|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
25.7.2009 8:56:04   
lilla
MIdva sva naročila Urban riderja na strani
http://www.pingpong-online.de/osc/
in so ga poslali prej kot v enem mesecu.
Je cenejši kot v BC, dostave ne zaračunajo,
imajo 5% popust (ki traja že en čas) in še 2% popust za plačilo online.
Prihraniš okrog 100 evov.
Ima 2 leti garancije, če je kaj narobe, so stroški pošiljanja njihovi.

(odgovor članu Peky)
Neposredna povezava do sporočila: 501
28.7.2009 10:35:29   
Emili1
lilla: sem pogledala stran, jaz se tudi nagibam da bi ga prek spleta naročila, ker mi je mal mim da bi 3 mesece čakala v BC, pa še ceneje je. Bi vzela pa 4riderja.

A si že naročala prek te strani, oziroma kako je poskrbljeno za varnost. A si se mogoče odločila za plačilo po povzetju? Če bom rabila kako pomoč, bi se kar nate obrnila z ZSuser posted image

4rider: a mi prosim katera napiše kako visoko se nahaja košara pri 4riderju. Npr. če zmerimo razdaljo od tal do košare. Mi je ful dobro, da je visoko, ker sva oba pri tavelikih.Npr. od Bugabooja, se mi zdi da je nameščena zelo nizko in  tam se mi zdi kot da bi otoček na tleh ležal, pa najbrž ni fanj se skoz dol sklanjat. Hvala!

Sicer pa pričakujeva decembra, a mislite da bodo takrat že nove kolekcije 2010 zunaj. Kdaj začenjo prodajat nove modele, barve??

Je pa ta voziček zelo, zelo lep. Dejte uporabnice še kake fotke gor, da se nam bodo cedile slineuser posted image user posted image

lp

(odgovor članu lilla)
Neposredna povezava do sporočila: 502
28.7.2009 11:40:49   
crvicek
Uporabnice Mutsy, rabim vašo pomoč!

Sem sveža user posted image (8t) in imam še kar nekaj časa za nakup vozička, vendar sva se z možem odločila za nakup drugega avta in bi vas prosila za izkušnje, v katere prtljažnike lahko spravite Mutsy urban riderja. En večji avto je že pri hiši, tako da to bi bil kot drugi avto, katerega bi vozila predvsem jaz. Bi pa kupila nekaj malega in v ožjem izboru sta Polo in tamali Mercedes A, se pa bojim da v te prtljažnike Mutsy ne bo šel user posted image in se bova morala odreč vozičku, ki nama je zelo zelo všeč.

Vsakršni nasvet bo dobrodošel.

Hvala!

< Sporočilo je popravil crvicek -- 28.7.2009 11:41:34 >

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 503
28.7.2009 13:13:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Emili1
4rider: a mi prosim katera napiše kako visoko se nahaja košara pri 4riderju. Npr. če zmerimo razdaljo od tal do košare. Mi je ful dobro, da je visoko, ker sva oba pri tavelikih.Npr. od Bugabooja, se mi zdi da je nameščena zelo nizko in  tam se mi zdi kot da bi otoček na tleh ležal, pa najbrž ni fanj se skoz dol sklanjat. Hvala!

Imam 4riderja in dno košare je na višini nekje 67cm ... sem visoka 180cm in mi je bilo fino, da je tako visoko, ker s sklanjanjem res nisem imela težav.

(odgovor članu Emili1)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
28.7.2009 15:43:48   
Emili1
Otika: hvala!! Res je zakon.

Na Mitsyjevi strani nisem zasledila, da bi imeli nastavek za stekleničko npr. za čaj, ki bi se pritrdila na ročaj. A obstaja? meni bi se zdelo fanj, da bi bilo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
28.7.2009 15:49:19   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Sem sveža user posted image (8t) in imam še kar nekaj časa za nakup vozička, vendar sva se z možem odločila za nakup drugega avta in bi vas prosila za izkušnje, v katere prtljažnike lahko spravite Mutsy urban riderja. En večji avto je že pri hiši, tako da to bi bil kot drugi avto, katerega bi vozila predvsem jaz. Bi pa kupila nekaj malega in v ožjem izboru sta Polo in tamali Mercedes A, se pa bojim da v te prtljažnike Mutsy ne bo šel user posted image in se bova morala odreč vozičku, ki nama je zelo zelo všeč.

Hvala!

Imam Peugeota 207 in mi gre notr s košaro vred. Je pa res, da podrem zadnjo klop na 2/3. Gre pa notr z vsemi 4 kolesi-torej ni mi jih treba sneti dol.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 506
28.7.2009 15:53:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Emili1
Na Mitsyjevi strani nisem zasledila, da bi imeli nastavek za stekleničko npr. za čaj, ki bi se pritrdila na ročaj. A obstaja? meni bi se zdelo fanj, da bi bilo...

Ne tega ni ... samo jaz imam tisto veliko nakupovalno košaro in vse tam not in tega držala res ne pogrešam.

(odgovor članu Emili1)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
28.7.2009 15:54:41   
urška
jaz bi vas pa neki vprašala, ker se mi res ne da prebijat čez vseh 21 straniuser posted image . u bistvu prijateljica kupuje mutsyja in se nekako odloča za sliderja. pravi da nikjer ne najde nobene ki bi ga imela.
a je na tej temi katera? vidim da vas je veliko ki imate 4riderja ali pa urban riderja? zakaj se niste odločle za sliderja, recimo? ali pa transporterja?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 508
28.7.2009 15:55:05   
skuštrana
Emili, se strinjam z Otiko, jaz sem iste višine in je košara zakon, ker je visoko.

Jaz urban riderja spravim skupaj s košaro v polota. brez podiranja zicev.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 509
28.7.2009 16:00:09   
Anonimen
Urška ... jaz sem se za 4riderja odločla za to, ker mi je glede uporabnosti in izgleda 1A. Urbanrider mi ni tako všeč, ker je slabše vodljiv za po trgovinah in to, samo je pa za grobe terene zakon, samo teh tu okrog ni. Transporter mi je preveč "navaden", Slider mi je pa vizuelno zelo všeč, samo sistem sedeža mi nima vredu, ki je tak kot pri Buzzu, Bugabooju itd. ko je hrbtišče in sedalni del fiksno skupaj. Pa še Slider in vsi dodatki zanj so ful dražji.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
28.7.2009 16:14:36   
urška
ja transporter je res bolj navaden, ampak je pa lahek. sicer pa kakšne so cene niti ne vem, pri prijateljici pa denar itak ni ovira....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
28.7.2009 19:21:08   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Emili, se strinjam z Otiko, jaz sem iste višine in je košara zakon, ker je visoko.

Jaz urban riderja spravim skupaj s košaro v polota. brez podiranja zicev.

O super!!!! user posted image

Hvala skuštrana, točno to sem rabila vedet, saj bo izbira najverjetneje polo.

Še enkrat hvala in srečno!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 512
28.7.2009 19:25:46   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Hvala!

Imam Peugeota 207 in mi gre notr s košaro vred. Je pa res, da podrem zadnjo klop na 2/3. Gre pa notr z vsemi 4 kolesi-torej ni mi jih treba sneti dol.

Tanja, hvala tudi tebi. Sem kar presenečena, ker si res nisem predstavljala, da gre tako konkreten vozek v tako male avte.

Zdaj mi je pa Mutsy še bolj zakon voziček!

< Sporočilo je popravil crvicek -- 28.7.2009 19:28:20 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 513
28.7.2009 19:59:42   
Joob
Crvicek, moja soseda ima ta novega Cliota in gre voziček z lahkoto notr.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 514
28.7.2009 20:07:56   
patkapatatka

IZVIRNO SPOROČILO: urška

jaz bi vas pa neki vprašala, ker se mi res ne da prebijat čez vseh 21 straniuser posted image . u bistvu prijateljica kupuje mutsyja in se nekako odloča za sliderja. pravi da nikjer ne najde nobene ki bi ga imela.
a je na tej temi katera? vidim da vas je veliko ki imate 4riderja ali pa urban riderja? zakaj se niste odločle za sliderja, recimo? ali pa transporterja?

Vprašaj user posted image - jaz imam sliderja

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 515
29.7.2009 13:31:54   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Hvala!

Hej, moj pežo pa že ni mejhnuser posted image user posted image Hec. Ni za kej. Aja, pa vozek je zakon!!!!user posted image user posted image

Tanja, hvala tudi tebi. Sem kar presenečena, ker si res nisem predstavljala, da gre tako konkreten vozek v tako male avte.

Zdaj mi je pa Mutsy še bolj zakon voziček!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 516
30.7.2009 7:53:05   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka

IZVIRNO SPOROČILO: urška

Vprašaj user posted image - jaz imam sliderja

ma zanima me čisto na splošno. recimo, če bi se še enkrat odločala, bi ga spet kupila? zakaj ja in zakaj ne?

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
30.7.2009 15:05:49   
KulGirl
Jaz sem kupila 4riderja in lupinico Maxi Cosi cabriofix ter adapterje zanjo. Ko sem jo namontirala na voziček, se mi zdi, da je tisti del kjer so noge ful previsoko.... Kako imaš lahko otročka noter, če ima noge v luft?user posted image
In kako za vraga naj s tisto priloženo tlačilko napumpam gume (a ste tudi ve dobile dve tlačilki zraven ogrodja?). Uspelo mi jih je popolnoma sprazniti in jih ne morem napumpati. Groza.

< Sporočilo je popravil KulGirl -- 30.7.2009 15:08:07 >

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 518
30.7.2009 15:46:32   
patkapatatka
Če bi se še enkrat odločala v tem cenovnem razredu bi ga najverjetneje znova kupila.
+ je dosti od okretnosti in lahke vodljivosti z eno roko, nastavitev položajev, premeščanja ročaja, sedeža, višine košare,..
- kratka strehica na športnem sedežu (jaz sem jo podaljšala s pepenyjem); nezmožnost nastavljanja naklona ležišča v košari (res pa ne vem kateri mutsy vse to omogoča)

Če bi pa imela še 200 evrov viška pa bi najverjetneje kupila voziček bebe comfort

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 519
30.7.2009 19:45:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl

Jaz sem kupila 4riderja in lupinico Maxi Cosi cabriofix ter adapterje zanjo. Ko sem jo namontirala na voziček, se mi zdi, da je tisti del kjer so noge ful previsoko.... Kako imaš lahko otročka noter, če ima noge v luft?user posted image
In kako za vraga naj s tisto priloženo tlačilko napumpam gume (a ste tudi ve dobile dve tlačilki zraven ogrodja?). Uspelo mi jih je popolnoma sprazniti in jih ne morem napumpati. Groza.

Ja lupinica je bolj nazaj zvrnjena, kar je za prve mesece čisto ok ... za kasneje ko pa malčki že bolj sedijo je pa res malo smotano. Samo če sem čisto poštena, odkar imamo športni del, lupinico bolj redko še namontiram na ogrodje.

Gume pa nikakor nisem mogla napumpat s priloženo pumpico in sem snela kolesa in se odpeljala na najbližjo bencinsko črpalko in jih tam napumpala user posted image .

(odgovor članu KulGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
30.7.2009 21:10:23   
KulGirl

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl

Ja lupinica je bolj nazaj zvrnjena, kar je za prve mesece čisto ok ... za kasneje ko pa malčki že bolj sedijo je pa res malo smotano. Samo če sem čisto poštena, odkar imamo športni del, lupinico bolj redko še namontiram na ogrodje.

Gume pa nikakor nisem mogla napumpat s priloženo pumpico in sem snela kolesa in se odpeljala na najbližjo bencinsko črpalko in jih tam napumpala user posted image .

Hehe, midva sva tudi že šla do najbližje črpalke in je šlo brez problemov. Kako lahko dajo zraven pumpo s katero si nimaš kaj pomagat mi bo pa ostal misterij.
Ja za lupinico sem si prav mislila, da mogoče na začetku, ko so ful drobčkani še lahko tako ležijo, potem pa ne pride več v poštev. Do katerega meseca pa si jo uporabljala na vozičku?

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
30.7.2009 21:14:07   
Anonimen
Naša punca je zdaj stara 8 mesecev pa je zdaj že lep čas nisem dala z lupinico na ogrodje ... sem jo pa tako vozila k zdravniku pa na plavalni tečaj itd. do enega 6. meseca sigurno, pa kljub temu, da je zelo zvedavo bitje, se ni nič pritoževala user posted image .

(odgovor članu KulGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
31.7.2009 6:57:56   
KulGirl
Upam, da bo res zneslo do 6. meseca.
Pri katerem mesecu ste opustili koaro? Pa še nekaj me zanima: predvidevam, da si rodila enkrat decembra (jaz imam tudi rok decembra). A že imaš footmuf za naslednjo zimo? Jaz nisem prepričana a naj ga naročim ali ne.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
31.7.2009 8:03:31   
Anonimen
V košari je bila do 4. meseca. Rodila sem pa konec novembra in decembra sem tut naročila footmuff samo sem ga dobila šele konec marca tako da ga prejšnjo zimo nisem kaj dosti uporabljala ... samo mi je pa fino, ker ga za naslednjo že imam, ker razne dekice in to se ne obnesejo najbolje ... sem jih skos pobirala po tleh po tem, ko sem že čez njih zapeljala user posted image .

(odgovor članu KulGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
31.7.2009 11:00:34   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka

Če bi se še enkrat odločala v tem cenovnem razredu bi ga najverjetneje znova kupila.
+ je dosti od okretnosti in lahke vodljivosti z eno roko, nastavitev položajev, premeščanja ročaja, sedeža, višine košare,..
- kratka strehica na športnem sedežu (jaz sem jo podaljšala s pepenyjem); nezmožnost nastavljanja naklona ležišča v košari (res pa ne vem kateri mutsy vse to omogoča)

Če bi pa imela še 200 evrov viška pa bi najverjetneje kupila voziček bebe comfort

katerega? tega? http://www.ebaby.co.uk/bebe-confort-1/duo-mura-mura-stroller--creatis-fix-car-seat-oxygen-cream.html  al katerega drugega?
teza pri sliderju... pise 13.2. kg. to je teza samo okvirja ali s sportnim delom oz kosaro?
hvala

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.