|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
5.11.2008 21:54:56   
san
joj, kar cincam za zalineuser posted image , res, jaz se sploh ne znam odločit....še mal počakam, če še kakšna da predlog, al pa če se zala javiuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
5.11.2008 21:57:19   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: terida

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Samo na hitro, ker me user posted image postrani gleda, ker sem "spet za računalnikom": sem zrihtala varstvo za Eriko! user posted image user posted image user posted image Za 300 EUR / mesec, še kar blizu in (predvsem je to pomembno) pri eni ženski, ki izgleda res v redu. Z Eriko sta se takoj ujeli, kar pri njej v naročju bi se crkljala. Sem govorila z mamicami, ki so imele v preteklosti tam otroke in je ne morejo prehvalit. Da je super, oh in sploh in tako je fajn, da to ni res. user posted image No, če bo pol toliko res, bom čisto srečna. Zdaj pa šibam, ker imam odmerjene minute user posted image

Superuser posted image user posted image user posted image , ti si že rešila svoj problem, jaz pa še čakam kaj bodo v vrtcu rekli, ampak bom mogla kar tja do novega leta čakat.

Jagoga, s kje pa si? Če si z Ljubljane, ti lahko dam kontakt ene, ki mi je odgovorila na oglas (danes, ko sem se ravno dogovorila drugje). Ker sem ravno danes slišala, da Neljubljančani nimamo v Ljubljani čisto nič šans letos. Vse dodatne enote, ki jih zdaj še odpirajo, so samo in izključno samo za Ljubljančane.

Oh, hvala, zelo si prijazna, ampak ne bo prišlo v poštev, je predaleč, da bi v Ljubljano vozila otroka v varstvouser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
5.11.2008 22:04:41   
Zofy
Dober večer iz Izole. Danes pa je bil res čudovit dan, je bilo 20 stipinj, sonček, brez vetra. So vremenarji čisto falili, HVALA BOGU!!!

Naj povem, a se je Julija spet tako režala moji mami, da postajam malce ljubosumnauser posted image . Praktično brez truda z nje zvabi glasen krohot ali celo vriskanje. JAz pa se matram, matrain in potim zraven, pa se reži večinoma le, če jo žgečkam. Če pa ji samo kaj govorim, pa se je mogoče 3x do sedaj nasmejala. No, moji mami se 3x nasmeji v 3 urah ne v celem njenem 7 mesečnem obstoju, kot se je meni user posted image .

Pa spet tole spanjeuser posted image . 1. del noči je že par dni katastrofa - se zbuja vsako uro ali pol ure. Ma po moje zato, ker je preveč utrujena od celega dne. Njej se namreč že ob 19h spi, pa jo malce zmotiviram, da opravimo celo večerno rutino in pol zaspi okoli 20h. Tako je, če ima čez dan 2 spanca. Če ima 3, pol zaspi zvečer pozneje (okoli 9h) in je boljše. Samo če bi mi ob 19h zaspala za pl ure ali uro, bi pol spet zaspala ob 22h ali še pozneje... Ne vem kako naj jo navadim, da ima vedno ob isti uri dnevne dremeže. Ker še vedno nima nekega ustaljenega ritma. Približno že, samo vseeno ni to to. Dobro, dovolj o temuser posted image

Da še za nazaj malce pokomentiram. Pozabila sem aleži čestitat za Žigca, da je spet domauser posted image user posted image . Pa hvala aleži za oni kalcij, ko si ga gor prilimala za zapestja. Sem si pozabila prepisat in zdaj ne vem več na kateri strani je...user posted image Te bom raje poklicala, da mi poveš kaj moram kupituser posted image

Pa terida, čestitke, ker si našla varstvouser posted image user posted image user posted image . Vidiš, pa ni bilo tako dolgotrajno tole iskanje. Kaj pol si se odločila, da se ne boš v Lj prijavila?

Pa san, super za izvideuser posted image . Da le ni mikrosporija. Vem, da zna bit ta bolezen kar nadležna in zdravljenje dolgotrajno. Se spomnem, da ko sem bila mala, je bratranec dobil to bolezen in ostal brez lasuser posted image

Bravo mumu za nagrado. Upam, da pa jaz loto zadanem... aja, sej je bilo danes žrebanje, moram preverituser posted image

Tudi Urši2, čestitke za boljše izvide hemoglobinauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Evo zdej je dal mož Tajo spat, ker je včeraj spet celo noč spala ko jo je dal mož spat in mamice ni bilo doma. Isto je bilo 2 dni nazaj. Ko jo dam pa jaz spat se pa že ob enih zbudi. Po moje si misli sej stari me itak ne bo slišu če bom jokala stare pa ni doma. Najbolš da kr spim.

Moj mož pa bo dal Julijo spat naslednji torek, ko grem spet na tenis (upam, da bom lahko tenisirala z bolečim zapestjem). Me prav zanima, če jo bo sploh uspaval. Celo noč pa ne bo prespala niti v sanjah

Tašče... grrrrrr user posted image user posted image user posted image Moja mama se pa nič ne spomne od takrat, ko smo bili mi dojenčki (jaz pa brat) in prav nič ne pametuje. Je prav super!!! Jaz njo učim kako se dela z dojenčki in ne ona mene. Dober občutek. Ker ob tašči pa se mi zdi, kot da nas ima vse za nesposobne, ker smo neizkušeni. Jaz sem ji rekla, da naj se ne vtika, ker tega ne dovolim niti moji mami in ne bom niti njej. Pa je rekla, "če pa je to vaš 1. otrok in nimata izkušenj...". Pa sem ji rekla, da jih bova že dobila, on aje imela svoje otroke, je delalal z njimi po svoji vesti, midva pa bova po svoji. In da bova že vprašala, če bova potrebovala nasvet. No, skozi eno uho not, skozi drugo pa ven. Zadnjič je še celo možu zatežila kako se z Julijo pogovarja. Da se pogovarja preveč po odraslo in se more z otrokom po otroško pogovarjat. GRRRR Do njega je še 1000x bolj zoprnauser posted image user posted image user posted image

No, za lahko noč pa še VSE NAJBOLJŠE TAIu (če sem mu že voščila, pa naj bo še 1x - od viška ne boli glavauser posted image ), TAJI od Lone76 in TAJI od Katy13 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 5.11.2008 22:05:24 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
5.11.2008 22:17:54   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

joj, kar cincam za zalineuser posted image , res, jaz se sploh ne znam odločit....še mal počakam, če še kakšna da predlog, al pa če se zala javiuser posted image

Sem šla pogledat in nisem kliknila samo na tiste "compra subito" oz. takoj kupi in sem vidla ene tako lepe, da mi je kar hudo, ker se jih ne da naročituser posted image . Jih bom pa spremljala, pa pol zadnji moment zbidala, če bo šlo. Dinki, a sklicne cene ni? Bidanje je od ponedeljka in če v ponedeljek je npr. najvišja ponudba 3€ ne more prodajalec rečt, da cena ni dosegla minimuma. Ali lahko?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
5.11.2008 22:19:25   
san
nč, zdej bom naročila, upam, da bo tud zala zadovoljna z izbiro... bom kar tiste prve, piše da je bolj vijolična barva, sej mucica in miš sta pa roza.... no, vsaj še dve sta tudi to napisali...aaaaaauser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
5.11.2008 22:23:12   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Sem šla pogledat in nisem kliknila samo na tiste "compra subito" oz. takoj kupi in sem vidla ene tako lepe, da mi je kar hudo, ker se jih ne da naročituser posted image . Jih bom pa spremljala, pa pol zadnji moment zbidala, če bo šlo. Dinki, a sklicne cene ni? Bidanje je od ponedeljka in če v ponedeljek je npr. najvišja ponudba 3€ ne more prodajalec rečt, da cena ni dosegla minimuma. Ali lahko?

user posted image user posted image user posted image

jaz mam iste težave, že svoje sm zdej komi zbrala, kaj šele za druge. jaz bi kar vseuser posted image . no, veliko mi jih je všeč. no, zala je napisala naj bodo vsaj malo roza... sicer vem, da naj bi ble dvoje 7, ene pa okol 3 eur...tko, da zdej se mi zdi, da os ble tud tiste čist roza s številkami med njenimi favoriti, ker ostali trije modeli so vsi po 7... joj ,spet kompliciramuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
5.11.2008 22:34:17   
san
zala, zdej sm zbrala jagode, no moji doma so rekl, da je tista barva okol muce in miši mal vprašliva...upam, da nisi huda

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
5.11.2008 22:39:49   
san
a delam ogromno slovničnih napak zadnje dva dni... sorči

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
5.11.2008 22:57:56   
san
zdej sm poslala naročilo, za vsako po 1 par copat, cena 9,99 $. še enkrat sem prosila, da mi pošljejo kot darilo. no, če želi katera original invoice, ji pošljem na zsuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
5.11.2008 22:59:45   
terida

Naj povem, a se je Julija spet tako režala moji mami, da postajam malce ljubosumnauser posted image . Praktično brez truda z nje zvabi glasen krohot ali celo vriskanje. JAz pa se matram, matrain in potim zraven, pa se reži večinoma le, če jo žgečkam. Če pa ji samo kaj govorim, pa se je mogoče 3x do sedaj nasmejala. No, moji mami se 3x nasmeji v 3 urah ne v celem njenem 7 mesečnem obstoju, kot se je meni user posted image .

Ej, isto je pri nas. Mojo mamo vsi otroci naravnost obožujejo (seveda tudi Erika), medtem ko se zame komaj kaj zmenijo (izjema je Tilen od Lone76 na prvem srečanju user posted image ). Saj za druge otroke se nisem nikoli sekirala, a če dam jaz Eriko mami, kar pozabi name user posted image Ampak se tolažim, da je to samo zato, ker mene cele dneve gleda in se ji ne zdim več pretirano zanimiva, medtem ko mojo mamo vidi samo vsake toliko...

Pa terida, čestitke, ker si našla varstvo . Vidiš, pa ni bilo tako dolgotrajno tole iskanje. Kaj pol si se odločila, da se ne boš v Lj prijavila?

Ja, ej, moram priznat, da si nisem mislila, da se bo vse tako hitro uredilo. Sem prav vesela, res. Seveda se mi zdaj ni treba v Ljubljani prijavljat in se ne bom. Vsaj zaenkrat ne. Bom takrat, ko bomo Eriko v vrtec dajali.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
5.11.2008 23:00:17   
terida

zdej sm poslala naročilo, za vsako po 1 par copat, cena 9,99 $. še enkrat sem prosila, da mi pošljejo kot darilo. no, če želi katera original invoice, ji pošljem na zsuser posted image .

Super, san, hvala!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
5.11.2008 23:23:42   
katj
no pa sem ostala (Rok user posted image ) brez copat, ker sem tolko časa rabila da bi si jih malo bolje ogledala in ja, odločila katere bi sploh vzela.
če boste še kej naročvale, pa se pridružim.

zofy in terida, sta lušne, ljubosumne?
dobr, da ni v vlogi mame tašča user posted image .

in terida, super za varstvo. to zna bit prov moreče, če ne veš kako in kaj.
pa še ostalim srečo pri iskanju varstva.

san, slovnične napake user posted image  jst po navadi prov dost ne pazim, ko pišem.
skor tko, piši kao što govoriš.
ma se mi zdi da nobena ne zameri user posted image .

bravo za zdravje vseh naših "marčkov".

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
6.11.2008 1:02:52   
san
tko, račun plačan, vse skupi je prišlo s poštnino vred $ 90,42 USD, se pravi 11,3025 $/osebo, v eur je to cca 8,70. zdej pa upajmo, da bo to vse in da bo poslal/a kot darilo iz svojega naslova kot sem ga/jo prosila in ne iz trgovine. ko dobim paket pa se zmenimo do konca.

morm napisat, da moj bani neki štrajka s plazenjem že dva oz. tri dni, a ni to mal čudno. me je že skrbelo, ampak baje da v tej fazi ko še raziskujeo je to normalno.... men se zdi pa čudno

druga stvar, odkar mam mireno, zdej že vsak dan pacam... se pravi od 4. 10. odkar sem dobila M, potem mi je približno 5 dan vstavila, še ni dneva, da ne bi mal kvavela... tiste, ki jo imate, kako je pri bilo vas?

katj, sej bomo še naročile, tko da nč bat. boš pa z drugo pošiljko dobila.

ljubosumje...hm, moj otrok se najraje smeje svojemu bratu, kar poka od smeha. tko, da nisem ljubosumna. mi gre pa na živce, ker tast trdi, da se samo njemu smejeuser posted image in to morm vsak dan poslušat. enkrat sm mu pa rekla, dase ostalim udi, pač vsem ki ga porajtajo in se mu nasmejejo, pa je bil pol užaljenuser posted image . tko, da zdej mu sam prikimam, naj ma svoje veseljeuser posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
6.11.2008 1:05:28   
san
aja, copatke nam pa pošilja nek kitajček, mistr čenguser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
6.11.2008 1:07:33   
san
zdej pa lahko noč, sm čakala gospo pokrovko, pa je ni, no mogoče se še oglasi, jaz grem pa spat. sm še film gledala g. nicholasa cage-a v Bangkoku, za lahko noč mal strelanja, da bom lepše spala in sanjala

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
6.11.2008 1:15:47   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

ooo, azzurra, smo te iz luknjice mal zbezaleuser posted image .

Ma sej jaz vas vsak dan berem, sem kot Big brother....i am watching you! user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
6.11.2008 1:18:53   
san
ursi, sej bo. gumbek switch off, ko si v bližini tašče, pa je. deluje. pa super, da je vse ok z lukijem in da nima okužbe, če sm prav razumelauser posted image

tko, zdej pa res grem spat, sm hotla še mal pokomentirat, pa sm preveč zaspana - smajlikizeha(ga ne najdem)user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
6.11.2008 6:44:02   
Ursi2
Dobro jutro!

MMMMMMMMM, kk bi pasala ena sveža, vroča, dišeča
user posted image

No, pa le ve uživate v njej!!user posted image

Upam, da se bo kaj sončka pokazalo.
Mogoč gremo pa dans popoldan  Celovc na otvoritev Ikee. Nisem še sigurna, ampak mogoče pa le.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
6.11.2008 6:54:00   
katj
Dobro jutro,
v tako zgodnjih urah sem še mal pesnice user posted image .

Vse najboljše Tomažu in Elmi,
pošiljamo darlica za dva
in zdravja za oba.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dveh zelo dobrih nočeh sem čist naspana in sem kr rito dvignila iz postelje.
Obožujem jutra!

Ursi2, hvala za kafe, sm si prvošla velik kapučin.

Tina50, midva imava v planu pridet k vam na tisti koncert 30.12. Vidva bosta kej tam? Sva rekla, da si privoščiva, sej drugač sva pridna ata pa mama user posted image .

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
6.11.2008 6:57:11   
katj
Ikea, fino. Mi gremo 15.11, ampak najbrž v Graz, ker gre najbrž še moja mami in se boji tunela, tako da gremo pol raj tja. Bi pa šla v Celovec, pa kdaj drugič.
Če katera kej rabi, komot prpeljem.

A poznate članstvo Ikea family, jaz ne dobr, ampak baje je fajn bit član.
Vsaj vrečke dobiš zastonj al kako? Katera kej več ve?

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
6.11.2008 7:06:19   
san
dobro jutro, ursi hvala za kavicouser posted image

katj, imaš določene ugdnosti - npr. določeni artikli so z ikea kartico s popustom, katalog na dom dobiš brezplačno, pol ti neko svojo revijo pošiljajo na dom, ma ne vem več, še neko svetovanje pri opremljanju al kaj že.... mah sej stane itak nič, da si član, pa če ravno želiš kupit kaj, kar z njihovo kartico dobiš ceneje, je pa super

nčk, ko sem se zbudila danes, sem najprej pomislila nate, uganeš zakajuser posted image ?

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
6.11.2008 7:13:39   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Mi smo spočiti in jaz imam spet možnost spiti jutranjo kavico z vami... user posted image

Tomaž in Elma vse najboljše za vajini obmesečnici!!!
user posted image

sem zrihtala varstvo za Eriko! user posted image user posted image user posted image Za 300 EUR / mesec, še kar blizu in (predvsem je to pomembno) pri eni ženski, ki izgleda res v redu. Z Eriko sta se takoj ujeli, kar pri njej v naročju bi se crkljala. Sem govorila z mamicami, ki so imele v preteklosti tam otroke in je ne morejo prehvalit. Da je super, oh in sploh in tako je fajn, da to ni res. user posted image No, če bo pol toliko res, bom čisto srečna.

Super za varstvo!!! user posted image

Pa spet tole spanjeuser posted image . 1. del noči je že par dni katastrofa - se zbuja vsako uro ali pol ure. Ma po moje zato, ker je preveč utrujena od celega dne. Njej se namreč že ob 19h spi, pa jo malce zmotiviram, da opravimo celo večerno rutino in pol zaspi okoli 20h. Tako je, če ima čez dan 2 spanca. Če ima 3, pol zaspi zvečer pozneje (okoli 9h) in je boljše. Samo če bi mi ob 19h zaspala za pl ure ali uro, bi pol spet zaspala ob 22h ali še pozneje... Ne vem kako naj jo navadim, da ima vedno ob isti uri dnevne dremeže. Ker še vedno nima nekega ustaljenega ritma. Približno že, samo vseeno ni to to. Dobro, dovolj o temuser posted image

No, za lahko noč pa še VSE NAJBOLJŠE TAIu (če sem mu že voščila, pa naj bo še 1x - od viška ne boli glavauser posted image )

Tai se tudi moji mami bolj smeji kot meni!!! Moja mami pravi, da zato, ker je že stara in ji gre na otročje in se zato bolj razumeta... user posted image
Za spanje, upam, da se vam čimprej uredi!!! user posted image  Tudi mi še nimamo dnevnih dremežev ob isti uri (zvečer gremo pa vedno spat ob 20h). Svakinja mi je rekla, da se tega otrok navadi okrog enega leta (eni malo prej, eni malo kasneje). No, na vso srečo, pa mi ponoči spimo! user posted image
Pa hvala za čestitke! user posted image

No, toliko zaenkrat, zdaj me pa kužki že čakajo... pridem potem nazaj (upam)!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
6.11.2008 7:26:03   
Ursi2
Tomaž in Elma vse najboljše
user posted image

Terida, super za varstvo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Katj, fajn, da is sel malo naspala!user posted image   Meni se pa zdi, da če več spim, da se zbudim ko cunja zjutri. user posted image
Za Ikea članstvo je pa San že napisala. Imaš kako stvar malo bolj ugodno, pa pošljejo ti katalog domov in ma meil, pa eno evijo Ikea Familiy dobivaš. Pa kak zajtrk ali kosilo je cenej v njihovi restavraciji. Ni pa prenosljiva, če jo imaš ti, je ne moreš posoditi eni kolegici. Če je mož  zraven je ok, če on plača, ampak, da bi se pa posojala, pa ne gre.

Glede ljubosumja. Meni se pa zlo fajn zdi, če oz ker se mali zastopi in smeji vsem. Edino kar mi je težko, ker se začne pri moji mamci kr hitro bunit. Ampak mislim, da je  to razlog predvsem v tem, ko sta z njim tast in tašča sta z njim1000% in skačeta okrog njega in ga zabavata, medtem, ko pa moja mamca pa nima časa, da bi lahko samo njega skoz animirala, ma še polno drugih stvari. Se mi pa zdi, da malemu pa hiter dolgčas postane. Ampak gre na boljšiuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
6.11.2008 7:54:43   
lucalu
Evo me nazaj! Sem dodala še nekaj slikic mojega vragca pri njegovi najljubši rekreaciji! user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
6.11.2008 8:13:43   
katj
Ful je lepi fantek user posted image , pa čestitke za tak podvig!

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?