Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Dinki, upam, da bodo v RA same dobre novice! Itak pa je vaš Tit tak korenjak, da kaj drugega tako ni mogoče!!!!!!!!!!! Hvala Ursi2, je bilo vse Ok, ja . Nazadnje ko sva bila ni še skoraj nič sedel, zdej pa že ful lepo čiča . No, moram še jaz pohvalit tvojega Lukca, je tak . IZVIRNO SPOROČILO: Zala. Dinki si spraševala kakšne merce ima Bani no že dolgo ga nisem tehtala in merila, ma mislim da ima pribl. 85kg in 190 cm majhen , ne? oooo, krasen fant . meni so taki všeč, tak je tudi moj ....no, približno, malo manjši in malo težji . Lona76, tudi jaz sem danes pomislila, da je že čas za kombinezonček, je bil kljub sončku tak mraz zunaj. IZVIRNO SPOROČILO: jagoga IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Kaj pomeni iti po vojaško? Že NČK sem hotla to vprašat. Jaz samo vem kaj je misionarska poza Veš Zofy, ti si pa na napačnem poglavju v tvoji knjigi, nismo pri spolni vzgoji ampak pri vojaški vzoji A si mogoče kdaj videla kako se vojaki plazijo (puzajo)? Plazenje po trebuhu - ležijo na trebuhu in se z nogami odrivajo in z rokami vlečejo po podlagi. IZVIRNO SPOROČILO: tina50 Dinki upam da so niči že kaj boljše!! hvala Tina50, se že nekaj popravja, ja. Pa sej je tako kot zmeraj -10 dni so noči 1A, pol pa 2 dni , pa spet....pa bi si človek mislil, ko bodo stari enkrat pol leta, da bo mir, pa ni tako. No, vsaj nismo same, vidim, da imamo vse vsake toliko borbe ponoči. IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 No pa še naš današnji menu: zajtrk- dojenje malica - banana+ kivi kosilo- polenta+ mešana zelenjavica+ dojenje malica- ?? večerje- dojenje+ špela100, kako daš Maksu kivi? ga samo olupiš? Sem enkrat nekje zasledila, da naj bi odstranili tiste črne peščice ...halo ....in zaradi tega mu do danes še nisem ponudila kivija. IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Calpol je bolj blagi, ni tako močan kot svečke. Pediatri imajo raje svečke, ker hitreje in bolje zbijejo vročino, predvsem zato jih imajo radi, da se izognejo vročinskim krčem. Vročinski krči, to je tudi ena tema, ki bi jo lahko kdaj obdelale, je fajn o tem kaj vedet, da te ne preseneti, je mal hud šok če to doživiš pri lastnem otroku in da o tem nič ne veš. Jagoga: Vročinski krči je zelo dobra tema, baje jih doživi vsak otrok vsaj 1x do 5-6 leta starosti. Tle sm en link najdla na to temo: http://www.ringaraja.net/vrocinski-krci_1186.html Upam, da jih nobena ne bo doživela . Jaz tudi .