|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
7.11.2008 9:37:07   
pomlad08
mumu, super, da je tia že bolje user posted image

jaz se pa sploh ne spomnim kako je bilo ko sem prišla iz porodnišnice! vem sam da mi ni blo nič jasno kaj zdej s tem malim bitjecem počet user posted image   pol sem mela pa neki časa baby blues tako da me po moje ni preveč zanimalo a je kej pospravljeno al ne.

TIT, vse najboljše! mi bomo še neki časa skupi na 7 mesecih, eni so pa že na 8ih ... kok gre hitr čas!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
7.11.2008 9:41:37   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

zdej pa lahko noč, sm čakala gospo pokrovko, pa je ni, no mogoče se še oglasi, jaz grem pa spat. sm še film gledala g. nicholasa cage-a v Bangkoku, za lahko noč mal strelanja, da bom lepše spala in sanjala

Ja San včeraj sem imela grozno volja za kaj pokomentirat, pa mi je moči zmanjkalo user posted image user posted image , no pa danes. Ja kje si pa ti danes??? user posted image

evo meneuser posted image
lovim komarja po sobi, k me je že čist prepiku, pa mi nekak ne rata. mi je že 2 krat ušeluser posted image
zdej morm pa računalnik itak že rač. ugasnt, k neki čudn ventilator na glas dela, da mi ga ne prekuri...

user posted image  joj, San in Šple100, pa vidve sta neverjetni user posted image user posted image ...ponočujeta 100 /uro....jaz ne zastopim kako vama rata pa še nimata samo enega otroka. Jaz sem že ob 11h taka koma, da kar škilim user posted image ....ma dobri sta res user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

TIT

user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Tit in Nik vse naj naj za obmesečnice, bodita zdrava in vesela še naprej!

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

TIT in NIK - VSEEEEEEEEEEE NAAAAAAAJJJJJJJJJJJJBOLJJJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Tit in Nik iskrene čestitke za vajini obmesečnici... Bodita pridna, zdrava in ubogajta mamici!!!
user posted image  

Ful ste zlate vse, hvala! user posted image user posted image  od mene in Titka user posted image
In pa vse naj, naj tudi Niku iz najine strani!

Tudi jaz ne poznam pravljice o Kuzmi. San, si napisala, da je od Makarovičke. Jaz sem jo imela tako rada kot otrok. Pekarna Miš Maš mi je bila top, še zdaj znam kake odlomke na pamet user posted image .....aja pa Picko in Packo sta bila meni super user posted image . Ma, bom šla tudi jaz v knjižnico, da se spoznam s tem palčkom user posted image .

Stanovanje ko smo prišle iz P.....jaz pa moram tako kot Ursi2 in Lona76, svojega dragega pohvalit. Bil je v lepšem stanju kot preden sem jaz šla. Je pa res, da so imeli žurko s prijatelji na račun Tita in jih je nekaj prespalo pri njemu doma, torej so še malo nadaljevali doma. In potem je moral vse pobrisati in pospraviti kao zaradi Tita. Pa še zdaj se spomnim kako lepo dobrodošlico sem dočakala. Na vhodnih vratih balončki in napis dobrodošla doma Tit in mami user posted image . Pa en lep šopek rož me je pričakal, tulipanov, ki jih imam najraje....ma res lepo.....ma pri drugem bo pa verjetno tudi mene pričakala bomba, da ne govorim pri tretjem user posted image .

Ok, toliko zaenkrat...

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
7.11.2008 9:45:50   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Srečanje: jaz, Jagoga in Vilma bi predlagale dan za srečanje in sicer ponedeljek ali torek, kakor bi ostalim bolj odgovarjalo. Nekako bo baje tudi vreme malo lepše in ne bi bile ravno obsojene na zaprt prostor. Kraj pa Postojna pri Epic centru, najbolj enostavno iz avtoceste, malo večji prostor in lahko gremo tudi malo ven, pa še baby center, pikapolonica, dm je v bližini user posted image user posted image , tako, da šoping zagotovljen user posted image user posted image

Seznamček za srečanje:

Špela100
Vilma
Jagoga
Ursi2
Dinki
Aleži
Azzura??
San
pogrešale te bomo ful....dej še mal razmisli, saj vem, da je nerodna reč, če Urbanček joka v avtu, sam morda pa ne bi jokal, ker pri nas je čist drug, zrak in druga energija user posted image user posted image

še vedno velja, da častim kavicouser posted image
...kakšna korupcija user posted image

user posted image  super Špela100. Le kateri ponedeljek in torek si mislila, ta ki pride zdej, torej 10. ali 11. nov.?

Ja, ja ta ponedeljek, oz. torek  11.11. pravi Jagoga, da ji bolj odgovarja, ker potem dva tedna ne bo mogoče, gre Vilma in teden kasneje pa še Jagoga v Čatež. Važičke user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
7.11.2008 9:46:00   
jagoga
Tit in Nik vse naj naj za obmesečnice, bodita zdrava in vesela , pa ne prevedč mamici nagajat (očku pa lahko čistro malouser posted image )

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
7.11.2008 9:47:43   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

TIT, vse najboljše! mi bomo še neki časa skupi na 7 mesecih, eni so pa že na 8ih ... kok gre hitr čas!

Hvala Pomlad08 user posted image . Ja je kar razlika. Eni so že imeli 8 mesecev še preden jih je imel Tit 7. Gre pa res noro hitro...še mal pa služba user posted image . Pa mi ni niti tolk bed službe kolikor me je strah mojih občutkov ko bom stran od Tita. Itak sem že zdej čist raznežena in sentimentalna kar se tiče njega...imam občutek, da bo njemu čist super, jaz bom pa čist trpela in mislila na njega vsako sekundo user posted image ....se že zdaj spopadam s tem strahom. Kako je kaj bilo z vami mamicami, ki ste to že dale čez z enim otrokom?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
7.11.2008 9:47:50   
pomlad08
dinki, sej res, zdej si me spomnila, da je meni mož kupil tiste ogromne marejtice v loncu, ki jih mam ful rada! user posted image
hm, glede pospravljanja se mi pa zmeri bolj dozdeva, da je moralo bit kar razmetano, ker je imel prejšnji večer žur user posted image

aja, dinki, hotela semte še vprašat, če že imaš trak za nosit tita?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
7.11.2008 9:48:07   
jagoga

Ja, ja ta ponedeljek, oz. torek  11.11. pravi Jagoga, da ji bolj odgovarja, ker potem dva tedna ne bo mogoče, gre Vilma in teden kasneje pa še Jagoga v Čatež. Važičke user posted image user posted image

Jaz grem lahko, ker gre tašča zraven, ti pa nočeš s taščo ituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
7.11.2008 9:49:27   
san
TIT IN NIK VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINI OBMESEČNICI, POKAJTA OD ZDRAVJA IN RAZVESELJUJTA SVOJE NAJBLIŽJE ŠE NAPREJ - PA ČIM MANJ BUŠK SEDAJ KO SE BLIŽA OBDOBJE RAZISKOVANJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
7.11.2008 9:50:46   
pomlad08

ma pri drugem bo pa verjetno tudi mene pričakala bomba, da ne govorim pri tretjem user posted image .

Ok, toliko zaenkrat...

jaz sem čist isto pomislila ...
pa sej mu ne morem zamert, ker še jaz ne sfolgam pospravljat kadar sem cel dan sama z jobom, pa smo ženske ful bolj sposobne! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
7.11.2008 9:53:18   
pomlad08
o zivjo san, katere camperce maš pa ti ogledane?
jz mam tele
http://images.camper.com/is/image/Camper//46104-002_L?JGVzaG9wMyQ=

sem čist zalublena v njih user posted image

ah ne dela link, k majo neki čudno stran, no sej je vseen, pač ene ful lepe so user posted image

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 7.11.2008 9:54:25 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
7.11.2008 9:53:47   
Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Srečanje: jaz, Jagoga in Vilma bi predlagale dan za srečanje in sicer ponedeljek ali torek, kakor bi ostalim bolj odgovarjalo. Nekako bo baje tudi vreme malo lepše in ne bi bile ravno obsojene na zaprt prostor. Kraj pa Postojna pri Epic centru, najbolj enostavno iz avtoceste, malo večji prostor in lahko gremo tudi malo ven, pa še baby center, pikapolonica, dm je v bližini user posted image user posted image , tako, da šoping zagotovljen user posted image user posted image

Seznamček za srečanje:

Špela100
Vilma
Jagoga
Ursi2
Dinki
Aleži
Azzura??
San
pogrešale te bomo ful....dej še mal razmisli, saj vem, da je nerodna reč, če Urbanček joka v avtu, sam morda pa ne bi jokal, ker pri nas je čist drug, zrak in druga energija user posted image user posted image

še vedno velja, da častim kavicouser posted image
...kakšna korupcija user posted image

user posted image  super Špela100. Le kateri ponedeljek in torek si mislila, ta ki pride zdej, torej 10. ali 11. nov.?

Meni je res popolnoma vseeno. Lahko pon. ali torek. Ve se zmenite, midva priletiva. Mislim pa, da je zaenkrat lepo vreme napovedano za ned. in pon. kaj pa bom je pa vprašanje, se zadnje čase velikokrat zmotijo pri napovedi.

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Tit in Nik vse naj naj za obmesečnice, bodita zdrava in vesela , pa ne prevedč mamici nagajat (očku pa lahko čistro malouser posted image )

Hvala Jagoga, tudi tebi user posted image .

Ups jooooookk, tit se je zbudil

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
7.11.2008 9:56:23   
pomlad08
aja, pa še glede postojne, jaz tu ne bom mogla prit, ker se job (isto kot urban) ne mara preveč vozit sam v avtu ...
razen če bi se s san nekako združili pa ena zadaj animira otročiče medtem ko drugi tera gasa do postojne?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
7.11.2008 10:01:50   
Naša črtica koraka
Živjo, gospe,

na hitrico sem se prikradla do računalnika, anja spi, pa upam da bom imala čas kakšno povedat in prebrat ...

včeraj sva bili z anjo na pravokaciji in zaenkrat so kožni testi pokazali, da je alergična na BANANO, SOJO, JANEŽ in (seveda?) ARAŠIDE. Nič ni kazalo na jajca, ne na mleko ... Potem so ji vzei še kri (iz dlani, revček) in bojo potem še tam izvajali teste, potem pa mi bojo rezultate kar po pošti poslali domov.

Kar dolgo časa je trajalo vse skupaj. V bistvu sva bili malo več kot 3ure v bolnici! Od tega sva dobro uro čakali na odvzem krvi! Na srečo je anja tak potrpežljiv dojenček in se prav nič ne pritožuje, če se jo tako dolgo vlači po naročju ... zame je bila pa spet ena šola več, da ne grem več sama nikamor brez vozička (ob taki obilici prtljage kot sva jo imeli včeraj user posted image ).

Danes je en tak turoben dan. Moram kaj dobrega skuhat, da bo sonček posijal. Razmišljam o zajčji obari ... v bistvu že cel teden hodim okrog mesarje v in sprašujem po zajcih, pa jih ni user posted image  ma, kaj so vse lisičke popapcale? Upam, da se ne bom kakšni vegetarjanki zagnusila, ampak  anji bi rada skuhala kaj novega, glede na to, da ima rada meso ... pa zrediti jo moram! Včeraj so jo stehtali, brez pleničke in je bila njena teža 6430g user posted image user posted image  ... pri 7 mesecih! Glede na kilažo ostalih marčevcev bi rekla, da je podhranjena ...

Joj, koliko sem naklofala, grem še vas prebrat

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
7.11.2008 10:32:10   
katj
NČK, držim pesti za dobre izvide.
Pa če na teh treh živilih ostane, hvala bogu ni mleko itd.

Stanovanje, ko sem prišla iz porodnišnice je bilo super!
Drugač je pa moj take sorte, da pospravi le tolko, kot ve da mora, da bom drugač težila.
Njega nič ne moti, če je razmetano.
Ampak sem ga kar nekako v redu navadila, čeprav pridejo trenutki da bi najraj zajokala, pa si rečem ne zaradi otrok!

Za srečanje mi je pa Pomlad08 vzela idejo, sem mislila isto predlagat.
Sej gre še Dinki, tako da bi se lahko "ponucale".
Če bom jaz lahko prišla. Za katero uro se pa menite? Da jaz vidim kako bomo Markijev vrtec lah pokombiniral.

Pa bravo Urban za novo dirkanje.

Zdej se pa tud Roki tok plazi, da pride kamor si želi.
Pa glede smeha, moj Rokl se smeje skor skoz, samo pogledaš ga in že se smeje user posted image .

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
7.11.2008 10:39:45   
katj
olala..........

TIT IN NIK, ZA ROJSTNI DAN NALJEPŠE ŽELJE.......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
7.11.2008 10:42:23   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Samo na hitro, ker me user posted image postrani gleda, ker sem "spet za računalnikom": sem zrihtala varstvo za Eriko! user posted image user posted image user posted image Za 300 EUR / mesec, še kar blizu in (predvsem je to pomembno) pri eni ženski, ki izgleda res v redu. Z Eriko sta se takoj ujeli, kar pri njej v naročju bi se crkljala. Sem govorila z mamicami, ki so imele v preteklosti tam otroke in je ne morejo prehvalit. Da je super, oh in sploh in tako je fajn, da to ni res. user posted image No, če bo pol toliko res, bom čisto srečna. Zdaj pa šibam, ker imam odmerjene minute user posted image

juhu, user posted image user posted image ,
me pa zanima, kako si našla to gospo ... za vsak slučaj, če pa nas ne sprejmejo v vrtec ...

nčk, ko sem se zbudila danes, sem najprej pomislila nate, uganeš zakajuser posted image ?

user posted image ,
še amlo pa boste ob vsakem vetriču pomislili name user posted image , ma, se mi bo kolcalo ...

joooj, kaj bi vas še brala, pa ni časa! Sem pa na 48. strani!!!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
7.11.2008 11:05:26   
tina50
mumu user posted image user posted image za Tio! upam, da je že kaj boljše!

aleži lepe čeveljče si kupilauser posted image user posted image , pa še user posted image za Saro!

Ursi2 user posted image user posted image  za ograjico!

NČK user posted image user posted image za alergijo, da ne bo še na kaj drugega alergična! pa naj bodo izvidi čim boljši

Tit in Nik vse naj, naj  za obmesečnici, boodita zdrava in nasmejana!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela100 jaz sem še brez M, mi je kr všeč to!

Ko sem jaz prišla iz porodnišnice je bilo vse pospravljeno, pa dišalo je po goveji juhici, ki mi jo je skuhala mamiuser posted image , pospravil pa je moj! jaz ga moram kr pohvalit on velikokrat posesa!  pa gre mu na živce, če je kaj kje razmetano al pa revije,...... pol pa da kam, jaz pa seveda potem iščem ko budalo, pol še pa on ne ve kam je dal user posted image ! včasih je tudi to nadležno, če oni pospravljajo! je pa navajen, ker je mogu že prej to delat, k je tašča bolj lene sotre! tudi pri njih posesa tast! pri nam je seveda večinski delež moj!

Na srečanje pa mene verjetno ne bo, no kr ne bo me, ker mi je mal predeleč, pa ne da se mi vozit tolk časa sama, Lan mi pa tako zaspi v avtu! če bi bila kje bližje bi sigurno prišla! imejte se lepo!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
7.11.2008 11:20:03   
katj
mirena, jaz jo imam. sem dobr mesec krvavela, za dnevni vložek.
men je zaenkrat fajn.
ko mi jo je vstavila, še nisem mela menstruacije, zdej je pa tud nimam.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
7.11.2008 12:07:55   
san
hvala za odgovore glede mirene, se prav je to normalno, da vsak dan mal. ok. ker jaz sm mislila, da kakšen dan vmes tud neuser posted image . sej zdej se mi dozdeva, da sem pa M dobila - sej se mi je zdel, da sm neki tečna zadnje par dniuser posted image .

ne morm dat fotk v albumuser posted image user posted image user posted image ...jezna sm, mi napiše, da morm met flash 9 al pa java script. se mi zdi mal čudno tole, k ta drugo mam zihr... mam na smumu, da je kaj moj dragi zakuhu, k je reku, da ni fajn, da fotke otrok gor dajem, pa je prejšnji vikend ves dan neki štimu računalnike

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
7.11.2008 12:13:00   
Ursi2
Živjo!

Luka je pa spal danes dopoldan od 9.30 'a do 12. Ma, mu paše tole vreme za spanje. Bom kr na les potrkala user posted image user posted image

Špela100 tudi jaz še nimam M, pa mam občutek, da je še kak mesec ali dva ne bo. No, mogoče se bo pa že prej kaj primlo, pa je sploh ne bo! user posted image

Hm, za srečanje je meni pravzaprav vseeno, kdaj je.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
7.11.2008 12:26:03   
Vilma
Dober dan punce user posted image
Vidim, da se bomo dobile v torek. Lepo, se že veselim! user posted image  
Julija je bolje, sicer še kašlja, ampak manj. Spi pa danes že svojo drugo rundo. user posted image  Spet smo jutro začeli ob pol šestih. Ob osmih je bila že koma, je zaspala za 45 minut, zdaj opoldne pa je spet zaspala. Tri mesece vstajam že tako zgodaj, kdaj se bo nehalo? user posted image
PS: Julija je moj zadnji dojenček, Vilma potrpi. (PPS: se malo sama tolažim user posted image )

Dinki čestitke Titu za 7-mesecev! IN Niku tudi čestitke za obmesečnico! user posted image

Kar se tiče ločitve od otrok. Jaz grem marca delat po dveh letih in pol!!! Si sploh ne predstavljam, ampak res ne. Poleg tega je Julija dosti bolj navezana name kot je bil Dominik, ko je bil še majhen. Malčica ne mara bit v naročju drugih, ona je najbolj srečna v mojih rokah. Najbolj pomembno se mi zdi, da mamice ločimo svojo bolečino in strah od bolečine in separacijskega strahu otrok. Ja vsak ima svojo krizo, otrok in mamica, in ponavadi se otroci hitreje prilagodijo kot me.

NČK alergija na banano? user posted image  A to tudi obstaja? No samo da ni na mleko in jajca, se bolj pogosto uporabljajo kot banane.
Drugače bom pa tudi jaz popestrila tale turoben dan z enim finim kosilom. Bom naredila orade v soli, pa veliiiik radiča zraven. user posted image  Pa "mal" vinčka sevede tudi. user posted image

Pomlad jaz sem odprla tisti link od Camper čevljev, pa ni aktiven. Me ful zanima, kakšni čevlji so to. user posted image

Stanovanje, ko sem prišla iz porodnišnice.... user posted image user posted image user posted image  Ja tudi pri nas je bilo pospravljeno, samo... sej ne vem, če bi tole napisala....pri meni so pospravile prijateljice, ne moj dragi. user posted image  Pa je ful priden drugač, skuha, pospravi, dela v bistvu vse razen lika, samo stanovanje so mi pač pospravile frendice. So mi obesile tudi transparent: Dobrdošla doma Julija, ful je bilo balonov, skratka lepo, res. In pri Dominiku je bilo enako.  user posted image  Je pa res, da sem ful povezana s frendicami, mi pridejo tudi pomagat, ko moj dragi dežura in ga ni domov po dva tri dni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
7.11.2008 13:15:09   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Živjo!

Luka je pa spal danes dopoldan od 9.30 'a do 12. Ma, mu paše tole vreme za spanje. Bom kr na les potrkala user posted image user posted image

Špela100 tudi jaz še nimam M, pa mam občutek, da je še kak mesec ali dva ne bo. No, mogoče se bo pa že prej kaj primlo, pa je sploh ne bo! user posted image

Hm, za srečanje je meni pravzaprav vseeno, kdaj je.

hu blagor tebi, moj urban danes samo joče, ma ne vem a ga spet zobki dajejo, skoz rokce v usta tlači, manj je....pa ful me grize... pa samo v naročju bi bil. zdele z mano tipka in se igra z jantarjevo ogrlicouser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
7.11.2008 13:20:33   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Dober dan punce user posted image
Vidim, da se bomo dobile v torek. Lepo, se že veselim! user posted image  
Julija je bolje, sicer še kašlja, ampak manj. Spi pa danes že svojo drugo rundo. user posted image  Spet smo jutro začeli ob pol šestih. Ob osmih je bila že koma, je zaspala za 45 minut, zdaj opoldne pa je spet zaspala. Tri mesece vstajam že tako zgodaj, kdaj se bo nehalo? user posted image
PS: Julija je moj zadnji dojenček, Vilma potrpi. (PPS: se malo sama tolažim user posted image )

Dinki čestitke Titu za 7-mesecev! IN Niku tudi čestitke za obmesečnico! user posted image

Kar se tiče ločitve od otrok. Jaz grem marca delat po dveh letih in pol!!! Si sploh ne predstavljam, ampak res ne. Poleg tega je Julija dosti bolj navezana name kot je bil Dominik, ko je bil še majhen. Malčica ne mara bit v naročju drugih, ona je najbolj srečna v mojih rokah. Najbolj pomembno se mi zdi, da mamice ločimo svojo bolečino in strah od bolečine in separacijskega strahu otrok. Ja vsak ima svojo krizo, otrok in mamica, in ponavadi se otroci hitreje prilagodijo kot me.

NČK alergija na banano? user posted image  A to tudi obstaja? No samo da ni na mleko in jajca, se bolj pogosto uporabljajo kot banane.
Drugače bom pa tudi jaz popestrila tale turoben dan z enim finim kosilom. Bom naredila orade v soli, pa veliiiik radiča zraven. user posted image  Pa "mal" vinčka sevede tudi. user posted image

Pomlad jaz sem odprla tisti link od Camper čevljev, pa ni aktiven. Me ful zanima, kakšni čevlji so to. user posted image

Stanovanje, ko sem prišla iz porodnišnice.... user posted image user posted image user posted image  Ja tudi pri nas je bilo pospravljeno, samo... sej ne vem, če bi tole napisala....pri meni so pospravile prijateljice, ne moj dragi. user posted image  Pa je ful priden drugač, skuha, pospravi, dela v bistvu vse razen lika, samo stanovanje so mi pač pospravile frendice. So mi obesile tudi transparent: Dobrdošla doma Julija, ful je bilo balonov, skratka lepo, res. In pri Dominiku je bilo enako.  user posted image  Je pa res, da sem ful povezana s frendicami, mi pridejo tudi pomagat, ko moj dragi dežura in ga ni domov po dva tri dni.

vilma, najprej bravo za take dobre prijateljice, ker jih ni velikouser posted image user posted image

drugo pa, se bom kr k teb na kosil povabilauser posted image user posted image

nčk naš sosed ima tud na banano, nektarine, oreščke pa lesko

dinki, ločitev od otrok... men je vedno grozno, bolj kot otrokom in tud zdaj mi bo, sam midva mava še do 1. septembra fore, ker bo do takrat doma, pa se bom pol obremenjevala. jim je pa v vrtcu med prijatelji čist fajn

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
7.11.2008 13:30:14   
Ursi2
Punce, jz mam pa eno vprašanje za vas.
Ste se zadnjič enkrat menle, da se da stolčke Tripp Trapp dobit pri eni. A ma kera številko ali pa meil in če mi llahko pove ali pa na ZS pošlje. Pa kr nUjno bi blo!
PROOOOOOOSSSSSSIIIIM!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
7.11.2008 13:32:19   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Jaz sem pa mogoče ugotovila kako pripravit Julijo, da dosti poje. Če ji naredim kosilo bolj redko, poje cel otroški krožnik. Že 2 dni poje po 200g in večuser posted image user posted image user posted image
Pa večerjo tudi poje več, če ji pustim, da se voda ohladi do temperature, ko se že lahko je, in šele pol zamešam kašico. Se na drugačen način stopi in ji zgleda taka tekstura bolj odgovarja. Sem prav vesela, ker zdaj spet pridno papca (že trkam...user posted image ).

Juhuuu! Bravo Julija, za boljši apetit!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
Mi smo bolani , viroza je prišla med nas , jez sem mal boljš ,
zdej je moja Elma najbolj boga user posted image
Kak je hudo ko so tko majhni pikeci bolani .

Eno? A mogoče kera od vas uporablja kakšen  aspirator za nos za otroke in kako ste zadovoljne z njim user posted image

Pikapokice za Elmo, upam, da se kmalu pozdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aspirator imamo pa mi na vdih in smo zadovoljni.

Danes je dobila 3. pikico in seveda brez joka k je taka faca. Mal je eee nardila k je blo vsega konc, k so ji že gazo gor dajale user posted image , pol se jim je pa spet smejala. Mi pa zdejle pomaga tipkat in imava borbe ali bojo njene črke ostale al moje user posted image . Aha pa nove mere imeva. Pri 8 mesecih 8930 g in 71 cm. Baje je po tabeli na sredini.

Bravo Taja... za napredek in tretjo pikico!!! user posted image

moj urban je pa danes, no pred eno uro, pogruntal nov način premikanja. ko sedi na riti, se z nogami rikverc -nazaj poriva in to kar hitrouser posted image in je ves vesel, ker spet nekam v normalnem času pride.

Bravo Urban za nov način premikanja!!! user posted image  Ta bo gotovo kak inovator... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Včeraj smo bili cepljeni, danes smo imeli cel dan vročino, sedaj pa imamo po prsih še rdečo kožo,  pikica pr pikici, je čist hrapava.

Ne bi znala pomagat, vsekakor pa upam, da je že bolje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem jih normalno dala, tko da so nove slikice gor. 

Krasna punčka!!! user posted image user posted image user posted image  Na oni modri vreči (stolu) pa sploh super zgleda!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08
zdej moram it pa naprej delat, perem cunje pa obešam prejšnjo rundo, pa vmes še kakšen takt preludija zvadim, ker mam jutri uro (sej tiste ki ste hodile v glasbeno veste kako je, zmeri se v zadnjem trenutku vad. na faksu ni čist nič drugač)

Ti si pa res pridna... pohvalno!!! user posted image

No, tole mi je še uspelo pokomentirat, zdaj se pa dete buni... se vrnem kasneje!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?