Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.11.2009 13:06:14
|
|
|
|
endrina
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo http://www.kinderwagen-land.de/products/Kombi-Kinderwagen/Mutsy-4Rider-Komplettpaket-2009-Team-dark-kaki.html a zna kera nemšk? a ta vsebuje, športni del, košaro, napihljive gume, usnje ter spodnjo košaro? Glej koliko znam jaz nemško pomeni, da dobiš za to ceno komplet voziček za ceno 569€, vendar imaš spodaj še opcije, ki si jih lahko izbereš - v primeru da želiš usnjen obroč in alu napihljiva kolesa znaša cena 589€. za nakup nad 150€ ne zaračunajo poštnine. Saj takšna cena je približno tudi pri nas. 4rider z napihljivimi kolesi in usnjenim obročem stane 289€, košara 130€, športni del 155€, kar skupaj znese 574€. Edina prednost tega dobvitelja je, da dobiš voziček v 14 dneh, pri BC pa se malo načakaš. No samo pri nas je bil res hitro tu - v 4 tednih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2009 15:09:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.11.2009 16:51:29
|
|
|
|
endrina
|
Zivepo - če boš šla v CE, ti povem, da tam držijo Mutsyja samo v enem BC. Samo če me zdaj zvijaš, se ne spomnim v katerem. Najbolje je da prej pokličeš tja, ker je drugače brezveze, da se voziš v oba. Te barve ki so zdaj na netu od Mutsyija so trenutne barve. Ker ponavadi proizvajalci vozičkov naredijo novo kolekcijo barv na jesen, je pri Mutsyju ravno drugače - oni pridejo z novimi barvami ven spomladi, tam okrog marca. Sem se glede tega direktno pozanimala pri njih. Tudi jaz sem si zdaj najprej naročila samo podvozje in košaro. Bom pa naslednji mesec dala skoz naročilo še za športni del, pa footmuf, čeprav tega bom potrebovala bolj za naslednjo zimo, ampak bom ga naročila zdaj, da ju dobim v isti barvi, saj ne vem če bo slučajno proizvajalec kakšno barvo opustil al ne. Aja pa še shopingbag si moram zraven naročit. Vidim pri kolegici, da je začela svojo hčerko kar hitro (že pri 4 mes.) vozit v športnem delu vozička v položnem rahlo privzdignjenem položaju, je rekla, da ji v košari ni hotla bit več dol in da se ji je skoz gor dvigovala. Ma men se sicer to zdi malo hitro.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2009 17:16:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.11.2009 17:38:19
|
|
|
|
skuštrana
|
Endrina, mi smo našo košaro uporabljali ravno 3 mesece pa še to zelo malo, ker mali ni hotel bit noter. Sicer mi ni žal da sem jo kupila, nam je prav prišla kot posteljica na morju
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2009 18:14:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.11.2009 19:50:37
|
|
|
|
skuštrana
|
Živepo, Oton je , star je pa že 5 mesecev. Ja, Desetke07 smo se že kar lepo namnožile Čestitke tudi tebi Mi imamo tudi urban riderja in smo super zadovoljni, že od Arsena.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.11.2009 20:29:02
|
|
|
|
anajrim
|
Hej jaz imam tudi prvega otroka 24.10.2007, drugi pa je na poti 8.7.2010
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 8:35:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 25.11.2009 8:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole so dimenzije Urbanriderja: weight in kg, dimensions in cm (l x w x h) weight without wheels: 7 weight: 11.5 folded frame without wheels: 98 x 52 x 21.5 folded frame: 104 x 63 x 30 unfolded frame: 79 x 62 x 110.5 tole pa za 4-riderja: weight without wheels: 5.8 weight: 8.6 (light) 10.5 (single spoke) folded frame without wheels: 100 x 52 x 24 folded frame: 104 x 63 x 30 unfolded frame: 74 x 63 x 114 Glede na te specifikacije je 4-rider lažji, a večji zložen brez koles s kolesi sta pa istih dimenzij zložena ... mogoče je edino 4-rider pri sprednjih kolesih ožji.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 25.11.2009 9:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se pa vodljivosti tiče pa že na speltni strani vidiš kako in kaj ... http://www.mutsy.nl/products/urban_rider/steering (nad vozičkom klikni na 2. pikico), pa potem pojdi še isto gledat za 4 riderja ... razlika je očitna ... tak da premisli kje ga boš več potrebovala ... se mi zdi, da se je brezveze matrat z nekoliko manj vodljivim vozičkom, če boš večino časa na asfaltu, trgovinah, urejenih in utrjenih makedamskih poteh in to samo za to, ker ti 2x na mesec fino pride, ko greš čez eno polje ... ker v tem primeru si za na grob teren še vseeno lahko omisliš nahrbtnik za tamalega ...če ste pa res večino časa v naravi in s tem mislim travniki, poljske poti, gozd itd. potem bi ti pa 4-riderja odsvetovala ... saj se zablokirajo prva kolesa, samo ima še vseeno malo medosno razdaljo in ga ni tako fino vozit kot po utrjenem terenu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 9:28:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 25.11.2009 9:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja 4-riderja se 100% lažje manevrira ... to mislim v smislu, da ga na mestu obrneš, ker je pri urban riderju že zaradi same konstrukcije nemogoče (po domače, ima večji rajdnkrog). Doma imamo med kuhinjskimi elementi 100cm prostora pa ga tam not z eno roko obrnem brez prepeljavanja naprej in nazaj, da ne omenjam kakak majkla je za med policami v trgovini šopat. Sem šla pa z njim tut že po travi pa po grobem makedamu pa po poljskih poteh, pesku, ... pa je bilo čisto ok, samo res malo manj komot kot po utrjenem terenu.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 25.11.2009 21:33:33
|
|
|
|
anajrim
|
Zivepo... pojdi v trgovino in sprodaj oba modela, jaz osebno sem ful navdušena nad urban riderjem in je zelo lepo vodljiv, tudi v trgovini nimam nobenih težav med policami ga vodit, tako da resnično pojdi oba sprobat, saj ti bodo dovolili, pa naredi en ali pa dva kroga po trgovini. Pa šrečno
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 7:47:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.11.2009 8:32:32
|
|
|
|
skuštrana
|
Jat tudi ne dam našega urban riderja Verjamem da je 4rider bolj vodljiv po trgovinah, ampak mi smo v kakšni mali trgovinici full redko, v večjih je pa urban rider čisto ok. Za teren pa itak. Meni niti vizuelno niso všeč vozički, ki imajo manjša sprednja kolesa, ampak to je stvar okusa ja, lahko pa se pri urban riderju dokupijo majhna koleščka pa je bolj vodljiv za po trgovinah, če je to problem. Mi ga imamo že 2,5 let in smo res zadovoljni, tako z ogrodjem kot z uporabnostjo. Je pa res da se ga moraš navadit
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.11.2009 9:28:11
|
|
|
|
anajrim
|
Skuštrana... se pridružujem tvojemu oglasu. mi se imamo super z urban riderjem. kar se pa primerjav s cenami tiče pa nimam pojma ker je naš star že 2.5 let. lp
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.11.2009 15:05:02
|
|
|
|
eternety
|
Vprašanje za uporabnice Mutsyjevih vozičkov: kdaj ste zamenjale košaro s športnim delom? Pri kateri starosti dojenčka? hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.11.2009 15:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
eternety ... sicer se je o tem na tej temi že vsaj 3x pisalo pa dobro ... jaz sem jo dala v športni del pri dopolnjenih 4ih mesecih ... sigurno je pa bolje, da je čim dlje v košari. Samo pri nas ni zneslo ker v košari enostavno ni hotela več bit.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.11.2009 15:13:27
|
|
|
|
eternety
|
Hvala Otika. Je preveč strani, pa se mi ni ljubilo gledat za nazaj . Naša pupa je stara tri mesece, tako da bomo še malo počakali. Pa zdi se mi,da je košara bolj topla kot športni del, čeprav imam zraven tudi tisti del za nogice.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 15:46:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.11.2009 16:02:35
|
|
|
|
poli*
|
Sicer imam pp, ampak če bi se odločala med tema dvema, bi sigurno vzela 4 Riderja- Zaradi vseh razlogov, ki jih je napisala otika. Nekatere mamice se mi prav smilijo, ker imajo vozičke, katerih sprednja kolesa se ne vrtijo za 360° (s tem ne mislim na urbana) in potem prevzdigujejo tiste vozičke, pa na sprednja kolesa, pa na zadnja . Zivepo- upam, da bosta izbrala tistega, ki vama najbolj odgovarja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 21:22:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.11.2009 23:20:08
|
|
|
|
poli*
|
Zivepo- jaz gledam predvsem s tega vidika, ker se je treba včasih v momentu z vozičkom premaknt čist okol ali pa v tenutku levo/desno zavit. Recimo, da kar naenkrat zagledaš velik kakec pred vozičkom, se mu moraš v trenutku izognit . No, saj me razumeš . Ne navijam za noben voziček posebej, sam gledat je treba, da je max. funkcionalen. Katerega sta imela za prvega otročiča?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.11.2009 23:21:34
|
|
|
|
poli*
|
Aja, sem pogledala že dopoldne, kako urban deluje
|
|
|
za ženskeandrejkaSe je kateri že zgodilo, da se je ob uporabi strgala vrvica od tampona?DA (
6%)
NE (
89%)
SKORAJ (
5%)
Število vseh glasov: 236Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!