Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 18.5.2009 14:25:54
|
|
|
|
barika
|
ojej Otika, tole pa res ni fajn, no jaz sem se zadnjič pogovarjala s trgovkov BC in je rekla, da se sedaj čaka na muitsiye več kot 10 tednov ... če jih sploh dostavijo, ker ga dobavitelj neki svira . No in ker rabim vozek prej kot v nekaj 10+ tednih sem vzela freestyla (za enkrat sem super zadovoljna). Slider pa nima napihljivih koles, ampak ima neko polno gumo, in ni glih za kakšen makedam, ker se radi kamenčki not zapiknejo.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 18.5.2009 16:00:40
|
|
|
|
manna
|
Samo mimogrede, na mutsy-ja se lahko čaka tudi več kot 3 mesece. Jaz čakam že natanko tri mesece, pa so mi danes rekli da bo čez 14 dni. Rok imam pa čez 3 tedne. Zdaj pa nevem kdo bo prej... Če se bo naš mutsy, ko končno pride, slučajno še kvaril, bom pa znorela in jim ga lastnoročno vrgla v glavo...
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.5.2009 10:05:06
|
|
|
|
skuštrana
|
Aniitka, poglej na Bolhi, tam najdeš kaj Jaz prodam Traveller lupinico, lahko se uporablja tudi kot košara, ker gre v čisto ležeč položaj, skupaj z adaptorji za Mutsy voziček. Košaro bom pa prodajala čez kakšnih 5-6 mesecev. Oboje je v College Green barvi. A mogoče katera ve koliko je cena novega Mutsy Spiderja v Baby centru?
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.5.2009 9:46:10
|
|
|
|
Aniiita
|
skuštrana, hvala Gledam na bolhi in povsod (ma Mutsyjev se mi zdi, da se ne veliko prodaja) Meni bi čez 5 mesecev še nekako šlo (za silo)..čez 6 mi je pa prepozno.. Še ena informacija- se športni del pri 4 riderju obrne v obe smeri (da gleda naprej ali mene) ali ne? Hvala
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.5.2009 10:15:47
|
|
|
|
skuštrana
|
Otika, hvala. Se nisem spomnila, da bi šla pogledat na njihovo stran Ja, mene tudi mika, samo moram hitro Zappa prodat...Pa Duo seat bi tudi imela, pa ... Anita, nekaj strani nazaj je ena prodajala cel komplet, malo pobrskaj. Pa še kar ugodno je bilo, če se ne motim
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.5.2009 11:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Aniiita ... ja sedež se obrača v obe smeri. Skuštrana, kaj pa je to duo seat? A je to tista zadeva za na Urban-riderja, ko imaš dva sedeža namontirana gor? Mojemu je pa ful Fun seat všeč ... sam je malo razočaran, ker je mislil da s tisto balanco lahko otroček sam usmerja voziček . Drugače pa tele zadeve z našim vozičkom še nisem šla urejat, ker sem si nekja fentala koleno (spet) in sem na berglah ... tak da ko bom spet leteča pa poročam, kako je šlo.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.5.2009 11:47:46
|
|
|
|
skuštrana
|
Skuštrana, kaj pa je to duo seat? A je to tista zadeva za na Urban-riderja, ko imaš dva sedeža namontirana gor? Ja, to je to. Bomo imeli med otrokoma 20m razlike in itak, da trenutno to kao nujno rabim
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.5.2009 13:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak, zelo nujno . Ko sem mojmu omenila, da bi pa jaz še marelo imela je čisto pop**** ... je rekel da tako dragega vozička nismo kupovali za pol leta in naj si kar iz glave zbijem to idejo ... sicer letos tut jaz še mislim, da je na dopust bolj pametno vzet tavelik voziček, ko tamala še ne bo hodila pa veliko stvari bo treba za seboj tovorit in to ... sem pa polna upanja, da se bo pri nam po dopustu zgodilo isto kot eni drugi forumovki ... namreč ko so pokali za na dopust in jim je voziček zsedel 3/4 partljažnika, je očka sam predlagal, če bi za naslednji dopust kupili eno marelo .
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.5.2009 23:52:01
|
|
|
|
Joob
|
Otika, zvita lisička...podobne zamisli imaš kot jaz...kako priti do kake "prepovedane" stvari.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.5.2009 11:55:56
|
|
|
|
23tina
|
punce ravno kar so me klicali z baby centra da je mutsy pršou!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.5.2009 12:03:04
|
|
|
|
Flora2
|
Kdaj si ga pa naročila, ker ga jaz tudi čakam?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.5.2009 15:28:41
|
|
|
|
23tina
|
ne vem točn ampak marca enkrat!!!!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.5.2009 19:33:39
|
|
|
|
salcka
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Samo mimogrede, na mutsy-ja se lahko čaka tudi več kot 3 mesece. Jaz čakam že natanko tri mesece, pa so mi danes rekli da bo čez 14 dni. Rok imam pa čez 3 tedne. Zdaj pa nevem kdo bo prej... Če se bo naš mutsy, ko končno pride, slučajno še kvaril, bom pa znorela in jim ga lastnoročno vrgla v glavo... Tudi jaz sem čakala na Mutsyja od februarja. Sem ga pa zdaj končno dobila. Pa ne vse - samo športni del, košare ne. Mam pa rok drugi teden, ker sem naročena na CR. tak da si lahko mislite, kaka panika me je zajela. Pa sem košaro naročila preko interneta. Je nekje na poti... Tak da do drugega tedna bo...
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.5.2009 7:34:22
|
|
|
|
ulsi25
|
Vidim da v tem paketu, ki je prišel ta teden očitno nisem zraven in sedaj me malo grabi panike, glede na to da bom rodila čez slab mesec ali prej. Sedaj vas sprašujem ali je katera naročila mutsya preko interneta, kako dolgo je čakala in kakršnekoli druge izkušnje. Namreč sem gledala na netu modern-baby.de da so cenej k v baby centru. Je katera naročila preko te strani?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.5.2009 11:10:58
|
|
|
|
manna
|
Tudi našega mutsy-ja še ni :( Ampak ne bom zdaj nikjer drugje naročevala. Če ga pač ne bo, ne bomo vzeli nič drugega v baby centru ampak bomo lepo počakali in šli potem skupaj z bebico v italijo in kupili tam karkoli se pač dobi takoj, v enem dnevu. Do takrat bo pa bebica v štorklji.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.5.2009 20:46:25
|
|
|
|
1980s
|
POZDRAVLJENE!PRODAJAM KOŠARO ZA MUTSYA,RABLJENO 3 MESECE,BARVA LIME!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.5.2009 21:46:52
|
|
|
|
Joob
|
Ojla, koliko evrčkov pa želiš za košaro?
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.5.2009 22:50:31
|
|
|
|
1980s
|
120e,je pa zelo lepo ohranjena!!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.5.2009 9:55:44
|
|
|
|
anci banci
|
ojla za informacijo... jaz sem svojega mutsy-ja (3-riderja)naročila konec aprila in so me včeraj poklicali iz baby-centra da je prišel v celoti, edina stvar ki ni prišla je lupinica maxi-cosi, ker imajo nek problem z uvozom
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.5.2009 11:09:57
|
|
|
|
salcka
|
kam pa ste pritrdile torbo?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.5.2009 21:12:48
|
|
|
|
Joob
|
Midva sva pa vozek naročila 11.aprila, pa nas niso še nič klicali...sem pa že ful neučakana,ker res težko čakam, da ga dobim in sprobam doma po parketu kako je vodljiv.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.6.2009 20:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: salcka kam pa ste pritrdile torbo? Mutsy-jevo torbo lahko obesiš na ročaj ali pa pritrdiš na hrbtno stran naslonjala športnega dela.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.6.2009 20:51:37
|
|
|
|
anci banci
|
evo naš mutsy je končno doma sedaj me pa zanima, koliko časa ste čakale na torbe, muf-e in dežniček (šele danes sem naročila(ne vem zakaj sem mislila da ne bom rabila torbe) ali bo katera tudi kako drugo torbo imela (ne glih mutsy-jevo)
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.6.2009 21:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Footmuff in dežno prevleko za športni del sem naročila decembra, dobila mislim da konec marca, dežniček in torbo so imeli na zalogi, a sem kupila le dežniček, torbo pa eno črno od Peg Perega Skate, ker mi je bila vizualno bolj všeč ... sedaj mi je pa žal, ker je premajhna ... Mutsyjeva bi bila ravno pravšnja. Nakupovalno košaro sem dobila v roku meseca, se mi zdi. Glede senčke pa toplo priporočam Pepeny senčnik, ker je dežniček, ko je otrok v športnem delu obrnjen naprej, neuporaben.
|
|
|
Cepljenje pri 1 letubusklcaKakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?Nobenih (
50%)
Vročino, tudi nad 38,5 (
7%)
Vročino do 38,5 (
7%)
Izpuščaj brez vročine (
4%)
Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (
9%)
Nismo še bili cepljeni (
23%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!