Pupa1005
|
mi smo vozek naročil 6.3., in ga dobil v sredo,...ne vsega, ampak bistvo je pršlo - podvozje, košara, športni del in pa una mala sprednja koleščka pri urban riderju,....so rekl da ostalo pride z naslednjo pošiljko konec maja/začetek junija.... mi smo vzel team new white košaro, ki je ful lepa, tko mal na srebrn potegne in pa team navy športni del. vse se super natakne tako in drugače, precej preprosto,...mamo pa že dva dni problem, ker vozička nikakor ne mormo zložit, ne s sedežem, ne samega ogrodja, zgublam živce,...sm že vse možno preštudirala in voziček ko da ni namenjen zlaganju,....se bom namenila u BC nej mi prov pokažejo, ker ga noben u familji ne zna skup spravt,...groza,....zihr je kak fora,... žoga08, ti si tud julijka a ne, sva zgleda istočasno dobile vozeka,....ti si pa dobila dežno prevleko, jst pa ne,...sploh mi ni jasna ta logika dobave teh vozičkov,....no do julija bo že še prišlo ostalo,...trenutno mi je največja skrb tole zlaganje, me že prov skrbi, da je kej z mehanizmom narobe,.... če ma kakšna ker pametn in zvit nasvet bom ful vesela,... LP
|