|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
17.11.2008 21:24:01   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image  še to user posted image , upam, da ne boste user posted image , ker me je toliko:

KJE je NAJCENEJE dobiti RIŽEVO MLEKO?

Danes grem v veliko nabavo in bi rada poceni kupla, pa še zmeraj dobro ... user posted image : a naj grem v tUŠ, ŠPAR, lidl, hOFER?? dm ALI mULLER? (ups črke, se mi ne da popravljat, skuziii)

Na tvojem koncu pa imaš izbiro trgovin user posted image user posted image user posted image  mi poznamo samo glavne tri, sem pa ugotovila da je e.leclerc zelo ugoden, tko da se za mesečni nakup kar tja odpravmo. pa Muller, DM je pa samo občasen.

e.leclerc pa mora biti ugoden, ko pa ima pred nosom enega mastozonta od soseda user posted image . Sem pa ravno prejšnji teden v e.leclercu kupila zimski pajacek za anjo za 20€! So imeli zadnjič v hoferju za 10€ pajacke, pa mi niso bili ok, ker niso imeli nogic pokritih, niti rokic. V h&m pa je tak ok pajacek  za 24€, a velikosti so pa le do 6mesecev user posted image  ... potem so pa taki brez pokritih nogic ...

Ja, če želite kupovati ko zmešane, potem pridite v KR! Tukaj imamo trgovin, da zanje še veš ne ... user posted image . kar je fino, lepo pogledaš letake in greš po ugodno robo, zraven se pa še rekreiraš ... upokojenci to na veliko prakticirajo: aeroshopinguser posted image .

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
17.11.2008 21:41:22   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Naša noč: KATASTROFA, po res dooolgem času.

user posted image user posted image user posted image , da bo ta noč za Taia minila brez bolečine! Da bo spančkal, ko mucek!
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  NČK, tvoji posti mi pa res polepšajo dan - vedno me spravijo v dobro voljo! user posted image

no, to je pa lepo prebrat ... in hvala enako velja za tvoje simpatične smajlje in prijazne spodbude!

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Sem mogla mal za nazaj prečekirat user posted image Mislim da se tukaj pišejo najlepši pisti kot v pravljici polni smeškov , mi je kr všeč user posted image

user posted image  res je!

Vstajam malo kasneje, ampak sprehodim jih pa še vedno ob 6h, preden gre user posted image  v službo... včasih jih pa tudi on. Saj drugo leto bo lažje, jih bova s Taiem skupaj sprehajala. user posted image

to je takooooouser posted image   zgodaj! Kdaj jo pa potem mahneš v mižavle?

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 17.11.2008 21:42:30 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
17.11.2008 21:57:27   
katj
IZVIRNO SPOROČILO: san

zofy, kosmiče jaz samo skuham na vodi - par minutk pa je - me res ene 2 do 5. pol pa notr naribam sadje. npr. banano, da je sladka in bolj nasitna. pa mal svojega mleka al pa AM, če maš, daš lahko zraven. včasih kar jabolka skuham in pol v vodo vržem se kosmiče, al pa rozine al pa marelice. različno...

mleko jaz kupujem pomursko ali pa če ga ni bohinjsko 3,5, v plastenkah se prodaja.

zajtrk, včasih gres, včasih kruh v jogurtu, včasih piškoti v jabolku narezaneem. ne vem pa kaj jim lahko že na kruh namažem marmelado al pa kej drugega? izabeli vem, da sem že lahko, zdej je pa vse drugač...

grah in koruza vložena od valfrute sta brez E-jev in dodatnega sranja, pa od droge verjetno tudi...

rozine in suho sadje kupim na tržnici nežveplano, al pa v dm od alnature

jajca jaz kupim ena v šparu v zeleni embalaži iz proste reje, ma so draga, ampak dobra...

vsem bolanimuser posted image user posted image user posted image , jaz sem tudi prehlajena

kje pa je margetka? pa katj?...

san, pa ti si res user posted image !

mi smo fajn, veselo smo zdravi in podimo viruse na stran.

ma res, sam noski nam malenkost nagajajo, drugač se še fino držimo.

pozdravčke vsem mamicam in pikicam malim user posted image .

nism nč točno brala že par dni, pol mi je pa mim kr neki skakat v zelje user posted image

od včeri naprej se znamo vsest in sm bla ful vesela, ko sm ga prvič zagledala, ko se je usedu.
na površju mamo 4 zobke, pa po vseh 4 znamo šibat ene 14 dni, sam gre mal po vojaško pa tud po 4.

bravo vsem za napredke.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
17.11.2008 22:01:56   
mergetka
Ojla, mamce!

Malo sem vas prišla pozdravit. Vidim, da me pogrešate... user posted image
Skor nimam več časa brat RR. Malo obiskujemo ZD (zaradi teže bomo mogoče šli naprej v pediatrično), malo berem (Julla, pa Semoličevo (Igriva vadba za dojenčka) - ful priporočam oboje, jaz sem čist noter padla!!), pa velik cartam Matica.

Nč, uživajte s svojimi zakladki!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
17.11.2008 22:50:58   
terida
Erika je uspešno prestala prvi večer brez svoje mame user posted image
Domov sem prišla še dovolj zgodaj, da bi jo lahko uspavala, pa je user posted image hotel sam dokončat svojo današnjo večerno "tlako" in jo je on uspaval tako, da mene niti videla ni. In mu je dobro uspelo, tako da sem prav vesela. Je pa bila po popoldanskem spancu baje kar zahtevna - je rekel user posted image , da je opazila, da me ni in jo je moral cel čas animirat, sicer bi šla kar v jok. Pa še tole je rekel: "Ne vem koliko otroci take starosti razumejo, a meni se zdi, da je danes zvečer rekla MAMA pogosteje kot navadno!" user posted image
Lona, sem se nate in na Tajo spomnila!

Sicer pa sem šla gledat film Kenedi se poroči. Ni bil ravno moja prva izbira (mojo prvo izbiro so žal prehitro razprodali user posted image ), a je bil čisto fajn filmček in sem zelo vesela, da sem šla.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Sam imamo pa zdej kr problem, ker je bil prejšnji teden večinoma na rokah, še spal je v mojem naročju. Tako da sedaj kr steguje rokice k meni, pa je jok in jeza, če ga ne upoštevam. Tudi v vozeku mu včeri najprej sploh ni bilo všeč. Še posebej, ker smo bili vsi skupaj in bi po njegovem komot ga eden lahko nosil, drugi pa voziček tišal. Pa nisma popustila in je potem ugotovil, da je kr najboljš, če zaspi.

Tudi Erika je že zdavnaj pogruntala, da če je več ljudi, lahko najde nekoga, ki bi jo nosil. Ko sva sami doma se tega zaveda in nikoli toliko ne sitnari, da bi bila v naročju. Mislim, da so ti naši user posted image dosti bolj prebrisani kot si mi mislimo...

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Me je zdaj možek klical in mi je razlagal, kako je zjutraj peljal tavelikega v vrtec, namesto da bi zavil za v vrtec, je peljal kar proti službi po približno 1 km pa se tamal le oglasi in reče : ma ati tukaj se ne gre v vrtec.
Potem se pa čudite, kako eni pozabijo otroka v avtu, še sreča, da naš tavelik ni nikoli tiho (to ima po mami ) in da se je oglasil in protestiral.

Tole luštno prigodo sem pa mojemu povedala in je rekel, da on bo sigurno tudi kakšno tako skuhal. Tako da, ja, vsi moški so glih user posted image

Riževo mleko:: vse te izdelke kupujem jz v DM-U. Sem ravno šla po novo zalogo. Tam imajo tudi laneno seme (celo, drobljeno, mleto), ovsene kosmiče, rženo moko, koruzno moko,............ Pa tudi najcenej je. Najdražji mislim da je mercator. Za Hofer pa Lidl pa sploh ne vem, če imajo. Ampak tudi če bi imeli bi vseen v DM-u kupovala.

Preverjeno, drži kar je Ursi napisala glede izbire! Danes sem odpeketela po nabavo ... odločila sem se za obisk Qulandije, to je Šparov hipermarket, v sklopu katerega je še DM.
DM se je izkazal za res  tako po ponudbi, kot tudi cenovno!

Npr.:
laneno seme, nezmečkano, je v šparu 1.59€, v DM pa ta zmečkano 0.75€
riževo mleko 2.04€, v DM pa 1.77€

tako da, js pa zdaj res prisegam na DM! (že plenice tam kupujem pa po reviji öko so bili domači DM bio šamponi najbolje ocenjeni)

Joj, kar ne morem verjet, da vam pa uspe v DM dobit stvari ceneje! Jaz pa sem šla danes v DM po žitne kašice v veri, da imajo tam ja poceni. Potem pa sem bila še v Mercatorju (ki je kao najbolj drag) in je bila pri njih ista kašica cenejša kot v DM! Ok, ne ravno za pol cene, a vseeno! Sem tako jezna! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

moram pa povedat, da sem sedaj ko sem jo položila opazila, da ji je ven pokukal tretji zobek.

Čestitke za zobek!!! Meni je tako fascinantno to, da jih ima Erika zdaj že štiri in sem mislila, da se jih bom počasi naveličala štet, pa sem še vedno vesela za vsakega posebej!

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Kakšne skute dajete otrokom. Sicer sem po trgovinah iskala skuto Ljubljanskih mlekarn da bi bila brez okusa ampak tista majhna pakunga in tega ni nikjer in zelo težko dobiš taisto skuto z okusom breskve oz. borovnic. No danes jo je  dobil direktno v mlekarnah, tiste brez okusa pa ni. Samo ta velike so, ampak tok jo pa ne bomo pojedli. Oz. je Taja ne bo pojedla. No raznih drugih skut pa ji za enkrat nočem dajat.

Baje da ta malih skut od Ljubljanskih mlekarn trenutno ni zato, ker prenavljajo embalaže. Nisem sigurna - to mi je mama povedala, kje je ona to slišala pa ne vem.

IZVIRNO SPOROČILO: katj

od včeri naprej se znamo vsest in sm bla ful vesela, ko sm ga prvič zagledala, ko se je usedu.
na površju mamo 4 zobke, pa po vseh 4 znamo šibat ene 14 dni, sam gre mal po vojaško pa tud po 4.

Roku za posedanje in kobacanje!

Mergetka, kaj pa je z Maticovo težo?

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
17.11.2008 23:57:04   
Ursi2
Živjo, punce!

Danes sem neki nataknjena, tako da boljši, da se čimprej spat spravim. Sem napisala že ful dolg post, pa takega ful s smajliji, pa me je vn vrglo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je bila pika na i, da me je še zravn razjezlo. Ma začetek dneva tak ful lep, potem pa vedno bolj user posted image .
Smo šli na koline in meni moj, da naj doma nič ne kuham, da nas bo gor kosilo čakalo. Sem pač mislila, da kak krompir al pa riž bo pa že za naju z Lukanom tudi, sploh glede na to, da sma bla v soboto gor in vejo, kaj lahko in kaj ne. No ,itak, da ni bilo. Juha je bila svinjska, pa itak z jajčno zakuho, potem pa krompirjev zos. Je na srečo bilo še kak dcl goveje juhe od včeri, pa sem hitro to nardila za Lukana, sama pa sem ostala brez kosila. Sem bila potem cel dan brez, ker ni bilo nič, kar bii lahko jedla.Sem smotana, mogla bi nama skuhat neki, pa naj si mislijo kar hočejo. No, posledica tega je, da je danes mislim da 1., da je res do zadnje kapljice pozizal. Jem pa pijem zdej ko malo.........
Pa še skoz so neki v Lukana silili. Da o tem, da so glasni vsi tk, da te ušesa bolijo ne bi. In itak, da je imel potem zvečer, ko je bil utrujen že počasi dovolj in se je kr naenkrat začel ful jokat, res se je razjezu, sem hiter vstala in hotla it ven, da bi najdla vsaj en mien kotiček v hiši, pa začne tašča tam pred nama skakat ko en klovn, pa neki čupat v njega in potem ga je hotla še vzet, pa sem imela dost in sem ji rekla, da naj se umiri, da je utrujen in da mu ne paše, da se rine v njega in se afna. Je neki malo nos povesla, sam se ne sekiram.
Mi je potem se malo umiril in zaspal in smo se kr spravli pa šli domov, ker je itak mogu moj na pevske.
Potem doma sma se pa lepo počasi in v miru spravla v pižamo, pa sma se malo crtljala na postli,pa  pela, knjige brala, se igrala. Pač tk, da se je umiril in je počasi postajal spet zaspan. Potem je pa moj mal prej prišel z vaj in sta se še mal crtljala, pa me vpraša moj, če sem ga kaj njegovim dol nesla. Sem si mislila, pa sej sta cel popoldan bla z njim pa sta ga vlačla po rokah. Pa sem se zadržala in sam rekla, da ne, ker sta šele prišla, Luka pa gre počasi spat. Potem sem bila pa jz kura in sem mu predlagala, da naj greta rečt lahko noč, v tem mu jz do konca nardim večerjo, potem bo šel pa Luka spat. No, jz sem mislila, da tu pač ne more bit kej narobe. Evo pa prideta dol, že unadva oba ful v njega in neki vriskata pa skačeta, potem so se pa začeli lovit, pa gor pa dol po stopnicah, ko eni sloni. No, itak, da so potem mogli še harmoniko igrat, pa ne vem, kaj še vse! Sem bila jezna, kooooooo.................. GRRRRRRRRRRRuser posted image user posted image user posted image
Pa pridte potem le nazaj in seveda tamali čist nasppidiran. Sem pa povedla mojmu, da vsaj zvečer, preden gre spat, se pa lahk malo bolj umirjeno igrajo in ni treba, da je ko v živalskem vrtu. Se je še neki mislil branit, pa ga je pogled hiter utišal. In itak, da sem potem spet rabila kr neki časa, da se je umiril in zaspal. Pa še potem se je takoj zbudil v joku, ko je bil v posteljci, da sem ga mogla spet mirit pa uspavat. Je moj čist poklapan zraven sedel, pa sploh ni upal kaj rečt. Ma, res se poskušam čim bolj zadržat pa prezret stvari, ki me motijo pri tašči, ampak to mi je pa dvignalo pritisk. Pa da tudi moj nima enga občutka, me je pa še bolj razjezlo. Mogoč bo pa zdej za kak teden al pa vsaj dan mel malo to v mislih!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
17.11.2008 23:59:36   
Špela100

Še nekaj ima za povedat, tiste ki ste bile zadnjič na srečanju v Postojni, ste se načudile frizuri od Tomaža. Sem kapo dol potegnila, so une iz Obale kr dol s stola padle: uuu, kaka frizura, so rekle. No zdaj ima pa Tomaž novo frizuro, smo ga včeraj popoldan ostrigli. Se je pridružil klubu naših moških, ki se strižejo na mašinco. Mož na 0,2 cm, taveliki na 0,3 cm, Tomaž pa na 0,5 cm. Sploh nisem več prepičana, če je še isti Tomaž, so ble te laske kar njegovi zaščitni znak. Sem pa zdaj prepričana, da je oče pri obeh istiuser posted image user posted image user posted image , če je pa to moj mož pa ne vem, vsi pravijo, da so bolj njegovemu bratu podobniuser posted image user posted image user posted image . (ne me preveč zares vzet, da se ne bo katera preveč zgražala, saj jaz nisem takauser posted image )

Maaa kaaaj Tomažka si ostrigla?? Kaj pa njegova moč in to??? Pa tašča??? Pošlji slike!!! user posted image user posted image  

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.11.2008 0:03:58   
Špela100

Aja, pa še to me zanima:

Kaj pravit ena vloženo koruzo? Pa grah? To malo sprati in v juhico za naše user posted image  dati? Seveda zmiksati ... se sploh splača, al bi bilo preveč kemikalij??

Ma samo koliko ste načvekale, jaz pa še vedno boga kako vas bom vse prebrala. user posted image  
Vilmi se bo pa po moje kar zrolalo, ko bo prišla iz Čateža in videla kolk smo naklepetinile.user posted image user posted image

Aja NČK vložen grah in koruza...jaz ga še nisem dala, sem dala pa zmrznjen grah v mineštrico + krompirček in zmiksala. Pa je bilo mnjami. Ne vem imam  filing , da je zmrznjeno boljše kot v konzervi. user posted image  Sam moje skromno mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.11.2008 0:11:51   
Ursi2
Danes sem se pa tudi jzaz odločla, da bom dala slike gor prek Shrani.si. Sam še ne vem, a mi bo uspelo.
Bomo vidli!

http://shrani.si/?K/10X/4y0IeFh/luka-131108-5.jpg]user posted image [/url

http://shrani.si/?3U/M8/4A2ywGtd/1/luka-91108-8.jpg]user posted image [/url

http://shrani.si/?d/j8/4xxO7Y8w/1/luka101108-5.jpg]user posted image [/url

http://shrani.si/?1S/F/1QJY7hnX/1/luka171108-2.jpg]user posted image [/url

http://shrani.si/?24/sg/3ms8ugZe/luka291008-6.jpg]user posted image [/url

http://shrani.si/?2F/Sc/2EvDlJxv/1/luka171108-8.jpg]user posted image [/url

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.11.2008 0:16:32   
Špela100

Vsi pravijo, da pri ušesnem tudi odbivaš 0,5 stopinje, ampak sem jaz včeraj naredila test, pri ušesnem in pri navadnem merjen pod pazduho je kazalo enako - 39.
Zdaj po 15 urah spanca pa ima samo še 37user posted image user posted image user posted image , je pa ena dvojka zgoraj desno zunaj. Upam da je samo to krivo za vročino.če ne bo treba še do zdravnika 

Bravo Tomažek za zobka...joj se vam dogaja, se strižete, zobki rastejo , mož pozabi otroka peljat v vrtec, ti beliš stanovanje z mlekom, ta starejši straši kokoške po Alpah...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dobro jutro oz dober dan. Jaz sem še v pižamiuser posted image . Ma ste dans zjutraj prav tekmovale katera bo več napisalauser posted image Jaz še sproti nisem mogla bratuser posted image user posted image
No, malce pokomentiram, pol pa pod tuš, pol pa bo Julija že budna...

Ja Zofy tukaj je bila ena huda tekma, sem se komaj prebila skozi...user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.11.2008 0:32:49   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Danes je za malico dobila ajdovo kašo z slivami in marelicami. Ma je jedla bolj srednja žalost. Seveda je pojedla ker je vedela da drugega ni.user posted image  Za kosilo pa juhico, pa piščančjo perutničko z bučkami in rdečo papriko. Ja ste me zdražle s temi paprikami user posted image . Drugače pa ima za zajtrk in večerjo te mlečne kaše ker nimam idej kaj naj ji dajem. Ja po moje bi ji lahko že kruh z maslom oz. margarino pa kakšna marmelada domača jim tudi nebi škodila.
Jajca tudi jaz imam večinoma domača, mi jih mamica prinese iz dolenjske od sorodnikov. Ma so čisto drugačna kot kupljena. Že barva je čisto druga.
Kakšne skute dajete otrokom. Sicer sem po trgovinah iskala skuto Ljubljanskih mlekarn da bi bila brez okusa ampak tista majhna pakunga in tega ni nikjer in zelo težko dobiš taisto skuto z okusom breskve oz. borovnic. No danes jo je user posted image  dobil direktno v mlekarnah, tiste brez okusa pa ni. Samo ta velike so, ampak tok jo pa ne bomo pojedli. Oz. je Taja ne bo pojedla. No raznih drugih skut pa ji za enkrat nočem dajat.

Lona76 jaz se pa v vseh trgovinah ob tla mečem in tudi iščem te ta male skutke. Ja ta velike so tudi meni prevelike, čeprav jaz obožujem skuto, sploh pa peciva s skuto.

mi smo fajn, veselo smo zdravi in podimo viruse na stran.

ma res, sam noski nam malenkost nagajajo, drugač se še fino držimo.

pozdravčke vsem mamicam in pikicam malim user posted image .

nism nč točno brala že par dni, pol mi je pa mim kr neki skakat v zelje user posted image

bravo vsem za napredke.

Pridni ker podite viruse stran in user posted image user posted image  za sedenje.
No mi smo pa predvčerajšnjim pogruntali kako se sami usedemo, tako, da zdaj na veliko prakticiramo to:
ležimo na hrbtu, levi bok, potem poza na rokicah in kolenčkih, pa takoj sedenje. Danes se je pa tudi prvič postavil na nogice. Piko moj mali je bil kot en teliček. So se mu tresle nogice. Sploh ne sledim več, vsak dan nekaj pogrunta, pa se mi zdi, da sem ga včeraj prinesla iz bolnice. user posted image

Živjo, punce!

Danes sem neki nataknjena, tako da boljši, da se čimprej spat spravim. Sem napisala že ful dolg post, pa takega ful s smajliji, pa me je vn vrglo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je bila pika na i, da me je še zravn razjezlo. Ma začetek dneva tak ful lep, potem pa vedno bolj user posted image .
Smo šli na koline in meni moj, da naj doma nič ne kuham, da nas bo gor kosilo čakalo. Sem pač mislila, da kak krompir al pa riž bo pa že za naju z Lukanom tudi, sploh glede na to, da sma bla v soboto gor in vejo, kaj lahko in kaj ne. No ,itak, da ni bilo. Juha je bila svinjska, pa itak z jajčno zakuho, potem pa krompirjev zos. Je na srečo bilo še kak dcl goveje juhe od včeri, pa sem hitro to nardila za Lukana, sama pa sem ostala brez kosila. Sem bila potem cel dan brez, ker ni bilo nič, kar bii lahko jedla.Sem smotana, mogla bi nama skuhat neki, pa naj si mislijo kar hočejo. No, posledica tega je, da je danes mislim da 1., da je res do zadnje kapljice pozizal. Jem pa pijem zdej ko malo.........
Pa še skoz so neki v Lukana silili. Da o tem, da so glasni vsi tk, da te ušesa bolijo ne bi. In itak, da je imel potem zvečer, ko je bil utrujen že počasi dovolj in se je kr naenkrat začel ful jokat, res se je razjezu, sem hiter vstala in hotla it ven, da bi najdla vsaj en mien kotiček v hiši, pa začne tašča tam pred nama skakat ko en klovn, pa neki čupat v njega in potem ga je hotla še vzet, pa sem imela dost in sem ji rekla, da naj se umiri, da je utrujen in da mu ne paše, da se rine v njega in se afna. Je neki malo nos povesla, sam se ne sekiram.
Mi je potem se malo umiril in zaspal in smo se kr spravli pa šli domov, ker je itak mogu moj na pevske.
Potem doma sma se pa lepo počasi in v miru spravla v pižamo, pa sma se malo crtljala na postli,pa  pela, knjige brala, se igrala. Pač tk, da se je umiril in je počasi postajal spet zaspan. Potem je pa moj mal prej prišel z vaj in sta se še mal crtljala, pa me vpraša moj, če sem ga kaj njegovim dol nesla. Sem si mislila, pa sej sta cel popoldan bla z njim pa sta ga vlačla po rokah. Pa sem se zadržala in sam rekla, da ne, ker sta šele prišla, Luka pa gre počasi spat. Potem sem bila pa jz kura in sem mu predlagala, da naj greta rečt lahko noč, v tem mu jz do konca nardim večerjo, potem bo šel pa Luka spat. No, jz sem mislila, da tu pač ne more bit kej narobe. Evo pa prideta dol, že unadva oba ful v njega in neki vriskata pa skačeta, potem so se pa začeli lovit, pa gor pa dol po stopnicah, ko eni sloni. No, itak, da so potem mogli še harmoniko igrat, pa ne vem, kaj še vse! Sem bila jezna, kooooooo.................. GRRRRRRRRRRRuser posted image user posted image user posted image
Pa pridte potem le nazaj in seveda tamali čist nasppidiran. Sem pa povedla mojmu, da vsaj zvečer, preden gre spat, se pa lahk malo bolj umirjeno igrajo in ni treba, da je ko v živalskem vrtu. Se je še neki mislil branit, pa ga je pogled hiter utišal. In itak, da sem potem spet rabila kr neki časa, da se je umiril in zaspal. Pa še potem se je takoj zbudil v joku, ko je bil v posteljci, da sem ga mogla spet mirit pa uspavat. Je moj čist poklapan zraven sedel, pa sploh ni upal kaj rečt. Ma, res se poskušam čim bolj zadržat pa prezret stvari, ki me motijo pri tašči, ampak to mi je pa dvignalo pritisk. Pa da tudi moj nima enga občutka, me je pa še bolj razjezlo. Mogoč bo pa zdej za kak teden al pa vsaj dan mel malo to v mislih!user posted image user posted image user posted image

Ma ti si res nevesta leta. user posted image user posted image user posted image  In tvoj Lukec je res en cuker...ma saj so čist vsi.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
18.11.2008 0:47:32   
Ursi2
user posted image user posted image Ne morem verjet, uspelo mi je!
Skoraj!user posted image   No, mogoč bo pa naslednjič mal boljš!user posted image user posted image user posted image

Lucalu, upam, da bo danes vaša noč boljša!user posted image user posted image  Upam, da so zobki že pogledli ven. Tudi pri našmu je bilo tako, 4 dni je imel od 39,5 - 40 vročine, so mu šli pa trije zgornji naenkrat ven in je bil čisto bogi. No, pa je bilo potem kr naenkrat, ko da bi mu nič ne bilo in je že spet vriskal in se smejal in SPAL!!!!!!!!!!! user posted image user posted image

tUDI JAZ SEM PO NOVEM OBOŽevalka kakija. Sploh nisem vedela, kako je dober, dokler ga nisem začela Lukanu devat, zdej sem pa kr vesela, če ga slučajno noče!user posted image user posted image

Timoty, a spet si pridna?Ma, dejma se kdaj skup učit, pa bom mogoče tudi jaz imela voljo. user posted image user posted image Sem si dala zdej rok, da morem na februarskih rokih pa 100%nardit še ta izpit. Kar pomeni, da je najboljši, da se začnem vsak dan po kako 1-2 učit, da bom res obvladala. Sej bom vesela, če ga končno nardim, sam še bolj pa bom, če bo kaka 8-10. Se mi gre za povprečje za naprej!
Ja, ni lepšega občutka, kot pa ko vidiš, kako se te malo dete razveseli in se stisne k tebi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri meni je začel zdej tk skakat pa vriskat, vedno ko od koga drugega gre k meni. Pa me objema in se mi tk v vrat zabubi pa brunda!user posted image user posted image user posted image Mi gre kr na jok od veselja.
Pa zdej ga zjutri, ko vstane in ga vzamem k sebi, pa me tk malo še zaspano gleda pa se razgleduje po sobi. Potem pa ga vprašam: Kk ti objameš mamco?. Pa se mi Luka vrže  okrog vrata pa se začne smejat in neki brbljat!user posted image user posted image user posted image

Katy13 user posted image user posted image user posted image  za zobek!!
Jaz sem mu začela devat kosmiče nekje pri 8 mesecih. Sem mu jih že prej mislila, pa kr nisem vedla s čim bi mu dala.  Kupujem pa mu v DM-u. Mi je nekak najbolj všeč, tako preglednost kot cene in vse.
Za gluten pa po novem priporočajo, da se da tistim, ki so dojeni od 4 - 7 meseca, ker se takrat najbolj ustvarijo protitelesca oz. ga telo bolje sprejme.  (Ali neki takegauser posted image user posted image )

Zofy, jaz bom nardila voščilnice doma. Imava skener od HP-ja, kjer ima zraven v programu tudi program za izdelavo voščilnic, letakov, koledarjev,....... Sem že letos nardila koledar za moje, pa se bom lotla še voščilnic. Drgač imaš mogoče med programi tudi mapo Office, not je en program Microsoft Office PUBLISHER. Tam se da tudi nardit vse mogoče - koledarje, vizitke, voščilnice,.....................
Bom pa še malo po internetu pobrskala, pa če bo kej, ti  povem!

Katj, živjo! Smo te že pogrešale! Čestitke Roku za take napredke in podvige!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mergetka, tudi tebe smo pogrešale! Lepo, da uživatš in se imata fajn z Maticem! Kaj pa je z njegovo težo?!user posted image user posted image user posted image

Terida user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvi večer, ko si jo pustila v varstvu. Čestitke tuditvojemu in Eriki, da sta bila tako pridna! Jz si pa mojga kr ne znam predstavljat!user posted image
Super, da si se imela fajn in se načvekala tudi najbrž!user posted image user posted image user posted image

Špela100 čestitke TVOJEMU MALEMU  ¨teličku¨user posted image user posted image za postavljanje na noge in seveda za to, da se sam vsede!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Ja, res so neverjetni tile naši zakladki. Pa kje sem si mislila, da bo to tako hitro šlo. Se mi zdi, da sem šele na CTG šla, ne pa da se že na noge postavlja! Res bi bilo fajn, ko bi se dalo malo zaustavit čas!!!!!!!!!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
18.11.2008 1:04:20   
Ursi2
Zofy, tuki je en link, kjer ti razloži, kje lahko na svojem rač. najdeš program za izdelavo voščilnic

http://www.microsoft.com/athome/intouch/customcards/basics.mspx

Tolko za zdej, ker počasi pa res morem spat. Mormo jutri zgodi vstat, ker gremo delat! JUPIIII!user posted image
No ja, tudi to je treba,al!!

LAHKO NOČ VSEM!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
18.11.2008 7:50:33   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
No, naša noč je bila malo boljša (s pomočjo Calpola), user posted image še vedno pa ne takšna kot smo jih vajeni (prespana). Pa saj bo bolje! Drugače se je pa naš dete včeraj popoldan začelo plazit... končno naprej! user posted image  In mu gre že kar hitro. Še vedno bi sicer raje bil na nogah, in ko se priplazi do bilo kake opore (pa naj bo še tako nizka), se dvigne. user posted image
No, in ker imam čas pit jutranjo kavico z vami, grem hitro probat nadoknadit zamujeno...

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
lucalu... Tai. čestitke za 1. zobek čeprav z zamudo user posted image  

Hvala! user posted image

Tudi pri nas ga zdravje "sirje", Tomaž ima prvič v 8 mesecih vročino, je celo noč prespal razen ob 23 sem ga zbudila, ko sem mu svečko dala.

Pikapokice za Tomaža... upam, da je že vredu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je zdaj možek klical in mi je razlagal, kako je zjutraj peljal tavelikega v vrtec, namesto da bi zavil za v vrtec, je peljal kar proti službi po približno 1 km pa se tamal le oglasi in reče : ma ati tukaj se ne gre v vrtec.
Potem se pa čudite, kako eni pozabijo otroka v avtu, še sreča, da naš tavelik ni nikoli tiho (to ima po mamiuser posted image ) in da se je oglasil in protestiral.user posted image user posted image user posted image

No zdaj ima pa Tomaž novo frizuro, smo ga včeraj popoldan ostrigli. Se je pridružil klubu naših moških, ki se strižejo na mašinco.

Čestitke Tomažu za novo frizuro!!! user posted image

Nč se sekirat, moji otroci so tudi bolj moji sestri podobni ... moram mal svojega user posted image  pobarat, kaj ima on z njo ... (user posted image )user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Srečanje: meni je CE ok, če Celjanke ne vejo kje bom pa jst povedalauser posted image user posted image  idealen prostor za srečanje je tuš, ta četrtek se tam dobijo januarčki, pa jih je že 20 prjavljenih, nas pa sigurno ne bo toliko. Povejet datum in uro pa se dobimo, če ne bomo imele ravno zdarvnika (20 in 26.11).

Ali pa City center... jaz sem v vsakem primeru ABNSOLUTNO ZA!!! user posted image

Zdaj po 15 urah spanca pa ima samo še 37user posted image user posted image user posted image , je pa ena dvojka zgoraj desno zunaj.

Bravo za zobek!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Moram pa povedat, da sem sedaj ko sem jo položila opazila, da ji je ven pokukal tretji zobek. user posted image

Taja čestitke za tretji zobek!!! user posted image user posted image user posted image

Julija vse NAJ NAJ za tvojo obmesečnico!!! Veliko zdravja in ubogljivo mamico ti želim!
user posted image

No, toliko mi je uspelo zaenkrat... zdaj grem pa Taiu zajtrk pripravit, potem pa (če zaspi) pridem še do konca prebrat...

< Sporočilo je popravil lucalu -- 18.11.2008 7:52:06 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
18.11.2008 8:46:36   
lucalu
Ja, če želite kupovati ko zmešane, potem pridite v KR! Tukaj imamo trgovin, da zanje še veš ne ... user posted image . kar je fino, lepo pogledaš letake in greš po ugodno robo, zraven se pa še rekreiraš ... upokojenci to na veliko prakticirajo: aeroshopinguser posted image .

user posted image user posted image user posted image  Adijo pamet... kao me pa ti nasmejiš!!!

user posted image user posted image user posted image , da bo ta noč za Taia minila brez bolečine! Da bo spančkal, ko mucek!

Hvala za lepe želje!!! user posted image  

no, to je pa lepo prebrat ... in hvala enako velja za tvoje simpatične smajlje in prijazne spodbude!

No ja... se trudim, ampak pomanjkanje časa očitno vpliva tudi na koncentracijo in kaj več kot par besed in kakšen smajli mi nekako ne znese. user posted image

to je takooooouser posted image   zgodaj! Kdaj jo pa potem mahneš v mižavle?

Še vedno kot upokojenci... ob 22h sem v topli postelji... malo še pogledam TV, potem me pa odnese... user posted image

Bravo Roki!!! Za sedenje, za šibanje in za zobke!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Malo obiskujemo ZD (zaradi teže bomo mogoče šli naprej v pediatrično), malo berem (Julla, pa Semoličevo (Igriva vadba za dojenčka) - ful priporočam oboje, jaz sem čist noter padla!!), pa velik cartam Matica.

Držim pesti, da se Matiček čimprej poredi!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Erika je uspešno prestala prvi večer brez svoje mame user posted image

Bravo Erika... in ati!!! user posted image user posted image user posted image

Ursi2 slikice so krasne!!! user posted image user posted image user posted image  Tašča pa... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
No mi smo pa predvčerajšnjim pogruntali kako se sami usedemo, tako, da zdaj na veliko prakticiramo to:
ležimo na hrbtu, levi bok, potem poza na rokicah in kolenčkih, pa takoj sedenje. Danes se je pa tudi prvič postavil na nogice. Piko moj mali je bil kot en teliček. So se mu tresle nogice.

Bravo Maks!!! user posted image user posted image user posted image

Lucalu, upam, da bo danes vaša noč boljša!user posted image user posted image  Upam, da so zobki že pogledli ven.

Hvala za lepe želje!!! user posted image

Evo, sem vas prebrala do konca... Zdaj grem pa prat dat pa malo pospravit, dokler detece počiva.
Pridne bodite in veliko se cartajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2015
18.11.2008 8:53:59   
mumu
JULIJA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
18.11.2008 9:11:01   
Ursi2
Dobro jutro punce!

No, mi smo bili danes zgodaj pokonci, tako da smo zdejle že pri mojih pa že delamo. Sem Lukanu kr tuki nardila zajtrk, da ga nisem doma še prej zbujala za to. Noč je bla bolj user posted image . Se je kr ene parkrat zbudil pa kr ni hotel nazaj zaspat. Ampak ni neke panike. Bomo že enkrat spet tam, ko je prespal tudi kako noč!user posted image user posted image
Evo še malo  kavice:

JULIJA, VSEEEE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
18.11.2008 9:13:51   
Ursi2
Ups, ni bilo kavice!user posted image user posted image

user posted image

Julija, še enkrat vse najboljše!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
18.11.2008 9:21:13   
Katy13
Hvala vsem za čestitke za zobek. sem prišla malo pogledat an vas preden grem v službo. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
18.11.2008 9:30:58   
Lona76
Dobro jutro!!!

Julija vse naj naj za osem mesecev!!! Pridna in zdrava bodi še naprej!!!!

Naša noč ok. Prva budnica ob štirih potem pa do sedmih spanje. Sem kar spočita.

Katy user posted image  za 3. zobek

Zofy mi smo čestitke kar sami naredili. En program smo dobili s kamero in smo naredili čestike. Smo jih pa naprintali potem na malo debelješi papir in un za barvno printanje. Ma so bile lepe. Drugače pa lahko tudi razviješ sliko in daš na trši barvni papir, ......

user posted image user posted image user posted image user posted image

Katj user posted image user posted image user posted image user posted image  za samostojno vsedanje, šibanje po vseh štirih in 4 zobke

Margetka user posted image user posted image da se teža čimprej uredi.

danes zvečer rekla MAMA pogosteje kot navadno!" user posted image

a ni to lepo slišat. Ja včeraj ko sem peljala Tilna na telovdba in sem klicala moža se je tudi zadaj slišalo mama. Je pa res da ko naša hrano vidi začne velikokrat govorit amamamamuser posted image  Je možno da je že sedaj to povezala? Ma se mi zdi da ji glih rata. Je pa tudi že trikrat ko sem ji rekla papa ona za mano rekla papauser posted image . Ma ta naš otrok nas tkole zavaja, da mamica misli kako že govori user posted image

Ursi2 ma ti si pa res snaha. Upam, da bo moj Tilen tako pripeljal domov. Oz. upam da jaz ne bom tak user posted image  kot tvoja tašča. Dobra si da večkrat kej ne rečeš. Pa da za vaju ni blo nič za jest user posted image . Ja naša tašča se je zdej navadla da vpraša kaj za Tajo. Ko sem bila pa jaz na dieti brez KM mi je pa sirov štrudelj prinesla user posted image . Lukec je pa user posted image

Lucalu user posted image user posted image  za boljše spanje in plazenje naprej.

Taja je danes za zajtrk pojedla eno borovničevo skutko. Hvala vsem za odgovore glede skute.
Špela100 ja jst mam tut rada peciva iz skute sam če bi kaj spekla bi mogla spet jaz vse pojest user posted image .
Terida res je ta možnost da jih ni ker menjajo embalažo. Ma za te sadne vem da je bil problem že pre 4 leti ko sem jih za Tilna kupovala

Še vprašanje a mate vaše zakladke zdej že v kombinizončkih ko greste ven? Jaz razmišljam da bi ji ga danes oblekla glede na to da je zunaj vse zmrznjenouser posted image . No ja je vsaj bilo zjutraj.

Zdej pa grem. Sem se spet razpisala user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
18.11.2008 9:38:09   
Dinki
Oh my god punce, tole je pa ratalo tako obsežno, da jaz skoraj več ne morem slediti user posted image .
Ko pridem zjutraj za komp rabim najprej dobre pol ure, da vas sploh preberem. Res ste/smo čvekice user posted image

mi smo OK, sem prav vesela, da je zunaj tak lep sonček. Greva danes s Titom v RA, pol pa se še malo potepati.

Lahko bi vsaka napisala vsake doliko kaj skuha za kosilo/zajtrk/večerjo, da si izmenjamo ideje oz. jedilnike. Kaj pravite?

Poleg dojenja
zajtrk: bio rženi polnozrnati kosmiči namočeni v jabolčni sok, zmiksani s pol banane in borovnicami.
kosilo: polenta z bučkami, cvetačko in malo rdeče paprike (dodatek: česenček in petršiljček in olivno olje)
večerja: riževa kaša od Milupe

Me zanima če je san že dobila copatke in kako je rešla na ebayu.

Dinki, ti ki si stara mačka na ebayu - a se da za npr. falš račun zmenit? Al pa da ga sam ponarediš, itak ti ga na mail, torej v e-obliki, pošljejo.

jaz si tega nebi upala narediti. Ker če te dobijo je kazen verjetno taka, da pol plačaš 50-kratnik tega računa. Sicer pa res ne gre za ne vem kako velik znesek, sploh če si ga boste delile na 8 delov. Torej vsak po svoje, jaz tega ne priporočam. Najuser posted image  bi pa San oz. njen partner.

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Naša noč: KATASTROFA, po res dooolgem času. No, mislim, da tako slabo nismo spali odkar imamo detece. Mislim, da mu rastejo štirje zobki naenkrat... vse ima zatečeno in sploh ne pusti, da se ga dotaknem, da bi mu namazala. Celo noč je jokal, pa je hotel dudo, mu jo dam, pa ga boli in jo pljune ven, pa jo spet hoče, mu jo dam... skratka celo noč tako. user posted image Nič ni pomagalo, dokler ni od utrujenosti ob 3h sam zaspal. No, potem se je ob 7h zbudil in do zdaj ni spal, samo joka in jamra, pa non-stop si nekaj v usta tlači, pa ga boli pa spet joka... Ubogo dete!!! user posted image  No, zdaj sem mu uspela namazat dlesni z Gengigelom in trenutno počiva... Mi je pa v lekarni ena rekla, da naj mu dam zvečer Calpol proti bolečini... no, bomo videli kako bo zvečer...

o ti revček user posted image . Pa kaj si te naši user posted image  izmenjujejo nočna dežurstva? Skratka držim pesti, da zobki čim hitreje ven pogledajo user posted image . Sem pa tudi jaz že slišala, da če je hudo zaradi zobkov, da lahko daš Calpol.

No, zdej pa moram iti, ker se je moj mišek zbudil.
se beremo....

uživajte mamice s svojimi sončki!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
18.11.2008 9:39:44   
Dinki
Aha še to:

Julija vse NAJ, NAJ za mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
18.11.2008 10:22:02   
Zofy
Dobro Jutro!
Moja Julija že spi svoj 1. dremež. Sem prav sesela, ker sem se bala, da bo spet ob 11.30 zaspala in pol spi 1 uro in pol, mi pa imamo ob 12h plavanje. Tako da, ko si je začela mencat oči, sem jo v trak namontirala in je zaspala vmanj kot 10 minuser posted image user posted image user posted image

Najprej Ursi2, hvala za link za čestitke. Sem včeraj tudi jaz odkrila publisher, upam, da se bo dalo kakšno lepo čestitko naredit. Nekaj sem že sprobavala. Hvala!
Če pa ne, pa bom Julijo slikala ob jelki z darili in dala razvit in nalimala na 1. stran čestitke. Bomo že neki skombiniraliuser posted image .
Aja, pa glede tvoje tašče: pri nas je isto. Pa tudi pri mojih starših je tako in moj mož se tudi tako obnaša. Ko jaz Julijo uspavam želim, da je vzdušje umirjeno, ne pa, da se cel cirkus okoli nje zganja in skače okrog kot kak klovn. Zadnjič se mi je Julija zbudila okoli 2.30 zjutraj in ni hotla zaspat. Je jokala, pa nehala jokat, pa spet jokala.... pa jo je moj pograbil: greva se midva v dnevno sobo igrat, itak nisi zaspanauser posted image user posted image user posted image Ob 3h zjutraj????user posted image user posted image user posted image Sem mu zabrusila, da naj sam poskusi in drugi dan je poslušal lekcijo. Jaz ne vem kako ljudje tega ne razumejo..ah...user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tvoj Luka je pravi srček. In kolikoooo zob ima. Zgleda že pravi malček, nič več dojenčekuser posted image

(Zdaj sem odprla RR v explorerju, pa mi gre tele smajlije skopirat. Zgleda, da je bil kriv firefox)

< Sporočilo je popravil Zofy -- 18.11.2008 10:23:36 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
18.11.2008 10:35:45   
mumu
Nn mi tut zdele spimo, po mojem da bo že vsak čas konec user posted image . Kaj morem ko ste pa tolk naklepetale, sem sam na hiterco preletela pa sem tut za to porabila več kot 15 minut.

Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nove dosežke, zobke. Vse ki ste v zadnjem času dale gor slikice vas moram pohval, da imate zelo, zelo, zelo lepe otročičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja čas pa res neverjetno hitro beži, še slabe tri mesece pa bo treba nazaj v službouser posted image user posted image , srčno upam da bo moja porodniška podalšana.

Tia ima malo vnetega učka, a čm takoj komplicirat pa jo vozet k zdravniku al je bolš da kakšen dan potrpiva noter in učka spirava s kamilcami?????

Timoty jst hodem sam v veliko nabavo v Leclerka vse ostalo nabavljam tukej, da bi se vsake tri dni v LJ vozila pa res ne bi blo normalno, pa čeprav se rada vozem. Moram pa rečt da je leclerc res poceni sem primerjala račun z najboljšim sosedom  (vse ni šlo ker nimajo enakih artiklov) pa je biu L. za 10 evrov cenejši pa še za 30 evrov bona sem dobila, mislem da se to pa že kar splača (tut nafte tolk ne porabeš). Trenutno imajo zelo ugodno pametnega kužka, pa telefon za otroke, skratka poglejt si katalog na njihovi strani, mogoče boste našle kej za dedka mraza.

moram it prpravlat za kosilo

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
18.11.2008 10:41:47   
Zofy
Še malce, da pokomentiram:

Katj, bravo za vsedanje, zoberke, šibanje po vseh 4-ihuser posted image user posted image  Kaj pomeni iti po vojaško? Že NČK sem hotla to vprašat. Jaz samo vem kaj je misionarska pozauser posted image user posted image

Mergetka, kaj pa je z vašo težo? Semoličevo sem tudi jaz prelistala, pa DVD od Vzajemne imam o vadbi z dojenčkom. PA tudi napihljiv valj sem prejšnji teden kupila, da se bova z Julijo igrali v mrzlih zimskih dneh. Samo še DVD moram naštudirat, da se bom znala sploh s tem igrat.

Terida, bravo Eriki in tebi, da si se opogumila it venuser posted image user posted image  Jaz pa te izhode raje za rekreacijo ponucam. V četrtek imam tenis, pa 1x na teden še razmišljam, da bi na pilates hodila, ker sem včeraj zvečer ugotovila, da ga imam skoraj pod blokom in se da hodit tudi 1x na teden. Imajo pa tudi aerolates. A pozna katera? Menda kombinacija aerobike inpilatesa. Le za kaj naj se odločim??
Aja terida, pa bravo za MAMA. Naša Julija ima spet obdobje molka. Skoraj nič ne govoriuser posted image

NČK, jaz sem tudi večinoma dražje stvari v DMu vidla, Je v Sparu ceneje kar sem jaz gledala. Edino je res, da je DM cenejši od kakih bio trgovin (če kupiješ bio izdelke).
Katy13, bravo za 3. zobekuser posted image

Lona76, glede skut: jaz dam navadno od Lj mlekarn (pasirano), samo jih že 3 tedne ful težko dobim. Imajo samo nepasirano al pa light. Ali pa kupim od LJ mlekarn tiste male skutice za dojenčke oz. otroke (50g). Do dobi včasih za poobedek.

Aja, pa hvala da si me spomnila. Na naši kameri je tudi nekaj templatov. Bom prav pogledala če je kak primeren za božič oz. NL.

Špela100 user posted image user posted image user posted image  za postavljanje na noge in za samostojno vsedanjeuser posted image

Lucalu, user posted image user posted image user posted image  za plazenje. Ma same napredke berem danes zjutrajuser posted image user posted image

Jagoga, user posted image user posted image user posted image  za zobek in čestitke za novo frizuro. Juliji kar rastejo tejle lasi, samo po moje bo šla 1. k frizerju čez 1 letouser posted image

Evo, pa sem prišla do konca. Res rabi človek več kot pol ure. Upam, da mi sedaj uspe še glavo umit preden se Julija zbudiuser posted image

HVALA VSEM ZA ČESTITKE !!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?