|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
6.11.2008 15:34:26   
Lona76
Aja spanje. Ni blo nič fajn. Očitno je vedla da je mami doma user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
6.11.2008 15:48:51   
Zala.
Pozdravljene...

San  ma si mela probleme z mano. oprosti, pa jagodke si naročila super siuser posted image , hvala ti te povabim na kosilo.

A katera pozna pravljico o škratu Kuzmi jaz sem čist navdušena Zala pa tud ko mene gleda pa si misli
mami ti si brrrr...user posted image zato sem se spomnila ker Kuzma dobi za nagrado jagode začaraneuser posted image .

Mumu tudi Zala je imela reakcijo na pikico , vročina je izvenela v enem dnevu.
user posted image user posted image user posted image za obmesečnice.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke.
Tud moj Florjan ima angino sva bila včeraj pri zdravniku zato nisem bila nič na rr, no potem pa so fanje še ene slikce nalagal in nisem prišla zravenuser posted image
Zanima vas če mi pobje kaj pomagajo  no ja kakor kdaj , ko je šola želim ne hočem da se učita, drugač pa posodo brišeta, pomivata... skoz jamrata da zame ni nič dobro torej da dela ne opravita okuser posted image user posted image user posted image .Sem tečna mama. Rajši opravljata moška" dela: košnja, spravilo drv.....user posted image
Moram pa povedat, da ko sem prišla iz porodnišnice sem jokala od tegoteuser posted image namreč pospravili niso ničničnič.
No toliko zaenkrat

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
6.11.2008 16:02:27   
Zala.
ja pa še hvala vsem ki ste pomagale svetovat san za copatke za Zalouser posted image .

Vilma
jaz imam tudi mireno in sem zadovoljna, packalo pa mi je približno 1 1/2 meseca od takrat pa nič. Če bi rada imela user posted image pol pa kar stran z njouser posted image .

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.11.2008 16:47:34   
aleži
pravljico o škratu Kuzmi jaz sem čist navdušena Zala pa tud

o jaaaaaaaaaaa!!! Žiga jo je imel celo lansko leto v vrtcu. Šli so tudi v gozd. Prej pa so vzgojiteljice dale gor na drevo bombone,... da kao je prinsel škrat Kuzma, ki je hodil od Pomjana do Vanganela..... Žiga se ga je na začetku fulllllll bal, potem sem mu pa razložila in je bil strah od več. A ti imaš prav pravljico? Joj, če se ti jo da morda skenirat ali prepisat, če ni preveč listov seveda,bi bila zelo vesela!!user posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.11.2008 16:49:40   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image                       Elmi in Tomažu             user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.11.2008 17:01:24   
san
ooo, zala, sm si kar oddahnilauser posted image , me je blo prav strah, da sem čisto mimo usekala

škrata kuzma poznamo, meni je tudi ful všeč, pa otrokom, ma sploh so mi od Makarovičeve vse zgodbe všeč! pa tiste njegove jagodke bi jaz tud mela, da mi jih ne bi nikoli zmanjkalo (smajlikiseoblizuje)...mmmm. no sm pol bi se verjetno jagod naveličalauser posted image

elmi in njeni družini in florjanu pošiljam kup pikapok, da se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

zofy, našmu urbanu jaz tud tko delam že od začetka, da ni preveč gosto. super, da si pogruntala kaj ji je všeč. user posted image

lona, to je pa zelo lepo od vrtca, da so mu pislaiuser posted image

mumu, jst sm tud začela mal čekirat za čevlji zame, hehe, bomo zdej mele ne sam rr sindrom, ampak še ebay sindrom

elma, jaz mu kar z ročno nukovo pumpico vse ven dobim, pa s fiziološko

lucalu, ma res je lepotec tvoj tai in že pravi fantičekuser posted image user posted image

alarm

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.11.2008 18:22:14   
pomlad08
o zivjo, sam na hitro se javljam, ker moram dat jobu vecerjo potem.

san ful si faca da si rihtala tele copatke, jaz se pridružim v naslednji rundi!

ja e-bay je res špon, jaz sem tud zdej not padla... drugač mam pa tud ene čevlje že izbrane za zimo na www.camper.com, ampak sem zmenjena z možem da jih naročim, ko oddam diplomo, kao za nagrado. nej bi bla ful motivacija ampak nimam kdaj še tiste diplome pisat ...

ajde šibam,
se pol še kej oglasim.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.11.2008 18:34:59   
san
u pomlad, ja camperce so men tud ful lepe, ma se mi ne zdi razlika v ceni, če jih kupiš preko spleta al pa pri nas v stari lj, kjer imajo trgovino

moj urban je pa danes, no pred eno uro, pogruntal nov način premikanja. ko sedi na riti, se z nogami rikverc - nazaj poriva in to kar hitrouser posted image in je ves vesel, ker spet nekam v normalnem času pride. ker plazit se pa sploh ne zna več, oz. tko čudn spet eno nogo naprej eno na kolenih in pol je še neki rital zraven, sicer se je tud premikal, ampak ne tako hitro kot bi on hoteluser posted image . ma je pra smešenuser posted image . pa sem jaz po kolenih okl njega hodila, če bi se spet spomnil nazaj, pa se mi je samo na glas smejal in po svoje šel naprej.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
6.11.2008 19:12:49   
Zala.
Aleži skenerja nimam , če se ti mudi lahko jutri pridem do enga kopirca in ti pošljem po pošti če mi daš naslov na zs, za prepisat je pa preveč no sej bi ampak Zala me čist okupira tako da bi predolgo trajalo,al pa če počakaš da pridem do skenerja v službi....
Drugač pa kaseta je še boljša, pripovedujejo sami modeli: Cavazza, Šugman, Emeršič, Bakovič, Čušin...
tko da uživajo otroci pa še mame kadar kuhajo, pa likajo. Meni je dobr tisti del ko pride palčica po škrata Kuzmo za ples pa ji reče on da ne pleše pa še revmatizem da ima, ona pa nato jasno in glasno reče "Veš takšni škrati z revmatizmom so mi najbolj pri srcu" user posted image user posted image user posted image . Jeeeee!  Saj jaz sem drugač bolj resna oseba.user posted image               Kaseta vsebuje takšne "dodatke", ki jih v knjigi ni.
Alarm

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.11.2008 19:23:15   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Eno? A mogoče kera od vas uporablja kakšen  aspirator za nos za otroke in kako ste zadovoljne z njim user posted image

tudi mi uporabljamo baby vac! super zadeva!!!!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.11.2008 19:28:21   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Danes je dobila 3. pikico in seveda brez joka k je taka faca. Mal je eee nardila k je blo vsega konc, k so ji že gazo gor dajale user posted image , pol se jim je pa spet smejala. Mi pa zdejle pomaga tipkat in imava borbe ali bojo njene črke ostale al moje user posted image . Aha pa nove mere imeva. Pri 8 mesecih 8930 g in 71 cm. Baje je po tabeli na sredini.

user posted image user posted image , pridna Taja in čestitke za lep napredekuser posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.11.2008 19:30:00   
aleži
Zala. hvalaa!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  imaš zs

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.11.2008 19:31:58   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

Tud moj Florjan ima angino sva bila včeraj pri zdravniku zato nisem bila nič na rr, no potem pa so fanje še ene slikce nalagal in nisem prišla zravenuser posted image

user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi!

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.11.2008 19:45:15   
tina50
san user posted image  Urbanu za nov način premikanjauser posted image user posted image !

no, pa sem dans preživela varstvo pri delu! sej smo tako vsi skupaj reševali! je pa blo fajn videt sodelavce, sam na šiht še pa vseen nebi šla!! Lan pa je bil tud ok. pr tastu in tašči! sem misna k sem prišla domov kok se me bo razveselil, pa nič! sem bla tok žalostna! sem pa vesela, da vidim, da ga lahko pustim in se ne bo jokal! zdej še samo s hrano uštimamo, potem pa bo! kaj bo moje dete kej jedlouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.11.2008 19:45:16   
mumu
Prosim za pomoč.

Včeraj smo bili cepljeni, danes smo imeli cel dan vročino, sedaj pa imamo po prsih še rdečo kožo,  pikica pr pikici, je čist hrapava.

A je to mogoče 6 bolezen???
A naj grem k pediatru?

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
6.11.2008 19:48:07   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Prosim za pomoč.

Včeraj smo bili cepljeni, danes smo imeli cel dan vročino, sedaj pa imamo po prsih še rdečo kožo,  pikica pr pikici, je čist hrapava.

A je to mogoče 6 bolezen???
A naj grem k pediatru?

mumu jaz bi šla k pediatru!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
6.11.2008 19:48:57   
san
mumu, jst bi na tvojem mestu kar letela. sej te ne strašim, da ne boš mislila, samo jaz bi gotovo takoj šla kar v dežurno. držim pesti, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
6.11.2008 19:49:31   
san
kako se doda zdej slike, men error javlja... al pa ne znamuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.11.2008 19:54:19   
Lona76
Mumu po moje je reakcija. Pokliči na dežurno po vprašaj. Pri 6. ni hrapava koža ampak so samo vidni flekci. Vsaj pri nas ni bila hrapava. Pa mogla bi imeti 3 dni vročino in potem šele flekce.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
6.11.2008 19:55:30   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: san

jst sem jih zadnjič normalno dodala. mogoče spet kaj ne dela? bom probala še jaz kakšno dodati.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
6.11.2008 20:01:49   
mumu
Sem kar P klicala, so u bistvu že nehal delat sem jo komej ujela. Pa je rekla, da je po vsej verjetnosti al reakcija na ceplenje al pa kakno virisno obolenje, pa da najbolš da se gremo juter zjutrej pokazat user posted image

Zakaj moramo vedno glih me k zdravniku hodet, čist use bolezni staknemo kar jih je kje.
Sej pravjo ko gre hudič srat, gre na kup!!!

Hvala za pike poke, vem da bodo pomagale in da bo jutri že vse ok (optimist moram bit!).

Lahko in mirno noč vam želim.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
6.11.2008 20:07:50   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Sem kar P klicala, so u bistvu že nehal delat sem jo komej ujela. Pa je rekla, da je po vsej verjetnosti al reakcija na ceplenje al pa kakno virisno obolenje, pa da najbolš da se gremo juter zjutrej pokazat user posted image

Zakaj moramo vedno glih me k zdravniku hodet, čist use bolezni staknemo kar jih je kje.
Sej pravjo ko gre hudič srat, gre na kup!!!

Hvala za pike poke, vem da bodo pomagale in da bo jutri že vse ok (optimist moram bit!).

Lahko in mirno noč vam želim.

Ja mumu poznam tvoj občutek. user posted image user posted image  da bo že zjutraj ok.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
6.11.2008 20:08:52   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: san

Jst sem jih normalno dala, tko da so nove slikice gor. A tebi je ratalo? Meni edino komentarjev  ne rata nikol gor dat.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
6.11.2008 20:24:05   
pomlad08
mah glih sem ful napisala pa mi je neki zabušil...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
6.11.2008 20:32:02   
pomlad08
no pa poskusimo znova.

san, ja cena camperc je ista v štacuni al pa na netu, sam teh ki jih hočem, nimajo v štacuni. so mi pa res ful lepi pa udobni vsi camper čevlji, pa nikol mi ne premočjo, to je najbolš.

tina, bravo za varstvo! priden Lan, da se že tko fajn pazi pri drugih.

mumu, upam da bo do jutra že vse kul.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?