Dinki
|
Dober dan mamice, madonca smo pridne s čvekanjem. Če bomo tako nadaljevale, bomo kmalu ujele februarčice . Evo, Titek je glih zaspal. Tolk je začel čvekat ta moj mišek, da je zdej sama debata med nama . Njegov besedni zaklad zgleda prribližno takole: tata, taaa, daaa, pa spet ta, ta. In ko mu jaz to rečem, on ponovi. Seveda se trudim in mu govorim mama, on pa meni nazaj ta ta. pol pa moj pihne: oči . Ok, da vidimo kaj ste kej načvekale. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Midva sm aod zdravnika, sma imela UZ trebuščka. Sem tk malo pričakovala, kaj mi bojo povedali. IN kaj mi je na koncu rekla, ko sem jo vprašala? Ja, vaš sin je vredu, ima dve ledvički pa vse druge organe tud in vsi so tam, ko morjo bit! OK, sej sem vesela, da ma vse pa vse tam ko more bit, ampak ni mi čisto jasno, zakaj sma sploh šla tja. Sem jo vprašala, kaj pa glede te črevesne okužbe, za katero sumijo, da jo ima. Pa je rekla, da to se pa s tem ne vidi, da samo z laboratorijskimi oreiskavami se to lahko potrdi. No, pač, sma pa vsaj zanimivo preživela dan. Je pa bil Luka ful priden, tk je z zanimanjem opazoval, kaj mu dela, pa kr pomagat ji je hotel. Je vse tam očaral na veliko. Ursi2, čestitke za pregled . Ja očitno sta res šla brez veze. Kot da nisi vedela, da ma tvoj sinko vse organe ...ma važno, da je vse OK . In pa priden Lukec! IZVIRNO SPOROČILO: terida sem zrihtala varstvo za Eriko! Za 300 EUR / mesec, še kar blizu in (predvsem je to pomembno) pri eni ženski, ki izgleda res v redu. Z Eriko sta se takoj ujeli, kar pri njej v naročju bi se crkljala. Sem govorila z mamicami, ki so imele v preteklosti tam otroke in je ne morejo prehvalit. Da je super, oh in sploh in tako je fajn, da to ni res. No, če bo pol toliko res, bom čisto srečna. Terida, super . To je pa res ena velika skrb manj . Joj, upam, da tudi nam vsem ostalim uspe dobitii vrtec oz. varstvo. Če ne, te bomo še pocukale za rokav, tako da spravi vse številke . IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Evo zdej je dal mož Tajo spat, ker je včeraj spet celo noč spala ko jo je dal mož spat in mamice ni bilo doma. Isto je bilo 2 dni nazaj. Ko jo dam pa jaz spat se pa že ob enih zbudi. Po moje si misli sej stari me itak ne bo slišu če bom jokala stare pa ni doma. Najbolš da kr spim. pametna punca, to drži s tabo, da se ti vsaj malo spočiješ srečno danes na cepljenju IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Dinki, a sklicne cene ni? Bidanje je od ponedeljka in če v ponedeljek je npr. najvišja ponudba 3€ ne more prodajalec rečt, da cena ni dosegla minimuma. Ali lahko? Ne vem če točno razumem tvoje vprašanje. Zmeraj je ponujena začetna cena in ti moraš postaviti večjo od te. Če je nekdo že ponudil večjo ceno kot jo ponujaš ti, te program na to opozori. No, in potem čakaš do konca bidanja. Lahko tudi na koncu še povečuješ ceno če vidiš, da te je nekdo prehitel. San, super si to zadevo speljala s copatki. Pridna Smeh...moram priznati, da se Tit najbolj smeji meni . Včasih se je očiju, zdej se pa vidi, da veliko dela in ni kaj dosti z njim. Samo, jaz take zganjam, da če bi me kdo videl, bi si mislil, da sem mal ćez rob . Se pa zelo trudim in večjo neumnost ko naredim, bolj se Tit smeji....poka od smeha ob raznih skrivalnicah, ob igri biba leze (je ful žgačkljiv) ob igranju z gimnastično žogo,..... Seveda govorimo o glasnem smehu....ma ni ga lepšega na tem svetu, res . Lucalu, sem pogledala slikice. Tvoj Tai je pa res že pravi možakarček
< Sporočilo je popravil Dinki -- 6.11.2008 12:12:42 >