|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
6.11.2008 20:34:12   
pomlad08
aha zdej pa dela, kul.

bravo URBAN za nov način premikanja!
zgleda da je en tak mali eksperimentator, da se hitro naveliča starih štosov pa mora kaj novga pogruntat.

zdej moram it pa naprej delat, perem cunje pa obešam prejšnjo rundo, pa vmes še kakšen takt preludija zvadim, ker mam jutri uro (sej tiste ki ste hodile v glasbeno veste kako je, zmeri se v zadnjem trenutku vad. na faksu ni čist nič drugač)

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
6.11.2008 20:38:58   
aleži
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, napisal sem tako lepo in mi je napislao errrrrrrrrrrrrrrrorrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Prej sva šla z Žigcem v trgovino in sem ji  kupila lanski model št. 19 čeveljčke

user posted image

za 26,00 EUR, ker se že veliko postavlja na nogice, me prijema za hlače, kavč,.... če kakšen mesec ali dva se bo dala pa konkretno na noge za hodit.

Sara je pa spet bolana. Fulllllllllll kašlja in je kot mačka ko prede. Namazala sem jo z materino dušico postopalih, na prsnem košu ter ji dala svečko bronhopulmin. Mislim,da bom to noč kar dežurala.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
6.11.2008 22:02:12   
Lona76
AAAAAAAAAAAA full napišem in mi sporoči napako!user posted image user posted image

Se mi ne lub še enkrat pisat.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
6.11.2008 22:02:49   
Lona76
na to je pa sprejel user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
6.11.2008 22:09:37   
jagoga
Punce, hvala za čestitke, Tomaž se vsem zahvaljuje in vam PA, PA pošilja in poljubčke vašim otročičkom.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
6.11.2008 22:19:23   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
A mogoče kera od vas uporablja kakšen  aspirator za nos za otroke in kako ste zadovoljne z njim user posted image

Jaz imam unega električnega, še kar zadovoljna, spuca vse kar je v nosni votlini, kar je pa globje pa ne. Ampak je zame ful drag, ne vem če bi ga še enkrat kupila.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
6.11.2008 23:43:04   
Ursi2
živjo, punce

MI smo pa danes šele ob 22 prišli domov, sem ga hiter v pižamo in je potem kar hiter zaspal. Sta šla pa moj dragi in brat sama v Ikeo in Metro. Sem rajši bila pri mojih, ker ga nisem hotla v uno gužvo pelljat. Je dobil varnostno ograjo za stopnice. Sem ful vesela. Sicer še neki puza ne, ampak počasi se bo pa začelo in mi ni do tega, da bi se skotalil dol po stopnicahuser posted image .

Smo se pa pri mojih meli prav fajn, je blo vseh 6 vnukov spet na kupu in je Luka ful užival. Je blo bolj zanimivo njih gledat kot karkoli drugega.
Pa spet mi je danes veliko pojedel. Za na vrh je pa dobil še par žličk jabolčnega sorbeta (so vsi drugi dobili sladoled in je sestra za njega pa sorbet prinesla)  Mu je bil prav všeč, sam nisem mu ga hotla preveč dat. Malo za lušte!user posted image

Zala user posted image user posted image user posted image  za Florjana, da se kmalu pozdravi!

San, Urban je pa pravi mali pustolovec! More skoz neki novega pogruntat, kaj!user posted image user posted image user posted image

Tina50 SUPER, da je Lan bil tako priden. user posted image user posted image user posted image Boš najbrž kar lažje šla kam tudi tk, da ga boš malo v varstvu pustila!!!!!!

Mumu, Upam, da je Tia že boljši in da bo vse ok pri zdravniku!!!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
7.11.2008 1:17:36   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: san

zdej pa lahko noč, sm čakala gospo pokrovko, pa je ni, no mogoče se še oglasi, jaz grem pa spat. sm še film gledala g. nicholasa cage-a v Bangkoku, za lahko noč mal strelanja, da bom lepše spala in sanjala

Ja San včeraj sem imela grozno volja za kaj pokomentirat, pa mi je moči zmanjkalo user posted image user posted image , no pa danes. Ja kje si pa ti danes??? user posted image

Jagoga zadnja pa vendar iz srca voščim tvojemu Tomažku 8. mesečnico. Da bi bil še naprej tak crtko kot je bil do zdaj.user posted image  cmoka

Elma tudi tebi vse najboljše.

Terida super za varstvo, to ti je pa res en velik kamen  dol padel. Ker to, da nimaš kam otroka dat je pa mora vseh mor. Jaz sem takooo srečna, da se bova z maksom še skor eno leto skupaj  doma crtala. Potem pa v vrtec, kaj čmo...sem pa že zdaj žalostna, ker vem kako mi je bilo hudo hčerko dat v vrtec.

Mirena brrrrrrrr jaz mam tak odpor do teh spiral in vložkov in ne vem kaj še vse...jaz bom kar tabletke potem vzela, dokler se bo dalo. Za zdaj pa moje M še ni. A je še katera brez al ste jo že vse dobile?

Vilma kar stran z mireno user posted image user posted image , sindrom dojenček in mirena sta nezdružljiva...tako se ti še ponesrečt ne more...user posted image user posted image     se hecam....

moj urban je pa danes, no pred eno uro, pogruntal nov način premikanja. ko sedi na riti, se z nogami rikverc - nazaj poriva in to kar hitrouser posted image in je ves vesel, ker spet nekam v normalnem času pride. ker plazit se pa sploh ne zna več, oz. tko čudn spet eno nogo naprej eno na kolenih in pol je še neki rital zraven, sicer se je tud premikal, ampak ne tako hitro kot bi on hoteluser posted image . ma je pra smešenuser posted image . pa sem jaz po kolenih okl njega hodila, če bi se spet spomnil nazaj, pa se mi je samo na glas smejal in po svoje šel naprej.

ha, ha San, moj maks pa sedi na ritki, potem se nasloni na rokice in se tako čudno vrti in odriva in premika, dokler ne pride do cilja, ki si ga je zadal, npr. do nog od stola, al pa do predala z vrečkami, , al pa najde kakšno smetko na tleh...user posted image  ma so smešni...

Srečanje: jaz, Jagoga in Vilma bi predlagale dan za srečanje in sicer ponedeljek ali torek, kakor bi ostalim bolj odgovarjalo. Nekako bo baje tudi vreme malo lepše in ne bi bile ravno obsojene na zaprt prostor. Kraj pa Postojna pri Epic centru, najbolj enostavno iz avtoceste, malo večji prostor in lahko gremo tudi malo ven, pa še baby center, pikapolonica, dm je v bližini user posted image user posted image , tako, da šoping zagotovljen user posted image user posted image

Seznamček za srečanje:

Špela100
Vilma
Jagoga
Ursi2
Dinki
Aleži
Azzura??
San
pogrešale te bomo ful....dej še mal razmisli, saj vem, da je nerodna reč, če Urbanček joka v avtu, sam morda pa ne bi jokal, ker pri nas je čist drug, zrak in druga energija user posted image user posted image

še vedno velja, da častim kavicouser posted image
...kakšna korupcija user posted image

zdaj grem pa tudi jaz v deželo mižule...nočko user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 7.11.2008 1:20:02 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
7.11.2008 1:40:08   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

zdej pa lahko noč, sm čakala gospo pokrovko, pa je ni, no mogoče se še oglasi, jaz grem pa spat. sm še film gledala g. nicholasa cage-a v Bangkoku, za lahko noč mal strelanja, da bom lepše spala in sanjala

Ja San včeraj sem imela grozno volja za kaj pokomentirat, pa mi je moči zmanjkalo user posted image user posted image , no pa danes. Ja kje si pa ti danes??? user posted image

evo meneuser posted image
lovim komarja po sobi, k me je že čist prepiku, pa mi nekak ne rata. mi je že 2 krat ušeluser posted image
zdej morm pa računalnik itak že rač. ugasnt, k neki čudn ventilator na glas dela, da mi ga ne prekuri...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
7.11.2008 1:43:35   
san

moj urban je pa danes, no pred eno uro, pogruntal nov način premikanja. ko sedi na riti, se z nogami rikverc - nazaj poriva in to kar hitrouser posted image in je ves vesel, ker spet nekam v normalnem času pride. ker plazit se pa sploh ne zna več, oz. tko čudn spet eno nogo naprej eno na kolenih in pol je še neki rital zraven, sicer se je tud premikal, ampak ne tako hitro kot bi on hoteluser posted image . ma je pra smešenuser posted image . pa sem jaz po kolenih okl njega hodila, če bi se spet spomnil nazaj, pa se mi je samo na glas smejal in po svoje šel naprej.

ha, ha San, moj maks pa sedi na ritki, potem se nasloni na rokice in se tako čudno vrti in odriva in premika, dokler ne pride do cilja, ki si ga je zadal, npr. do nog od stola, al pa do predala z vrečkami, , al pa najde kakšno smetko na tleh...user posted image  ma so smešni...

user posted image user posted image user posted image joj kaj se ne spomnijo vseuser posted image so prav ljubki

Srečanje: jaz, Jagoga in Vilma bi predlagale dan za srečanje in sicer ponedeljek ali torek, kakor bi ostalim bolj odgovarjalo. Nekako bo baje tudi vreme malo lepše in ne bi bile ravno obsojene na zaprt prostor. Kraj pa Postojna pri Epic centru, najbolj enostavno iz avtoceste, malo večji prostor in lahko gremo tudi malo ven, pa še baby center, pikapolonica, dm je v bližini user posted image user posted image , tako, da šoping zagotovljen user posted image user posted image

Seznamček za srečanje:

Špela100
Vilma
Jagoga
Ursi2
Dinki
Aleži
Azzura??
San
pogrešale te bomo ful....dej še mal razmisli, saj vem, da je nerodna reč, če Urbanček joka v avtu, sam morda pa ne bi jokal, ker pri nas je čist drug, zrak in druga energija user posted image user posted image

zdaj grem pa tudi jaz v deželo mižule...nočko user posted image user posted image

kavico bi pa z veseljem prišla z vami spit, no, nikoli ne reci nikoli, pravijouser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
7.11.2008 1:44:06   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

aha zdej pa dela, kul.

bravo URBAN za nov način premikanja!
zgleda da je en tak mali eksperimentator, da se hitro naveliča starih štosov pa mora kaj novga pogruntat.

zdej moram it pa naprej delat, perem cunje pa obešam prejšnjo rundo, pa vmes še kakšen takt preludija zvadim, ker mam jutri uro (sej tiste ki ste hodile v glasbeno veste kako je, zmeri se v zadnjem trenutku vad. na faksu ni čist nič drugač)

joj, si pridnauser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
7.11.2008 1:44:37   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Aja spanje. Ni blo nič fajn. Očitno je vedla da je mami doma user posted image

user posted image lumpika mala

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
7.11.2008 1:47:07   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

kako se doda zdej slike, men error javlja... al pa ne znamuser posted image

Jst sem jih normalno dala, tko da so nove slikice gor. A tebi je ratalo? Meni edino komentarjev  ne rata nikol gor dat.user posted image

ma ne vem, sem zadnjič že nekaj dajala gor, od kar so prenovil, danes pa nisem znalauser posted image , al pa ni delal, ker je skoz error pisal

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
7.11.2008 1:49:48   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

no pa poskusimo znova.

san, ja cena camperc je ista v štacuni al pa na netu, sam teh ki jih hočem, nimajo v štacuni. so mi pa res ful lepi pa udobni vsi camper čevlji, pa nikol mi ne premočjo, to je najbolš.

tina, bravo za varstvo! priden Lan, da se že tko fajn pazi pri drugih.

mumu, upam da bo do jutra že vse kul.

jap vseh pa res nimajo, men so zdej tut eni ful všeč na tej strani, sam moji denarnici pa neuser posted image

mumu in aleži, še en vagon user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da imate mirno noč in da bosta Tia in Sara do jutra že uredu

lahko noč, zdej morm pa res compiča ugasnt, drugače ne bo jutri nič več s klepetanjem. sem ga neki preforsirala prej

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
7.11.2008 6:36:17   
jagoga
Dobro jutro,
včeraj zvečer bi vam lahko delala družbo, sem šele ob 00:00 šla spat, no zdaj me je pa Tomaž že ob 6:00 vrgel pokonci. Pa je konec spanja za danes

Seznamček za srečanje:

Špela100
Vilma
Jagoga
Ursi2
Dinki
Aleži
Azzura??
San

Meni osebno bolj odgovarja torek, ker v ponedeljek imamo bazen od 9:00 do 10:00, bi Tomaža čist utrudila, še s hitenjem v Postojno, pa še pozna bi bila.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
7.11.2008 6:43:28   
Ursi2
Dobro jutro, punce!

user posted image

Danes smo pa kr fajn spali. Sem sam 4x vstala. se mi zdi, da sem končno malo bolj prisebna!user posted image

Špela100, sem te že malo pogrešala!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
7.11.2008 7:21:07   
san
dobro jutro, sam na hitro sm včeraj pozabila

copati so bili včeraj odposlaniuser posted image , upam, da bodo hitro tukaj. naslednjo pošiljko, če jo bom spet naročila jaz, bi potem naročili, ko ta prispe, da vidimo kako bo s to. ok?
zofy, glede denarja in prevzema je meni to ok, da osebno, pa gremo še na kakšno kafe ali pa sprehod. tudi ostalel, ki vam ni predaleč, ste za to?

zala, sm še to, ko si omenila, da si se zjokala od togote, ker niso nič pospravili... pri meni je bilo ISTO, sem se kar zjokala. še nikoli prej ni bilo tako razmetano kot takrat. izabela in izidor sta iz omar zvlekla vse cunje, poletne in zimske, vse možne deke,... igrače so ležale povsod, izidor je celo žemljo v postlji jedel (mu je tašča dala žemljo za v posteljo, ker ni hotel večerjeuser posted image ) in sem našla preostanek pod posteljo... v glavnem GROZA... na srečo, so bili ostali prostori približno ok. sam potleh se ni spomnil nihče posesat in umit... baje ni bilo časauser posted image . je rekel moj dragi, da je komaj njiju dva brzdal, kje da bi še kaj delal preveč zraven in da ne ve kako jaz to zmoremuser posted image . no, ampak on je tko navajen, ker doma mu ni nikol nič bilo treba narest, oz. ni smel, ker baje ne zna tko dobr kot tašča nihče nič narestuser posted image

joj, sm se razpisala...

no, lep deževen danuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
7.11.2008 7:44:20   
mumu
TIT

user posted image

NIK

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
7.11.2008 7:58:06   
Lona76
Doobro jutro!

Tit in Nik vse naj naj za obmesečnice, bodita zdrava in vesela še naprej!

Naša noč je bila kot ponavadi. Ob pol dveh flaša potem pa spanje do pol sedmih. Ma sej ne vem kaj jamram sej je to kar ok.

Kar se tiče prihoda domov iz porodnišnice. Hvala bogu imam mamico v sosednjem bloku user posted image . Sicer pa ne smem delati krivice možu. Se je kar potrudil, ker tudi nismo imeli še vse pripravljeno. Mami je prala in likala, možek pa je pospravljal. Ja sej boste misnle kok mam pridnega moža. No so res svetli dnevi sem pa tja user posted image .

Ja učeri so me razjezil ker sem vse pokomentirala pa mi je javilo napako, pol sem ga hotla pa pretentat tako kot ti San pa mi ni ratalo user posted image .

Vsem bolančkom user posted image .

NČK je imela učeraj provokacijo za Anjino alergijo a ne? Upam, da nista v bolnici ker se ni nič javila. Ne vem kako to delajo na Jesenicah. Mi smo bili 3 dni notri.

Aleži lušni čeveljčki.

Pravljice o škratku Kuzmi ne poznam, ampak če je tok dobra grem v ponedeljek v knjižnico.

Zdej pa šibam ker se Taja že krega.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
7.11.2008 8:11:30   
pomlad08
ja včeri zvečer je neki nagajal, men tud ful ni hotlo objavljat, pa tud ni se ga dal prelisičit user posted image

jz tud ne poznam tega škrata, Lona, dobro da si me spomnila za knjižnico! job ful rad gleda knjige, moram it kakšne nove iskat (pa sej njega po moje ne moti, če so skoz iste, mene pa user posted image  )

job kliče

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
7.11.2008 8:28:36   
Ursi2
TIT in NIK - VSEEEEEEEEEEE NAAAAAAAJJJJJJJJJJJJBOLJJJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
7.11.2008 8:34:00   
Ursi2
Kar pa se tiče za takrat, ko sma prišla z Lukanom domv iz porodnišnice, pa morem ful pohvalit mojega user posted image !

Vse je bilo pospravljeno, pripravil je še vse tisto, kar meni ni uspelo (posteljco, obrobe za posteljco,.....) pa zibko v dnevni sobi, prav tako pa me je na hodniku in v dnevni sobi čakal šopek in to z domačega vrta (mi je lepše, kot pa če gre in kupi neki), v spalnici pa me je na postelji čakala čokoladica!user posted image user posted image
Sem bla čist šokirana! Sem se kr jokala pa smejala! user posted image user posted image

No, me je pa zdej, ko sma bila v bolnici pa čakalo vse, razen posodo je pomil, pa še tisto tik preden, da sem prišla domov.  Je pa le tipičen moški. Pa sej, on je pa priden pa v službo hodi pa še mojim pomaga. Tako da nisem huda!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
7.11.2008 9:25:10   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Samo na brzino, ker se mi full mudi...
Tit in Nik iskrene čestitke za vajini obmesečnici... Bodita pridna, zdrava in ubogajta mamici!!!
user posted image

Ostalo bom pokomentirala kasneje, ker mi trenutno Tai ne pusti!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
7.11.2008 9:26:16   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Dinki: čist si me okužla z e.bay-em, no ja, ne sam mene tut mojga user posted image  si je že jakno naroču, jst sem pa tut ene čevle najdla k so pr nam 145 evrov tam so pa 110 dolarjev, razlika je očitna...

user posted image user posted image user posted image  dobrodošla v klubu user posted image
mumu, 1000000 user posted image user posted image user posted image  za tvojo Tio, da so vročina in pikice že izginile user posted image .

user posted image user posted image user posted image  tudi za Saro od Aleži.
madonca ko vas takole berem, sem prav hvaležna in se zavem kako srečo imamo, da smo zdravi.

elma, jaz mu kar z ročno nukovo pumpico vse ven dobim, pa s fiziološko

Tudi jaz.
Urbanček, bravo za nov način premikanja user posted image user posted image ...ma sam, da se nekam pride, a ne? user posted image

Seznamček za srečanje:

Špela100
Vilma
Jagoga
Ursi2
Dinki
Aleži
Azzura??
San

user posted image  super Špela100. Le kateri ponedeljek in torek si mislila, ta ki pride zdej, torej 10. ali 11. nov.?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
7.11.2008 9:33:06   
mumu
Mam zdele mal časa k si Tia ravno zobe umiva user posted image .
Noč smo kar dobro preživeli sem sam 2x ustala, do jutra so ji pikice po trebuhu kar izginile, no ja nekaj jih je še ampak v primerjavi z včeraj ni to nič. Sej sem vam rekla da pike poke delujejo user posted image . K pediatru pa gremo šele popoldne, pa bomo videl kaj nama bo povedal.

Prihod iz porodnišnice, ja to pa je pr nam posebna zgodba, glede na to da smo domov pršli šele po petih tednih in sva ves ta čas oba preživela v LJ, sva oba en dan prej odšla domov in pobrisala prah ter posesala, cunje nama je pa ta čas moja mami prala in likala, živela (spala) pa sva pri njegovem stricu. Sej jst sem mela sicer možnost, da bi lahko na pediatrični bla skos, sam nisem bla sposobna ker sem imela CZ pa je čist preveč za hodet, povprečno 700 stopnic na dan, pa rajš še kakšna več.

Zdej pa že s ščetko razbija po miziuser posted image , moram nehat.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?