|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 18:39:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
   RE: Oktobrčki 2006-5
31.12.2008 20:19:36   
moci
mi bomo tudi kar doma. zoja pri babi bere, potem bomo poskusili z uspavanjem, samo se boji petarduser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
31.12.2008 20:21:29   
moci
Tudi mi vam v novem letu želimo vse najlepše. Ogromno ljubezni, zdravja, sreče in veselja.
Naj vam gre vse po načrtih.
Rada vas mam, čeprav se zdaj manj tipkamo.

SREČNOOOOO

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
31.12.2008 21:47:07   
lucika
tudi jaz želim vsem skupaj en prekrasen večer! novo leto pa polno zdravja, sreče, in vsega ostalega, kar se bomo naposlušali v željah naslednjih dni...:)

moja moška se kopata; mene vleče na trg, ampak me mine, čim nos čez vrata pomolim. mislim, da bomo preplesali tale večer v stilu ringa-ringa-raja; se nalupčkali in šli spat:)

uživajte!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
1.1.2009 8:37:51   
frrrr
prva v 09  user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
1.1.2009 8:42:12   
frrrr
vse lepo v tem letu vam želim!

mi smo preživeli pred tvjem. smo poslušali muziko in jaši bilo zelo všeč, kr ajal in poslušal. malo čez 23. je šele omagal in se ulegel na trebušček, ter zaspal. prej je pa mau na men ležal, mau na možu. petarde in rakete ga niso moo+tile. smo imeli direkt pred hišo en orng ognjemet, levo od hiše v ulici pa še enega. kot bi tekmovala user posted image in se je svetilo 15 minut pred polnočjo in še dobrih 15 minut po polnoči. prej pa nisem bila pozorna. in v ozadju se je videl celo ognjemet iz centra.
no, vstali smo ob 8ih, pogledali žogico marogico, pojedli nekaj čokolina. in upam, da bo to leto bolj prijazno z zdravjem do vseh nas.
greva babici voščit... lepe praznike!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
1.1.2009 9:09:34   
Arabela
SREČNO NOVO LETO 2009!

Pokrij se s klobukom sreče,
presenetijo naj te ljubezni vreče,
žarki sonca naj te spremljajo dan na dan,
naj nobena preživeta ura ne bo zaman!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
1.1.2009 9:10:50   
Arabela
Najdaljšo noč smo preživeli ob roštiljanju, Sergej bil pri babici, Katarina omagala ob 22.30, mi smo se greli s kuhanim vinom... preprosto a zabavno..

Drugače smo ok, otroci rastejo, časa pa vedno manj...

Pozdravčke...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
1.1.2009 9:30:06   
lucika
še jaz, še jaz...če nisem med najpogostejšimi, bom pa med najhitrejšimi:))))

mi smo dočakali odštevanje in gledali ognjemet (e). ma, tile privat so skor že tolk dobri kot ti občinski. noro, koliko je šlo v luft. evrov:)
gospodič so bedeli skupaj z nama. do enih. ob polnoči sva naredla radio na ful, in smo odštevali, potem pa seveda en valček odplesali. midva sva šla na balkon pogledat ognjemete, mali pa je plesal z sončnimi očali in pižamo. sem skoraj umrla od smeha. malo manj smešno mi je postalo, ko nama je zaprl balkonska vrata. ampak sva ga pregovorila, da jih je spet odprl, hvala bogu. no, pa včeraj je itak vse okol bedelo, tak da eden bi naju že rešil:)))

to je to. zdaj še moški del spi. mama pa stuširana, z oprano glavo, namazana z mlekom...eto, letos bom dala mal več na sebe, hehe:)

vsem želim vse lepo:)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
1.1.2009 10:39:09   
Maxica
Tudi mi preživeli en krasen vstop v novo leto. Bili smo pri prijateljici in naša dva pobalina sta z nami zdržala do enih. Sem ju prav nalašč včeraj popoldne dovolj pozno pustila spati, da sta potem brez problema zdržala. Fino je. Danes smo se zbudili v zasneženo jutro, tako da je prav super. Zdaj pa zabušavat dalje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
1.1.2009 11:57:20   
psaša
Srečno Novo leto 2009 želim vsem vam.

Imeli smo se super, kakor se lahko imaš, če si še zmeraj malo bolan. Sedaj smo že uživali na snegu, je prav pasalo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
1.1.2009 12:26:34   
muki1
Drage moje, da še jaz pristavim svoj lonček želja.
Vsem želim obilo zdravja, ljubezni, razumevanja, dovolj evrov za sladke pregrehe, vsem tisti, ki želite da vas v 2009 preseneti user posted image  želim pri tem obilo uspeha,, tistim, ki pa ste že v pričakovanju, pa želim, da se vam rodijo zdravi otroci.

Hvala vsem za poslane SMS-e, jaz nimam moči da bi jih vračala, ker sem bolana. Grlo me boli za umret. Včeraj sem še nekak skuhala večerjo in smo pojedli, potem sem šla pa z Ivo ob 22.00 spat in se zbudila ob pokanju, torej sem gladko prespala polnoč..... zdaj pa z možem izmenično crkujeva na kavču in za compom, ter se smiliva sama sebi. Tudi on je namreč zbolel. Iva je že ok, upam in molim, da se Neža izogne temu virusu ali angini ali kaj je že, ker grlo boli za znoret....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
1.1.2009 12:27:30   
muki1
Ah, ja.....povsod sneži a ne? Pri nas pa spet nič.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
1.1.2009 13:49:04   
@lina
Drage moje, tudi naša družina vam želi vse lepo v novem letu, naj bo polno zdravja, ljubezni in veselja!
Dajmo vsakemu dnevu priložnost, da bo najlepši v življenju, pa ne bomo nikoli ničesar obžalovali!

Srečno 2009!

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
1.1.2009 13:58:32   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ah, ja.....povsod sneži a ne? Pri nas pa spet nič.

Pri nas je vse belo. Pred kosilom smo se že pošteno nasankali, nakidali, zdaj smo pa prijetno utrujeni in gremo spat.user posted image  
Pozdravi se čimprej, ljubica.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
1.1.2009 14:01:55   
@lina
Naši prazniki kar letijo... Od Božiča naprej smo se potepali, malo tu, malo tam. Otroka malo pokašljujeta, ampak nobene krize ni, samo parkrat na dan. V nedeljo sva oba z user posted image  začela šmrkati, v ponedeljek se je njemu zaštopal nos, meni se je pa ulilo ven, pa oči solzile... Ampak sva se spravila skupaj, tako da smo včeraj preživeli lep večer, pri nas doma še z enimi prijatelji. Jure je zdržal do 1.30, ko so se oni poslovili, Matjaž je pa omagal ob 23h, čeprav je čez dan spal dobre tri ure. Ta teden imamo odhode v posteljo zelo razrukane in le stežka ali pa sploh ne ujamemo redne ure za spat.

Tudi naši privatni ognjemeti so bili prava atrakcija za oči...sosed je skuril v zrak nevemkoliko €€€, ampak lepo pa je bilo videt, res! Svetilo se je do pol enih in še čez.... 

Danes je na sporedu lenarjenje, sobota in nedelja sta že oddani, na pol je oddan tudi jutrišnji dan, tako da moramo danes res malo počivati.

Vsem, ki ste si nakopali bolezni, želim, da jih čimprej skuhate in odpravite iz hiše!

Crkljajte se!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
1.1.2009 19:52:31   
Anonimen
tudi jaz vam v letu 2009 želim tisto, kar si najbolj želite oz. naj se želje iz leta 2008 uresničijo čimhitreje.......

diplomo vsem študentkamuser posted image ,
zdrave štručke vsem user posted image ,

user posted image user posted image  tistim, ki si to želijo,

službo tistim, ki jo še iščejo!

poroko Moci!- no tudi nekatere druge se te želje ne bomo branileuser posted image

veliko ZDRAVJA vsem bolančkom, pa tudi drugim!!!

Vsem skupaj pa še veliko ljubezni, razumevanja in strpnosti........

Naj vam novo leto 2009 nakloni vse tisto kar je staro pozabilo!

user posted image

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
1.1.2009 19:54:12   
*anč*
Se pridružujem čestitkam in vam želim čarobno novo leto 2009!

mi smo bli kr doma, ker je prjatlca rodila. se je njen oglasu in še 2 prjatla in je blo prou fajn, na izi. mali je full plesal in norel in zato tudi omagal pred novim letom. noro raketiranje in petardiranje ga na moje veliko začudenje niso zmotili, se je pa moja tisa zato tresla v kopalnici.  dans pa lenarimo in spimo.

sivkamivka  hvala za lepe želje! v novem letu vam želim bratca ali sestrico!

lucika  dobro vaju je mali user posted image ! a zna prou zapret balkon?

mukiji in frčkoti  pozdravite se!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
1.1.2009 20:59:29   
piskot
Eno srecno in zdravo tudi od nas!

Mi se potepamo okoli, malo po snegu, malo po obiskih. Malce nas motijo nizke temperature, ampak bo ze, saj je zima.

Mozek ima danes izlaz, jutri sem na vrsti jaz. Grem zdaj pogledat ce je kaj po tv.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
1.1.2009 21:01:33   
lucika
jap, anč, prav zaprl je vrata, kljuko dol...

pravkar se z mojim uspavata. upam, da bo uspelo. smo imeli krokodilje solze za kopanje. se noče več umivati. vsake tolko gledam slike in vidim ono, ko si sam drži tuš v glavo, kako je vedno užival v kopalnici. zdaj pa...hghfsosgjso....tuširamo ga še nekak na silo in zobe umivamo...glava pa pride na vrsto vsake...hdjgshhsfj....boljš da sem tiho. ne vem, kaj se mu je zasralo.
s svojim dvd in tv v sobi smo pa naredili potezo tisočletja. neeee. zdaj bi bil kr gor, kar je še slabše kot prej. no, lahko se naredima frajerja in ga pustima naj uživa cele dneve, midva pa zaživiva, kot sva pred otrokom. po moje bi lahko komot kam šel, gospodič še opazil ne bi. tak da imamo pregovarjanja, če hočemo kam ven, pa solce in trmarjenje, pa...no, pa saj to je bilo prej tudi, ampak smo bili ta čas vsaj skupaj. zdaj pa ne misliva v otroški sobi čepet cel cajt, ko se on ukvarja s svojim nodijem...
je pa lukav da je kaj. ko se gre spat, hoče v svojo sobo. in "aniga nodija mami". pa vsak večer nasedema. ker ko je konc, in že napol drema...se vstane, gremo zaj tja spat. v spalnico. in vedno nasedema, ker misliva, da bo pa le zaspal ob tem svojem enem nodiju.
zdaj se pa res na vzgojne knjige vržem... tašča me tolaži naj se ne sekiram, itak nimamo kaj, ko je mrzlo in smo bolj not. saj je res, ko pridemo enkrat ven, je vse super..., no, pravi, da ko bo topleje bo itak spet cel dan zunaj in bo pozabil na tv..... mislim, aši so gledali risanke, ko našega tv ni zanimala niti za sekundo. zdaj pša imam porcijo za nazaj.

no, da si ne bomo samo čestitali, še jaz malo raznišljam na glas.

bolančki, pozdravite se! čeprav tud mene ena pikica v grlu boli, sam se ji ne dam:)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
2.1.2009 10:47:32   
frrrr
oj,

mi še kr v lj. mogoče jutr na koroško. mali je ok. js sm pa dans začela orng kašljat, včer sem pa sam neki lajala, zakašljat pa ni šlo. nos še vedno čistim 3-5x na uro in v takih količinah, da bi mogla imet že enih 10 kg manj. ne vem od kod se vse to vzame, iz nosa nič ne curlja, samo vsake tolk časa se zaštopa user posted image
če bo tut po opoldanskem spancu mali ok, pol bomo verjetno popoldne na sani skočili in ga malo popeljali tu okol hiše, sicer bomo pa gnezdili doma. mislim, da bo treba mau vn tk, da bo tut mali ok.
včeri je bil cel dan ok, samo mau ga je kakanje matralo. smo se v pol urce 3x previli, ker je bombice vn metal. vmes enkrat celo preoblekli, ker se je bošček tolk napenjal, da je malo bruhnil zraven. to se mu je že kot dojenčku enkrat zgodilo in še kasneje enkrat. a je še kateri otroček tolk bogi pr kakanju?
danes že normalno kakal. jedel pa včeraj in danes ok. sicer še malo manjše količine, a že zadovoljivo velike. za kosilo bomo danes verjetno kr špinačne ravijole s skuto imeli... testenine obožuje in bo zihr še kaj več pojedel. goveja juhica je pa že kuhana in bo tut sedlo v trebušček.

mejte se!
pa velik zdravja v kurjo glavo!

lep dan, poln crkljanja...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
2.1.2009 10:52:20   
frrrr
lucika, mogoče mu probaš eno rutino vpeljat... recimo po zajtrku lahk pogleda enega nodija. pred opoldanskim spanjem enega. zvečer enega. sicer bo potrebno pregovarjanje, a bo tut ostalo lažje furat, ker boš lahk rekla npr.: greva zdej hitro pojest in zobke umit, pol bo pa nodi. al pa hitro igrače pospravit, pol je pa en nodi. al pa greva laske umit, pol je pa nodi. user posted image za kopanje, pa priporočam kakšno igračo za v vodo: http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=370&ParentClassID=63
mi imamo wow gasilski čoln in ga na kopnem ni tolk zanimivo uporabljat kot v vodi, kjer še šprica zravn. dobra je pa tut zalivalka. s tem se naš mali zdej sam po glavi poliva in zraven kriči user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 2.1.2009 10:53:33 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
2.1.2009 13:17:50   
piskot
dan.

mi imamo pa danes decka tecka. ponoci smo imeli zbujanja na pol ure, danes je pa tako tecen, da gre se sam sebi na zivce. bomo videli kam to pelje. tako da smo sli samo na krajsi sprehod, pa nazaj domov. zdaj spi. aleluja.

frrr mi imamo take tezave kadar je bobi palcke. sicer pa ne. mislim pa da jih je imela brina enkrat.

lucika hvala. tale tvoj post bom dala za prebrat mozu, ki tezi da nujno rabimo se en tv, ker bi on rad kdaj spet porocila gledal namesto risank. jaz sem absolutno proti.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
2.1.2009 13:36:33   
Maxica
Lucika, tudi jaz mislim, ko si že lih spraševala za naše mnenje, da ste mal sfalili z nakupom tvja, v kolikor mu ne boste postavili meje pri gledanju. Ja, seveda, da bi otroci cel dan gledali tv in risanke. Seveda bi zraven jedli tudi bombone in čokolade. Seveda ne bi oni hodili spat. In tako dalje. Zato pa smo tu starši, da jim postavimo meje in vi jih boste počasi pri tem kar morali začeti. Zmenite se, da ne vem, zjutraj najprej pogleda tri Nodije, pa potem še zvečer eno, pa dovolj. Pa dretje gor ali dol. Ker danes so risanke, pri štirih letih bo nekaj drugega, pri petnajstih vaju bo pa iz hiše spravil. Karikiram mal, saj veš, kaj hočem povedati. Bo že pogruntal, da so na dan le štiri risanke, pa se ne bo več drl in jih zahteval več. Ker če ne, boste tudi, ko bo lepo vreme, lepo sedeli za televizijo in gledali Nodija že tristotič. Da se ne bi drl.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
2.1.2009 13:46:49   
lucika
:))) saj smo pogruntali sistem. ampak so solze, seveda. saj ne popustimo in smo zato doma. zdaj mu dava za gledat zadnja dva pred spanjem, pa popoldan mogoče kakega....niti pod razno, da bi ugodili, da ne bi bilo solz. so, in to krokodilje. bolijo, ampak se ne damo.
en plus pa je. za malico ko se vstane, poje čist vse kaj mu damo. en čas zdaj ni več maral skute in jogurtov. zdaj jih poliže, samo da je nodi v ozadju.

danes smo že imeli en obisk, zdaj bo malospanja, popoldan pa še ne vemo. počitnic je skoraj konec, jaz imam še cel spisek, kam vse bi rada, kaj bi še morala naredit...hkrati pa si želim eno popoldne na kavču predremat, ker sem prav utrujena od vsega...

sem pa ugotavljala v postelji, ko so rekli, ura je sedem, jaz pa: aaaa,saj je še sred noči. ojeeeej, v ponedeljek pa bo treba bit buden in nasmejan na šihtu....no, ugotovila sem, da bi bil idealen delovnik od 12-16. se naspiš, naješ, kaj narediš, greš malo v službo, pa ti še popoldan ostane...mmmm, a bom kdaj tako?

lep dan še naprej.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.