|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 21:51:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: Oktobrčki 2006-5
5.1.2009 22:14:42   
frrrr
lucika user posted image za službo

remy - js ttu dans klicala od 8:30 do 14:20 - skoz blo zasedeno, vmes 2x dobila zvezo, pa se nihče ni oglasil. no pol so se me pa usmilili.

sivkamivka - lepo sadje in zelenjavo ti to delaš user posted image

sem šla mau nalepkic shendlat. imam 20 sparovih viška in rabim nekaj mercatorjevih. pa 4 dm imam (tasrare, ki so menda do 7.1. veljavne), če katera rabi.

mali spi, js morm pa slikice uredit.
nočko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
5.1.2009 23:04:46   
frrrr
že dolgo nisem kakšne fotke pripela user posted image

evo nekaj svežih...

naš smučar (očala so menda še moževa iz otroških let user posted image ):
user posted image

to je trenutno najbolj aktualna igrača (poleg kuhinje seveda):
user posted image

in še ena nedeljska... navihanček Jaša:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1603
5.1.2009 23:06:11   
frrrr
tasha - naš mali je kuhar v svoji kuhinji... vaš se že s pravo kuho ubada user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
6.1.2009 8:11:22   
muki1
Jutro.

Lucika, iskrene čestitke za pogodbo user posted image  user posted image  user posted image . V teh norih cajtih recesije res pravi blagoslov za dušo. Za dieto pa ti držim pesti. I tebi i meni, dušo user posted image .

Jaša, fejst poba kot vedno! Pa še angelčice Brine nisem pohvalila in njene ustvarjalne mamice, ki ima vedno tako noro dobre ideje. user posted image .

Sivkamivka, kakšne kumare to šivaš? A že kaj za pusta hrusta? Naši sta rekli, da bosta čarovnici. Nisem jima hotela vzeti veselja in jima nisem rekla, da to v bistvu že sta, da bi lahko bili pa za pusta kaj drugega.

Drugače pa Iva je zdaj fasala spet virozo in sem kot zombi. Že od nedelje je vročična, je včeraj bila z babico pri zdravniku in jo je kompletno pregledala, kri, bris grla...... pa nič. Virus. En teden bolniške mora met, počivat in pit. Je bila pa noč divja. Ni mogla dihat, vročina jo je kuhala, ne spat, ni si mogla najti mesta. Pa nosit, pa ne nosit, pa jamranje....potem se je nekak zgnezdila in zaspala na mojem trebuhu.
Je pa včeraj bila hecna, sem jo nekaj zezala, da je ona še mala, pa da je dojenček, ker kaka v hlače in mi je zabrusila, da ona ne kaka v hlače, ampak v plenico user posted image . Hecna je ta mala naša.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
6.1.2009 8:13:10   
muki1
Tasha, tvoj Gael bo nekega dne zelo osrečil eno punco user posted image . Moj mož še danes ne obvlada kuhe user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
6.1.2009 9:49:02   
piskot
dan.

mene je pa kar malo zvilo. sem sla na februar 09 pogledat, pa sta ze 2 rodili. user posted image

samo sto nije ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
6.1.2009 10:01:09   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

tasha - naš mali je kuhar v svoji kuhinji... vaš se že s pravo kuho ubada user posted image

O je kar lepo slišat, da ni samo moj mali mahnjen na kuhanje... Od Miklavža pa vse do božička, ko je končno prišla njegova kuhinja je ''težil'' da mora kuhat kosilo, juhico in kavico za mamico, pa pašto!!!!
Zdaj ima svojo kuhinjo in je ves čas v akciji, občasno pa mora tudi mamici pomagat in dokazi so na prejšnji straniuser posted image . Gabriel pa samo požira z očmi ko mi kaj jemo... počasi bomo začeli dodajat, čeprav se mi še ne ljubi ker imam dovolj mleka in sem takooooo komod samo z dojenjem... pri Gaelu ni bilo tako, ker sem morala od samega začetka dodajat...

Mi smo zaenkrat zdravi in upam, da tako tudi ostane, oba sta postala ''lačna franca'' Gael bi samo jedel (obožuje juhico, meso zelenjavo in PAŠTO user posted image user posted image user posted image ) Gabriel pa ima vsak drugi dan napad lakote. Zdaj je že 70 cm dolg in 7100g težek. Gael pa koleba me 92-94 cm in 12kg... Ponovno sprašuje po kahlici (vsaj 2X na dan gre lulat, kaka pa še vedno v plenico (zdaj vsaj prizna).

Ima pa novo foro, ko ga kaj razjezi in ni po njegovo reče'' mama, ti si lumpa! Romopom kladivo!!!!'' '' Mama nehaj, pejdi lulat!''user posted image user posted image user posted image  To pa tako resno, da komaj komaj ostanem resna.

user posted image (ubijalski pogled)

Včeraj sem rezervirala app v Kranjski gori za februar mesec, danes pa sem oba mala vpisala na plavanje... je kar pestro in MRZLOOOOOOOO

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
6.1.2009 10:08:54   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Sivkamivka, kakšne kumare to šivaš? A že kaj za pusta hrusta? Naši sta rekli, da bosta čarovnici. Nisem jima hotela vzeti veselja in jima nisem rekla, da to v bistvu že sta, da bi lahko bili pa za pusta kaj drugega.

Se boš morala pa kar na FB prijavit, pa boš videla noro krasne izdelke.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
6.1.2009 10:10:26   
tasha23

Tasha, tvoj Gael bo nekega dne zelo osrečil eno punco user posted image . Moj mož še danes ne obvlada kuhe user posted image .

Pri nas na srečo (razen brata od mojega dragega) se vsi moški znajdejo v kuhinji: moj očka in moj tast sta prava mačka v kuhinji (če hočeta), moj ljubi se zelo dobro znajde (sicer pravi, da je zdaj komod ker sem dobra kuharca in mu ni treba... sicer se znajde pri vseh domačih opravilih), moj brat se je naučil ko je šel sam živet... in upam, da bosta oba mala znala vsaj nekaj domačih opravil, dandanes je bolje, da oba spola obvladata domača opravila...

user posted image
user posted image
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
6.1.2009 11:12:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Se boš morala pa kar na FB prijavit, pa boš videla noro krasne izdelke.user posted image

Pa če se ne bom? Kaj bo potem? Mi groziš? Ker se že tresem user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 11:14:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
6.1.2009 11:18:35   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Mukiiiiiiiiiiiiiiiiii..... ne popuščaj tem grožnjam.
No, a nisi vesela, da sem takole zraven na vsake toliko.

Se opravičujem vsem oktobrkam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1613
6.1.2009 11:19:41   
Maxica

Očitno se me bojiš, ja, če te mora Lukrecija skoz paziti.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
6.1.2009 11:22:09   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

mene je pa kar malo zvilo. sem sla na februar 09 pogledat, pa sta ze 2 rodili. user posted image

samo sto nije ...

Joj, saj res, ti si februarka?! Tik tak bo tu, boš videla. Da te mal potolažim.user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
6.1.2009 12:40:51   
altati
No, pa se še jaz javim.
Deležna sem bila 'očitka' ene od oktobrk, da se ne javljamuser posted image .
Pri nas vse po starem, jaz okrevam (počasi, ampak gre). imam boljše in slabše dneve.
Prazniki so bili super, ves čas se je nekaj dogajalo.
Moji so se nasmučali, mali se je nasankal, v glavnem smo uživali na snegu na 1000 in en način.
Vmes je bilo še kup prijateljskih obiskov, pa v Postojnsko jamo smo si šli ogledat žive jaslice (jaša je noro užival).
Z možičkom sva si vzela tudi dan na off (beri brez otrok) in nama je hudo pasalo.
Novo leto sva prespala v družbi naše sredinke, Tavelika je žurala, tamali pa je delal družbo babici in dedku.
V glavnem - manjka nam nič, imamo se lepo, skupaj uživamo in to je to.
Novega nič, bi se reklouser posted image .
Trenutno pa brskam po netu in iščem ideje za kakšne krajše počitnice (ene v kompletu in ene v dvojini).
Vsem želim vse lepo in predvsem zdravja v 2009!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
6.1.2009 13:53:41   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

No, pa se še jaz javim.
Deležna sem bila 'očitka' ene od oktobrk, da se ne javljamuser posted image .
Pri nas vse po starem, jaz okrevam (počasi, ampak gre). imam boljše in slabše dneve.
Prazniki so bili super, ves čas se je nekaj dogajalo.
Moji so se nasmučali, mali se je nasankal, v glavnem smo uživali na snegu na 1000 in en način.
Vmes je bilo še kup prijateljskih obiskov, pa v Postojnsko jamo smo si šli ogledat žive jaslice (jaša je noro užival).
Z možičkom sva si vzela tudi dan na off (beri brez otrok) in nama je hudo pasalo.
Novo leto sva prespala v družbi naše sredinke, Tavelika je žurala, tamali pa je delal družbo babici in dedku.
V glavnem - manjka nam nič, imamo se lepo, skupaj uživamo in to je to.
Novega nič, bi se reklouser posted image .
Trenutno pa brskam po netu in iščem ideje za kakšne krajše počitnice (ene v kompletu in ene v dvojini).
Vsem želim vse lepo in predvsem zdravja v 2009!

Katera je bila tolk sitna?user posted image user posted image
Sicer pa, lepo te je brati.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
6.1.2009 14:13:33   
altati
Maxi, ena sitnoba je bila, no...takak, čist ta pravauser posted image .
Tudi tebe je vedno lepo bratiuser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
6.1.2009 17:09:14   
moci
vau, če se altati javlja, pa moram malo pokukat.

mi smo kar ok. danes nam je ati zakuhal. user posted image

drugače pa dnevi bežijo ne vem kam.
sva določila nov datum, pa po pravici povedano komaj čakam, da bo poroka mimo, najraje bi jo kar skenslala samo kaj ko imava polno stanovanje dariluser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
6.1.2009 17:44:16   
pikapolona2
in kdaj bosta imela zdej poroko moci?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 18:44:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
6.1.2009 19:01:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

meni se zdi, da sem bila jaz tista tečnoba user posted image

ne, ne, nisi ti tistauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1622
6.1.2009 19:02:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mi smo kar ok. danes nam je ati zakuhal. user posted image

upam, da ni kakšnih virusov puščal po mojih domačih krajih.
ker čez vikend imam tam naročene varuške, greva z gospodom možem žurat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
6.1.2009 19:02:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, wb, me veseli, da ti gre dobro. sem mislila nate, ampak nisem hotela motil družinske idile med počitnicami

ti se kar najavi, bomo našli čas za vas, nič batuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1624
6.1.2009 19:37:13   
frrrr
js pa vem datum mocijine poroke user posted image

altati - wb!

tasha - naš mali tut včasih zanikal, zdej pa pove, da je kakal user posted image v plenico seveda, tut lulamo še v plenico.

muki - prideš na fb gledat kumare? user posted image

lukrecija - ti kr uleti kdaj... si takoj naredila temo bolj živahno user posted image

pikapolona - tvojega angelčka pa res nisem pohvalila - imaš ideje, pa lepo punčko! kje pa se skrivaš, i miss u!

piskot - nč preveč razmišljat. boljš, da te preseneti user posted image

muki - naj se Iva čimprej pozdravi!
pr nas dojenček vedno pali. npr. če se pri hranjenju obnaša neprimerno , ga vprašam, če je dojenček. ponavadi reče JA. in ko nadaljujem, da dojenčki ne gledajo risank in nimajo takih igrač, si hitro premisli in je raje velik fant user posted image

mi se vsak dan s kakšnim izpadom trme spopadamo.
včeraj zvečer bil pa spet en hud...sva se crkljala, pa me je neki začel brcat. sem šla iz sobe in je bil grozen jok. mož ni bil ok, ker je hotel mamico. čisto izsiljevanje. no, pa je možu povedal, da bo bruhal, če ne bo mamice... in se je tolk potrudil, da je res neki malega bruhnil. pravi mali profesionalc. user posted image
danes je zaenkrat priden, je bil pa tut včeraj pred tem pravo slatkiše.
smo bili danes malo več doma, sicer smo zadnje dneve veliko spodaj pri babici, kjer je tut tašča (ki skrbi za babico po operaciji). in tam je skoz v središču pozornosti. danes sta se pa že z možem šla takoj domov igrat, potem sva midva 3 pujske prebrala, pa z avtki sva se igrala.
dnevi res tolk hitr minevajo, da je mogoče mau preveč raztresen oz. mu zmanjkuje časa za ogro s svojimi igračami...
eh... sej bo

umivanje in spat... nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.