Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.6.2009 7:58:38
|
|
|
|
lilla
|
Pozdravljene, tudi jaz načrtujem nakup Mutsya, razmišljam o Urban riderju. Ker nekateri košare po parih mescih ne rabijo več, sem razmišljala o nakupu rabljene. Ali jo katera prodaja? Hvala za informacije!!!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.6.2009 13:03:03
|
|
|
|
petra23
|
Živjo! Mene pa zanima ali se da, ko imaš na športnem delu dežno prevleko, voziček dat v ležeči položaj. Zaenkrat smo še v košari ampak mislim da ne bo več dolgo šlo (firbec dela svoje ). A je katera to že sprobala, se mi ne da zdaj vsega razstavljat in spet nazaj sestavljat. lp
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.6.2009 21:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da se ga da dat v ležeč položaj, če je prevleka gor.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.6.2009 21:54:59
|
|
|
|
1980s
|
pozdravljene! sem navdušena nad Mutsyvim vozičkom,in se popolnoma strinjam s tabo,da bolje če kupiš rabljeno košaro,ker v 4 mesecih se košara ne uniči popolnoma nič.jaz sem si sicer kpila novo,ker takrat ko sem jo jaz rabila nisem nikjer zasledila rabljene.tako ,da če si še zainteresirana jo jaz prodajem.sem pa dala oglas tudi na bolho,barva je lime.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.6.2009 9:35:58
|
|
|
|
Aniiita
|
Živjo punce, vas spremljam, saj sva se tudi midva odločila za Mutsy-ja. Trenutno še vedno poskušam dobiti rabljenega, me pa zanima, če mogoče katera ve, koliko se trenutno čaka na nove, da vidim, koliko imava še fore.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.6.2009 14:27:38
|
|
|
|
anci banci
|
čisto odvisno... midva sva ga dobila v cca mesecu dni, ene pa čakajo tudi po 3 mesece
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.6.2009 18:48:20
|
|
|
|
Aniiita
|
od česa je potem to odvisno? Sem pač mislia, da je odvisno od števila naročil in je zato v določenem času treba več čakat, drugem pa manj..če pa v istem časovnem obdobju ene čakajo en mesec ene pa tri, mi pa res ni več jasno.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.6.2009 19:33:11
|
|
|
|
Joob
|
Aniita, midva sva ga naročila 11.aprila...pa ga še nisva dobila...upam, da bo do konec julija.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.6.2009 21:45:48
|
|
|
|
Aniiita
|
OJEJ! Torej se ful čaka. Hvala Malo fore še imam za ujet kakšnega rabljenega, do naše prve uporabe je vseeno še štiri mesece..
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.7.2009 17:00:19
|
|
|
|
skuštrana
|
Trenutno je za Mutsyje čakalna doba cca 10tednov Imam naročen duo seat in pa nakupovalno košaro, pa mi je bilo tako rečeno....
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.7.2009 21:44:48
|
|
|
|
Anonimen
|
little angel ... je kar fini ... samo v BC ga nisem zasledila ... bi bilo treba vprašat. Motime samo to pri njem, ker nisem zasledila, če se mu da naslon za nogice gor dat in pa ta opcija nastavitve roča mi je mimo, ker se potem starši višje rasti zadevamo v os zadnjih koles.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.7.2009 23:47:55
|
|
|
|
little angel
|
torej mislis da je npr slider boljsi od transporterja??sej zlozena mata skoraj iste mere pac malo tezji je.... al se da dobit sliderja tud v kaki lazji obliki?tak kot je to mozno pri 4riderju menda ne??pa ce se ne motim se da rocaj obrnit v obe smeri ne?sportni del se da v cist lezeci polozaj? pa hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.7.2009 23:49:28
|
|
|
|
little angel
|
aja pa to nisem najboljse razumela... kaj je narobe z rocajem pri transporterju? ni dovolj dolgi al kak?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.7.2009 11:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Transporterja in Sliderja ne morem ravno primerjat, ker nobenega od njiju nisem imela prilike sprobat ... Mi je drugače Slider ful fajn, samo mi ima isto pomanjkljivost kot Buzz pa Bugaboo itd in to je oblika sedeža, kjer je hrbtišče in sedišče fiksirano skupaj in se sedež samo zvrne nazaj in nogice štrlijo v luft ... no kaj pa vem ... enim mamicam je pa to ful všeč. Glede ročaja pri Transporterju ... mal si poglej na Mutsyjevi spletni strani tam kjer je ta ročaj prikazan v različnih položajih ... no in če si velik in imaš ročaj v najvišjem položaju potem se skoraj 100% zaletavaš s stopali v os zadnjih koles, ker če si velik imaš tut dolg korak ...
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.7.2009 11:57:07
|
|
|
|
little angel
|
to je pa meni pri sliderju glih vsec da ma sedez tak naret slabo ze ne more bit, drugace ziher ne bi bli tak narejeni...midva sma bla na zacetku najbolj zagreta za bugabooja ampak se mi zdi da je tam kosara nekje cist na tleh no. boma sla drug teden jih se v zivo pogledat pa da vidimo. bom pogledla rocaj ja, ceprav jaz tak nisem med vlkimi ampak moj pa je malo vecji no, ampak tud ne glih velikan... hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.7.2009 21:07:33
|
|
|
|
Joob
|
Naaas so pa danes iz BC klicali in nas vozek že čaaaka...juuuuupi.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 7.7.2009 21:26:02
|
|
|
|
Joob
|
Naš Mutsy je doma...morm pa povedat, da so barve iz kataloga v realnosti popolnoma drugačne. Ampak smo se pač sprijaznili...
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 7.7.2009 22:45:42
|
|
|
|
Aniiita
|
litlle anglel, kakšna je pa razlika med transporterjem in 4 riderjem? Meni se na pogled zdita ista. Joob, super!!! Je trajalo torej res 10 tednov?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 7.7.2009 23:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Aniiita ... tole je transporter: tole pa 4-rider: a ni razlika očitna?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 7.7.2009 23:07:42
|
|
|
|
Aniiita
|
Aha, ja, ogrodje je pri transporterju uvito.. je tudi lep, ja.. Cena je enaka kot za 4 riderja ali višja? Hvala
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 7.7.2009 23:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne samo da je ogrodje uvito tut na sploh je drugačno ... poglej si kako ima en in drugi podvozje narejeno (4-rider v L, transpotrer pa v T) ... pa tut sistem nastavljanja ročaja po višini je različen. Glede cene transporterja pa ne vem, me ti "klasični" 4-kolesniki niso zanimali ... sta 4-rider in Slider bolj trendovska
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 8.7.2009 4:45:09
|
|
|
|
Joob
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita Joob, super!!! Je trajalo torej res 10 tednov? Jutro...ja je kar trajalo...11.julija, bi bilo tri mesece od naročila...
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 8.7.2009 9:56:53
|
|
|
|
little angel
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita Aha, ja, ogrodje je pri transporterju uvito.. je tudi lep, ja.. Cena je enaka kot za 4 riderja ali višja? Hvala za ceno ne vem. jih grema v pet pa sob v zivo pogledat in bom tud za ceno vpr. drugac pa jaz ga bom vzela vrjetno transporterja sam zaradi tega ker je manjsi kot 4 rider ko je zlozen. mi je tud slider vsec, ampak tam pa me kg motijo.... ko bom pa oba v zivo vidla pa bom lahko vec povedla
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 8.7.2009 20:07:57
|
|
|
|
Aniiita
|
ok super, litlle angel, sem v pričakovanju informacij Pa Otika, hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?