|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
18.11.2008 14:02:02   
san
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Vsi pravijo, da pri ušesnem tudi odbivaš 0,5 stopinje, ampak sem jaz včeraj naredila test, pri ušesnem in pri navadnem merjen pod pazduho je kazalo enako - 39.
Zdaj po 15 urah spanca pa ima samo še 37user posted image user posted image user posted image , je pa ena dvojka zgoraj desno zunaj. Upam da je samo to krivo za vročino.če ne bo treba še do zdravnika 

Bravo Tomažek za zobka...joj se vam dogaja, se strižete, zobki rastejo , mož pozabi otroka peljat v vrtec, ti beliš stanovanje z mlekom, ta starejši straši kokoške po Alpah...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dobro jutro oz dober dan. Jaz sem še v pižamiuser posted image . Ma ste dans zjutraj prav tekmovale katera bo več napisalauser posted image Jaz še sproti nisem mogla bratuser posted image user posted image
No, malce pokomentiram, pol pa pod tuš, pol pa bo Julija že budna...

špela še dobro, da ti tkole strnjeno obnovo napišeš, da men uspe ostat na tekočemuser posted image

jagoga, vam pa res ni nikoli dolgčasuser posted image

Ja Zofy tukaj je bila ena huda tekma, sem se komaj prebila skozi...user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
18.11.2008 14:03:01   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

A vam je dala Calpol? Jz bi tudi včasih rajši to, ot svečke, pa je rekla, da pred enim letom ne!user posted image  Sploh se mi n e sanja?

Calpol je bolj blagi, ni tako močan kot svečke. Pediatri imajo raje svečke, ker hitreje in bolje zbijejo vročino, predvsem zato jih imajo radi, da se izognejo vročinskim krčem.
Vročinski krči, to je tudi ena tema, ki bi jo lahko kdaj obdelale, je fajn o tem kaj vedet, da te ne preseneti, je mal hud šok če to doživiš pri lastnem otroku in da o tem nič ne veš.

Za vneto učko je pa meni moja P rekla, da naj ne bi s kamiličnim čajem čistili, ker ima not tudi neke snovi, ki naj bi celo bolj dražle oči, kot pa pomagale. Je rekla, da je najboljši kr s fiziološko. SEm parkrat, ko je imel malo skupi zlimano poskusla, pa je res bilo boljši. Drgač pa imava midva kremico Bivacyin in mu fuul pomaga. Sam ne vem, a se dobi brez recepta!user posted image

Pri nas tudi odsvetujejo kamilice, raje samo s prekuhano vodo. Tole o fiziološki pa prvič slišim in me malo čudi. Saj je fiziološka slana voda, a to nič ne draži oči?user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
18.11.2008 14:05:11   
san

Pridni ker podite viruse stran in user posted image user posted image  za sedenje.
No mi smo pa predvčerajšnjim pogruntali kako se sami usedemo, tako, da zdaj na veliko prakticiramo to:
ležimo na hrbtu, levi bok, potem poza na rokicah in kolenčkih, pa takoj sedenje. Danes se je pa tudi prvič postavil na nogice. Piko moj mali je bil kot en teliček. So se mu tresle nogice. Sploh ne sledim več, vsak dan nekaj pogrunta, pa se mi zdi, da sem ga včeraj prinesla iz bolnice. user posted image

jaz se tudi sprašujem, kje je teh 8 mesecev vmes... tko se je hitro odvrtelo, zdaj, zdaj bojo že prvo svečko pihal...user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
18.11.2008 14:08:29   
san

A vam je dala Calpol? Jz bi tudi včasih rajši to, ot svečke, pa je rekla, da pred enim letom ne!user posted image  Sploh se mi n e sanja?

Calpol je bolj blagi, ni tako močan kot svečke. Pediatri imajo raje svečke, ker hitreje in bolje zbijejo vročino, predvsem zato jih imajo radi, da se izognejo vročinskim krčem.
Vročinski krči, to je tudi ena tema, ki bi jo lahko kdaj obdelale, je fajn o tem kaj vedet, da te ne preseneti, je mal hud šok če to doživiš pri lastnem otroku in da o tem nič ne veš.

Za vneto učko je pa meni moja P rekla, da naj ne bi s kamiličnim čajem čistili, ker ima not tudi neke snovi, ki naj bi celo bolj dražle oči, kot pa pomagale. Je rekla, da je najboljši kr s fiziološko. SEm parkrat, ko je imel malo skupi zlimano poskusla, pa je res bilo boljši. Drgač pa imava midva kremico Bivacyin in mu fuul pomaga. Sam ne vem, a se dobi brez recepta!user posted image

Pri nas tudi odsvetujejo kamilice, raje samo s prekuhano vodo. Tole o fiziološki pa prvič slišim in me malo čudi. Saj je fiziološka slana voda, a to nič ne draži oči?user posted image

naša da samo calpol. vročinskih krčev na srečo še nismo doživeli, je pa baje hudo - otoka trese, z belim gleda, v glavnem upam, da tega ne doživim.

vnete učke pa pri nas tudi s fiziološko spiramo, ali pa z navadno prekuhano vodo. kamilica ima notri drobce majhne, zaradi kateri znajo potem biti oči še bolj razdražene. še najboljš je pa kar materino mleko notri nakapat, če seveda še dojiš

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
18.11.2008 14:08:43   
jagoga
San, ko o včerajšnji tekmi pišeš, zdaj lahko midve tekmujeva katera več napiše, moj malček spi. Se bo Špeli 100 zvečer kar sfuzlalo, ko bo to videla.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
18.11.2008 14:16:44   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: san

Še nekaj ima za povedat, tiste ki ste bile zadnjič na srečanju v Postojni, ste se načudile frizuri od Tomaža. Sem kapo dol potegnila, so une iz Obale kr dol s stola padle: uuu, kaka frizura, so rekle. No zdaj ima pa Tomaž novo frizuro, smo ga včeraj popoldan ostrigli. Se je pridružil klubu naših moških, ki se strižejo na mašinco. Mož na 0,2 cm, taveliki na 0,3 cm, Tomaž pa na 0,5 cm. Sploh nisem več prepičana, če je še isti Tomaž, so ble te laske kar njegovi zaščitni znak. Sem pa zdaj prepričana, da je oče pri obeh istiuser posted image user posted image user posted image , če je pa to moj mož pa ne vem, vsi pravijo, da so bolj njegovemu bratu podobniuser posted image user posted image user posted image . (ne me preveč zares vzet, da se ne bo katera preveč zgražala, saj jaz nisem takauser posted image )

Maaa kaaaj Tomažka si ostrigla?? Kaj pa njegova moč in to??? Pa tašča??? Pošlji slike!!! user posted image user posted image  

ooo, men je kar hudo, pa ga sploh nism z lasmi vidla, men so čupasti dojenčki tko luštni...

Prvi razlog za striženje, je naslednji teden Čatež, da ne bo s tistimi dolgimi mokrimi lasmi okoli hodil.
Drugi razlog pa je ta, ta vikend ga je tašča malo gledala, pa je komentirala, da bi ga mogoče res lahko malo postrigli. Mi ni bilo potrebno dvakrat reč, ko smo prišli v nedeljo domov je že pod kosilnico padel in smo ga ostrigli. Močuser posted image , moč bo pa z leti prišla, ga bom v fitnes vpisala.
Saj tašča ima vedno kakšne čudne pripombe. Čez tavelikega se pritožuje, češ zakaj je tako živahen, da smo mi krivi, ker smo ga pred prvim rojstnim dnem ostrigli. Pa je sploh ne morem prepričat, da to že ne bo držalo, ker smo ga prvič strigli točno na praznovanju rojstnega dne, (2 dni po rojstnemu dnevu).

San, zdaj ko je ostrižen je podoben dojenčku, prej je bil že pravi fant s frizuro.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
18.11.2008 14:19:46   
san

San, ko o včerajšnji tekmi pišeš, zdaj lahko midve tekmujeva katera več napiše, moj malček spi. Se bo Špeli 100 zvečer kar sfuzlalo, ko bo to videla.

user posted image user posted image

sm ravno hotela napisat, da ne zmorem vsega prebrat, je preveč napisanegauser posted image ... upam, da mi zvečer uspe...danes sem kar skakala mao med posti in stranmi

tko, zdej še pohvalim lukca od ursi, ker je krasen fantičekuser posted image ,
pa čestitam vsem otročkom za nove zobkeuser posted image user posted image user posted image ,
pa vsem, ki ste še bolančki pošiljam kup pikicpokicuser posted image user posted image user posted image

in to je to...

aja, zofy:
zajtrk: naribano jabolko, dve žlici navadnega jogurta in en plasmon piškot skupaj zmešano, voda, dojenje
kosilo: špinačna juha malo popražena na žlički olivnega olja, na koncu dodao notri malo gresa (zdroba), testeninc od barille - tistih mini, konica kisle smetane in petršilj svež - zarad c vitamina, se veste, se železo hitreje absorbira in tri požirke nar. jabi soka iz sveže stisnjenih jabolk
za malico bo pa imel kaki, za večerjo pa še ne vemuser posted image

aja, katy, gluten smo mi uvedli malo pred 6 mesecem - ker po novem pravijo, da je to najboljši čas, ker se otrok še polno doji in je manj možnosti za razvoj celiakije.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
18.11.2008 14:24:38   
san

Še nekaj ima za povedat, tiste ki ste bile zadnjič na srečanju v Postojni, ste se načudile frizuri od Tomaža. Sem kapo dol potegnila, so une iz Obale kr dol s stola padle: uuu, kaka frizura, so rekle. No zdaj ima pa Tomaž novo frizuro, smo ga včeraj popoldan ostrigli. Se je pridružil klubu naših moških, ki se strižejo na mašinco. Mož na 0,2 cm, taveliki na 0,3 cm, Tomaž pa na 0,5 cm. Sploh nisem več prepičana, če je še isti Tomaž, so ble te laske kar njegovi zaščitni znak. Sem pa zdaj prepričana, da je oče pri obeh istiuser posted image user posted image user posted image , če je pa to moj mož pa ne vem, vsi pravijo, da so bolj njegovemu bratu podobniuser posted image user posted image user posted image . (ne me preveč zares vzet, da se ne bo katera preveč zgražala, saj jaz nisem takauser posted image )

Maaa kaaaj Tomažka si ostrigla?? Kaj pa njegova moč in to??? Pa tašča??? Pošlji slike!!! user posted image user posted image  

ooo, men je kar hudo, pa ga sploh nism z lasmi vidla, men so čupasti dojenčki tko luštni...

Prvi razlog za striženje, je naslednji teden Čatež, da ne bo s tistimi dolgimi mokrimi lasmi okoli hodil.
Drugi razlog pa je ta, ta vikend ga je tašča malo gledala, pa je komentirala, da bi ga mogoče res lahko malo postrigli. Mi ni bilo potrebno dvakrat reč, ko smo prišli v nedeljo domov je že pod kosilnico padel in smo ga ostrigli. Močuser posted image , moč bo pa z leti prišla, ga bom v fitnes vpisala.
Saj tašča ima vedno kakšne čudne pripombe. Čez tavelikega se pritožuje, češ zakaj je tako živahen, da smo mi krivi, ker smo ga pred prvim rojstnim dnem ostrigli. Pa je sploh ne morem prepričat, da to že ne bo držalo, ker smo ga prvič strigli točno na praznovanju rojstnega dne, (2 dni po rojstnemu dnevu).

San, zdaj ko je ostrižen je podoben dojenčku, prej je bil že pravi fant s frizuro.

ja, sej maš prav, men so čupkoti verjetno všeč zato, ker moji pač nimajo takih čupic

glede moči... hehe, men je res enkrat en model razlagal, da do drugega leta naj ne bi strigli otrok, zaradi neke moči, oz. notranje enrgije in kaj jaz vem kaj še vse je povedu...

no, ko je bila izabela majhna sem jo že od 6. meseca pa do 2. leta redno strigla, ker so me naplahal, da bo mela bolj močne laseuser posted image sej jih ima res, ampak to zato, ker ima tudi njen oče tako močne in goste

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
18.11.2008 14:25:37   
san
zdej morm pa res letet, vas preberem zvečer, če bo cajt, pa poročam o copatih, ko kaj izvem..

uživajte punceuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
18.11.2008 14:40:40   
mumu
Zdej pišem tole že tretjič, sem jezna ko user posted image

Spimo že drugi dremež user posted image user posted image user posted image

Zajterk: ovseni kosmiči z mlekom ni hotla na žlico, sem mogla u flaško naštimat user posted image
malica: banana, pol jabolka, tri suhe slive, malo lanenih semen z navadnim jogurtom (mmmmmmmmm kako je blo to dobro)
kosilo krompir, korenček in koleraba (česen in petršilj) zabeljeno s pikico masla
večerja: mleko s plazma piškoti

< Sporočilo je popravil mumu -- 18.11.2008 14:46:34 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
18.11.2008 14:45:16   
mumu

No pri nas dajejo samo Daleron, ker je Krkin in Krka je iz našega mesta pa je treba podpirat industrijo user posted image user posted image .
Za učka sem kar poklicala pa so mi tut rekel da naj sam s prekuhano vodo spiram in fiziološko, če pa čez dva dni ne bo ok se moram it pa pokazat. Mam pa itak v četrtek že ob osmih zjutrej razvojno, tko da sploh ne bo problema

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
18.11.2008 14:47:26   
jagoga

glede moči... hehe, men je res enkrat en model razlagal, da do drugega leta naj ne bi strigli otrok, zaradi neke moči, oz. notranje enrgije in kaj jaz vem kaj še vse je povedu...

no, ko je bila izabela majhna sem jo že od 6. meseca pa do 2. leta redno strigla, ker so me naplahal, da bo mela bolj močne laseuser posted image sej jih ima res, ampak to zato, ker ima tudi njen oče tako močne in goste

DO DRUGEGA LETA  A si ti nor - bi rekli štajerci
Še sreča da tega modela ni srečala moja tašča, bi že kakšno še ona pogruntala.

To o močnih laseh sem pa tudi jaz slišala od enih kolegov, ki strižejo otroka samo tiste dni, ko je luna v levu (nekaj dni na mesec)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
18.11.2008 14:50:18   
jagoga

vročinskih krčev na srečo še nismo doživeli, je pa baje hudo - otoka trese, z belim gleda, v glavnem upam, da tega ne doživim.

Jaz osebno se tudi še nisem srečala z vročinskimi krči (hvala bogu, pa si tudi v prihodnje ne želim s tem srečati), ampak poznam kar nekaj staršev, ki so to doživeli, tako da so kar podrobno opisali to stanje. Običajno tudi nehajo dihati. Včasih si je dobro tudi kaj takšnega prebrat, tudi uno stran na začetku pri starši čvekamo o oživljanju dojenčkov, pa kljub temu, da si noben od nas ne želi, da bi to kdaj rabil.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
18.11.2008 14:56:42   
tina50
dan!

sam včeraj me ni blo gor pa sem že 6 strani vzadi user posted image ! men lan kr ne pusti od njega vstran it, ko pa spi pa hitro kuham, pol se pa že kr zbudi! včeraj je spal manj kot eno uro skupaj! pa ko je naš lanček kr zaspane!

sej že spet neki slišim iz spalnice.........

je zaspančkal nazaj, sam za kok dolg je pa ????

grem vas mal pokomentirat, da ne bom tolk vzadi!

< Sporočilo je popravil tina50 -- 18.11.2008 15:01:56 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
18.11.2008 15:20:03   
Lona76
Joj danes je pa pravi babji čvek tukaj gor ratal user posted image .

No Tajo sem danes prvič dala v kombinizonček. Tudi ona je doma v bodyu in žabicah, hlač ji ne dajem več gor, ker potem rabi nogavice, pa niso dolgo na njenih nogah in ji moram potem ene 4 pare samo dopoldne zamenjat ker grejo iz nog v usta user posted image . No in ji je bilo full toplo. Pozimi bo mela pa še hlače pod kombinizončkom verjetno če bo ene -10.   Gremo pa zdej k prijateljem na obisk in mi ni jasno kako jo bom v lupinco stlačla v kombinizončku user posted image . Je šla komi v voziček.user posted image
Ma čutim da  mi neki tipke popasto ropotajo. Verjetno posledica Tilnovega soka.user posted image
Za kosilo je imela danes špinačo, pire in rumenjak
Jutri če bo pa lepo vreme pa razmišljam da bi jih v živalski vrt peljala. A je še kaj živali zunaj user posted image . Ma nisem nikol v takem mrazu hodila. Ja ker doma gremo samo na sprehod za 1 uro, potem pa Tilen noče več hodit, v ZOO pa se bo zamotil. Za Tajo pa eno malico s sabo vzamem, Tilen pa itak vse packarije je user posted image . Sej take načrte delam, na konc bo pa dež. Upam da ne.
Drugače pa naša najbolj uživa ko jo Tilen vleče za noge od kakšne stvari se tko smeji.
Šibam se Taja neki krega pa še oblečt se mormo in it. Še zvečer mal pokomentiram

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
18.11.2008 15:29:31   
tina50
Juliji user posted image user posted image user posted image  za osem mesecev, bodi zdrava in nasmejana deklica!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............

Dinki upam da so niči že kaj boljše!!user posted image

sling jaz si bom kupila tiste obročke, kupila blago v ikeji in mislim da bo me tako prišlo najcenje!user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
18.11.2008 16:33:00   
Špela100

Ha, ha,ha user posted image user posted image user posted image  moj maks pa spi in sem že vse prebrala...šlik šlak korenčka....

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
18.11.2008 16:36:22   
Špela100

špela še dobro, da ti tkole strnjeno obnovo napišeš, da men uspe ostat na tekočemuser posted image

jagoga, vam pa res ni nikoli dolgčasuser posted image

Ja Zofy tukaj je bila ena huda tekma, sem se komaj prebila skozi...user posted image

Ja San, ta Jagoga ti rečem user posted image , je taka klepetulja user posted image user posted image , ko smo bile skupaj v porodnišnici v sobi nam je bil dan prekratek. Smo se tako nasmejale...bi kar ponovila vajo. Ja jaz bi tudi konec dneva rabila kakšno obnovo, ko odprem rr pa ste že 5 strani naprej.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
18.11.2008 16:38:45   
Špela100
No pa še naš današnji menu:

zajtrk- dojenje
malica - banana+ kivi
kosilo- polenta+ mešana zelenjavica+ dojenje
malica- ??
večerje- dojenje+

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
18.11.2008 17:34:45   
TIMOTY

Jagoga: Vročinski krči je zelo dobra tema, baje jih doživi vsak otrok vsaj 1x do 5-6 leta starosti. Tle sm en link najdla na to temo:

http://www.ringaraja.net/vrocinski-krci_1186.html

Upam, da jih nobena ne bo doživelauser posted image user posted image .

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
18.11.2008 17:59:20   
TIMOTY
Danes je bilo pa super vreme, smo bili skoraj 3 ure zunaj, je bilo pa vseeno kr hladno. Mi mormo kombinezonček še kupit- bo prav pršlo.
Po pošti sem danes dobila sling ( vinsko rdeče barve ) za 25 eur, sm bila čist navdušena, smo ga takoj sprobali in je superuser posted image . Tako zgleda: user posted image

Smo pa danes še rezultate izpita dobili, pa sm se najprej gledala pod napačno vpisno številko- je bla 8, pa sm bla mal razočarana in presenečena glede na to kolk sm se učila user posted image . Pol sm pa še enkrat pogledala- pod pravo številko in sem dobila 9  user posted image - zelo sem vesela, čeprav mi je itak najvažnejš da sm ga nardila, ampak je dober občutek.

Današnji menu:

Zajtrk: dojenje + malo kruhka je še papcal
Malica: Kompot ( hruške, jabolke, marelice, fige, slive ) - vsega po malo zmiksano v kašiso
Kosilo: Zelenjavna lazanja- mu je bilo super
Malica: Riževi kosmiči + sadje - zmešano
Pred spanjem: dojenje
Pijača: Sok od kompota
Vsem bolančkom, da bodo čimprej zdravi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej se grem pa še učit, dokler mali spi.

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 18.11.2008 18:06:36 >

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
18.11.2008 18:20:57   
Zala.
Čer...

Timoty kje si naročila sling? Jaz sem ga že sicer odpisala ampak tale cena je pauser posted image .
Do katerega meseca pa ga lahko uporabljaš...

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
18.11.2008 18:50:06   
TIMOTY

Za to ceno ( lanski model- tako kot moj ) je samo še v te barvi user posted image   Barva: Črtasti luka, cena: 30 eur

Naročiš ga na ta naslov: altermama@gmail.com

Na te strani so pa letošnji in jih lahko naročiš tukaj, so pa dražji, sej ti vse piše- poglej:  http://www.altermama.com/html/nosilke.html

Otrok se lahko nosi v njem do 15 kg, lahko tudi več- če ga ti lahko nosiš.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
18.11.2008 18:52:31   
Zala.
Timoty hvala inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit, še tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
18.11.2008 18:54:31   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

Timoty hvala inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit, še tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA. Ni zakaj, upam da ti bo prav prišel.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?