|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
21.4.2009 21:11:06   
*Junona*
Tanja, a se že da kje videt nove barve?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.4.2009 10:00:29   
Tanja_
Junona v BC jih imajo v katalogu. Ampak nič vzorcev materialov, tko da so kar precej drugačne na slikah. So ostale od starih barv college green, lime, rdeča, bela. Nove so pa ful temne, ne vem kako to da so tko nardil za otr. vozičke- črna, srebrna, neka kaki, ki niti slučajno ni podobna tisti, ki jo imam jaz, je taka vojaško zelena, potem neka zlata, siva, pa ena Joey silver- k je sp. del trd pa srebrn zgorej pa črno blago, mislim, da je ta tudi na netu.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.4.2009 20:51:05   
zoga08
Hoj, vse ki čakate na Mutsye jaz sem bila dans slučajn v BC v Lj. in jih že nekaj imajo samo niso nas še klicali (kup naročil je bil kar velik). Tako da priporočam, da se same pozanimate kako je z vašimi naročili. Ni pa še vsega, tako da jaz vožiček in športni del ter dežno prevleko mam. user posted image Čakajo še footmuf in nakupovalno košaro naslednja pošiljka baje pride konec maja. 

Se mi je pa kamen od srca odvalil da je vozek že tukiuser posted image  ker me je že mal panika, da ga ne bo pred junijem.

Pozdravčka.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.4.2009 21:02:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
... pa ena Joey silver- k je sp. del trd pa srebrn zgorej pa črno blago, mislim, da je ta tudi na netu.

To je še lanska barva ... zgleda ful dobro, samo se mi zdi da je ta košara malenkost manjša od ostalih.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
24.4.2009 10:39:55   
Tanja_
Se opravičujem, otika,samo naštela sem barve, ki jih imajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
24.4.2009 10:44:11   
tanc555
Zoga08, kdaj pa si ti naročila voziček?
Jaz sem ga komaj začetek aprila, tako da najbrž bom mogla počakat na naslednjo pošiljko...

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 381
24.4.2009 11:27:34   
Pupa1005
mi smo vozek naročil 6.3., in ga dobil v sredo,...ne vsega, ampak bistvo je pršlo - podvozje, košara, športni del in pa una mala sprednja koleščka pri urban riderju,....so rekl da ostalo pride z naslednjo pošiljko konec maja/začetek junija....

mi smo vzel team new white košaro, ki je ful lepa, tko mal na srebrn potegne in pa team navy športni del. vse se super natakne tako in drugače, precej preprosto,...mamo pa že dva dni problem, ker vozička nikakor ne mormo zložit, ne s sedežem, ne samega ogrodja, zgublam živce,...sm že vse možno preštudirala in voziček ko da ni namenjen zlaganju,....se bom namenila u BC nej mi prov pokažejo, ker ga noben u familji ne zna skup spravt,...groza,....zihr je kak fora,...

žoga08, ti si tud julijka a ne, sva zgleda istočasno dobile vozeka,....ti si pa dobila dežno prevleko, jst pa ne,...sploh mi ni jasna ta logika dobave teh vozičkov,....no do julija bo že še prišlo ostalo,...trenutno mi je največja skrb tole zlaganje, me že prov skrbi, da je kej z mehanizmom narobe,....

če ma kakšna ker pametn in zvit nasvet bom ful vesela,...

LP

(odgovor članu tanc555)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.4.2009 13:34:24   
Anonimen
Ooo ... Junona, sem videla da imate punčko ... no pa je Mutsy dočakal svojo uporabnico ... ČESTITKE!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa1005)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
4.5.2009 8:07:35   
ulsi25
Uporabnice mutsy 4 riderja.....ali zelo pogrešate ročno zavoro, ki je muty žal nima?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
8.5.2009 8:35:23   
malecka_mateja
ojla!

ker ste me čist navdušle s tem vozičkom imam nekaj vprašanj.

a slider ima tudi napihljiva kolesa? pa 3-rider vidim da ga nobena nima zakaj? kateri se na manj zloži. tista njihova stran mi ni všeč rada bi odgovore iz prakse. ful vam hvala.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 385
8.5.2009 9:10:01   
nina04
Slider - napihljiva kolesa, nisem prepričana. Glede 3 kolesnika pa takole - nama se je zdel čist preveč štorast in manj vodljiv kot 4 rider. Sprednje kolo ima dvojno in je bil meni obupen, čeprav sem, ko smo začeli kupovat voziček bila prepričana, da bomo kupili 3 kolesnika.

Najboljše, da greš sprobat v kakšen Baby center, boš hitro vidla kaj je na stvari.  Sicer pa smo zelo zadovoljni uporabniki 4 riderja sedaj 6 mesecev. Ga ne menjam.

Veliko veselja in sreče pri izbiri in nakupu.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 386
8.5.2009 9:12:22   
nina04
Aja, pa slider se na manjše zloži kot 4 rider - ta zavzame kar precej prostora.

(odgovor članu nina04)
Neposredna povezava do sporočila: 387
8.5.2009 9:17:25   
Anonimen
Slider mislim da nima napihljivih koles, samo ne dam pa roke v ogenj za to.
Sem pa tut jaz skos gledala za 3-kolesniki, samo ko sem v trgovini probala 3-riderja in 4-riderja, je bil 4-rider ful bolj okreten in stabilen s tem da se 4-rider na manjše zloži kot 3-rider. Je pa res, da nobeden ni prav mejhen zložen, če ne daš koles dol. Mi imamo hb enoprostorca in potem to ni problem.
Ročne zavore pa ne pogrešam, čeprav je res da tu okoli ni nobenih hudih klancev.

(odgovor članu nina04)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
8.5.2009 13:38:18   
malecka_mateja
no jaz mam problem da sem iz mb in v našem BC nimajo nikoli nič na zalogi. brezveze. bom probala it večrat pogledat da se odločim. slider mi je všeč sam če nima napihljivih koles mi ni več. všeč mi je predsvem ker se na manj zloži. 4-rider se mi zdi da se kr na veliko zloži in ko greš na morje ni fajn ker glede na no da že imamo eno pupiko je več pritljage...
hvala za pomoč.

aja ko bo mela katera košaro ali pa ka za prodat pa naj se kr javi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
8.5.2009 14:49:55   
TeBo
Jaz imam pa eno prošnjo, če katera prodaja oz. bo prodajala prevleko za dež za športni del 4 riderja naj mi prosim pošlje ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 390
8.5.2009 16:53:21   
Anonimen
malecka_mateja ... saj ko greš na dopust za vožnjo do željene destinacije samo kolesa snameš (123) pa je pol precej manjša zadeva to za spakirat.

(odgovor članu TeBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
13.5.2009 9:46:53   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

a slider ima tudi napihljiva kolesa?

Ne, nima, ampak jaz ne vidim v tem nobenega problema user posted image  ,sploh za po Mariboru ne.

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

no jaz mam problem da sem iz mb in v našem BC nimajo nikoli nič na zalogi. brezveze. bom probala it večrat pogledat da se odločim.

V MB je res suša kar se opreme in vozičkov tiče. Pojdi raje v Graz v XXXL Lutz, jaz sem Sliderja nagledala in preizkusila tam. Pa še dosti bolj prijazni in ustrežljivi kot v BC so.

< Sporočilo je popravil patkapatatka -- 13.5.2009 9:49:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 392
14.5.2009 21:01:22   
malecka_mateja
Čeprav sem iz  imamo tudi mi teren kot so makedam in gozde poti...ker sem pač malo ven iz mb.

vseeno hvala vsem za informacijeuser posted image

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
17.5.2009 16:06:28   
sunprincess
Je katera naročala mutsya iz tujine? lahko prosim za link?

Neposredna povezava do sporočila: 394
17.5.2009 21:49:17   
Anonimen
Punce, jaz sem pa tako žalostna in jezne ob enem ... z našim Mutsy-jem sem več kot zadovoljna, kar se tiče uporabnosti, manevriranja in vsega ... samo ta hudič od ugrodja mi je začel škripat ... je bil že na servisu, pa niso nič popravili ... a se vam tut to dogaja??? Zdaj razmišljam, da bi ga spet peljala na servis in zahtevala novo ogrodje, ker sem že veliko Mutsy-jev srečala na sprehodu in nobeden ni tako škripal ... najbrž sem jaz samo na eno sfalirano ogrodje naletela al kako user posted image .
Bamti, pa tako gruntaš in tehtaš kater voziček, na koncu ga izbereš in si ful zadovoljen z njim, čez nekaj časa pa takole. user posted image

(odgovor članu sunprincess)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
18.5.2009 8:52:58   
skuštrana
Otika, to pa res čudno, da škripauser posted image Naš je star že skoraj 2 leti pa je še kot nov (če bi ga spucalauser posted image ), škripal pa nikoli ni. Kje pa škripa? 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
18.5.2009 9:02:06   
Aniiita
Živjo,

a mogoče veste, če se da letos v BC še naročiti 4 riderje? Zandjič ko sva bila tam, je rekla, da ga nima v ceniku in mogoče se ga tako ne da naročit (čeprav v Lj. še nisva šla pogledat in nevem če je to enotno ali ne- čeprav bi skoraj moglo biti).

Pa če ga katera prodaja (sam ne preveč zdelanega user posted image ) se tudi priporočam za info.. (alpa če bo košaro prodajala do začetka oktobra).

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 397
18.5.2009 9:04:58   
zvezdica05
Otika, to me pa čudi user posted image . Mi Mutsyja uporabljamo že eno leto, pa sploh ne škripa. Ravno ta vikend smo na sprehodu dohiteli en strašno škripajoč Peg Perego, pa sva se z mojim pogovarjala, kako super je Mutsy glede tega in da se takoj vidi (sliši) razlika. Res škoda, da se je ravno tebi - kot totalni navdušenki in zagovornici Mutsyja to zgodilo. Na tvojem mestu bi še enkrat poklicala na servis, izgubit nimaš kaj.
Aja, če smo že pri reklamacijah: Na našem vozičku so se pa odlepili plastični trakovi, ki so na vozičku, kjer bi moral imeti otrok noge. Naša do tja niti slućajno še ne seže, tako da res ni varijante, da bi jih z nogacami zdrgnila. Prav grdo izgleda, ker štrli polovica plastike zvita navzgor. Zalepiti se pa ne da, ker je pretrda plastika in se zvija goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
18.5.2009 10:31:16   
Anonimen
Bom pomoje res ga kar peljala na servis in kar novo ogrodje zahtevala user posted image .

Zvezdica ... pelji ga na servis, naj ti popravijo ... itak je 2 leti garancije na ogrodje, pa še če ne bo trea novega rezervnega dela, ti ga mojster popravi v 2-3h dneh ... no vsaj našega je tako "popravil". Sem bila pa blazno jezna na eno prodajalko, ki je bila ravno zadaj na čiku in je rekla, ja gospa saj vsi vozički začnejo škripat po določenem času na makedamu ... samo haloooo, ne po 5ih mesecih uporabe in tako kot stara ciza ... sploh pa ne voziček o katerem je bilo toliko pozitivnega napisanega in je bil tako drag. Res na 2-3 dni smo potem še zategovali šraufe doma, samo zdaj so pa vijaki že tako zlizani, da jih sploh ne morem več zategnit, ker imbus se kar v prazno suče v njih ... res ga bom peljala nazaj, pa naj me gledajo tam kot največjo tečko na svetu ...

Aja, škripa mi pa nekje spredaj levo.

< Sporočilo je popravil Otika -- 18.5.2009 10:34:32 >

(odgovor članu zvezdica05)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
18.5.2009 11:58:03   
Flora2
Otika, jaz imam naročenega 4-riderja in mi tole ko pišeš da škripa  dviguje pritiskuser posted image , seveda pelji ga nazaj in zahtevaj novega, tečna gor ali pa dol, vse se da in tudi tole bodo speljali kakor vedo in znajo, verjemi. Sploh pa po 5-ih mesecih, zahtevaj novo ogrodje, sploh če je bil voz že v popravilu pa ni nič bolje.
Javi kako boš spedena, pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?