lucika
|
pozdravček vsem! tudi mi smo skupaj, in smo leteči:) ob vsakem odhodu imamo sicer veliko drenje: neeee, ne papa, ajdi domaaaa, ne papa.... neeee babici, ne v avto, neeeeee....si mislijo sosedi, bogo dete, ga kr naprej okol vlačijo. vzrok: božiček mu je prinesel tv in dd in sedaj lahko gleda nodija v svoji sobi. toliko, da midva kak dnevnik pogledava. ampak ideja ni bila najboljša, ker imamo sedaj takele probleme... zgleda pa tudi, da smo ga malo iz ritma vrgli, zdaj ko smo doma; pa izpilil je učinek svoje trme na vse sodelujoče...v glavnem, bog ne daj, da bi crknil televizor! pa saj, ko ga enkrat odvlečemo ven (v krokodiljih solzah in srce parajočem tuljenju) je ok in mu je fino. pa tudi ko je doma, ne gleda tega nodija. ampak ve, da ga ima, in ga lahko...če je le doma. včeraj smo šli v celje, v pravljično deželo. prišel je tudi dedek mraz. me je bolj nazeblo kot očaralo. danes gremo na en obisk na koroško. še nisem prišla dlje kot do slovenj gradca, torej, jaz grem odkrivat skrite lepote naše domovine. upam, ker je mojmu nekaj slabo.meni je bilo dva dni nazaj, in sumim kak virus. jutri imamo pri nas dedka mraza. upam, da ne bo premrzlo, ker res lepo organizirajo. čez mesto nam teče potoček, vsakih par metrov je čez mostiček. lani so imeli na vsakem tem mostu uprizoritev pravljice. s temi pravljičnimi junaki smo pričakali dedka mraza. res lepo. letos pa bo še lepše, ker mali že bolj dojema tele zadevice...komaj čakam. imamo še ohoho planov za tele počitnice, ampak mislim, da bodo prehitro minile. delam sicer letos ne več. me pa kr prvi dan čaka inventura in en pomemben obisk iz tujine (pa še iz anglije, da imam le rešpekt z svojo angleščino)), tak da se kr spomnim na trenutke...eh, bomo že... imejte se lepo še naprej!
|