san
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Še nekaj ima za povedat, tiste ki ste bile zadnjič na srečanju v Postojni, ste se načudile frizuri od Tomaža. Sem kapo dol potegnila, so une iz Obale kr dol s stola padle: uuu, kaka frizura, so rekle. No zdaj ima pa Tomaž novo frizuro, smo ga včeraj popoldan ostrigli. Se je pridružil klubu naših moških, ki se strižejo na mašinco. Mož na 0,2 cm, taveliki na 0,3 cm, Tomaž pa na 0,5 cm. Sploh nisem več prepičana, če je še isti Tomaž, so ble te laske kar njegovi zaščitni znak. Sem pa zdaj prepričana, da je oče pri obeh isti , če je pa to moj mož pa ne vem, vsi pravijo, da so bolj njegovemu bratu podobni . (ne me preveč zares vzet, da se ne bo katera preveč zgražala, saj jaz nisem taka ) Maaa kaaaj Tomažka si ostrigla?? Kaj pa njegova moč in to??? Pa tašča??? Pošlji slike!!! ooo, men je kar hudo, pa ga sploh nism z lasmi vidla, men so čupasti dojenčki tko luštni... Prvi razlog za striženje, je naslednji teden Čatež, da ne bo s tistimi dolgimi mokrimi lasmi okoli hodil. Drugi razlog pa je ta, ta vikend ga je tašča malo gledala, pa je komentirala, da bi ga mogoče res lahko malo postrigli. Mi ni bilo potrebno dvakrat reč, ko smo prišli v nedeljo domov je že pod kosilnico padel in smo ga ostrigli. Moč , moč bo pa z leti prišla, ga bom v fitnes vpisala. Saj tašča ima vedno kakšne čudne pripombe. Čez tavelikega se pritožuje, češ zakaj je tako živahen, da smo mi krivi, ker smo ga pred prvim rojstnim dnem ostrigli. Pa je sploh ne morem prepričat, da to že ne bo držalo, ker smo ga prvič strigli točno na praznovanju rojstnega dne, (2 dni po rojstnemu dnevu). San, zdaj ko je ostrižen je podoben dojenčku, prej je bil že pravi fant s frizuro. ja, sej maš prav, men so čupkoti verjetno všeč zato, ker moji pač nimajo takih čupic glede moči... hehe, men je res enkrat en model razlagal, da do drugega leta naj ne bi strigli otrok, zaradi neke moči, oz. notranje enrgije in kaj jaz vem kaj še vse je povedu... no, ko je bila izabela majhna sem jo že od 6. meseca pa do 2. leta redno strigla, ker so me naplahal, da bo mela bolj močne lase sej jih ima res, ampak to zato, ker ima tudi njen oče tako močne in goste
|