|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
14.10.2009 14:39:51   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Flora2

Mogoče katera prodaja adapterje za lupinico Maxi Cosi Cabrio?

Jaz!Samo enkrat uporabljene, da smo naredili en krog okoli hiše. Še v škatli.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 676
14.10.2009 14:43:01   
Flora2
Se poslala ZS.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 677
19.10.2009 20:52:11   
endrina
Z veseljem sporočam, da smo Mutsy voziček dobili v roku 4 tednov iin pol. Precej hitro glede na napovedi prodajalk, da se nanj čaka od 8-10 tednov. Zelo zelo smo veseli.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.10.2009 11:34:11   
bušika2010
Tudi mi2 se v kratkem nameravama odpraviti v BC naročit mutsy-ja, pa me zanima, če katera ve, kdaj bo spet akcija v BC ko na vsakih 50 eur, dobiš 10 eur bona?

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.10.2009 11:49:40   
Anonimen
Ravno ta vikend je bila user posted image ... je pa tako da mora bit akcja takrat ko voziček prideš izkat in ne takrat ko ga naročiš ... no razen če imaš to srečo, da je na zalogi.

(odgovor članu bušika2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
21.10.2009 13:54:42   
bušika2010
Sem vidla da je blo zaj ta vikend, sam sem komaj v nedeljo opazla, te pa je ze blo mal pozno za letat v Lj, ker sem iz Slovenske Bistrice user posted image

Ali je ta akcija samo v Lj takrat ko je, ali še lahko imam upanje na Mb?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.10.2009 13:56:06   
Anonimen
Akcijo objavijo na spletni strani in je v vseh BC po Sloveniji.

Neposredna povezava do sporočila: 682
21.10.2009 14:00:06   
bušika2010
Aaa hvala Otika user posted image

Sem za prejšnji vikend zasledila, da je samo v BTCju ... morem malo bolj spremljat, ker se res ful splačauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.10.2009 19:09:03   
Aniiita
Ma kaj spet sem zamudila to user posted image Otika, morda lahko poveš kje na spletni strani..ker jaz grem skoraj vsak dan gledat njihovo spletno trgovino (tisto stran z dnevnimi akcijami), pa nisem videla tega.

Neposredna povezava do sporočila: 684
21.10.2009 19:42:39   
Anonimen
Ta vikend je bilo samo v BTCju, ker je bil Festival nakupov in zabave tam ... mislim, da te novičke prejemaš, če si član BC kluba in potem tam v svojem profilu odkljukaš, da želiš prejemati novičke prek e-maila in prek sms-ja. Tako nasploh so pa akcije ponavadi na prvi strani v čisto levem stolpcu napisane ... trenutno je samo za torkov cenejši nakup oblačil in 10% popusta pri naslednjem nakupu avtosedeža ... včasih se pa vmes najde tudi objava za 10€ bonov za vsakih 50€ nakupa ...

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
21.10.2009 22:54:20   
Aniiita
Hvala.

v ta klub obveščanja sem kao že vključena, vendar so me sedaj obvestili samo enkrat! user posted image

Bom torej tam spremljala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.10.2009 9:07:09   
endrina
To da je bila ta vikend akcija v BC v BTC, da za vsakih 50€ dobiš 10€ bonov, nisem niti vedela, pa sem ravno tak kot ve vključena v sms obveščanja o BC akcijah.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 687
22.10.2009 11:11:16   
bušika2010
Ker sem bolj nova uporabnica foruma, še nisem uspela prečekirat celega foruma, zato se opravičujem, če je bilo že kje napisano o tem, kar me zanima.

Kupujeva Mutsy-ja 4 ridera, ker me nekako moti pri Sliderju tisti športni del, da je otrok nonstop v sedečem položaju, tudi ko leži.

Kakšno mnenje imate ve o teh novih variantah sedežev, ker sem opazila, da imajo tudi Quinny-jevi vozički to obliko športnega dela. V glavnem, meni se zdi, da je vedno več teh oblik sedežev. Je tu kakšen poseben razlog?

http://www.pingpong-online.de/osc/images/200819006.jpg

http://www.letsgostrolling.com/media/images/quinnyBuzzCapriLarge.jpg

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 688
22.10.2009 11:37:19   
manna
bušika, tak položaj je zelo dober za hrbtenico, ki se šele razvija. Po mojem zato delajo take vozičke.

Neposredna povezava do sporočila: 689
22.10.2009 11:42:40   
bušika2010
Manna hvala, opažam, da je res vedno več tega res, pa mi ni blo jasno v čem je poanta, sam me pa moti to, da so ti sedeži kr manjši kot oni navadni, kr majo tam pri ritki kr omejen prostor, ni nekega prostora, da bi imel kakšno igračko zraven pa še flaško po možnosti, malo majhni so ti sedeži user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 690
23.10.2009 10:27:26   
endrina
No tudi meni je ta oblika sedeža na športnem delu vozička zelo moteč.
Mi smo prvega imeli Peg Perego, ki se je dal v celoti v ležeči položaj in je to malemu ful ustrezalo, ko se mu je spalo, da sem ga položila dol in je spal na ravnem - saj tudi v postelji spi na ravnem a ne?

Pri teh oblikovanih sedežnih delih pa je res, da so ožji in manj prostorni. Ravno zaradi tega in iz prejšnjih izkušenj se za nakup takega vozička nisva odločila. Tudi midva sva naročila 4-riderja, ker se da skoraj v ležeč položaj, pa je bolj prostoren. Čeprav če ga primerjam s Peg Perego, se mi zdi da je slednji le malce še bolj prostoren.

Neposredna povezava do sporočila: 691
23.10.2009 10:57:08   
bušika2010
Tud meni je pomembno, da ima otrok svoj prostor, da lahko mal prestavi rit levo pa desno, pa da ni omejen z nekim sedežem. Je pa res ko si napisala, sej v posteljici tudi spi na ravnem, pol to ziher nič ne škodi, sam zgleda je to neka nova (malo marketinška) moderna fora user posted image

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 692
23.10.2009 23:21:32   
endrina
No moja kolegica si je vseeno kupila tega oblikovanega Quinnyja, kot si ga zgoraj prilepila v linku, pa ti moram povedat, da je bila mala stara 8 mesecev, pa ga je prerastla. Tako da so zdaj kupili športen voziček, bolj prostorne variante, ker ta "ta moderni" ji je postal enostavno premalo. Men pa se to zdi ful aut, da moraš kar v enem letu dva vozička menjat. Ma brezveze.

Neposredna povezava do sporočila: 693
27.10.2009 11:15:13   
Tanja_
Torej prodajam košaro za Mutsya. Barva Team white. Rabljena dobre 3 mesece. Več info na ZS.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 694
28.10.2009 19:12:34   
Lunka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Torej prodajam košaro za Mutsya. Barva Team white. Rabljena dobre 3 mesece. Več info na ZS.

imate zs

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 695
28.10.2009 19:25:08   
skuštrana
Jaz prodam športni del in košaro, oboje za 190e. Oboje je v barvi college greenuser posted image
Lahko tudi posamezno.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Lunka)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.10.2009 19:30:26   
Anonimen
Jaz prodajam košaro v barvi Cargo Mocha ... za 3-riderja, 4-riderja in urban-riderja.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
31.10.2009 18:34:42   
Emili1
Ojla!

Mogoče bo kateri koristilo: jaz sem naročila voziček 4rider na strani http://www.pingpong-online.de/osc/

Cena pa je za: -4 rider single spoke 240,30 EUR, + 20 EUR za usnjen ročaj
- košara 149,00 EUR

Na ta cene je še 5% popust, ki traja že nekaj časa. Stroškov poštnine ni, če je vrednost naročila nad 300 EUR. Dobila pa sem ga v 7 tednih, plačaš lahko s PayPal ali pa s kreditno kartico in dobiš še 2% popusta.

Lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
31.10.2009 18:54:27   
Gwendolen
Ja, jaz sem tudi naročila preko ping ponga, pa imam malo drugačne izkušnje. Sicer sem tudi dobila glavnino naročila v 7 tednih, ampak košare mi pa niso poslali. Na maile ne odgovarjajo (pa so spletna trgovina!!!) oz. drugače povedano, če jim pošiljaš maile, te ne "šljivijo pet posto" (pa čeprav imajo v vsakem avtomatskem mailu, ki ga od njih prejmeš, napisano, da jim v primeru vprašanj odgovori na ta mail).

Šele potem, ko sem jih dvakrat klicala (1. dobro, da znam nemško in 2. klica mi kljub obljubi npr. tudi niso vrnili), sem prejela obvestilo, da je košara naročena in kdaj jo dobijo.

Kaj naj rečem, so res poceni v primerjavi z drugimi in dobiš direktno na dom ter brez poštnine, ja. Ampak dobro, da sva se z možem odločila, da naročiva že, ko sem bila samo 4 mesece noseča, ker košare še sedaj nimam, pa jo bom najprej rabila.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 699
31.10.2009 19:52:31   
Emili1
No jaz na srečo nisem imela takih problemov, košaro sem takoj dobila. Upam, da jo boš tudi ti kmalu. Po moje je to bolj problem pri Mutsyju, ki ne dobavi robe, kot pa problem te spletne strani. Ko sem spraševala za lupinico Maxi Cosi so odgovorili, da imajo na zalogi in lahko pošljejo takoj.

Je pa res, da tudi v BC ni sigurno, da dobiš ko si naročil oziroma ko naj bi prišla tvoja pošiljka..sej punce pišejo, da roba kaplja po kosih..tudi več mesecev.

Po moje nimaš kaj skrbet.. Je pa res, da se je treba pri naročilu Mutsya kar zgodaj pobrigat.

Sicer pa, a katera slučajno prodaja adapterje za lupinico maxi cosi cabrio? Tanja_, a jih imaš še na voljo??

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Vrnitev na delovno mesto poporodniškem dopustu
viki92

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?

• Težave z usklajevanjem službe in družine (48%)

• Strah pred izgubo službe (11%)

• Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu (10%)

• Preobremenjenost in pomanjkanje energije (15%)

• Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav (15%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!