|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
18.11.2008 10:42:45   
mumu
Aha še eno vprašanje imam, AVOKADO in MARAKUJA, naša piška tega sadeža res ne bo naenkrat pojedla user posted image , kako se to lahko shrani da bo dobro še naslednji dan?????

Hvala za odgovore.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
18.11.2008 10:43:41   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Me zanima če je san že dobila copatke in kako je rešla na ebayu.

Dinki, ti ki si stara mačka na ebayu - a se da za npr. falš račun zmenit? Al pa da ga sam ponarediš, itak ti ga na mail, torej v e-obliki, pošljejo.

jaz si tega nebi upala narediti. Ker če te dobijo je kazen verjetno taka, da pol plačaš 50-kratnik tega računa. Sicer pa res ne gre za ne vem kako velik znesek, sploh če si ga boste delile na 8 delov. Torej vsak po svoje, jaz tega ne priporočam. Najuser posted image  bi pa San oz. njen partner.

Sem nisem za san mislila. Zdaj imam tudi jaz account na ebayu (sem paypal kar na moževo kartico naredila, hihi), pa me zanima kake so opcije, ker se da marsikaj kupit, pa še ceneje je kot pri nasuser posted image  No, berem, da se je sam zmenila za falš račun, bravo sanuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
18.11.2008 10:46:05   
Zofy
 user posted image
hehe, zdaj pa delalo slikice na explorerju. No, tole je pa jutranja kavica z moje straniuser posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 18.11.2008 10:48:15 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
18.11.2008 10:49:28   
Ursi2
Tudi naš je ravnokar zaspal jz pa hitro na RR preden da grem spet delat.user posted image

Lucalu, super za malo boljšo noč user posted image user posted image in upam, da bo današnja še boljša. A vam je dala Calpol? Jz bi tudi včasih rajši to, ot svečke, pa je rekla, da pred enim letom ne!user posted image  Sploh se mi n e sanja?
Pa čestitke za plazenje!!!!!!!!!user posted image user posted image

Lona76, ravno včeri sem o tem razmišljala. Pa sem ga dala v bundico pa fajn oblekla, pa žabice, hlače, noogavičke in copatke. Sem pa pozabla koco doma, da bi ga pokrila, ko je zaspaluser posted image .
Danes sem pa vzela zraven kombinezon, ker tuki pri naših je vsaj za 2 stopinji hladnej ko pri nas. Se pa takoj pozna, pa bolj piha. Sploh ne vem, ker pol študiram, kaj bom mu pa gr dala, ko bo reeeeeeees mrzlo!?user posted image

Dinki, upam, da bodo v RA same dobre novice! Itak pa je vaš Tit tak korenjak, da kaj drugega tako ni mogoče!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Zofy, hvala za pohvale za Lukija! jA, MOŠKI RES NIMAJO OBČUTKA ZA TO. nAŠ TUDI TAKRAT NAJBOLJ NORI, PA TV NA GLAS, KO JE KAK AKCIJSKI FILM, DA JE PO CELI HIŠI POLNOO STRELJANJA,..... pA MU LEPO REČEM, PA MALO ZAVIJE Z OČMI, PA SE KAKA DVA DNI MALONORCA DELA, PA OD 20 PO PRSTIH HODI. nO, POTEM PA ITAK SPET POZABI, PA JE VSE ISTO.uPS, velke črke! Sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa vsaj to reku svojima devbma, da če se zvečer igrajo, da naj se malo bolj umirjeno. Sam je problem, ko imamo zgleda različna mnenja o tem, kaj je umirjeno!?

Mumu, si me dobro spomnila, ne vem, če ne bom mogoče šla v MB po nakupih za Miklavža in Božička. Sem mislila najprej v Celje, pa morem malo pogledat kaj je v Leclercu, pa bom vidla !Hvala!user posted image
Za vneto učko je pa meni moja P rekla, da naj ne bi s kamiličnim čajem čistili, ker ima not tudi neke snovi, ki naj bi celo bolj dražle oči, kot pa pomagale. Je rekla, da je najboljši kr s fiziološko. SEm parkrat, ko je imel malo skupi zlimano poskusla, pa je res bilo boljši. Drgač pa imava midva kremico Bivacyin in mu fuul pomaga. Sam ne vem, a se dobi brez recepta!user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
18.11.2008 10:53:18   
Zala.
pozdravljene...

ne dohajamuser posted image
user posted image user posted image user posted image za doseške, napredke, zobke, lepe slikce in krasne otrokce..

Dinki
si spraševala kakšne merce ima Bani no že dolgo ga nisem tehtala in merila, ma mislim da ima pribl. 85kg in 190 cm majhen , ne?

kupovanje imamo samo eno trgovino tako da ni dilemeuser posted image . Se mi pa zdi da sem prej dosti manj komplicirala glede te hrane, še vedno pa mi ne gre mleko v račun. KM sem dajala obema fantoma oziroma zakuhe na mleku... Zali pa ne, čeprav mislim da bom tudi njej začela dajat.

kosilo danes bo Zala prvič jedla zajčka

alarm

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
18.11.2008 11:04:29   
TIMOTY

Zofy: Tukaj je nekaj linkov, če ti bodo prav pršli user posted image , meni jih je kolegica poslala.

http://www.craftbits.com/home.do

http://cp.c-ij.com/en/contents/1005/

Santa Claus Ecards,Santa Claus Greetings,Christmas Egreetings,Santa Claus Ecards for free,christmas wishes

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
18.11.2008 11:07:32   
Zofy
Timoty, hvala za linke!

Tukaj pa je še ena risanka. BAje se otročkom noro dopade. Sej je smešnauser posted image

http://video.google.com/videoplay?docid=8297574364836044520

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
18.11.2008 11:11:20   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Živjo, punce! Danes sem neki nataknjena, tako da boljši, da se čimprej spat spravim. Sem napisala že ful dolg post, pa takega ful s smajliji, pa me je vn vrglo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je bila pika na i, da me je še zravn razjezlo. Ma začetek dneva tak ful lep, potem pa vedno bolj user posted image . Smo šli na koline in meni moj, da naj doma nič ne kuham, da nas bo gor kosilo čakalo. Sem pač mislila, da kak krompir al pa riž bo pa že za naju z Lukanom tudi, sploh glede na to, da sma bla v soboto gor in vejo, kaj lahko in kaj ne. No ,itak, da ni bilo. Juha je bila svinjska, pa itak z jajčno zakuho, potem pa krompirjev zos. Je na srečo bilo še kak dcl goveje juhe od včeri, pa sem hitro to nardila za Lukana, sama pa sem ostala brez kosila. Sem bila potem cel dan brez, ker ni bilo nič, kar bii lahko jedla.Sem smotana, mogla bi nama skuhat neki, pa naj si mislijo kar hočejo. No, posledica tega je, da je danes mislim da 1., da je res do zadnje kapljice pozizal. Jem pa pijem zdej ko malo......... Pa še skoz so neki v Lukana silili. Da o tem, da so glasni vsi tk, da te ušesa bolijo ne bi. In itak, da je imel potem zvečer, ko je bil utrujen že počasi dovolj in se je kr naenkrat začel ful jokat, res se je razjezu, sem hiter vstala in hotla it ven, da bi najdla vsaj en mien kotiček v hiši, pa začne tašča tam pred nama skakat ko en klovn, pa neki čupat v njega in potem ga je hotla še vzet, pa sem imela dost in sem ji rekla, da naj se umiri, da je utrujen in da mu ne paše, da se rine v njega in se afna. Je neki malo nos povesla, sam se ne sekiram. Mi je potem se malo umiril in zaspal in smo se kr spravli pa šli domov, ker je itak mogu moj na pevske. Potem doma sma se pa lepo počasi in v miru spravla v pižamo, pa sma se malo crtljala na postli,pa  pela, knjige brala, se igrala. Pač tk, da se je umiril in je počasi postajal spet zaspan. Potem je pa moj mal prej prišel z vaj in sta se še mal crtljala, pa me vpraša moj, če sem ga kaj njegovim dol nesla. Sem si mislila, pa sej sta cel popoldan bla z njim pa sta ga vlačla po rokah. Pa sem se zadržala in sam rekla, da ne, ker sta šele prišla, Luka pa gre počasi spat. Potem sem bila pa jz kura in sem mu predlagala, da naj greta rečt lahko noč, v tem mu jz do konca nardim večerjo, potem bo šel pa Luka spat. No, jz sem mislila, da tu pač ne more bit kej narobe. Evo pa prideta dol, že unadva oba ful v njega in neki vriskata pa skačeta, potem so se pa začeli lovit, pa gor pa dol po stopnicah, ko eni sloni. No, itak, da so potem mogli še harmoniko igrat, pa ne vem, kaj še vse! Sem bila jezna, kooooooo.................. GRRRRRRRRRRRuser posted image user posted image user posted image Pa pridte potem le nazaj in seveda tamali čist nasppidiran. Sem pa povedla mojmu, da vsaj zvečer, preden gre spat, se pa lahk malo bolj umirjeno igrajo in ni treba, da je ko v živalskem vrtu. Se je še neki mislil branit, pa ga je pogled hiter utišal. In itak, da sem potem spet rabila kr neki časa, da se je umiril in zaspal. Pa še potem se je takoj zbudil v joku, ko je bil v posteljci, da sem ga mogla spet mirit pa uspavat. Je moj čist poklapan zraven sedel, pa sploh ni upal kaj rečt. Ma, res se poskušam čim bolj zadržat pa prezret stvari, ki me motijo pri tašči, ampak to mi je pa dvignalo pritisk. Pa da tudi moj nima enga občutka, me je pa še bolj razjezlo. Mogoč bo pa zdej za kak teden al pa vsaj dan mel malo to v mislih!user posted image user posted image user posted image
Ja, ti si pa boga, kakšen dan. Upam, da se tašča mal umiri. Te pa čist razumem, takrat ko je otrok zmatran in rabi mir ona pa pika v njega. Jst nevem al so že pozabile kako je al kaj? Se mi zdi, da nam nč ne prisluhnejo te tašče, one delajo po svoje. Jih bo treba prevzgojit. A vi živite pri njegovih??

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
18.11.2008 11:12:50   
Zala.

princeska se je zbudilla spala je 20 min.user posted image
Ima vročino in nič drugega in ne vem ali so zobki ali bo kaj drugega, pa še ven ne upam, pri nas je še vse belo od mraza...
še eno vprašanje, calpol? meni so dali daleronuser posted image .
Nič ne morem bit na rr se že krega in govori ejejejjejuser posted image
imejte se krasno...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
18.11.2008 11:14:20   
TIMOTY

Timoty, hvala za linke!

Tukaj pa je še ena risanka. BAje se otročkom noro dopade. Sej je smešnauser posted image

http://video.google.com/videoplay?docid=8297574364836044520

Ta je pa huda, sm se tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
18.11.2008 11:22:57   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Aha še eno vprašanje imam, AVOKADO in MARAKUJA, naša piška tega sadeža res ne bo naenkrat pojedla user posted image , kako se to lahko shrani da bo dobro še naslednji dan?????

Hvala za odgovore.

Avokado, če je že pripravljen v kašico se ne shranjuje, marakuja pa v hladilniku- če je že kot kašica, naslednji dan porabit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
18.11.2008 11:28:05   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Hvala za odgovore.

Avokado, če je že pripravljen v kašico se ne shranjuje, marakuja pa v hladilniku- če je že kot kašica, naslednji dan porabit.

Kaj pa če je v kosu, prerezan samo na polovico??????????

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
18.11.2008 11:52:19   
terida
Julija, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa začni malo bolj klepetat, da ne bo mamici dolgčas! user posted image

Ursi, super slikce! A je Luka še fraj ali si ga že kateri marčevki obljubila? No, če je fraj, se Erika priporoča user posted image

Špela100, čestitke za Maksove napredke! user posted image A veš da sem že parkrat opazila, da napredki pridejo "v paketu". Meni se zdi, da je Erika par tednov na istem, potem pa se v enem tednu 10 novih reči nauči, potem pa je spet en čas zatišje...

Jagoga, Tomažu user posted image za plazenje!

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Še vprašanje a mate vaše zakladke zdej že v kombinizončkih ko greste ven? Jaz razmišljam da bi ji ga danes oblekla glede na to da je zunaj vse zmrznjeno . No ja je vsaj bilo zjutraj.

Moram priznat, da kombinezončka sploh nimam user posted image Kaj vem, sem mislila, da bom prišla z eno toplo volneno dekco skozi (ta je še moja). Mogoče pa podcenjujem te zime...

Glede uspavanja pri tašči/tastu. Mi smo imeli parkrat tudi problem, ko smo prišli za vikend domov v petek zvečer. Včasih že po uri, ko gre Erika navadno spat. In potem je bilo sruser posted image , ker se je zbudila (v avtu je spala) pa še vsi so skakali okrog nje in se ni in ni mogla umirit. Pa še jezit se ne moreš na njih, ker jo vidijo bolj redko, in razumem, da se hočejo takrat malo pocrkljat z njo. Ampak tiste petkove ure so bile le prepozne, zato smo potem začeli hodit domov kar ob sobotah dopoldne in je zdaj vse ok. Ta vikend bomo po sili razmer spet šli v petek in me prav zanima kako bo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
18.11.2008 11:53:13   
TIMOTY
Ursi2: Luki je pa tak cukr, tako lušn...Super slikce. Lucalu: user posted image za plazenje. Pa da zobki čimrej ven pokukajo in dajo mir. Špela100: user posted image user posted image za sedenje oz. posedanje in vstajanje.
Tia ima malo vnetega učka, a čm takoj komplicirat pa jo vozet k zdravniku al je bolš da kakšen dan potrpiva noter in učka spirava s kamilcami?????
Mumu: Bogica mala, upam da jo nč ne boli. Probaj spirat s kamilico, če pa ne bo po 2-3 dneh bolje pa kr k zdravniku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej poštima. Terida: Lepo, da je večer uspel in da si se imela fajnuser posted image . user posted image tudi Eriki, da je bila tako pridna. JULIJA: vse naj naj, pa da boš zdrava in vesela. user posted image Zdej gremo pa na sprehod, vreme je idealno.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
18.11.2008 11:55:09   
TIMOTY

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Hvala za odgovore.

Kaj pa če je v kosu, prerezan samo na polovico??????????

Pol ga pa v folijo zavij in ga daš lahko v hladilnik do 3 dni.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.11.2008 13:41:45   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Me zanima če je san že dobila copatke in kako je rešla na ebayu.

Dinki, ti ki si stara mačka na ebayu - a se da za npr. falš račun zmenit? Al pa da ga sam ponarediš, itak ti ga na mail, torej v e-obliki, pošljejo.

jaz si tega nebi upala narediti. Ker če te dobijo je kazen verjetno taka, da pol plačaš 50-kratnik tega računa. Sicer pa res ne gre za ne vem kako velik znesek, sploh če si ga boste delile na 8 delov. Torej vsak po svoje, jaz tega ne priporočam. Najuser posted image  bi pa San oz. njen partner.

Sem nisem za san mislila. Zdaj imam tudi jaz account na ebayu (sem paypal kar na moževo kartico naredila, hihi), pa me zanima kake so opcije, ker se da marsikaj kupit, pa še ceneje je kot pri nasuser posted image  No, berem, da se je sam zmenila za falš račun, bravo sanuser posted image

ampak, žal, se ne bo dalo, se vidi da ni pravi račun, tko, da so že poslal, naj pravega pošljem od te avkcije. se pravi morm poslat tega za 70,77 eur in na to bojo carinil. no, upam, da jutri dobimo copate.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.11.2008 13:43:24   
san
Julija vse najboljše, pa zdrava ostani in mamico razveseljuj še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
18.11.2008 13:45:09   
aleži
Julija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
18.11.2008 13:50:49   
san
ursi, ma jaz tud poznam take primerke, tko da... raje ti ne napišem, ker se preveč razburrim, ko se spomnimuser posted image , no eno user posted image , da si preživela tak dan z dokaj mirimi živci, men bi se snel...

mumu, v hladilniku v foliji gotovo zdrži še kakšen dan.

kombinezon, jaz mu ga včasih že zjutraj gor dam, ker je hitreje . doma je v žabicah in bodiju in pol ga za ven samo v kombinezon dam. drugače pa ga kasneje čez dan dam v bundo, spodaj pa hlače in žabe in copatke z ovčko, pa še v vreči je v vozičku, ker drugače vse kar je manj, mu je premalo in se non stop pritožuje. če ga pa zelo toplo napravim, mu je pa ok. naš urban je kar zmrzljivček

zala, za zalo polno pikicpokicuser posted image user posted image user posted image
p.s., tvoj bani je pa res že konkretnih meruser posted image

napredki...terida kot si napisala, se pri nas tudi v intrvalih dogajajo. nekaj časa nič, potem pa bum in se vsi topimo zraven kaj vse že znauser posted image ...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
18.11.2008 13:53:14   
san

IZVIRNO SPOROČILO: katj

san, pa ti si res user posted image !

mi smo fajn, veselo smo zdravi in podimo viruse na stran.

ma res, sam noski nam malenkost nagajajo, drugač se še fino držimo.

pozdravčke vsem mamicam in pikicam malim user posted image .

nism nč točno brala že par dni, pol mi je pa mim kr neki skakat v zelje user posted image

od včeri naprej se znamo vsest in sm bla ful vesela, ko sm ga prvič zagledala, ko se je usedu.
na površju mamo 4 zobke, pa po vseh 4 znamo šibat ene 14 dni, sam gre mal po vojaško pa tud po 4.

bravo vsem za napredke.

uuu, bravo, za vse novostiuser posted image user posted image user posted image

pa nič ne skačeš v zelje, sej je kar normalno, da nam ne znese vsega več prebrat in sledit, pol pa sem pa tja pač uletimouser posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
18.11.2008 13:53:27   
jagoga

Kaj pomeni iti po vojaško? Že NČK sem hotla to vprašat. Jaz samo vem kaj je misionarska pozauser posted image user posted image

Veš Zofy, ti si pa na napačnem poglavju v tvoji knjigi, nismo pri spolni vzgoji ampak pri vojaški vzojiuser posted image user posted image
A si mogoče kdaj videla kako se vojaki plazijo (puzajo)? Plazenje po trebuhu - ležijo na trebuhu in se z nogami odrivajo in z rokami vlečejo po podlagi.

Jagoga, user posted image user posted image user posted image  za zobek in čestitke za novo frizuro. Juliji kar rastejo tejle lasi, samo po moje bo šla 1. k frizerju čez 1 letouser posted image

Hvala

Hvala vsem za včerajšnje pikepoke, res so pomagale, ni več sledu o kakšni vročini in bolezni samo zobek se svetiuser posted image

Katj,
Špela100, Lucalu in vsem ostalim za nove zobke, za postavljanje na noge in za samostojno sedenje  

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
18.11.2008 13:55:43   
san

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Ojla, mamce!

Malo sem vas prišla pozdravit. Vidim, da me pogrešate... user posted image
Skor nimam več časa brat RR. Malo obiskujemo ZD (zaradi teže bomo mogoče šli naprej v pediatrično), malo berem (Julla, pa Semoličevo (Igriva vadba za dojenčka) - ful priporočam oboje, jaz sem čist noter padla!!), pa velik cartam Matica.

Nč, uživajte s svojimi zakladki!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

ooo, hvala za priporočili, ta druge ne poznam, bom mal pogledala.
kako pa je s težo, a stagnira, al gre prepočasi gor, no, upam, da vsaj pada ne. držim pesti, da bo vse ok. sicer si pa ti zelo drobna, pa je mogoče po tebi.... a je pa lepo?

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
18.11.2008 13:57:29   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Aja, pa še to me zanima:

Kaj pravit ena vloženo koruzo? Pa grah? To malo sprati in v juhico za naše user posted image  dati? Seveda zmiksati ... se sploh splača, al bi bilo preveč kemikalij??

Ma samo koliko ste načvekale, jaz pa še vedno boga kako vas bom vse prebrala. user posted image  
Vilmi se bo pa po moje kar zrolalo, ko bo prišla iz Čateža in videla kolk smo naklepetinile.user posted image user posted image

Aja NČK vložen grah in koruza...jaz ga še nisem dala, sem dala pa zmrznjen grah v mineštrico + krompirček in zmiksala. Pa je bilo mnjami. Ne vem imam  filing , da je zmrznjeno boljše kot v konzervi. user posted image  Sam moje skromno mnenje.

jaz se strinjam s temleuser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
18.11.2008 13:58:26   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Še nekaj ima za povedat, tiste ki ste bile zadnjič na srečanju v Postojni, ste se načudile frizuri od Tomaža. Sem kapo dol potegnila, so une iz Obale kr dol s stola padle: uuu, kaka frizura, so rekle. No zdaj ima pa Tomaž novo frizuro, smo ga včeraj popoldan ostrigli. Se je pridružil klubu naših moških, ki se strižejo na mašinco. Mož na 0,2 cm, taveliki na 0,3 cm, Tomaž pa na 0,5 cm. Sploh nisem več prepičana, če je še isti Tomaž, so ble te laske kar njegovi zaščitni znak. Sem pa zdaj prepričana, da je oče pri obeh istiuser posted image user posted image user posted image , če je pa to moj mož pa ne vem, vsi pravijo, da so bolj njegovemu bratu podobniuser posted image user posted image user posted image . (ne me preveč zares vzet, da se ne bo katera preveč zgražala, saj jaz nisem takauser posted image )

Maaa kaaaj Tomažka si ostrigla?? Kaj pa njegova moč in to??? Pa tašča??? Pošlji slike!!! user posted image user posted image  

ooo, men je kar hudo, pa ga sploh nism z lasmi vidla, men so čupasti dojenčki tko luštni...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
18.11.2008 13:59:26   
san

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Kaj pomeni iti po vojaško? Že NČK sem hotla to vprašat. Jaz samo vem kaj je misionarska pozauser posted image user posted image

Veš Zofy, ti si pa na napačnem poglavju v tvoji knjigi, nismo pri spolni vzgoji ampak pri vojaški vzojiuser posted image user posted image
A si mogoče kdaj videla kako se vojaki plazijo (puzajo)? Plazenje po trebuhu - ležijo na trebuhu in se z nogami odrivajo in z rokami vlečejo po podlagi.

Jagoga, user posted image user posted image user posted image  za zobek in čestitke za novo frizuro. Juliji kar rastejo tejle lasi, samo po moje bo šla 1. k frizerju čez 1 letouser posted image

Hvala

Hvala vsem za včerajšnje pikepoke, res so pomagale, ni več sledu o kakšni vročini in bolezni samo zobek se svetiuser posted image

Katj,
Špela100, Lucalu in vsem ostalim za nove zobke, za postavljanje na noge in za samostojno sedenje  

zofy, ti ga pa res pihnešuser posted image user posted image user posted image

jagoga, super, da ste sedaj ok in ČESTITKE ZA ZOBEKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?