51:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.11.2009 10:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo športni del v materialu College in tamala ni bila nikoli prešvicana poleti v njem, pa nisem imela nobene podloge pod rito. Ovčka mi ni humaana za poleti ... smo imeli sedeže v avtu nekoč oblečene v ovčko, pa se še zdaj spomnim, kako mi je šlo to poleti naživce ... sem se v tahudi vročini raje notri zadrževala ;) Za pozimi za v košaro je bila pa ovčk obvezna.
< Sporočilo je popravil Otika -- 24.11.2009 10:41:03 >
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.11.2009 12:20:18
|
|
|
|
anajrim
|
Jaz imam kar strojeno ovčko pa mi je super, kupi se na tržnici v Lj-center (verjetno tudi drugod). Za odejico pa ne vem kje jo boš dobila. lp papa
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.11.2009 12:57:35
|
|
|
|
endrina
|
Joj glede te ovčje dekice. Jaz sem jo gledala v Toys'r'us v Grazu, pa ko sem jo vzela ven iz vrečke, je ful smrdela. Uh sem jo kar hitro dala nazaj. Pa še draga je bila, mislim da je imela ceno okrog 35€. Vem pa da so punce pravile, da so si jo nabavile v Ikei za ful mali denar, samo jaz sem jo iskala, pa je žal nisem uspela najti. Imela sem si jo namen kupiti zdaj za v košaro čez zimo, da bi bilo malemu toplo, ampak sem si pol premislila zaradi tega vonja in bom tako naredila kot pri prvem otroku, da sem spodaj dala toplo otroško kociko. Ja barvo Cargo Kaki sem tudi jaz videla v živo v BC v LJ, pa mi je bil všeč, sploh, ker ima tako čokoladno črno kombinacijo blaga. Močno razmišljam da bi si kupila ravno tega. Bi pa seveda z veseljem rada videla slikice od team dark kaki, ker po mojem mora bit v živo tudi zelo dober. No jaz sem bila danes prvič veni z našim bebekom in Mutsyjem. Punce, ne znam vam opisat, kako svetoven občutek je bil. Ful sem se počutila v sedmih nebesih. Mali je užival v tem sončnem vremenu, jaz pa tudi. Najraje bi bila popoldan kar preživela zunaj, ampak bi bilo to za našega malega preveč. Komaj čakam, da greva jutri spet ven. Počasi bomo že lahko podaljševali zadrževanje zunaj in tistih pravih sprehodov se že neizmerno veselim. Mutsy je res svetovni voziček, ful sem ponosna sama na sebe, da sem si ga kupila, čeprav je bil moj kar proti. No zdaj se je s tem sprijaznil.
|
|
|
Spontani splav, nato pa...MioBambinoPo prvem spontanem splavu sem naslednjega otroka...ponovno splavila (
18%)
rodila nedonošenčka (
5%)
rodila donošenega in zdravega otroka (
49%)
rodila donošenega in bolanega otroka (
4%)
še nisem zanosila (
24%)
Število vseh glasov: 135Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!