|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
29.12.2008 11:43:39   
muki1
Škrlatinka user posted image  . pa so šli prazniki po gobe user posted image . ej, res jebe.mu sunce mast pa kje nas je našla user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
29.12.2008 13:42:02   
pikapolona2
muki...to pa je smola. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
29.12.2008 14:03:22   
Anonimen
Ojoj, Muki - no boš pa malo manj zmatrana od žuriranja !!!!

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
29.12.2008 14:55:30   
lucika
ojej, muki, imate pa srečo:(

jaz tudi ne vem, če bom preživela do drugega leta. po biožičnem kosilu (normalna hrana in količine),me je začel ful trebuh bolet, en dan mi je bilo slabo, ko sem se zbruhala malo boljše. zdaj je že peti dan, moj trebuh ima še vedno žurko. vse se mi pretaka, kruli, ko kaj pojem me zvija, drugače pa driskam na veliko. ne vem, ali bi se bilo treba pokazat k zdravniku? no, hvala bogu da sem jaz, da ni9 mali, jaz bom že preživela. upam.

popoldan imamo dedka mraza v trgu. se bom nekje blizu veceja postavila:)

lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
29.12.2008 19:30:40   
piskot
muki jajca ... ampak saj bo v novem letu bolje. kje ste jo pa staknili?

lucika a boste kaj narocili v novem letu mogoce? user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
29.12.2008 21:24:21   
frrrr
kak lep zaključek leta user posted image muki, fejst se crkljajte in naj čimprej mine.

mi smo pa zutr malega zbudili in je imel na vsaki trepalnici rumen zaspanček. sem klicala v vrtec, da ga neu. v zd po dveh urah končno dobila vezo in so mi rekli naj pridem kr iskat recept. sem opisala, da imel včeraj rdečo, a proti večeru ne več, danes pa gnojno. no, pridem domov, oko ok. mož rekel, da se tut po opoldanskem spanju zbudil čist nezalepljen. sva vseeno namazala s tobrexom. pa jutr bova tut še. če ni izcedka al kk se temu reče, pol ni več kužen, a ne?
no, upam da bo...

sicer pa včerajšnja masaža. ena 35 kilska bejbika me je rihtala. vprašala strong or medium. in js budala valjda rečem strong user posted image matr me je zdelala. sem si dopovedovala, da bom zdržala, pa vse je kr pokalo. nisem hotla vmes spreminjat na medium. ona se je pa po moje kr mau trudla, da bi js začela kričat medium, medium, mediiiuuumm user posted image

današnja služba bila kr neki. najprej sem se mogla naklepetat, pol sem bla zelo pridna in za nagrado pride šef šef (ne un iz pisarne) in me povabi na plesko v mesto. zraven valjda paše zakuhano vino. ker ni blo tolk dobro, smo mogli še na en štant it na dobro zakuhano vino. user posted image pridem v službo, je padu turnir v ročnem fuzbalu. pol sem bla pa spet pol urce fejst pridna in je finančni direktor vseh 14 žensk povabil na teranov liker iz rustike, postrežen v čokoladne kozarčke. njami. pa sem bla še pol urce pridna pridna in sem mogla že šibat v zd po recept.
ker je bila moževa babica pred 12imi dnevi operirana na kolenu, je tašča (njena hči) pri njej, da jo rihta. pridem domov, sta bila mož in mali ravno spodaj na obisku. in malega je tašča naučila plesat kolo, da lahk zdej pojeta marko skače in zraven plešeta user posted image

zdej bi pa po mojih novih načrtih mogla bit na sprehodu, al pa delat za diplomo user posted image včeraj sem po masaži bla pridna in sem šla en hitr sprehod tu okrog, ter po 40ih minutah prisopihala domov. če bom še kdaj ponovila, bi se pa lahk tolk kondicije nabralo, da bom lahk na smučariji celo smučala user posted image

no, grem pogledat dol, če se da tašči z mano na sprehod.
lepo se mejte...

pa pozdravite se VSI zdaj!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
29.12.2008 21:54:25   
frrrr
tašča imela delo, pol pa sama nisem šla na sprehod user posted image
grozna sem!

dans sem malega mau zasliševala. se mi lušta dojenčka. in sva se pogovarjala. mali je vztrajal pri tem, da bo on imel dojenčka v trebuhu in si ni dal dopovedat, da jih imajo samo mamice. user posted image ko sem ga pa povprašala ali bi imel bratca al sestrico je pa rekel, da bi imel 3 bratce al pa roza sestrico user posted image

zdej bom pa verjetno nemota do konca pogledala. ob večerji smo ga 1/3 ali 1/4 pogledali... zdej pa ne vem kk se konča, ker imam glede filmov in risank bolj tak spomin kot una ribica v nemotu user posted image

lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
30.12.2008 8:22:26   
Anonimen
dobro jutro in dober dan,

ste slišale kako bomo letos odštevali: 3, 2, 1, 1, .....happy new year !!!

No, mi smo se kot kaže z noskom kar izboljšali, tako glih kihali ne bomo za novo leto.....Žverca mala nerojena tudi veselo brca, izgleda da čuti da imamo pestro.user posted image ..... se pa že zatikamo pri imenih, ker nimamo pojma kaj bomo imeli in seveda, so trdi boji predvsem kar se tiče imena za fantka. Hm, to bo tudi še pestro !

Lep (ne)delovni dan !

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
30.12.2008 8:56:42   
psaša
Jutro.
lina mi tudi še ne vemo kaj bomo imeli, ampak smo se končno odločili za imena. Je bilo tudi težko.user posted image

Mali je danes bil že brez flekcev, včeraj užival v vrtcu sto na uro. Sploh ni hotel domov user posted image .

Danes mi malo časa zmanjkuje.

Aja, lu kako se bomo zmenili?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
30.12.2008 9:38:59   
Maxica
Živjo. Jaz delam, še danes, pa jutri malo, pol pa dovolj za letos. Sicer se pa pozna, da so ljudje po večini že kar frej, na cesti lih če koga srečam.
Drugače smo zdravi, no, razen jaz še vedno mal kašljam, pa grlo boli, ampak važno, da sta otroka zdrava in upam, da tako tudi ostane.
Za silvestrovo smo spet povabljeni k prijateljici, tako kot lani, mislim, da bo letos tudi Lan dočakal polnoč, glede na njegove večerne pohode.user posted image user posted image
Smo mislili, da bi šli malo pogledat okrašeno Ljubljano, samo z mojim grlom v ta mraz ne vem, če bi.user posted image  
Max bi šel pa gledat Madagaskar 2. Lan se pa še odloča. Zdaj je postal pravi mali fan Indiane Jones. Sta z možem igrala eno lego igrico Indiana Jones, pa en film sta gledala, zdaj pa cel dan poslušamo samo Indy, Indy, Indy.user posted image
Frrr, fajn službo imaš ti to. Kuhanci padajo kot za stavo.user posted image  Jaz bi tudi, čeprav kuhanci ne pašejo ravno v moj delovni okoliš.user posted image  A to si imela tajsko masažo?user posted image
Lu, kako duda? Dokončno brez?
Sivkamivka, uživajte, pa kakšno fotko nam le pripopaj, da nam mal sline pocediš.user posted image
Lucika, ste tudi vi pri virozah al kaj? Al siuser posted image ?user posted image
Lina, ste se že odločili, kam boste švignili? Pariz se sliši odlično.user posted image
Muki, kako je Iva? Upam, da se Neža na široko izogne škrlatinki in da tudi Iva v naslednje leto vstopi zdrava.user posted image  
Psaša, samo da je Miha bolje. Zgleda, da njemu vrtec res koristi, kaj?user posted image
Moci, kako je z Zojo? Ti pa težko svetujem glede antibiotika. Kaj pediatrinja ta teden dela, bi jo morda ona še pogledala in svetovala?

Nič, zdaj se grem pa mal delat, da delam.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
30.12.2008 10:25:52   
muki1
Evo me, jaz sem tudi v službi. Neke detajlčke še uredim, pa ena plačila pa šibam kuči. Me je sodelavka zafrkavala, da kdor celo leto zabušava mora pa čez praznike delat user posted image .

Iva je.....trkam- zelo dobro. Včeraj zjutraj se je po vročični noči zbudila vsa pikasta in z obloženim jezičkom, torej smo šibali k dežurnemu po diagnozo. Je fasala ospen, ki ga ima zdaj prvič in se mi zdi, da ji je takoj prijel. Danes se je po prespani noči prebudila čila in dobre volje, je rekla...sem ze bojsa. Pikice še ima, ampak malo....sem študirala škrlatinko malo na netu in otro 24 ur po začetku jemanja antibiotika ni več kužen. Vročine včeraj tudi ni več imela in če bomo danes preživeli brez vročine šibamo dalje...nema odmora dok traje obnova user posted image . Samo druga bjondi naj ne stakne, ker tista je šele od hudiča ko je bolna. Ali pa mož....ker potem pa jao meni user posted image . Ta bo tak umrl.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 30.12.2008 10:26:03 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
30.12.2008 10:53:11   
Anonimen
Maxica - hvala ker si optimistična zame....ma kam bom šla - prav nikamor....doma bom za štedilnikom afne guncala in obiske sprejemala....pa kakšen deci dobrega vinčka spila

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
30.12.2008 12:53:28   
piskot
dan.

a se nisem hvalila da smo brez flekov? user posted image

vceraj smo sli skupaj v trgovino in si je ati zazelel banane. pa so nam na bioresonanci rekli da je martin alergicen, ampak je ati rekel, saj za jabolka je tud rekla, pa je zdej uredu, ce kaksnega dobi. no in potem je otrok pojedel eno banano. danes zjutraj pa cel hrbet in vrat v rdecih lisah. pa se tega blesavega sirupa mu ne upam dat, ker ma konzervanse not, pa je pol isto user posted image . bomo pac pocakali da mine, pa veliko pili.

no nisem pa cist 100% da je kriva banana. vceraj je atija udaril, pol pa se mene in ga je ati poslal v sobo na ohlajanje. obstaja moznost da so fleki tudi od tega, ker je potem cist ven padel.

drugace smo se pa danes ze veselo odsankali dopoldan, popoldan gremo zlahto obiskat, pa je se en dan mimo.

psasa a zaupala pa ne bos imen?

lina pri nas bi bilo tudi za fantka problem, ker nimamo idej sploh.

no mi imamo zdaj nekje v ozjem izboru ano, katarino ali pa evo. ampak se nic ni dorecenega, se nimamo casa zmenit user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
30.12.2008 13:34:55   
psaša
Imena: za user posted image  Lara, če bo pa user posted image  pa Mark.
Upam, da se ne premislimo user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
30.12.2008 13:46:08   
Anonimen
psaša - tale Mark je bil tudi meni všeč, ampak ker je v romanu Tristan in Izolda Mark dejansko ubil Tristana, glih ne bi bilo posrečeno.....

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
30.12.2008 15:15:02   
frrrr
Maxica, ni samo zakuhanc... kr mau mešam, da se vsega naužijem user posted image januarja bomo otročke začeli delat, pa morm zdej šlukat za 2 leti vnaprej user posted image bla pa na tajski ja in še vedno me nič ne boli, čeprav je tolk pokalo, da sem pričakovala mau bolečin.

muki - super, da je iva že bojse. luštne diagnoze to postavljajo. pr nas kdo mau zakašlja, jaša takoj doda: malo sem/si prehlajen user posted image

piškot - martin ima pa full čustvene inteligence, da ga vse te zadevce tolk iztirijo. naš mali joka pr risankah, če se dobremu junaku kdo kej posmehuje al pa ne gre vse ok, vaš pa že kr fleke dobi. to bosta znala igrat na prave tipke pr bejbah user posted image naj fleki čimprej izginejo! drgač pa je men najbolj všeč ime Eva user posted image

psaša - Lara men full lepo, možu pa ne user posted image no, navijam pr vas za Laro user posted image

js bom tut počasi zaključila. mož je doma malemu nočno lučko in stensko uro zmontiral, zdej morm it pa še pravo žarnico in baterije nabavt. pol pa domov na crkljanje.
mali bil danes v vrtcu, ker zjutraj ni imel nobenega zaspančka in smo mogoče res brezveze zapaničarili.

lepo se mejte... jutr se mogoče še kaj oglasim, sicer pa drugo leto user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
30.12.2008 15:22:38   
moci
zoja je bolje, samo ful kašlja. sirupa nam ni ratalo dat, sem klicala P, pa je na dopustu. sestra je rekla, da se spomni, da je zoja bolj odločnauser posted image

upam, da bo vse skupaj minilo samo od sebe.

muki, upam, da boste fajn in bodo prazniki tapravi.

piškot, sranje. a banane? ker so špricane verjetno?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
30.12.2008 20:31:12   
lucika
preživeli smo en krasen dan na snegu.
smo se odpeljali nad oblake, kjer je sijalo sonce. neverjetno res, cela kolona se nas je ustavila in smo slikali, kako je biti nekaj metrov nad oblaki...

mali je prvič stal na smučkah. so imeli kolegi neke tinimini otroške, ki se kr na čevlje pripnejo. pa se je postavil in celo malo premikal. navdušen. seveda se je hitro utrudil, in smo zaključili...ampak, palic pa ni več spustil. se je sankal z njimi, še v avtu jih je moral držat...

zdaj smo se nakosilali/navečerjali....pa sem samo še za v posteljo.

uf, kdaj gremo končno nazaj v službo, da si malo oddahnem?))))

na kakem obisku še sploh bili nismo; tiste ki so se k nam vabili smo tudi odslovili...vse to nas še čaka:)

upam na en umirjen dan jutri... zaenkrat bomo doma silvestrovali..čeprav se vedno bolj igram z mislijo, da bi koga povabili...

lep preostanek večera vam želim.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
30.12.2008 21:17:13   
*anč*
zdele me je klicala prjatlca, k ma rok 15.1., da ji je odtekla voda in je že na poti v porodnišnico!!user posted image   sm full vesela, čeprou novoletni žur jutr nam je pa mal pokvarla(bi mogli bit pr njih) user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   [Brisano sporočilo]
30.12.2008 23:00:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
31.12.2008 8:24:39   
Anonimen
ja Sivkamivka - kako pa to, da nisi prepoznala švedskega grofa ? Nič ne bereš Lady ? user posted image

Sicer pa, I just curse myself....sem se včeraj hvalila, kako smo zdravi ane ? No, pa pridem popoldan domov in mali kašlja na vse pretege....seveda posledica zopet neprespana noč, izgledam ko zombi, pa še sama sem se izgleda malo nalezla, tako da ne vem kako bo z današnjim silvestrovanjem...komaj čakam, da grem spat al kaj...

Sem pa za hec včeraj Tristana vprašala kaj bi imel: bratca ali sestrico ?! In seveda v enoglasnem tonu vzklika: SESTRICO !!!! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
31.12.2008 13:25:56   
Maxica
Ker ne vem, koliko se bom danes še kaj utegnila tukaj oglašati, vam že kar zdaj pišem mojo novoletno poslanico.

Naj v letu 2008 ostane vse, kar je bilo grdo in slabo, v novo leto 2009 pa s sabo potegnite samo pozitivne, dobre, lepe, uspešne, bogate stvari.

Nosečke drage, držite se in uživajte v teh prelepih pričakujočih dneh. Tiste, ki imate doma majhno štručko, izkoristite vsako prosto sekundo in opazujte tega nedolžnega otročička. Vse ostale, ki imate doma nadebudne dvoletnike, šibajte za njimi, pospravljajte za njimi, to koristi tudi vaši kondiciji. Ne zamudite nobenega trenutka, ko ste lahko z njimi.
Pa če pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra, bomo morda tudi v recesiji odkrili kaj pozitivnega, morda bomo končno bolj začeli spoštovati in ceniti tiste drobne stvari, pa znali bolj ceniti proste trenutke, ko smo lahko s svojimi najdražjimi. V družini, v službi, na internetu.

SREČNO, pa vse, kar sodi zraven, 2009. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
31.12.2008 14:08:58   
Pikabu
Drage oktobrke: želim vam, da vam staro leto odnese vse slabo in novo leto prinese samih dobrih stvari. Predvsem vam želim veliko zdravja. Naj vam novo leto prinese samih lepih trenutkov z vašimi najbljižjimi. Naj bo leto 2009 nekaj posebnega. Želim vam, da bi same znale najti srečo, ki vas čaka, samo najti jo je treba. Vsem skupaj in vsaki posebej in vsem vašim domačim želim res eno LEPO, PRAVLJIČNO, SREČE POLNO NOVO LETO.

Ker pa vem, da nihče ne more presegati Maxicinih voščil, vam prekopiram še tole:
Vsako jutro malo SMEHA,
vsak dan kanček SREČE in USPEHA,
ter vse leto ZDRAVJA in VESELJA,
da se vam izpolni vsak dan ena, pa čeprav mala skrita ŽELJA.

V novem letu bodi matematik: seštej zdravje, odštej žalost, deli srečo in množi ljubezen.

SREČNO 2009!!!!!!

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
31.12.2008 14:29:01   
pikapolona2
še midve z Brino....vse lepo in čim manj skrbi v letu 2009

user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
31.12.2008 18:23:43   
frrrr
tut mi vam želimo predvsem zdravo leto 2009!

mi smo silvestrovanje pri kolegih odpovedali. danes sem tut prazno pisarno pustila, ker nisem bila sposobna se sestavit za v službo. jaša ponoči jamral, da ga lulek boli... sem mislila, da sva pri kopanju kej preveč kožico potegnila in ga peče. sem ga kr k nama v posteljo prenesla. pa se je ob 4ih izkazalo, da ga boli trebušček in ne lulek. jse je zbudil, zajokal, zakašljal in izbruhal vso večerjo po postelji. pol pa še v kopalnici enkrat sluz in v svoji postelji enkrat sluz. do 6:45 smo imeli živo. pol smo pa zaspali do 9:30. dopoldne bil crkljanček. po kurji župci je pa dobil energije in eno urco kasneje spet mau vn vrgel. ampak samo korenje in nudljne, tekočino obdržal. trenutno ima 38 v ušesku in ene 3 mini leibniz kekse je pojedel, pa neki žličk čaja popil. upam, da je  samo kej obstalo v želodcu in popoldansko bruhanje bilo zarad pretirane živahnosti v postelji.

lepo praznujte! se beremo naslednje leto...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.