|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
6.11.2008 8:25:05   
mumu
Tomaž
user posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
6.11.2008 8:26:06   
mumu
Elma

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
6.11.2008 8:32:40   
mumu
Dobro jutro vsem skupaj

Naša noč je bila enkratna user posted image user posted image user posted image , do 5.30 je sploh nisem rabila it nč pogledat, smo malo pojedle in je potegnila še do sedmih zjutraj. Človek bi rekel da se počutim kot nova, ampak se ne, očitno sem se tko navadla ponoč ustajat da mi je to danes mankalo user posted image .

Smo pa dobile reakcijo na včerajno pikico in imamo vročimo user posted image .

Terida user posted image za varstvo.

Lucalu ta tvoj otrok je user posted image , kar pojedla bi ga.

< Sporočilo je popravil mumu -- 6.11.2008 8:41:12 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
6.11.2008 8:58:35   
san
Hi,
These shoes will be shipped tomorrow.
Usually it takes about 8-12 days to get to you.
I will mark it as gift.
Thanks.

Annie
shoeszoo

no, tole sm dobila danes

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
6.11.2008 9:00:28   
san
pa še ČESTITKE TOMAŽU IN ELMIuser posted image user posted image user posted image . PABODITA ZDRAVA IN VESELAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
6.11.2008 9:35:16   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: katj

Tina50, midva imava v planu pridet k vam na tisti koncert 30.12. Vidva bosta kej tam? Sva rekla, da si privoščiva, sej drugač sva pridna ata pa mama user posted image .

superuser posted image user posted image ! sigurno bova, sploh če vidva prideta, pa sploh! ti bom še sporočila, kako in kaj!user posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
6.11.2008 9:38:56   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: san

katj, imaš določene ugdnosti - npr. določeni artikli so z ikea kartico s popustom, katalog na dom dobiš brezplačno, pol ti neko svojo revijo pošiljajo na dom, ma ne vem več, še neko svetovanje pri opremljanju al kaj že.... mah sej stane itak nič, da si član, pa če ravno želiš kupit kaj, kar z njihovo kartico dobiš ceneje, je pa super

kje se pa včlaniš? a se lah prek neta?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
6.11.2008 9:40:17   
tina50
Tomažu in Elmi vse naj najuser posted image user posted image

zdej me pa Lan kliče! grema na sprehod, pri nam se je sonček pokazal!

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
6.11.2008 10:10:46   
Vilma
Dobro jutro, dober dan mamice user posted image
Vidim, da so copatki že naročeni. Super, upam da bodo res v roku 14 dni.

Julija je to noč spet malo bruhala. In to zato, ker tako zelo kašlja. A ve kaj dajete svojim malčkom proti kašlju? Jaz ji trenutno dajem Prospan, pa nič ne pomaga, ampak res nič. Tista justova krema bolj pomaga, vsaj noska nima več dosti zabasanega.

Jagoga čestitke Tomažu za 8 mesecev! user posted image  Kako hitro čas beži, ne morem verjet, da je toliko časa minilo.

San mirena: jaz sploh ne vem, a sem imela M ali ne. Krvavim po malem že en mesec. Tako, da je mali vložek premalo, velik pa preveč. Mam poln kufer že tega zapacanega perila. Bom šla verejtno v ponedeljek na pregled. Menda je itak treba it na kontrolo po prvi M, da pogledajo, če je vse ok. Sem pa brala na MON-u, da znajo ženske krvavet tudi do pol leta. user posted image  Potem pa ali zdržiš in počakaš, ali pa se naveličaš in daš to zadevščino ven. Jaz nisem nič zadovoljna, ne vem pa, kaj bom naredila.

Včeraj sem šla enega dojenčka v porodnišnico pogledat. Spet je izbruhnil "sindrom" dojenček z vso silo na dan. user posted image  Mogoče si bom pa šla mireno ven dan in si na ta način odpret vrata, da mogoče bo pa še eden nekoč. user posted image  Je pa toliko nosečnic okoli, da ni čudno, da  me tako razmetava.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
6.11.2008 10:11:22   
Vilma
U sem pozabila, čestitke tudi Elmi za obmesečnico! user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
6.11.2008 10:20:27   
Vilma
Lucalu Tai je tako lep user posted image  Tvoj sine se mi res dopade, bi ga kr Juliji zrihtala, res. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
6.11.2008 10:23:34   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Lucalu Tai je tako lep user posted image  Tvoj sine se mi res dopade, bi ga kr Juliji zrihtala, res. user posted image

Hehe... sej se lahko zmenimo! user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
6.11.2008 10:49:03   
Zofy
Lucalu, sem pogledala slikice - res je luštkan tale tvoj Tai. PA kako je velik!!! Že prav nič več dojenček, ampak fantičuser posted image .

Mi smo pa danes končno malo bolje spali. Zgleda, da Julija boljše spi, ko ni atija in njegovega nočnega žaganja. Ampak žal bo morala naša Julija še malo potrpet, ker je nimamo kam dat. Imamo žal 2 sobno stanovanje in je ne morem at v svojo sobico. Mah, bomo že preživeli.

Vreme pa je tukaj prav škifouser posted image . Spet so vremenarji falili, so rekli, da bo dopoldne delno oblačno, pa že celo jutro dežuje brez prestanka. Je sicer toplo, ma kaj mi to pomaga. Popoldne pa moram na faks, imam neko delavnico in mi je pol prav vseeno, če se popoldne vreme popravi. No, napovedali so itak popoldne ful dežja in grmenjeuser posted image

Hi,
These shoes will be shipped tomorrow.
Usually it takes about 8-12 days to get to you.
I will mark it as gift.
Thanks.

Annie
shoeszoo

no, tole sm dobila danes

Super, upam, da kmalu pridejouser posted image user posted image . Prevzem pa lahko kar osebni narediva, kaj praviš. Se bomo zmenli.
Kaj pol za 2. paket počakamo, da ta pride ali bomo naročali prej?

Danes pa praznujeta TOMAŽ in ELMA. user posted image user posted image VSE NAJNAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
6.11.2008 11:57:45   
Ursi2
Živjo!

Tudi pri nas je vreme user posted image !

Pa, vsaj za spanje je dobro tole. Mi spi že kar neki časa, sem v tem času zlikala, kopalnici zribala, tla obrisala, postle postlala, kuhno pospravla in za Lukana kosilo nardila.
Sej je bil zadnji čas! Se mi nič ne da, lena sem ko lenivc!user posted image

Lucalu, ma tvoj mali je pa pravi fant že. Pa kk stoji. user posted image user posted image user posted image Bi rekel, da ima kake 3 mesece več, tako velik zgleda!

Tina50, ja to Family card od Ikeee naročiš lahk kr prek spleta.

Se, se pa odločla, da naj moj dragi gre danes v Okeo kr z mojim bratom. Se mi zdi, da bo ful gužve gor, pa ga ne bi v tisto gužvo vlačla, pa še ob enih 5 popoldan bi šele šli. Važno je, da prinese varnostno ograjo za stopnice!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
6.11.2008 11:58:17   
Dinki
Dober dan mamice,
madonca smo pridne s čvekanjem. Če bomo tako nadaljevale, bomo kmalu ujele februarčice user posted image .
Evo, Titek je glih zaspal. Tolk je začel čvekat ta moj mišek, da je zdej sama debata med nama user posted image . Njegov besedni zaklad zgleda prribližno takole: tata, taaa, daaa, pa spet ta, ta. In ko mu jaz to rečem, on ponovi. Seveda se trudim in mu govorim mama, on pa meni nazaj ta ta. pol pa moj pihne: oči user posted image .

Ok, da vidimo kaj ste kej načvekale.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Midva sm aod zdravnika, sma imela UZ trebuščka. Sem tk malo pričakovala, kaj mi bojo povedali. IN kaj mi je na koncu rekla, ko sem jo vprašala? Ja, vaš sin je vredu, ima dve ledvički pa vse druge organe tud in vsi so tam, ko morjo bit!user posted image
OK, sej sem vesela, da ma vse pa vse tam ko more bit, ampak ni mi čisto jasno, zakaj sma sploh šla tja. Sem jo vprašala, kaj pa glede te črevesne okužbe, za katero sumijo, da jo ima. Pa je rekla, da to se pa s tem ne vidi, da samo z laboratorijskimi oreiskavami se to lahko potrdi.
No, pač, sma pa vsaj zanimivo preživela dan. Je pa bil Luka ful priden, tk je z zanimanjem opazoval, kaj mu dela, pa kr pomagat ji je hotel. Je vse tam očaral na veliko. user posted image

Ursi2, čestitke za pregled user posted image . Ja očitno sta res šla brez veze. Kot da nisi vedela, da ma tvoj sinko vse organe user posted image ...ma važno, da je vse OK user posted image . In pa priden Lukec!

IZVIRNO SPOROČILO: terida

sem zrihtala varstvo za Eriko! user posted image user posted image user posted image Za 300 EUR / mesec, še kar blizu in (predvsem je to pomembno) pri eni ženski, ki izgleda res v redu. Z Eriko sta se takoj ujeli, kar pri njej v naročju bi se crkljala. Sem govorila z mamicami, ki so imele v preteklosti tam otroke in je ne morejo prehvalit. Da je super, oh in sploh in tako je fajn, da to ni res. user posted image No, če bo pol toliko res, bom čisto srečna.

Terida, super user posted image . To je pa res ena velika skrb manj user posted image . Joj, upam, da tudi nam vsem ostalim uspe dobitii vrtec oz. varstvo. Če ne, te bomo še pocukale za rokav, tako da spravi vse številke user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Evo zdej je dal mož Tajo spat, ker je včeraj spet celo noč spala ko jo je dal mož spat in mamice ni bilo doma. Isto je bilo 2 dni nazaj. Ko jo dam pa jaz spat se pa že ob enih zbudi. Po moje si misli sej stari me itak ne bo slišu če bom jokala stare pa ni doma. Najbolš da kr spim.user posted image

user posted image user posted image user posted image  pametna punca, to drži s tabo, da se ti vsaj malo spočiješ user posted image
srečno danes na cepljenju user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dinki, a sklicne cene ni? Bidanje je od ponedeljka in če v ponedeljek je npr. najvišja ponudba 3€ ne more prodajalec rečt, da cena ni dosegla minimuma. Ali lahko?

Ne vem če točno razumem tvoje vprašanje. Zmeraj je ponujena začetna cena in ti moraš postaviti večjo od te. Če je nekdo že ponudil večjo ceno kot jo ponujaš ti, te program na to opozori. No, in potem čakaš do konca bidanja. Lahko tudi na koncu še povečuješ ceno če vidiš, da te je nekdo prehitel.

San, super si to zadevo speljala s copatki. Pridna user posted image

Smeh...moram priznati, da se Tit najbolj smeji meni user posted image . Včasih se je očiju, zdej se pa vidi, da veliko dela in ni kaj dosti z njim. Samo, jaz take zganjam, da če bi me kdo videl, bi si mislil, da sem mal ćez rob user posted image . Se pa zelo trudim in večjo neumnost ko naredim, bolj se Tit smeji....poka od smeha ob raznih skrivalnicah, ob igri biba leze (je ful žgačkljiv) ob igranju z gimnastično žogo,..... Seveda govorimo o glasnem smehu....ma ni ga lepšega na tem svetu, res user posted image .

Lucalu, sem pogledala slikice. Tvoj Tai je pa res že pravi možakarček user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 6.11.2008 12:12:42 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
6.11.2008 12:09:55   
Dinki
Tomaž od jagoge in Elma od Elme vse NAJ, NAJ za vajini obmesečnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Naša noč je bila enkratna user posted image user posted image user posted image , do 5.30 je sploh nisem rabila it nč pogledat, smo malo pojedle in je potegnila še do sedmih zjutraj. Človek bi rekel da se počutim kot nova, ampak se ne, očitno sem se tko navadla ponoč ustajat da mi je to danes mankalo user posted image .

user posted image  mumu, čestitke za lepo spanje user posted image , upam, da se kmalu odvadiš in začneš uživati v nočnem spancu user posted image
in pa en koš user posted image user posted image user posted image  za Tio, da bo vročina hitro minila!

Vilma, upam, da je Julija že OK in, da kašelj mine user posted image . Glede kašlja ti ne znam svetovati, da potrkam, Tit tega zaenkrat še ni potreboval. Ja, tale sindrom o katerem pišeš....ravno danes je šla moja prijateljica v porodno, mi je prej napisala SMS, da gre na klistir....ma jaz se čist naježim, jaz imam ful lep spomin na vse te občutke. Še danes ko vidim kako user posted image , gre meni kar na jok. Pa še danes kdaj pogledam eno oddajo na Zone TV o porodih in čisto vsakič me gane do solz ko ženske rodijo user posted image ...čeprav način, ki ga imajo američani za rojevat je pa res user posted image ...glih tolk, da ne pridejo sosedje na vrata gledat kako ti rojevaš...svašta!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
6.11.2008 12:33:17   
tina50

zdej sm poslala naročilo, za vsako po 1 par copat, cena 9,99 $. še enkrat sem prosila, da mi pošljejo kot darilo. no, če želi katera original invoice, ji pošljem na zsuser posted image .

san hvala, za plačilo se bomo pa zmenile! jaz ti lah kr na tr nakažem, če želiš!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
6.11.2008 12:57:17   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Evo me nazaj! Sem dodala še nekaj slikic mojega vragca pri njegovi najljubši rekreaciji! user posted image

ma res je pravi cukrček ta tvoj Tai! moj se še v sanjah ne postavi takole na noge! sej ma še čas!user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
6.11.2008 13:01:48   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Oh, boga Tia! Upam, da čimprej mine, oz., da je že ni več!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.11.2008 13:07:44   
tina50
Lan mi je zaspal, jaz pa moram sedajle it na varstvo pri delu, so me iz službe klicali, da nej pridem, če lahko! me mal skrbi, ko se bo Lan zbudil, mu tašča sigurno ne bo dala dude v usta, ga bo kr dvignila jo že kr vidim! nič mi ni da bi ga njej pustila, sam kaj čmo! Lan najbolje spi v spalnici, drugač bi ga pustila moji mami!

prej ko se je pa sonček tukaj pokazal, se je pa samo za pol ure, potem pa konecuser posted image , sam ni pa bilo dežja, tako da sva opravila najin sprehod!user posted image

zdej se grem pa zrihtat,....

čao

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
6.11.2008 14:12:49   
Zofy
Jaz sem pa mogoče ugotovila kako pripravit Julijo, da dosti poje. Če ji naredim kosilo bolj redko, poje cel otroški krožnik. Že 2 dni poje po 200g in večuser posted image user posted image user posted image
Pa večerjo tudi poje več, če ji pustim, da se voda ohladi do temperature, ko se že lahko je, in šele pol zamešam kašico. Se na drugačen način stopi in ji zgleda taka tekstura bolj odgovarja. Sem prav vesela, ker zdaj spet pridno papca (že trkam...user posted image ).

Vreme pa še kar user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
6.11.2008 14:22:02   
ELMA
Tomaž

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse najboljše za mini RD ....user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
6.11.2008 14:24:52   
ELMA
Ojla punce ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bolani , viroza je prišla med nas , jez sem mal boljš ,
zdej je moja Elma najbolj boga user posted image
Kak je hudo ko so tko majhni pikeci bolani .

Eno? A mogoče kera od vas uporablja kakšen  aspirator za nos za otroke in kako ste zadovoljne z njim user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.11.2008 14:31:53 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
6.11.2008 15:09:16   
mumu
No pa je končno tut nača čebela zaspala, upam da vsaj za pou urce, ker sem čist zmahana user posted image , sej je pridna, ampak mal v naročje pa mal hodet, pa rekord v previjanju bomo danes podrle, je bla šele 4x pokakanauser posted image .

Dinki: čist si me okužla z e.bay-em, no ja, ne sam mene tut mojga user posted image  si je že jakno naroču, jst sem pa tut ene čevle najdla k so pr nam 145 evrov tam so pa 110 dolarjev, razlika je očitna...

Elma: jst uporabljam baby vac in sem zelo zadovolna.

Zofy: upam da si odkrila skrivnost pripravljanja kašic in da bo Julija še naprej pridno jedla user posted image .

Ja ja, tale nosečniški sindrom je pa res hud, zadenč sem razmišlala kako je blo k sem bla noseča, kako je fino božat trebuh, pa k se je nastavlala za božat,... so mi kar solze pršle na oči. Takoj podpišem, da bi bla lahko skos noseča, ampak otrok pa ne bi več mela vsaj zaenkrat ne (skor sigurno si bom premisenla) se preveč bojim da bi se zgodba ponovila.

Ursi2: zelo si bla pridna user posted image , upam da bo tut mene kaj hmal prijelo da bom šla pospravlat, ker drugač bo katastrofa user posted image .

Za zdej bo dost, da me ne bo moj na rr dubu, grem rajš mizo prpravt da bova lahko jedla prej kot se naša princeska zbudi.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
6.11.2008 15:33:47   
Lona76
Joj čveke pa jst komi dohajam user posted image . Evo pri nas pa sedaj Tilen spi pa Taja rogovil okrog.

Danes je dobila 3. pikico in seveda brez joka k je taka faca. Mal je eee nardila k je blo vsega konc, k so ji že gazo gor dajale user posted image , pol se jim je pa spet smejala. Mi pa zdejle pomaga tipkat in imava borbe ali bojo njene črke ostale al moje user posted image . Aha pa nove mere imeva. Pri 8 mesecih 8930 g in 71 cm. Baje je po tabeli na sredini.

Lucalu Tai je tok luškan. Kako res stoji frajer.

Mumu upam da vročina hitro mine in ne bo hujšega

Tomaž in Elma vse naj naj za obmesečnico

Ja dojenček sindrom. Groza!!!!! Ko sem bila s Tajo v porodni in res ni bil lep porod sem možu rekla če bom hotla še kakšnega mi reč a se spomniš kako je bilo pri Taji pa me bo minilo. Klinc žvo se spomnim kako je bilo pa skos mava en sranje pa jst bi bla spet kr noseča pa mela še enga dojenčka. Pa še ena kolegica ma dons rok. No ni me pa še tok zagrabil da bi res kaj na tem področju naredili. Se zavedam da bi blo zlo zlo težko.

Joj so mi pa danes iz vrtca poslali prijavnice za večdnevne izlete za Tilna in so otročki in vzgojiteljice še pismo Tilnu napisal joj k bi ve vidle to veselje. Je bil full vesel ampak v vrtec pa še nebi šel user posted image .

Zdej pa grem k tkole je pa težko pisat. Mogoče še zvečer kaj.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?