Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.11.2009 8:49:53
|
|
|
|
endrina
|
Ja zgleda da moraš pri Mutsyu imet prav nekaj sreče kdaj oddaš naročilo. Mi smo zgleda res padli v taki del naročila, da je bila roba v 4 tednih in pol tu v BC. Bomo vidli kako bo ko bomo naročili športni del vozička, ampak za to še imam čas. Naročila ga bom, ko bom rodila, saj ga itak pred 5-6 mescem starosti otroka ne bom potrebovala. Baje gredo naročila naprej v tujino vsakega 15. in 30. v mesecu, ko BC zbere vsa naročila skupaj iz cele RS. Pol pa seveda čakaš... in samo upaš, da je tovarna ravno takrat imela te zadeve narejene al pa vsaj v teku izdelave, ker drugače se pa res načakaš, tako kot ene punce pravijo.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.11.2009 15:25:10
|
|
|
|
Emili1
|
živijo, a katera slučajno prodaja adapterje za maxi cosi lupinico??
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 4.11.2009 15:03:02
|
|
|
|
čebelca2
|
če jih nujno rabiš (pa ne boš rabljenih dobila), mislim da jih imajo v bc na zalogi (ni potrebno naročat in čakat kot ostale mutsyeve stvari).... mislim da sm dala za njih 25
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 4.11.2009 15:07:19
|
|
|
|
čebelca2
|
nekatere ste spraševale za akcijo v bc, bon za 10 evrov na vsakih 5o eur nakupa ampak samo za otroško opremo (vozički, avtosedeži, ležalniki...) baje da bo ta vikend :) 7.11. pa prijetno zapravljanje :)
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 4.11.2009 15:31:34
|
|
|
|
endrina
|
O to bi blo pa krasno, če bo zdaj spet ta akcija. Se splača izkoristit priložnost. Jaz bi še mogla športni del Mutsyja naročit, pa footmoof in nakupovalno košaro. Moram preverit al kaj od tega slučajno imajo na zalogi, da izkoristim priliko za nakup.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 4.11.2009 16:36:15
|
|
|
|
bušika2010
|
čebelca kje pa? Spet samo v BTC ali vsepovsod?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 4.11.2009 18:47:00
|
|
|
|
Emili1
|
Čebelca2: mislim, da adapterjev nimajo na zalogi, vsaj v BTC in na Rudniku ne. Je prišla ena pošiljka konc oktobra, pa baje niso prišli adapterji niti za stranke, ki so jih naročile..tako da sploh nimajo nobenega viška.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.11.2009 7:42:24
|
|
|
|
lenca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: endrina O to bi blo pa krasno, če bo zdaj spet ta akcija. Se splača izkoristit priložnost. Jaz bi še mogla športni del Mutsyja naročit, pa footmoof in nakupovalno košaro. Moram preverit al kaj od tega slučajno imajo na zalogi, da izkoristim priliko za nakup. Kot sm prebirala mal o tej akciji (10€ bona na vsakih 50€ nakupa) to velja (vsaj mislim) samo takrat, če imajo zadevo na zalogi - če pa zadevo naročaš (in je ni na zalogi) pa ta akcija ne velja - tako je vsaj napisala ena od RR-jevk!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.11.2009 8:08:32
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1 IZVIRNO SPOROČILO: endrina O to bi blo pa krasno, če bo zdaj spet ta akcija. Se splača izkoristit priložnost. Jaz bi še mogla športni del Mutsyja naročit, pa footmoof in nakupovalno košaro. Moram preverit al kaj od tega slučajno imajo na zalogi, da izkoristim priliko za nakup. Kot sm prebirala mal o tej akciji (10€ bona na vsakih 50€ nakupa) to velja (vsaj mislim) samo takrat, če imajo zadevo na zalogi - če pa zadevo naročaš (in je ni na zalogi) pa ta akcija ne velja - tako je vsaj napisala ena od RR-jevk! Točno tako je. Velja samo za stvari, ki so na zalogi. Če naročite pa plačate po običajni ceni. BTW še vedno prodajam košaro barve Team white. Slikice pošljem po mailu, če katero zanima.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.11.2009 8:54:46
|
|
|
|
bušika2010
|
Pa kje piše kdaj so te akcije? Jaz res upam na to akcijo, ampak nič ne najdem okoli tega ...
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.11.2009 8:56:55
|
|
|
|
čebelca2
|
ja, samo iz zaloge je akcija. sem jst tud bla tista k je šla naročit k je bla akcija... pa ni bilo nič od bonov , ker tud ni bilo nič na zalogi. men je za akcijo v novem mestu prodajalka povedala... tako da v novem mestu je sigurn, jst sm sklepala da je tudi drugod, zdej pa ne vem. če se odpravljate na kak nakup dlje, morda res najbolš prej poklicat...
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.11.2009 9:14:35
|
|
|
|
bušika2010
|
a superca, škoda da sem tak daleč od novega mesta, drugače sem včeraj govorila z BC Ljubljana pa nič ne vedo o tej akciji, drugače pa pri nas v MB morem še prečekirat ;)
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.11.2009 10:15:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz še kar prodajam košaro barve Cargo mocha (barva vele kave) ... kot nova, ceneje kot v BC pa še ni čakalne dobe 4 mesece .
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.11.2009 10:21:49
|
|
|
|
čebelca2
|
pomoje tud nočjo kr tko povedat... ne vem zakaj so tako skrivnosti najbolš da tist dan pokličeš, al kaj... ne vem.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.11.2009 14:03:15
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Tudi jaz še kar prodajam košaro barve Cargo mocha (barva vele kave) ... kot nova, ceneje kot v BC pa še ni čakalne dobe 4 mesece . Eto, pri Otiki dobite cargo mocha, pri meni pa lahko dobite gollege green košaro in športni del Cena po dogovoru. Izbira na RR je boljša kot pa v Baby centru...in definitivno cenejša
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.11.2009 19:45:25
|
|
|
|
endrina
|
Točno tako je. Ta akcija velja samo na zalogo (nekateri imajo to srečo, da so dobili naročen Mutsy pa so ga šli dvignit ko je bila ta akcija; na zadnje ko sem jo jaz zasledila so tudi imeli na zalogi ravno tisti športni del Mutsyja ko bi ga sicer jaz imela, vendar se zanj nisem mogla še odločit, škoda). O akciji si obveščen preko sms in to tisti dan ko začne veljat akcija (vsaj tako je bilo konec avgusta, ko je bila nazadnje). Mislim pa da je tisti dan to objavljeno tudi na spletni strani BC. Torej če ta vikend akcija bo, potem jutri sledi sms
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.11.2009 21:29:32
|
|
|
|
zez76
|
Ja samo,ko je na zalogi dajo popust! Jaz pa pa prodajam 3 rider(usnjen ročaj) s športnim delom v college lime barvi z dodatki(dežnik,adapter za lupinico maxi cosi, torba, shoping bag, in pa ležalnik oz okvir ležalnika,ki gor daš športni del vozička) vse rabljeno samo 2 meseca oz kakšna stvar ni bila uporabljena!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 7.11.2009 20:08:40
|
|
|
|
endrina
|
Hej punce, kaj zdaj - a je ta vikend ta akcija v BC al ne, ker jaz nisem dobila nobenga sms, pa tudi na njihovi spletni strani nisem nič zasledila???
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 9.11.2009 18:44:49
|
|
|
|
1čebela
|
Pozdravljene vse Musty-jevke! Sem še ena nova na forumu, ki pričakuje naraščaj decembra in ga namerava razvajati v Musty-ju. Mamo vse skupaj naročeno v Baby centru od 21. septembra, danes pa me je prodajalka klicala in sporočila, da je večina robe že prispela in čaka na moj prevzem. Otika, kljub temu me zanima tvoja košara. Je tako lepe barve, da razmišljam o tem, da bi kar tvojo Chargo mocha vzela namesto tiste, ki sem jo jaz naročila. Zanima me, če jo še imaš oz. za kakšno ceno jo prodajaš. Glede na to, da je rabljena le nekaj mesecev, predvidevam, da je lepo ohranjena. Lahko dodaš še kakšno slikco?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 9.11.2009 18:57:42
|
|
|
|
1čebela
|
Pa še nekaj... Ali sedaj katera ve, kako je s tole akcijo v Baby centru. Očitno je ta vikend ni bilo. Nisem prejela nobenega SMS-ja, pa tudi na speltu ni bilo nič objavljenega. Vprašala sem tudi v BTC-jevi trgovini, pa o tem niso nič vedeli. Je prodajalka z nasmeškom dejala, da je pred marcem ne rabim pričakovat, ker da je bila akcija pred 3 tedni. To sem seveda že vedela...ampak tale akcija je bila samo v prodajani v BTC-ju. Kaj pa ostale prodajalne??? Po mojem bi akcija lahko bila enkrat ta ali pa naslednji mesec. Ne vem sicer natančno ampak se mi zdi, da je tudi lani bila enkrat ob tem času. So pa prodajalke glede tega zelo skrivnostne, tako da težko kaj izveš. Glede na to, da me moj vozek že čaka na zalogi, bi bila sedaj tale akcija zelo dobrodošla. Razmišljam, da bi kakšen teden še kar počakala s prevzemom, čeprav me vozek že hudo mika. Če ima katera kakšen namig, bi bila zelo vesela...
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 9.11.2009 19:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
1čebela, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 11.11.2009 21:04:04
|
|
|
|
čebelca2
|
akcija je bila, v novem mestu sigurn. za drugje pa ne vem. ker sem jst kupla mc pebble in sm bila tam. so imel akcijo na vso opremo... jst sm član tega bc kluba, pa tud nism dobila sms-a.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 11.11.2009 21:19:23
|
|
|
|
endrina
|
Kolikor vem je bila na zadnje ta akcija v BC po vsej RS 21. avgusta. Ponavadi je bla še enkrat decembra. Ta vikend ziher ni bila povsod, ker sem preverila v dveh BC na Štajerskem in v nobenem niso nič vedeli o akciji, pa tudi sms nisem dobila nobenega obvestila.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 11.11.2009 21:30:56
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla punce! Vidim da imate prijetno debato o vozičkih Mutsy. Mi imamo doma Mutsy Urban Rider (ICE BLUE) in smo noro zadovoljni uporabniki že dve leti in en mesec. Jih takrat sploh še niso prodajali v sloveniji in sva ga midva naročila v Avsrtiji! Če se odločate zajn, vam svetujem naslednje: Res da je med dražjimi vozički v ponudbi, vendar je zelo zelo kvaliteten in res nadvse uporaben. Skratka mi smo zelo zadovoljni! Če potrebujete še kako informacijo pa le povprašajte jo dobite s prve roke zadovoljne mamice, ki pričakuje že drugega otroka. Lep večer še naprej!!!
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 18.11.2009 22:23:20
|
|
|
|
Joob
|
Prodam Mutsy košaro (4 rider), rabljeno 3 mesece, v lime barvi. Cena košare je 120 evr, zraven pa podarim še original dežno prevleko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
SlužbabinyyKje delate?v pisarni (
51%)
v proizvodnji (
12%)
na terenu (
5%)
pisarna+teren (
12%)
v trgovini (
14%)
v gostilni (
7%)
Število vseh glasov: 239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!