|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
12.4.2009 21:30:04   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

http://www.mutsy.nl/products/urban_rider/colors

LP

To so še stare barve.

Lp

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 351
12.4.2009 21:35:26   
Anonimen
A ni 'Team gray cord' nova?

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
12.4.2009 21:50:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

A ni 'Team gray cord' nova?

A je sam ena nova al kok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
12.4.2009 21:52:00   
*Junona*
pA ORANŽNE VIDIM, DA NI.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 354
13.4.2009 15:59:45   
Joob
Jst sem hotla met cel vozek v uni kavni barvi al kaki...zdej pa ne vem...uglavnm ena bolj rjavo bež barva, in je ni več...in tudi tam po katalogu ko je imela listke z materiali, je pokazala katere niso več dosegljive, ampak si nisem zapomnila barv. Tako, da sem bila potem primorana izbrati vse dugače, kot pa sem sprva želela.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 355
13.4.2009 22:01:57   
pecarka
Živjo punce,
jaz pa prodajam še skoraj nov mutsy 4 rider. Kupila sem ga lani konec leta in rabila od novembra do sedaj. Barva je cargo cream (ne vem ali je še v prodaji, ampak je meni še vedno absolutno najlepša). Kupljen v Baby centru. Zraven priložim račun in navodila v slo.

Prodajam pa:
- podvozje 4rider (napihljiva kolesa)
- košara
- športni sedež
- prevleka za dež za športni sedež
- nakupovalna košara
- dežnik
- torba
- footmuff

Vse skupaj za 20% manj od nakupne vrednosti. Voziček je še v garanciji.

Voziček je lepo ohranjen.  Če ga želite videti, mi pišite na mail: natasa.plesnicar@gmail.com pa vam pošljem slikice.

pozdrav s Koprauser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 356
13.4.2009 22:04:12   
Joob
Pecarka, povej ceno.

(odgovor članu pecarka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
14.4.2009 10:00:05   
pecarka
Cena: 550 €, kupila pa sem ga za 693,42 €. Torej 20% manj. Morda pa so sedaj cene še kak porasle...?

Za voziček, ki je kot nov, mislim da je super deal.

lp

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 358
14.4.2009 13:25:50   
banananjam
A je katera pred kratkim dobila vozicek Mutsy? jaz sem ga naročila 7. februarja in še vedno čakam, da pride? zadnjič sem klicala v BC in so rekli, da imajo ene probleme s proizvajalcem...
hvala in lp

(odgovor članu pecarka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
14.4.2009 15:56:06   
Joob
banananjam, v soboto so mi ob naročilu voza rekli, da se čaka najmanj 3 mesece.user posted image

(odgovor članu banananjam)
Neposredna povezava do sporočila: 360
14.4.2009 22:56:18   
Soncnica
Zdravo!

Naša punčka je stara 3 mesece in me zanima, če se mi splača kupovati košaro ali jo lahko dam kar v športni del?

LP

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 361
14.4.2009 23:43:23   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica

Zdravo!

Naša punčka je stara 3 mesece in me zanima, če se mi splača kupovati košaro ali jo lahko dam kar v športni del?

LP

Pri treh mesecih pa res ne rabiš več košare... Jo boš notri vozila 14 dni in potem?
To je vsaj moje mnenje no, lahko pa katera drugače misli...

LP

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 362
15.4.2009 7:52:16   
Tanja_
Kako ni več kaki barve? Jst mam športni del kaki, še čist nov, k dojenčka še čakamo, pa sm ga kupila, ko je bila akcija za vsakih 50 evrov bon za 10 in sem nato čez 14 dni, v januarju, naročila še footmuff, k mi ga bomo začeli rabit ravno na jesen in mi niso nič rekli, da te barve ne bo možno dobit? Kaj pa zdej? Jst ne bom mela vozička brez footmuffa!

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 363
15.4.2009 8:01:56   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica

Zdravo!

LP

Jo daj kar v športni del. Včeraj smo imeli razvojno ambulanto in je rekla, da bi lahko že zdavnaj dala malega v športni del, celo naj mu malo dvignem vzglavje, ker otrok želi opazovati okolico. Stari smo pa 4, 5 meseca (rojeni 1 mesec prej).

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.4.2009 9:00:29   
Joob
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Kako ni več kaki barve? Jst mam športni del kaki, še čist nov, k dojenčka še čakamo, pa sm ga kupila, ko je bila akcija za vsakih 50 evrov bon za 10 in sem nato čez 14 dni, v januarju, naročila še footmuff, k mi ga bomo začeli rabit ravno na jesen in mi niso nič rekli, da te barve ne bo možno dobit? Kaj pa zdej? Jst ne bom mela vozička brez footmuffa!

Tanja, saj mogoče, da tisti čas ko ste delali naročilo, da so barve še bile na voljo...ne vem...in ne me držat za besedo, ker sem sama hotela imeti to svetlo barvo in mi je ta prodajalka rekla, da te barve več ni...se pa barve na netu in tam na katalogu ful razlikujejo, tako, da ti točno ne znam povedat, katero barvo je mislila...samo, ko sem jaz pokazala na katalogu, da želim imeti eno svetlo, ki se posveti malo na zlato...sem dobila tak odgovor.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 365
15.4.2009 9:28:01   
Tanja_
joob sej vidim v katalogu da je ni več. To je kaki, kar ti praviš, se posveti malo na zlato. Sicer je patko neki med rjavo, zlato, ne znam čist dobr opisat.Mene sploh ne zanima, mi naj pa omogočijo, da si naročim tudi drugo barvo športnega dela, sej so prej vedli,da bojo barve šle ven.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 366
15.4.2009 13:53:21   
Joob
Tanja, ti kar pokliči v BC in se zmeni glede barve, ker jst sem bla čist zmedena, ko mi je rekla, da teh barv ni več in ko sem tuhtala kero barvo naj zberem, je rekla, da če se premislim glede barve, naj kar pokličem in bojo spremenili naročilnico. Hmm...kako to pri njih poteka, ne vem, ampak očitno se da vse zmenit...al kaj.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 367
15.4.2009 14:25:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: banananjam

A je katera pred kratkim dobila vozicek Mutsy? jaz sem ga naročila 7. februarja in še vedno čakam, da pride? zadnjič sem klicala v BC in so rekli, da imajo ene probleme s proizvajalcem...
hvala in lp

Jaz sem footmuf naročila decembra lani, pa sem ga dobila prejšnji petek, tak da se ti lahko še kar malo zavleče ...

(odgovor članu banananjam)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
15.4.2009 16:43:57   
Tanja_
joob nimam se kej z njimi menit, če je šla barva ven iz prodaje, potem mi je ne morjo omogočit. Lahko bi mi edino omogočli, da si potem tudi športni del izberem druge barve. K drgač bom mela pa footmuff črn športni del pa kaki?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
15.4.2009 17:55:29   
Joob
No saj, to sem mislila...da zamenjaš barvo šp.dela.user posted image
Srečno!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 370
16.4.2009 23:04:08   
Soncnica
Živjo!

Tudi mi smo kupili 4 riderja in imamo težave pri sestavljanju. Ali mi lahko kdo razloži kako se ogrodje (brez športnega dela ali košare) zloži skupaj?

lp

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 371
17.4.2009 16:17:44   
eternety
Ali niso zraven priložena navodila? Jaz sem tudi naročila ta voziček pa me zanima, če me čakajo iste težave.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 372
18.4.2009 8:22:22   
fedora
Soncnica na levi strani ogrodja(skoraj pri držalu)je taka črna okrogla ročka.Tisto potegneš gor proti sebi,ročaj pa istočasno potegneš dol(k tisti ročki).Treba je bit kar konkreten ker drugače ne gre.Upam da me razumete,kaj mislim.

Vem da je ena že pisala o športem delu in o tistih trakcih spodaj,ampak meni še zdaj ni jasno.Morem si vzet kar nekaj časa da naštudiram to.Pa še vprašanje....ki mi dela težave.A se ležišče in hrbtišče ne dasta bolj skupaj?Meni vmes nastaja luknja...a je to tista čarovnija z trakci?

Lep pozdrav

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 373
19.4.2009 16:16:53   
Joob
Glede na to, da je športni del bolj gol, da ni toliko zaščite na okoli, me zanima, ali ste dokupovale kake pomožne strehice, marele, karkoli,...?

(odgovor članu fedora)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.4.2009 13:31:12   
Tanja_
No, še jst poročam o mojem Mutsyu. Sem bila v sobot v BC in moram reč, da so res zakon te prodajalke. Sem vprašala, kaj je z mojim footmuffom kaki barve in so rekle, da najbrž te barve več ne bo, da sicer še čakajo, če bi mogoče prišel z naslednjo počiljko. No, in potem sem predlagala, če bi mi, glede na to, da nisem še uporabljala vozička dali možnost, da zamenjam za neko barvo, ki še je dobavljiva, da bom imela vse v eni barvi- so rekle, da ni problemauser posted image user posted image  Tako in zdaj čakamo novo pošiljko.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

KAKOVOST VRTCEV
carmencita

KAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?

Zelo zadovoljna (31%)

Še kar zadovoljna (37%)

Nezadovoljna (7%)

Zelo nezadovoljna (4%)

Ne vem (20%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!