Špela100
|
IZVIRNO SPOROČILO: san zdej pa lahko noč, sm čakala gospo pokrovko, pa je ni, no mogoče se še oglasi, jaz grem pa spat. sm še film gledala g. nicholasa cage-a v Bangkoku, za lahko noč mal strelanja, da bom lepše spala in sanjala Ja San včeraj sem imela grozno volja za kaj pokomentirat, pa mi je moči zmanjkalo , no pa danes. Ja kje si pa ti danes??? Jagoga zadnja pa vendar iz srca voščim tvojemu Tomažku 8. mesečnico. Da bi bil še naprej tak crtko kot je bil do zdaj. cmoka Elma tudi tebi vse najboljše. Terida super za varstvo, to ti je pa res en velik kamen dol padel. Ker to, da nimaš kam otroka dat je pa mora vseh mor. Jaz sem takooo srečna, da se bova z maksom še skor eno leto skupaj doma crtala. Potem pa v vrtec, kaj čmo...sem pa že zdaj žalostna, ker vem kako mi je bilo hudo hčerko dat v vrtec. Mirena brrrrrrrr jaz mam tak odpor do teh spiral in vložkov in ne vem kaj še vse...jaz bom kar tabletke potem vzela, dokler se bo dalo. Za zdaj pa moje M še ni. A je še katera brez al ste jo že vse dobile? Vilma kar stran z mireno , sindrom dojenček in mirena sta nezdružljiva...tako se ti še ponesrečt ne more... se hecam.... IZVIRNO SPOROČILO: san moj urban je pa danes, no pred eno uro, pogruntal nov način premikanja. ko sedi na riti, se z nogami rikverc - nazaj poriva in to kar hitro in je ves vesel, ker spet nekam v normalnem času pride. ker plazit se pa sploh ne zna več, oz. tko čudn spet eno nogo naprej eno na kolenih in pol je še neki rital zraven, sicer se je tud premikal, ampak ne tako hitro kot bi on hotel . ma je pra smešen . pa sem jaz po kolenih okl njega hodila, če bi se spet spomnil nazaj, pa se mi je samo na glas smejal in po svoje šel naprej. ha, ha San, moj maks pa sedi na ritki, potem se nasloni na rokice in se tako čudno vrti in odriva in premika, dokler ne pride do cilja, ki si ga je zadal, npr. do nog od stola, al pa do predala z vrečkami, , al pa najde kakšno smetko na tleh... ma so smešni... Srečanje: jaz, Jagoga in Vilma bi predlagale dan za srečanje in sicer ponedeljek ali torek, kakor bi ostalim bolj odgovarjalo. Nekako bo baje tudi vreme malo lepše in ne bi bile ravno obsojene na zaprt prostor. Kraj pa Postojna pri Epic centru, najbolj enostavno iz avtoceste, malo večji prostor in lahko gremo tudi malo ven, pa še baby center, pikapolonica, dm je v bližini , tako, da šoping zagotovljen Seznamček za srečanje: Špela100 Vilma Jagoga Ursi2 Dinki Aleži Azzura?? San pogrešale te bomo ful....dej še mal razmisli, saj vem, da je nerodna reč, če Urbanček joka v avtu, sam morda pa ne bi jokal, ker pri nas je čist drug, zrak in druga energija še vedno velja, da častim kavico ...kakšna korupcija zdaj grem pa tudi jaz v deželo mižule...nočko
< Sporočilo je popravil Špela100 -- 7.11.2008 1:20:02 >
|