Maxica
|
Živjo. Jaz delam, še danes, pa jutri malo, pol pa dovolj za letos. Sicer se pa pozna, da so ljudje po večini že kar frej, na cesti lih če koga srečam. Drugače smo zdravi, no, razen jaz še vedno mal kašljam, pa grlo boli, ampak važno, da sta otroka zdrava in upam, da tako tudi ostane. Za silvestrovo smo spet povabljeni k prijateljici, tako kot lani, mislim, da bo letos tudi Lan dočakal polnoč, glede na njegove večerne pohode. Smo mislili, da bi šli malo pogledat okrašeno Ljubljano, samo z mojim grlom v ta mraz ne vem, če bi. Max bi šel pa gledat Madagaskar 2. Lan se pa še odloča. Zdaj je postal pravi mali fan Indiane Jones. Sta z možem igrala eno lego igrico Indiana Jones, pa en film sta gledala, zdaj pa cel dan poslušamo samo Indy, Indy, Indy. Frrr, fajn službo imaš ti to. Kuhanci padajo kot za stavo. Jaz bi tudi, čeprav kuhanci ne pašejo ravno v moj delovni okoliš. A to si imela tajsko masažo? Lu, kako duda? Dokončno brez? Sivkamivka, uživajte, pa kakšno fotko nam le pripopaj, da nam mal sline pocediš. Lucika, ste tudi vi pri virozah al kaj? Al si ? Lina, ste se že odločili, kam boste švignili? Pariz se sliši odlično. Muki, kako je Iva? Upam, da se Neža na široko izogne škrlatinki in da tudi Iva v naslednje leto vstopi zdrava. Psaša, samo da je Miha bolje. Zgleda, da njemu vrtec res koristi, kaj? Moci, kako je z Zojo? Ti pa težko svetujem glede antibiotika. Kaj pediatrinja ta teden dela, bi jo morda ona še pogledala in svetovala? Nič, zdaj se grem pa mal delat, da delam.