Špela100
|
Še dobro, da sem popoldne mal pogledala na rr in vas preletela, ker danes ste se pa načvekale...po moje ste rekord podrle Sploh ne vem kje naj začnem Jagoga čestitke za spanje. Saj bi mi tudi spali dolgo in z eno prekinitvijo, če bi se mami zgodaj skobacala v posteljo. Pa nič od tega Glede dojenja pa bomo verjetno doktorirale in ko bo ta čas nastopil, bo že konec. Jaaaaaaaa za srečanje sem jaz takoj za...seveda v Postojni...lahko se res dobimo v Epicu, če je lepo vreme lahko gremo tudi ven sedet. Lahko pa počakamo 15.11., ko se odpre mercator, tam bo ziher prostor. . Pa tudi v pizzeriji čuk imajo en poseben prostor, sam ne vem koliko je velik. Lahko povprašam. Aja za dekolte . Aleži za Žigca. Vilma seveda bom prišla, hvala za vabilo. Sadje jaz tudi vse prekuham, razen banan seveda. Moram poskusiti z neprekuhanim... in Julija se ni marala kopat...morda pa se ne počuti dobro v Fredovem obroču. Maks je tudi na morju nekaj protestiral, potem sem ga pa dala ven iz obroča, je bilo pa ok. In kje piše, da mora otrok vse deliti , če dominik ne da stola, ga ne da...je pač njegov...saj tudi ti ne posojaš kar vseh stvari... Lona76 slikice so ful lepe, ti pa si tudi ena manekenka...ma kaj jeste, da ste tako suhe?? Jaz sem ravno zdaj zmazala, po moje ene pol kile piškotov z mlekom in je šlo direkt v špeh...ja potem se pa čudim od kje in da vaga laže...ma ja..... "IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Dinki...ja slika je tona ni...to je bilo pri nas cel prejšnji mesec. Ma sem se tako skulirala, da me sploh ni motilo. Pa da vidimo kdo več zdrži. Valjda sem zmagala. Šalo na stran, upam, da se kmalu porihta stanje. oh, kako lepo je videti, da te nekdo razume in da nisi sam . Da te ni motilo? ja sej vem kako je to, kdaj prav paše in na tak način lahko sem pa tja preskočiš kakšno opravilo ne da bi rabila razlagati zakaj tega nisi opravila.... mah te moški, kdaj me prav , medtem ko brez njih pa spet ne moremo . pa bravo za zmago ja, ja, je že bolje..... " Dinki ma še kako te razumem. Ti moški...ravno sem zadnjič hotela odpreti temo, če imate kaj kriz in krizic zdaj, pa sem bila raje tiho, ker vse tako hvalite svoje . Mi jo kar imamo...krizico namreč...ma gre že počasi h koncu. Jaz tudi pazim, da ne dajam preveč banane, pa nimamo problemov, če pa ga mal zapre, pa hitro slive skuham pa je. Tudi jaz bi šla v Ikeo , komaj čakam Celovec. Uživaj jutri...ups danes... Zofy a tvojo tiho mašo je pa bolezen prekinila...ma vsaj nekaj dobrega v slabem... "IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Hehehe, imamo pobožne zize - ko odpneš modrc, padejo na kolena " Ta je pa ful dobra...ja tudi jaz bom rabila in podložene modrce in silikone in kaj še vse ne vem....vedno sem imela problem, ker sem imela majhne in sem se tolažila, da za usta zapret je dovolj...zdaj bodo pa majhne in še viseče... ma groza....včasih me prav žalost zagrabi...potem pa še strije, pa leta...sem že cela zamortizirana. ( če se kot ena računovodkinja izrazim ) San tudi moja hčerka igra violino. "IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Še to...sem opazila, da sem vedno zadnja na koncu dneva....kot ena pokrovka....joj.... . zdej že kar morš bit, k smo tko navajene. je čuidno, če nisi " Ja sej bom tudi danes... Ursi2 je pa verjetno res z Lukcem v kakšni bolnici pristala. Upam, da se čimprej javi. no zdaj pa grem ninčule nančule ja pa dejmo se res dobit v Postojni, ker jaz sem ful nemobilna, me baše delo in avta nimam...bom zrihtala kakšen prostor...al pa sonček, pa bomo šle k jami na kavico. Pa ne 1. novembra...ha, ha ma moj rojstni dan...
< Sporočilo je popravil Špela100 -- 24.10.2008 0:51:38 >
|