Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.10.2009 14:39:51
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Flora2 Mogoče katera prodaja adapterje za lupinico Maxi Cosi Cabrio? Jaz!Samo enkrat uporabljene, da smo naredili en krog okoli hiše. Še v škatli.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.10.2009 14:43:01
|
|
|
|
Flora2
|
Se poslala ZS.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.10.2009 20:52:11
|
|
|
|
endrina
|
Z veseljem sporočam, da smo Mutsy voziček dobili v roku 4 tednov iin pol. Precej hitro glede na napovedi prodajalk, da se nanj čaka od 8-10 tednov. Zelo zelo smo veseli.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.10.2009 11:34:11
|
|
|
|
bušika2010
|
Tudi mi2 se v kratkem nameravama odpraviti v BC naročit mutsy-ja, pa me zanima, če katera ve, kdaj bo spet akcija v BC ko na vsakih 50 eur, dobiš 10 eur bona?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.10.2009 11:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno ta vikend je bila ... je pa tako da mora bit akcja takrat ko voziček prideš izkat in ne takrat ko ga naročiš ... no razen če imaš to srečo, da je na zalogi.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.10.2009 13:54:42
|
|
|
|
bušika2010
|
Sem vidla da je blo zaj ta vikend, sam sem komaj v nedeljo opazla, te pa je ze blo mal pozno za letat v Lj, ker sem iz Slovenske Bistrice Ali je ta akcija samo v Lj takrat ko je, ali še lahko imam upanje na Mb?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.10.2009 13:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Akcijo objavijo na spletni strani in je v vseh BC po Sloveniji.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.10.2009 14:00:06
|
|
|
|
bušika2010
|
Aaa hvala Otika Sem za prejšnji vikend zasledila, da je samo v BTCju ... morem malo bolj spremljat, ker se res ful splača
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.10.2009 19:09:03
|
|
|
|
Aniiita
|
Ma kaj spet sem zamudila to Otika, morda lahko poveš kje na spletni strani..ker jaz grem skoraj vsak dan gledat njihovo spletno trgovino (tisto stran z dnevnimi akcijami), pa nisem videla tega.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.10.2009 19:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta vikend je bilo samo v BTCju, ker je bil Festival nakupov in zabave tam ... mislim, da te novičke prejemaš, če si član BC kluba in potem tam v svojem profilu odkljukaš, da želiš prejemati novičke prek e-maila in prek sms-ja. Tako nasploh so pa akcije ponavadi na prvi strani v čisto levem stolpcu napisane ... trenutno je samo za torkov cenejši nakup oblačil in 10% popusta pri naslednjem nakupu avtosedeža ... včasih se pa vmes najde tudi objava za 10€ bonov za vsakih 50€ nakupa ...
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.10.2009 22:54:20
|
|
|
|
Aniiita
|
Hvala. v ta klub obveščanja sem kao že vključena, vendar so me sedaj obvestili samo enkrat! Bom torej tam spremljala.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 22.10.2009 9:07:09
|
|
|
|
endrina
|
To da je bila ta vikend akcija v BC v BTC, da za vsakih 50€ dobiš 10€ bonov, nisem niti vedela, pa sem ravno tak kot ve vključena v sms obveščanja o BC akcijah.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 22.10.2009 11:11:16
|
|
|
|
bušika2010
|
Ker sem bolj nova uporabnica foruma, še nisem uspela prečekirat celega foruma, zato se opravičujem, če je bilo že kje napisano o tem, kar me zanima. Kupujeva Mutsy-ja 4 ridera, ker me nekako moti pri Sliderju tisti športni del, da je otrok nonstop v sedečem položaju, tudi ko leži. Kakšno mnenje imate ve o teh novih variantah sedežev, ker sem opazila, da imajo tudi Quinny-jevi vozički to obliko športnega dela. V glavnem, meni se zdi, da je vedno več teh oblik sedežev. Je tu kakšen poseben razlog? http://www.pingpong-online.de/osc/images/200819006.jpg http://www.letsgostrolling.com/media/images/quinnyBuzzCapriLarge.jpg
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 22.10.2009 11:37:19
|
|
|
|
manna
|
bušika, tak položaj je zelo dober za hrbtenico, ki se šele razvija. Po mojem zato delajo take vozičke.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 22.10.2009 11:42:40
|
|
|
|
bušika2010
|
Manna hvala, opažam, da je res vedno več tega res, pa mi ni blo jasno v čem je poanta, sam me pa moti to, da so ti sedeži kr manjši kot oni navadni, kr majo tam pri ritki kr omejen prostor, ni nekega prostora, da bi imel kakšno igračko zraven pa še flaško po možnosti, malo majhni so ti sedeži
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.10.2009 10:27:26
|
|
|
|
endrina
|
No tudi meni je ta oblika sedeža na športnem delu vozička zelo moteč. Mi smo prvega imeli Peg Perego, ki se je dal v celoti v ležeči položaj in je to malemu ful ustrezalo, ko se mu je spalo, da sem ga položila dol in je spal na ravnem - saj tudi v postelji spi na ravnem a ne? Pri teh oblikovanih sedežnih delih pa je res, da so ožji in manj prostorni. Ravno zaradi tega in iz prejšnjih izkušenj se za nakup takega vozička nisva odločila. Tudi midva sva naročila 4-riderja, ker se da skoraj v ležeč položaj, pa je bolj prostoren. Čeprav če ga primerjam s Peg Perego, se mi zdi da je slednji le malce še bolj prostoren.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.10.2009 10:57:08
|
|
|
|
bušika2010
|
Tud meni je pomembno, da ima otrok svoj prostor, da lahko mal prestavi rit levo pa desno, pa da ni omejen z nekim sedežem. Je pa res ko si napisala, sej v posteljici tudi spi na ravnem, pol to ziher nič ne škodi, sam zgleda je to neka nova (malo marketinška) moderna fora
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.10.2009 23:21:32
|
|
|
|
endrina
|
No moja kolegica si je vseeno kupila tega oblikovanega Quinnyja, kot si ga zgoraj prilepila v linku, pa ti moram povedat, da je bila mala stara 8 mesecev, pa ga je prerastla. Tako da so zdaj kupili športen voziček, bolj prostorne variante, ker ta "ta moderni" ji je postal enostavno premalo. Men pa se to zdi ful aut, da moraš kar v enem letu dva vozička menjat. Ma brezveze.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.10.2009 11:15:13
|
|
|
|
Tanja_
|
Torej prodajam košaro za Mutsya. Barva Team white. Rabljena dobre 3 mesece. Več info na ZS.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.10.2009 19:12:34
|
|
|
|
Lunka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Torej prodajam košaro za Mutsya. Barva Team white. Rabljena dobre 3 mesece. Več info na ZS. imate zs
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.10.2009 19:25:08
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz prodam športni del in košaro, oboje za 190e. Oboje je v barvi college green Lahko tudi posamezno.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.10.2009 19:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz prodajam košaro v barvi Cargo Mocha ... za 3-riderja, 4-riderja in urban-riderja.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.10.2009 18:34:42
|
|
|
|
Emili1
|
Ojla! Mogoče bo kateri koristilo: jaz sem naročila voziček 4rider na strani http://www.pingpong-online.de/osc/ Cena pa je za: -4 rider single spoke 240,30 EUR, + 20 EUR za usnjen ročaj - košara 149,00 EUR Na ta cene je še 5% popust, ki traja že nekaj časa. Stroškov poštnine ni, če je vrednost naročila nad 300 EUR. Dobila pa sem ga v 7 tednih, plačaš lahko s PayPal ali pa s kreditno kartico in dobiš še 2% popusta. Lp!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.10.2009 18:54:27
|
|
|
|
Gwendolen
|
Ja, jaz sem tudi naročila preko ping ponga, pa imam malo drugačne izkušnje. Sicer sem tudi dobila glavnino naročila v 7 tednih, ampak košare mi pa niso poslali. Na maile ne odgovarjajo (pa so spletna trgovina!!!) oz. drugače povedano, če jim pošiljaš maile, te ne "šljivijo pet posto" (pa čeprav imajo v vsakem avtomatskem mailu, ki ga od njih prejmeš, napisano, da jim v primeru vprašanj odgovori na ta mail). Šele potem, ko sem jih dvakrat klicala (1. dobro, da znam nemško in 2. klica mi kljub obljubi npr. tudi niso vrnili), sem prejela obvestilo, da je košara naročena in kdaj jo dobijo. Kaj naj rečem, so res poceni v primerjavi z drugimi in dobiš direktno na dom ter brez poštnine, ja. Ampak dobro, da sva se z možem odločila, da naročiva že, ko sem bila samo 4 mesece noseča, ker košare še sedaj nimam, pa jo bom najprej rabila.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.10.2009 19:52:31
|
|
|
|
Emili1
|
No jaz na srečo nisem imela takih problemov, košaro sem takoj dobila. Upam, da jo boš tudi ti kmalu. Po moje je to bolj problem pri Mutsyju, ki ne dobavi robe, kot pa problem te spletne strani. Ko sem spraševala za lupinico Maxi Cosi so odgovorili, da imajo na zalogi in lahko pošljejo takoj. Je pa res, da tudi v BC ni sigurno, da dobiš ko si naročil oziroma ko naj bi prišla tvoja pošiljka..sej punce pišejo, da roba kaplja po kosih..tudi več mesecev. Po moje nimaš kaj skrbet.. Je pa res, da se je treba pri naročilu Mutsya kar zgodaj pobrigat. Sicer pa, a katera slučajno prodaja adapterje za lupinico maxi cosi cabrio? Tanja_, a jih imaš še na voljo??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Vrnitev na delovno mesto poporodniškem dopustuviki92S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?• Težave z usklajevanjem službe in družine (
48%)
• Strah pred izgubo službe (
11%)
• Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu (
10%)
• Preobremenjenost in pomanjkanje energije (
15%)
• Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav (
15%)
Število vseh glasov: 91Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!