Zofy
|
Dober večer iz Izole. Danes pa je bil res čudovit dan, je bilo 20 stipinj, sonček, brez vetra. So vremenarji čisto falili, HVALA BOGU!!! Naj povem, a se je Julija spet tako režala moji mami, da postajam malce ljubosumna . Praktično brez truda z nje zvabi glasen krohot ali celo vriskanje. JAz pa se matram, matrain in potim zraven, pa se reži večinoma le, če jo žgečkam. Če pa ji samo kaj govorim, pa se je mogoče 3x do sedaj nasmejala. No, moji mami se 3x nasmeji v 3 urah ne v celem njenem 7 mesečnem obstoju, kot se je meni . Pa spet tole spanje . 1. del noči je že par dni katastrofa - se zbuja vsako uro ali pol ure. Ma po moje zato, ker je preveč utrujena od celega dne. Njej se namreč že ob 19h spi, pa jo malce zmotiviram, da opravimo celo večerno rutino in pol zaspi okoli 20h. Tako je, če ima čez dan 2 spanca. Če ima 3, pol zaspi zvečer pozneje (okoli 9h) in je boljše. Samo če bi mi ob 19h zaspala za pl ure ali uro, bi pol spet zaspala ob 22h ali še pozneje... Ne vem kako naj jo navadim, da ima vedno ob isti uri dnevne dremeže. Ker še vedno nima nekega ustaljenega ritma. Približno že, samo vseeno ni to to. Dobro, dovolj o tem Da še za nazaj malce pokomentiram. Pozabila sem aleži čestitat za Žigca, da je spet doma . Pa hvala aleži za oni kalcij, ko si ga gor prilimala za zapestja. Sem si pozabila prepisat in zdaj ne vem več na kateri strani je... Te bom raje poklicala, da mi poveš kaj moram kupit Pa terida, čestitke, ker si našla varstvo . Vidiš, pa ni bilo tako dolgotrajno tole iskanje. Kaj pol si se odločila, da se ne boš v Lj prijavila? Pa san, super za izvide . Da le ni mikrosporija. Vem, da zna bit ta bolezen kar nadležna in zdravljenje dolgotrajno. Se spomnem, da ko sem bila mala, je bratranec dobil to bolezen in ostal brez las Bravo mumu za nagrado. Upam, da pa jaz loto zadanem... aja, sej je bilo danes žrebanje, moram preverit Tudi Urši2, čestitke za boljše izvide hemoglobina IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Evo zdej je dal mož Tajo spat, ker je včeraj spet celo noč spala ko jo je dal mož spat in mamice ni bilo doma. Isto je bilo 2 dni nazaj. Ko jo dam pa jaz spat se pa že ob enih zbudi. Po moje si misli sej stari me itak ne bo slišu če bom jokala stare pa ni doma. Najbolš da kr spim. Moj mož pa bo dal Julijo spat naslednji torek, ko grem spet na tenis (upam, da bom lahko tenisirala z bolečim zapestjem). Me prav zanima, če jo bo sploh uspaval. Celo noč pa ne bo prespala niti v sanjah Tašče... grrrrrr Moja mama se pa nič ne spomne od takrat, ko smo bili mi dojenčki (jaz pa brat) in prav nič ne pametuje. Je prav super!!! Jaz njo učim kako se dela z dojenčki in ne ona mene. Dober občutek. Ker ob tašči pa se mi zdi, kot da nas ima vse za nesposobne, ker smo neizkušeni. Jaz sem ji rekla, da naj se ne vtika, ker tega ne dovolim niti moji mami in ne bom niti njej. Pa je rekla, "če pa je to vaš 1. otrok in nimata izkušenj...". Pa sem ji rekla, da jih bova že dobila, on aje imela svoje otroke, je delalal z njimi po svoji vesti, midva pa bova po svoji. In da bova že vprašala, če bova potrebovala nasvet. No, skozi eno uho not, skozi drugo pa ven. Zadnjič je še celo možu zatežila kako se z Julijo pogovarja. Da se pogovarja preveč po odraslo in se more z otrokom po otroško pogovarjat. GRRRR Do njega je še 1000x bolj zoprna No, za lahko noč pa še VSE NAJBOLJŠE TAIu (če sem mu že voščila, pa naj bo še 1x - od viška ne boli glava ), TAJI od Lone76 in TAJI od Katy13
< Sporočilo je popravil Zofy -- 5.11.2008 22:05:24 >
|