|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 6:53:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
27.11.2009 11:19:01   
skuštrana
kok je pa kej urban in/ali 4rider recimo na mivki, in zelo drobnem mehkem pesku?

Urban rider se obnese super. Preverjeno 100 kratuser posted image user posted image Imamo eno full mivkasto plažo v bližini in greš komot po njej. Je bila lani ena z bugaboojem in sem se ji prav smejala, nikamor ni prišla z njimuser posted image Mi pa kot takšni šefi mimo nje..Res je zakon.

Sem pa jaz tudi imela za prvega otroka enega sposojenega štirikolesnika z velikimi napihljivimi gumami, brez rotacije..Katastrofa. Ne moreš primerjatuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 777
27.11.2009 11:29:48   
Anonimen
Za po mivki in neutrjenem makadamu 4-rider ni preveč vredu ... sicer prideš, ni zdaj da bi pa kar obstal, samo ga je težje porivat.
Saj sem ti rekala ... pač pretehtaš svoje prioritete in kje se pogosto giblješ z vozičkom. V mojem primeru si z Urbanriderjem nebi imela kaj dosti pomagat ... tep bo pa mogoče super vredu ...

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
27.11.2009 11:47:29   
knorbalbo
DAn!

Še ena...ki se je odločila za Mutsy-ja.....4rider bomo naročili najverjetneje že januarja!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 20:03:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu knorbalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
27.11.2009 20:05:04   
Anonimen
zivepo, za kolko si ga pa prodala in kaj je bilo vse vključeno v ceno ... namreč moja v.d. svakinja ga bo zdaj v kratkem prodajala pa me je spraševala koliko naj ceno postavi. Kater letnik je pa bil tvoj?

Neposredna povezava do sporočila: 781
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 20:26:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
27.11.2009 20:33:19   
Anonimen
In kolko misliš, da bi bila lahko cena za Buzza letnik 2007, a lepo ohranjen, ker ful lepo s stvarmi delajo tam in je tut voziček non-stop čistila. Zraven ima pa še dežniček, zaščito za dež, torbo, ki se jo spodaj pripne, zimsko vrečo, pumpico za kolesa, nastavki za košaro.

Neposredna povezava do sporočila: 783
   [Brisano sporočilo]
28.11.2009 8:28:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
28.11.2009 13:29:54   
Anonimen
Ja saj vem da je sranje prodajat voziček in pričakovat da boš kak pameten denar zaj dobil ... je pa ta buzz že s tanovim penastim sedežem.

Neposredna povezava do sporočila: 785
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 9:12:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
29.11.2009 17:37:56   
knorbalbo
Čer!

Imam samo eno vprašanje.....koliko kg ima celoten Mutsy-jev 4 rider recimo s športnim delom ali s košaro. Ali če morda katera ve koliko kg ima celotno podvozje vključno s kolesi.?

Meni so sicer prodajalke rekle da je odvisno od koles ampak načeloma tam od 8-10kg, ampak niso povedale če je to za celoten voziček ali samo podvozje. Ker meni se osebno ne zdi tko lahek, če primerjam z bugaboojem ki naj bi mel 8 kg je ta občutno težjiuser posted image

Na ebayu pa sem videla da naj bi bila teža 19kg kar je ogroooomno, ker sem vozila Quinnijevga Freestyla ki ima 18kg in sem rekla da tako težkega vozeka pa mi že ne bomo kupili.....sem pa bila že čisto odločena za tale Mutsy zdaj pa MOČNO dvomim!HELPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 787
29.11.2009 18:28:11   
Joob
Eno stran nazaj poglej in ti bo vse jasno.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 788
29.11.2009 19:04:56   
Anonimen
Konorbalbo, ponavadi je fino malo po temi že prebrat kaj kej piše ... tole sem napisala na prejšnji strani:

Tole so dimenzije Urbanriderja:
weight in kg, dimensions in cm (l x w x h)

weight without wheels: 7
weight: 11.5
folded frame without wheels: 98 x 52 x 21.5
folded frame: 104 x 63 x 30
unfolded frame: 79 x 62 x 110.5

tole pa za 4-riderja:
weight without wheels: 5.8
weight: 8.6 (light) 10.5 (single spoke)
folded frame without wheels: 100 x 52 x 24
folded frame: 104 x 63 x 30
unfolded frame: 74 x 63 x 114

To navedeno zgoraj je teža za ogrpdje brez in s kolesi ... za težo s košaro ali športnim delom, daj pa še kake 3 kg zraven ... tut slušajno pa ni težek 19 kg ... ja mogoče z otrokom vred user posted image

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
29.11.2009 22:21:05   
knorbalbo
Sm pa res smotanauser posted image Hvala ker ste še enkrat sam zame napisaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.12.2009 15:28:10   
Anonimen
Jej, prodala sem košaro ... tak da Otikina trgovina je do nadaljnega zaprta user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 791
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 16:27:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
4.12.2009 18:12:53   
Joob
Evo, mi pa smo danes prešli iz košare v športni del...pa je tamali star 3 mesce in pol...hitro jo je prerasel...če bi bilo poletje, bi jo zagotovo kak mesec še uporabljala...tako, pa zimska oblačila preveč prostora zavzamejo.
Tako, da...moja košara je naprodaj.

Otika, čestitke!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 793
8.12.2009 17:22:49   
smuki
Hej punce!

O Mutsy-u ste se že ful razpisale, vendar nisem nikjer zasledila (al pa sem čorava), v kakšne položaje lahko spraviš športni del? Ga lahko spustiš čist v ležeč položaj? Gledala sem ga že in ko ga je trgovka max spustila dol je imel kr oreng naklon. Danes sem pa slišala od enega kolega, da se da čisto v ležeč položaj (so ga imeli). Sem malo zmedena, tako da me res zanima kako je s tem? Mogoče odvisno od modelov?

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 794
8.12.2009 18:06:20   
Anonimen
V čisto ležečega se ne da ... ostane še enih 10° naklona ... samo je to res tako minimalno, da za od 4 mesece naprej ni več problem in otrok zelo komot spi notri ... to ti bo moja tamala povedala, sam da začne govort user posted image

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
8.12.2009 18:08:52   
knorbalbo
Poznam samo mutsy 4rider in pri temu športnemu vozičku se hrbtišče ne more dati 100% v vodoraven položaj ampak je najmanjši naklon cca 10cm višji od vodoravnegauser posted image ne vem če sm prov napisala oz razumljivo? Upam da sem ti lahko kaj pomagala!

Kar se pa drugih modelov tiče pa nimam pojma.

Jaz bom januarja naročila Mutsy 4rider!!!! Je najboljši komprosmis vseh vozičkov, ker idealnega pač NI!

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 20:13:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 797
9.12.2009 0:00:00   
1čebela
No, da se še jaz malo javim...

Prejšnji teden smo končno tudi mi prevzeli našega 4riderja.
... in tako smo tudi mi postali ponosni lastniki Mutsy-ja user posted image user posted image user posted image .

Zdaj čakamo samo še na našo malo uporabnico, ki pride konec decembra. In prepričana sem, da bo nad vozkom vsaj tako impresirana, kot sva midva z očkom.

Bom pa, tako kot sem obljubila, vozek še poslikala in slikice pripela v album, da se boste lažje odločile glede barve. Upam, da me moja user posted image  pri tem prej ne prehiti...

Neposredna povezava do sporočila: 798
9.12.2009 7:51:41   
knorbalbo
zivepo: jst ne vem po kakšnem terenu ti misliš pelat, sam pomoje je tale 4rider tak terenc da greš komot lahko po gozdnih poteh in makedamu, jst sm se glih zato zanj odločila, ker je edini ki ima tako velika sprednja kolesa (da niso glih vsa enaka), ostali imajo plastičn in veliko manjša sprednja kolesa. Če se ne motm si enkrat napisala da si šla z Buzzom po vseh teh poteh in je čisto dobro preživel, tko da mora bit 4rider še za razred boljši pomoje. Sicer pa so to samo pobožne želje bodoče mamice, ker se mi ne da več doktoratov delat iz vozičkov, sem jih že prevečkrat tko da se res ne bi spet rada premislna. user posted image

Zato eno vprašanje vsem uporabnicam Mutsyja 4rider: ali je to voziček s katerim greš lahko po makedamu in gozdnih poteh brez da dojenček faše pretres možganov?

Hvala za odgovore!

(odgovor članu 1čebela)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 8:37:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

DOJENČK
riba5

ALI IMATE RADI SVOJEGA DOJENČKA

DA, ZELO (95%)

OBČASNO (1%)

ČE SE NE JOKA (0%)

NE VEM (1%)

SOVRAŽIM GA (2%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!