|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
1.6.2009 21:34:47   
skuštrana
Ena prodaja košaro - http://med.over.net/forum5/read.php?55,5498179

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 1.6.2009 21:35:04 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.6.2009 16:15:52   
nebo
Ojla, jaz pa imam eno vprašanje, kaj menite oz. če slučajno katera že ima, podvozje vozička Mutsy (dva velika in dva mala kolesa) in namesto košare športni del in noter prenosno torbo?? Ne vem no, samo sprašujem (otroček je poletni)

In zanima me koliko stane torba za Mutsy voziček?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.6.2009 16:21:14   
Anonimen
nebo, ti ne priporočam uporabe mehke torbe v športnem delu. Naslon se ne poleže čisto in ti bo otroček skos dol lezel.

(odgovor članu nebo)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
4.6.2009 17:21:30   
nebo
Ja hvala, se kar strinjam s teboj, bolj ko gledam in gledam.

Samo zakaj nikjer ne najdem spletne strani, kjer bi bile cene vseh delov tega vozička??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.6.2009 20:59:34   
Anonimen
V Sloveniji ga itak camo BC prodaja, samo ga sploh nimajo na spletni trgovini, ker so to itak že skor vozički po naročilu in se ga čaka in čaka ... očitno sem imela samo jaz to srečo, da sem ga dobila takoj ... no saj zdaj me pa bog štrafa, ko sem se tolk hvalila ...

(odgovor članu nebo)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
4.6.2009 21:22:32   
skuštrana
No, jaz sem se pa danes ponovno navdušila nad našim Mutsyjem, ko sem gor namontirala košaro ( pri Arsenu smo imeli samo traveller lupinico, sedaj pa smo prodali lupinico in kupili košaro). Vau, super je - visoko, da se ni treba sklanjati, zloži se 1,2,3 skupaj s košaro, full žepkov za malenkosti user posted image user posted image Edino ne vem zakaj sta tisti dve "krpi", ki sta zraven - a je to mišljeno kot prevleka za povšter in dekicouser posted image , ker material je tak bol čuden....

Aja, če katera ne potrebuje več adaptorjev za maxi cosi lupinico jih odkupim....user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 4.6.2009 21:23:16 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.6.2009 21:26:35   
skuštrana
Samo zakaj nikjer ne najdem spletne strani, kjer bi bile cene vseh delov tega vozička??

Za cene si poglej stare poste, so punce full pisale o cenah.
Jaz sem za košaro dala 150e, s tem da sem jo kupila na Hr in sem dobila nazaj 30 PDV, se mi zdi kar ok cena, glede na to da punce ze rabljene košare računajo po 120euser posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.6.2009 22:03:49   
1980s
ja,tudi jaz sem čisto navdušena nad mutsyevo košaro,da se ni potrebno skoz sklanjat.user posted image mi je pa še zdej hudo,ker je pikica tako hitro zrastla in noče bit več v njej!

sem pa v začetku marca naročila športni del in me še zdej niso klical,da so ga dobil.sem se pa znajdla in v LJ dobila točno tako barvo kot sem jo hotla.

mi pa športni del ni tako všeč.al je tud pr vas taka jama tam ko sedi?al ste mogoče dale kako deko tam ko 

ma ritko?hvala!!!user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.6.2009 22:06:48   
Anonimen
Jama? Kaka jama? Naš sedež je lepo raven ... pri straneh sem še privila tiste knofke, da se je sedež zmanjšal in lepše sedi not ... samo je pa res, da ko zmanjšan sedež poležiš, nastane tam na pregibu ena luknja (ki je v normalni globini sedeža ni) in sem lepo dala zvito brisačko tja oin je ok.

(odgovor članu 1980s)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
4.6.2009 22:21:56   
1980s
ja pol bom pa tud jaz tako nardila.pa še tako postran mi zmeram zleze.mogoče bo bolje,ko bo čist sama sedela.zdej je pa stara 5,5 mesecev.kaj misliš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.6.2009 22:40:14   
Anonimen
Ja saj naša tut postrani zleze, če ji previsoko naslon dam ... se mi pa zdi, da je malo bolj stabilna v sedežu, čeji dam varnostne trakce ki naj bi prišli čez rame, pod rame. Ko je bilo še bolj hladno zunaj sem ji pa eno dekco zvila tako da jo je objemala ob bokih in pod koleni v obliki črke U in je ful lepo sedela ... mogoče bi sedaj probala s kako rjuho, ki ni tako vroča kot dekca.

(odgovor članu 1980s)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
4.6.2009 23:00:49   
nebo
Kaj pa torbe, a ste si vse nabavile torbe za potrebščine zraven? In koliko stane sploh torba?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
5.6.2009 8:58:48   
1980s
ne,jaz je nisem kupila,sem pa nabavla nakupovalno torbo in se super odnese!stane pa mislim okoli 45e!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 438
5.6.2009 9:29:15   
nebo
ja verjetno sem neumno napisala. Sem mislila to torbo ki spada k mutsy vozičku. Ta stane 45 EUR?

(odgovor članu 1980s)
Neposredna povezava do sporočila: 439
5.6.2009 9:51:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 1980s

ne,jaz je nisem kupila,sem pa nabavla nakupovalno torbo in se super odnese!stane pa mislim okoli 45e!

Misliš nakupovalno košaro?

Jaz imam tudi nakupovalno košaro, torbo pa eno od Peg Perega, ker se mi je Mutsyjeva zdela čist prevelika ... no zdaj mi je žal, ker bi bila ravno prava user posted image

(odgovor članu 1980s)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
5.6.2009 14:27:10   
eternety
Zanima me ali ste košaro oziroma njen notranji del oprale preden ste vanjo dale novorojenčka? V navodilih piše, da je dovoljeno samo ročno pranje do 30 stopinj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
5.6.2009 14:41:51   
Anonimen
Ne nisem oprala ... itak sem dala notri ovčjo kožo (zimski otrok) pa dekico čez, tak da se košare sploh dotikala ni.

(odgovor članu eternety)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
16.6.2009 22:07:13   
Anonimen
Evo ... učeri sva končno ponovno peljala voziček na servis, ker ga direktno nočejo zamenjat in ga mora prej serviser videt, in če on ne odobri menjave, se moramo s poprodajno službo menit. Ena dobra stvar je, da je sedaj tut mojmu prekipelo glede škripanja in on se ne bo pustil tako hitro odgnati, kot bi se jaz lahko ... tak da upam, da v čim krajšem možnem času dobimo novo ogrodje, ker zdaj imamo pa za nadomestnega enega Cam-ovega 3-kolesnika, ki je zložen tako ogromen, da smo morali prvo kolo snet, da je šel v naš prtljažnik (btw: imamo Mazdo 5, enoprostorca z ogromnim prtljažnikom). Ah ja ... 24. gremo pa na morje in zdaj ne vem kater voziček bom sploh lahko s seboj vzela ... duš ... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
17.6.2009 13:16:39   
Anonimen
JUPIIIII ... so prejle mojga iz BC klicali, da nam bodo zamenjali okvir, ker je šlo res očitno za en sfaleran okvir. In pazite to ... ga imajo na zalogi in ga lahko pridemo že danes iskat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
24.6.2009 22:37:11   
Joob
Joooj, mi pa še kar čakamo na voz...še dober teden, pa bo minilo 3 mesce od naročila vozička.user posted image Pa koliko časa ste ostale čakale na voz?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 445
24.6.2009 22:47:00   
Anonimen
Joob, (če odmislim te zadnje težave) sem imela z dobavo kar srečo. Ko sva šla voziček kupit sva ga še isti dan odpeljala (ogrodje, košaro in športni del), pa tudi sedaj, ko sva zahtevala novega, so ga imeli na zalogi ... sem pa čakala zimsko vrečo od decembra do srede marca, ko je že skoraj nismo več potrebovali.

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
25.6.2009 9:59:16   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Joooj, mi pa še kar čakamo na voz...še dober teden, pa bo minilo 3 mesce od naročila vozička.user posted image Pa koliko časa ste ostale čakale na voz?

midva sva čakala dober mesec in pol... je pa vse prišlo (košara, ogrodje, športni del, adapter za lupnico, prevleka za dež) naenkrat od Mutsy-ja, le lupinico od maxi cosi-ja pa še čakava, ker imajo problem z uvozom

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 447
26.6.2009 12:55:03   
summer410
ojla punce.....

imam eno vprašanje:)))ker ste že preveč napisale, da bi vse brala....

kako se reče ogrodju z napihljivimi kolesi?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 448
26.6.2009 19:30:24   
Anonimen
Ogrodju z napihljivimi kolesi se reče ˙single spoke˙, če pa želiš usnjen ročaj je pa ogrodje ˙Single spoke next˙.

(odgovor članu summer410)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
26.6.2009 20:28:33   
summer410
hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?