|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
9.7.2009 13:52:31   
Aniiita
Punce,

še nekaj me zanima..sem sicer iskala malo za nazaj, vendar obupala, ker gre ogromno časa..tako da upam, da se ne ponavljam..

Mogoče veste kako je z lupinico traveller? Na spletni strani sem videla, da je ležeča- gre potem tudi v sedeči poločaj? Jo je mogoče uporabljati kot lupinico za v avto ali ne?

Pa tudi me zanima kaj je to funseat pravzaprav?

Pa če ima katera nakupovalno košarico za odzadaj (tisto dodatno) in kako se ji zdi glede praktičnosti?

Upam, da vam nisem natrosila preveč vprašanj..sem včeraj spraševala v baby centru v Postojni, pa nimajo pojma in so me napotili kar v BTC v Ljubljano..še par dni pa zagotovo ne bom šla tja..

Hvala torej že vnaprej za informacije user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 476
9.7.2009 14:48:28   
Anonimen
Trveller lupinica ... na testih se ni ravno izkazala.

Funseat je za že malo večje otroke, da zgleda kot da na triciklu sedijo.

user posted image

Nakupovalna košara ... jo imam in je super v vseh pogledih, samo to me moti, da ko otrok v športnem delu leži, je skor namogoče kaj večjega iz nje vzet. Je pa super, ker se cela košara lahko sname in ima ročaj, tak da jo naokrog prenašaš kot kao obično nakupovalno košaro.

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
9.7.2009 15:25:58   
Aniiita
Otika, hvala.. sem videla da namreč prodaja nekdo vse to v kompletu s športnim delom in podvozjem, vendar se potem nisem odločila, ravno zaradi slabih testov lupinice (in ker lahko kupim zelo dobro rabljeno peg perrego), ta fun seat pa se mi tudi zdi nepotreben..

Tako da, še vedno nič novega glede Mutsy-a pri nas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
9.7.2009 17:25:13   
Anonimen
Aniiita, kupi raje Maxi Cosi lupinico ... na testih je bolj varna pa še na Mutsy-ja paše, PP-ova pa ne.

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
10.7.2009 9:31:11   
Aniiita
Otika, sem najprej tako razmišljala, ja.. sedaj pa nevem, ker lahko od prijateljice rabljeno PP kupim, kateri zaupam, da je ok.
Pa PP ima tudi podstavek za v avto- to se mi zdi praktično.. Ti imaš maxi cosi? Kako gre potem to z privezovanjem v avtu vsakič? Je nerodno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
10.7.2009 9:48:33   
Anonimen
Aniiita ... Tut za MC lupinico je podstavek za v avto. Mi ga imamo in je super. Sem do sedaj ene 10x peljala tamalo v enem drugem avtu s pasovi pripeto in sem se zahvaljevala vsem višjim silam, ki so me pripravile do tega, da smo kupili podstavek. Temu podstavku za MC se reče al EasyFix ( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165314 ... ali prek Recinkota, kjer je cenejši: http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=7E ) če pa v avtu nimaš isofixa je pa tale zadeva EasyBase ( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164115 ). Ne vem no ... pa 20€ doplačaš za adapterje in lahko lupinico na voziček daš, kar je men ful velikokrat prav prišlo (za k zdravniku, al pa na hitro v trgovino itd.)

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
11.7.2009 9:22:43   
little angel
no pa sem koncno vidla mutsya v zivo. meli so vse modele razen transportera. skoda no, da nisem se tega vidla v zivo. sem pa trenutno zalublena v sliderjauser posted image kr je res full lep. edino teza me odbija pri njem... v ljubljani imajo baje transporterja tak da bomo mogli it se tja malo pogledat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
11.7.2009 11:28:05   
Aniiita
Otika, ma ti podstavki so kar dragi, se mi zdi..tam pa dobim za 60 evrov (če sem si prav zapomnila) lupinico z bazo. Je pa pol pač na vozek ne morem dat.. ma vedno bolj razmišljam, da mi je vseeno boljše to, kot pa zavezovat vsakič lupinico..ker za hrbet otroka ni dobro baje, da je v lupinici in torej bi jo potrebovala malo na vozičku ali ne?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 483
11.7.2009 16:39:38   
*Junona*
Punce, pozdravljene.

Zanima me, kako se voziček zloži ko ima gor športni del? Torej, v kakšnem položaju oz. naklonu mora bit in v katero smer obrnjen?

Hvala.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 484
11.7.2009 20:31:47   
zvezdica05
Aniita, kupi si lupinico, ki ti bo pasala na voziček. Verjemi, 1000x ti bo žal, če je boš morala okrog prenašat. 

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 485
11.7.2009 21:36:40   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05

Aniita, kupi si lupinico, ki ti bo pasala na voziček. Verjemi, 1000x ti bo žal, če je boš morala okrog prenašat. 

Ja, pod to se pa podpišem. Res je super met lupinico kompatibilno z ogrodjem.

Mi prosim poveste še odgovor na moje vprašanje 2 posta višje?

Hvala.user posted image

(odgovor članu zvezdica05)
Neposredna povezava do sporočila: 486
11.7.2009 22:27:57   
Aniiita
Hvala. user posted image

ma koliko pa imate vi otročka v lupinici na dan?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 487
11.7.2009 23:17:21   
Anonimen
Junona ... če je sedež obrnjen stran od mamice, potem se zloži v bilokaterem položaju je naslon za hrbet, če je pa obrnjen proti mamici, se pa ne da zložit skupaj z ogrodjem.

Aniiita ... jaz tamale nisem vozila na sprehod v lupinici ... mi je pa fuuuul velikokrat prav prišlo, ko sem šla v trgovino, pa k zdravniku in to ... pa še zdaj, ko je tamala stara 7,5 mesecev, če grem kam na hitro samo ogrodje s seboj vzamem, da mi je ni potrebno iz lupinice v športni del dajat in potem nazaj ... ne em no, jaz sem ful vesela, da sta voziček in lupinica kompatibilna.

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
12.7.2009 14:07:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Junona ... če je sedež obrnjen stran od mamice, potem se zloži v bilokaterem položaju je naslon za hrbet, če je pa obrnjen proti mamici, se pa ne da zložit skupaj z ogrodjem.

Aniiita ... jaz tamale nisem vozila na sprehod v lupinici ... mi je pa fuuuul velikokrat prav prišlo, ko sem šla v trgovino, pa k zdravniku in to ... pa še zdaj, ko je tamala stara 7,5 mesecev, če grem kam na hitro samo ogrodje s seboj vzamem, da mi je ni potrebno iz lupinice v športni del dajat in potem nazaj ... ne em no, jaz sem ful vesela, da sta voziček in lupinica kompatibilna.

Hvala Otika.

Kaj pa s košaro se da voziček zložit?

Koliko pa je bila tvoja lubica stara ko je šla v športni del?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
12.7.2009 17:42:20   
Anonimen
Junona, glede zlaganja košare je enkrat tule že tekla debata pa mislim, da smo ugotovili da se pri novejših modelih, 2008 in naprej, ne da več skupaj s košaro zložit ... no mislim da se, samo en del košare ful v luft štrli.
Tamalo sem dala pa v športni del pri dopolnjenih 4ih mesecih. Pa ne za to, ker bi ji bila košara premala, ampak za to ker ni hotla bit več v njej ... je čito preveč firbčno bitje user posted image . Samo moja je bila zimska in je šla v športni del enkrat marca, ko je bila še z zimsko vrečo zadela na tako da ni nič sem in tja lezla. Sem jo pa potem ko ni bilo več potrebe po zimski vreči, tako v U obložila s tanko dekico (da jo je imela pod kolenčki in ob bokih), da je bila tako malo bolj fiksirana v sedežu.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
12.7.2009 20:36:55   
*Junona*
Aha, hvala Otika.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
13.7.2009 14:24:34   
*I.am.happy*
Živjo!

Tole debato sem celo, no skoraj celo prebrala;) Ta teden nameravam v BC-u naročit 4 rider-ja. In kot zanalašč sem imela ta vikend priložnost, si ga malo bolj v živo ogledat in sprobat in poslušat mnenje novopečenih staršev. In sta me kar malo presenetila, saj pravita, da po makedamu in granitnih kockah še kar "ruka" in, da ko gresta s pločnika dol, da je malo bolj nestabilen.

Kaj ve pravite? Jaz sem bila prepričana, da je pa to pri mutsy-u nemogoče oz. trese minimalno in da je precej stabilen 4 kolesnik.

Hvala za odgovore!!

LP

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
13.7.2009 15:30:49   
Anonimen
Ammm ... imam onega 4-riderja z napihljivimi kolesi in meni se ne zdi da po makedamu tamalo kaj preveč ruka. pa tut glede manevriranja iz pločnika pa na pločnik, je veliko bolj stabilen kot vsi tisti 3-kolesniki, ki sem jih do sedaj imela priliko sprobat.

(odgovor članu *I.am.happy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
16.7.2009 14:08:35   
*I.am.happy*
Hvala za odgovor, danes ga naročimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
19.7.2009 8:33:16   
skuštrana
Jaz imam urban rider in košaro team college, kupljeno letos aprila in se da zložit user posted image Spodaj so neke ročke, ki jih potegneš, in voilauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 495
19.7.2009 9:14:04   
anajan
Prijatellja imata 4-kolsenika z napihljivimi kolesi. Nekajkrat sem ga tudi sama peljala, tako da lahko pritrdim, da je pri vožnji iz pločnika na pločnik zelo neroden. Vsako izmed sprednjih koles se obrne po svoje. Z eno roko ga lahko vodiš le na gladkih površinah.

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 496
21.7.2009 11:54:05   
Joob
Ali je normalno, da ko lupinico (MC) nastaviš na ogrodje voza, ta ni fiksirana, ampak se malo gunca...naprej in nazaj. Ne vem ali sem čorava in ne znam vtakniti lupinice na adapter, ali pa je nekaj zmajano.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 497
21.7.2009 16:36:52   
petra23
Pri meni je isto, pa še tako malo nazaj je nagnjena, tako da nisi čorava (al sva pa obe user posted image user posted image user posted image ). Samo če jo probaš dol vzet je pa čisto fiksirana, tako da mislim da ni problema.

lp

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 498
22.7.2009 13:35:43   
Joob
Potem pa olrajtuser posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu petra23)
Neposredna povezava do sporočila: 499
24.7.2009 10:44:23   
Peky
Mi imamo urban ridera in smo fuul zadovoljni! Pelješ se lahko vsepovsod z njim - smo z podeželja in nam po makadamskih ter travniških poteh zlo prav pride. Smo pa mel tud lupinico traveller in smo bli zlo zadovoljni, ker je tamali lahko bil v ležečem položaju. Ko smo jo pa mel na vozičku pa smo dal v drugo pozo sedečga položaja in je blo  vredu. Pri mutsy-ju se mi dopade to, da lahko daš gor tud sedež za dvojčke, namreč pričakujemo drugega otročka in bomo kar duoseat zraven kupli, da nebomo dveh vozičkov imeli. Glede funseata pa je tko, bomo ga sigurno kupil smo tamalga poskusli peljat v njem in je bil čist navdušen, že pri sedmih mesecih (zelo dobro že sedi), vendar bomo še vseeno počakali da dopolni 9 mesecev. Garantiram vam, da vam nebo žal če se odločite za mutsy.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?