san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Dober dan punce Vidim, da se bomo dobile v torek. Lepo, se že veselim! Julija je bolje, sicer še kašlja, ampak manj. Spi pa danes že svojo drugo rundo. Spet smo jutro začeli ob pol šestih. Ob osmih je bila že koma, je zaspala za 45 minut, zdaj opoldne pa je spet zaspala. Tri mesece vstajam že tako zgodaj, kdaj se bo nehalo? PS: Julija je moj zadnji dojenček, Vilma potrpi. (PPS: se malo sama tolažim ) Dinki čestitke Titu za 7-mesecev! IN Niku tudi čestitke za obmesečnico! Kar se tiče ločitve od otrok. Jaz grem marca delat po dveh letih in pol!!! Si sploh ne predstavljam, ampak res ne. Poleg tega je Julija dosti bolj navezana name kot je bil Dominik, ko je bil še majhen. Malčica ne mara bit v naročju drugih, ona je najbolj srečna v mojih rokah. Najbolj pomembno se mi zdi, da mamice ločimo svojo bolečino in strah od bolečine in separacijskega strahu otrok. Ja vsak ima svojo krizo, otrok in mamica, in ponavadi se otroci hitreje prilagodijo kot me. NČK alergija na banano? A to tudi obstaja? No samo da ni na mleko in jajca, se bolj pogosto uporabljajo kot banane. Drugače bom pa tudi jaz popestrila tale turoben dan z enim finim kosilom. Bom naredila orade v soli, pa veliiiik radiča zraven. Pa "mal" vinčka sevede tudi. Pomlad jaz sem odprla tisti link od Camper čevljev, pa ni aktiven. Me ful zanima, kakšni čevlji so to. Stanovanje, ko sem prišla iz porodnišnice.... Ja tudi pri nas je bilo pospravljeno, samo... sej ne vem, če bi tole napisala....pri meni so pospravile prijateljice, ne moj dragi. Pa je ful priden drugač, skuha, pospravi, dela v bistvu vse razen lika, samo stanovanje so mi pač pospravile frendice. So mi obesile tudi transparent: Dobrdošla doma Julija, ful je bilo balonov, skratka lepo, res. In pri Dominiku je bilo enako. Je pa res, da sem ful povezana s frendicami, mi pridejo tudi pomagat, ko moj dragi dežura in ga ni domov po dva tri dni. vilma, najprej bravo za take dobre prijateljice, ker jih ni veliko drugo pa, se bom kr k teb na kosil povabila nčk naš sosed ima tud na banano, nektarine, oreščke pa lesko dinki, ločitev od otrok... men je vedno grozno, bolj kot otrokom in tud zdaj mi bo, sam midva mava še do 1. septembra fore, ker bo do takrat doma, pa se bom pol obremenjevala. jim je pa v vrtcu med prijatelji čist fajn
|