Špela100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Danes je za malico dobila ajdovo kašo z slivami in marelicami. Ma je jedla bolj srednja žalost. Seveda je pojedla ker je vedela da drugega ni. Za kosilo pa juhico, pa piščančjo perutničko z bučkami in rdečo papriko. Ja ste me zdražle s temi paprikami . Drugače pa ima za zajtrk in večerjo te mlečne kaše ker nimam idej kaj naj ji dajem. Ja po moje bi ji lahko že kruh z maslom oz. margarino pa kakšna marmelada domača jim tudi nebi škodila. Jajca tudi jaz imam večinoma domača, mi jih mamica prinese iz dolenjske od sorodnikov. Ma so čisto drugačna kot kupljena. Že barva je čisto druga. Kakšne skute dajete otrokom. Sicer sem po trgovinah iskala skuto Ljubljanskih mlekarn da bi bila brez okusa ampak tista majhna pakunga in tega ni nikjer in zelo težko dobiš taisto skuto z okusom breskve oz. borovnic. No danes jo je dobil direktno v mlekarnah, tiste brez okusa pa ni. Samo ta velike so, ampak tok jo pa ne bomo pojedli. Oz. je Taja ne bo pojedla. No raznih drugih skut pa ji za enkrat nočem dajat. Lona76 jaz se pa v vseh trgovinah ob tla mečem in tudi iščem te ta male skutke. Ja ta velike so tudi meni prevelike, čeprav jaz obožujem skuto, sploh pa peciva s skuto. IZVIRNO SPOROČILO: katj mi smo fajn, veselo smo zdravi in podimo viruse na stran. ma res, sam noski nam malenkost nagajajo, drugač se še fino držimo. pozdravčke vsem mamicam in pikicam malim . nism nč točno brala že par dni, pol mi je pa mim kr neki skakat v zelje od včeri naprej se znamo vsest in sm bla ful vesela, ko sm ga prvič zagledala, ko se je usedu. na površju mamo 4 zobke, pa po vseh 4 znamo šibat ene 14 dni, sam gre mal po vojaško pa tud po 4. bravo vsem za napredke. Pridni ker podite viruse stran in za sedenje. No mi smo pa predvčerajšnjim pogruntali kako se sami usedemo, tako, da zdaj na veliko prakticiramo to: ležimo na hrbtu, levi bok, potem poza na rokicah in kolenčkih, pa takoj sedenje. Danes se je pa tudi prvič postavil na nogice. Piko moj mali je bil kot en teliček. So se mu tresle nogice. Sploh ne sledim več, vsak dan nekaj pogrunta, pa se mi zdi, da sem ga včeraj prinesla iz bolnice. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Živjo, punce! Danes sem neki nataknjena, tako da boljši, da se čimprej spat spravim. Sem napisala že ful dolg post, pa takega ful s smajliji, pa me je vn vrglo!!!!!!!!!!! Je bila pika na i, da me je še zravn razjezlo. Ma začetek dneva tak ful lep, potem pa vedno bolj . Smo šli na koline in meni moj, da naj doma nič ne kuham, da nas bo gor kosilo čakalo. Sem pač mislila, da kak krompir al pa riž bo pa že za naju z Lukanom tudi, sploh glede na to, da sma bla v soboto gor in vejo, kaj lahko in kaj ne. No ,itak, da ni bilo. Juha je bila svinjska, pa itak z jajčno zakuho, potem pa krompirjev zos. Je na srečo bilo še kak dcl goveje juhe od včeri, pa sem hitro to nardila za Lukana, sama pa sem ostala brez kosila. Sem bila potem cel dan brez, ker ni bilo nič, kar bii lahko jedla.Sem smotana, mogla bi nama skuhat neki, pa naj si mislijo kar hočejo. No, posledica tega je, da je danes mislim da 1., da je res do zadnje kapljice pozizal. Jem pa pijem zdej ko malo......... Pa še skoz so neki v Lukana silili. Da o tem, da so glasni vsi tk, da te ušesa bolijo ne bi. In itak, da je imel potem zvečer, ko je bil utrujen že počasi dovolj in se je kr naenkrat začel ful jokat, res se je razjezu, sem hiter vstala in hotla it ven, da bi najdla vsaj en mien kotiček v hiši, pa začne tašča tam pred nama skakat ko en klovn, pa neki čupat v njega in potem ga je hotla še vzet, pa sem imela dost in sem ji rekla, da naj se umiri, da je utrujen in da mu ne paše, da se rine v njega in se afna. Je neki malo nos povesla, sam se ne sekiram. Mi je potem se malo umiril in zaspal in smo se kr spravli pa šli domov, ker je itak mogu moj na pevske. Potem doma sma se pa lepo počasi in v miru spravla v pižamo, pa sma se malo crtljala na postli,pa pela, knjige brala, se igrala. Pač tk, da se je umiril in je počasi postajal spet zaspan. Potem je pa moj mal prej prišel z vaj in sta se še mal crtljala, pa me vpraša moj, če sem ga kaj njegovim dol nesla. Sem si mislila, pa sej sta cel popoldan bla z njim pa sta ga vlačla po rokah. Pa sem se zadržala in sam rekla, da ne, ker sta šele prišla, Luka pa gre počasi spat. Potem sem bila pa jz kura in sem mu predlagala, da naj greta rečt lahko noč, v tem mu jz do konca nardim večerjo, potem bo šel pa Luka spat. No, jz sem mislila, da tu pač ne more bit kej narobe. Evo pa prideta dol, že unadva oba ful v njega in neki vriskata pa skačeta, potem so se pa začeli lovit, pa gor pa dol po stopnicah, ko eni sloni. No, itak, da so potem mogli še harmoniko igrat, pa ne vem, kaj še vse! Sem bila jezna, kooooooo.................. GRRRRRRRRRRR Pa pridte potem le nazaj in seveda tamali čist nasppidiran. Sem pa povedla mojmu, da vsaj zvečer, preden gre spat, se pa lahk malo bolj umirjeno igrajo in ni treba, da je ko v živalskem vrtu. Se je še neki mislil branit, pa ga je pogled hiter utišal. In itak, da sem potem spet rabila kr neki časa, da se je umiril in zaspal. Pa še potem se je takoj zbudil v joku, ko je bil v posteljci, da sem ga mogla spet mirit pa uspavat. Je moj čist poklapan zraven sedel, pa sploh ni upal kaj rečt. Ma, res se poskušam čim bolj zadržat pa prezret stvari, ki me motijo pri tašči, ampak to mi je pa dvignalo pritisk. Pa da tudi moj nima enga občutka, me je pa še bolj razjezlo. Mogoč bo pa zdej za kak teden al pa vsaj dan mel malo to v mislih! Ma ti si res nevesta leta. In tvoj Lukec je res en cuker...ma saj so čist vsi.
|