|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
22.10.2008 14:49:09   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

tina, hvala za odgovor glede fiziološke. v dm je ziher cenej kot v lekarni, vsaj večina stvari je v teli naši lekarni ful navita!

pomlad, v Mullerju je 3,55eur ena škatlica fiziološke od niveje, druge niso imeli!
je tud kar drago! posebej če jo velik rabiš!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 476
22.10.2008 14:53:19   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
no, neki slik sem še jaz dodala!

Krasen fantiček je Lan! user posted image user posted image user posted image  Pa kar avto že vozi... user posted image

hvala, ja sma se mal afnala v atijevmu old-taimerju!user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 477
22.10.2008 14:54:20   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: san

hvala vsem za čestitkeuser posted image

morm sam povedat, da smo danes končno dobili prvi ZOBEK, JUPI za darilouser posted image

user posted image user posted image  Urbanu za prvi zobek! super darilo

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 478
22.10.2008 15:06:11   
san
špela, ja rumena je tista ta velka, jaz jo na trgu kupim en os, al pa hokaidi bučo vzamem. kosmičke pa kupim na trubarjevi ul. v trgovinici zrno al neki podobnega se imenuje. taka bio štrcunca, so pa od biotopa - majo tud druge trgovine ala mercator, spar.

dinki, čebulo in česen že kuham zraven ja in pol če zmiksam zadevo, ju zmiksam zraven, če pa sam z vilco pretlačim, pol pa stran vzamem, sam mal česna pretlačim poleg. pa hvala, ker si vpisala naše mere in čestitke titu za tako krasno napredovanjeuser posted image

hvala vsem za čestitke za zobek, imamo pa danes že obe spodnji enkici zunaj - tko črtici dve žagasti sta na otipuser posted image .

glede pohoda, jaz čez vikend ne morem, čez teden bi se pa dalo kakšen dan.

pomlad, danes si pa špricalauser posted image , je blo finouser posted image fiziološko jaz tamalmu tut še niveino kupujem, ker je ne rabiva še toliko, za tavelke pa kar litersko kupim, ponavadi pa sama skuham.

vilma, boga julija, ne more spat, našga urbana tut vse moti, vsak najmanjši šum, premik, pa se zbudi.

glede dojenja, pri nas ima tud obdobja, ko bi me kar skenslal, pa ga jaz pol kar prislim in pol jeuser posted image .

no, toliko, zdej morm pa šibat, k ma izabela dans nastop z violinco

papa

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 479
22.10.2008 15:07:38   
tina50

Kristjanu in Juliji  VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečnici

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 480
22.10.2008 15:15:14   
tina50
Zofy hvala za opis vaj, ki jih delate v bazenu! bom poskusila zdejle, ko gremo v čatež!

terida hvala za spodbudne besede glede hranjenja mojega Lana!
danes mi je pa pojedel en frutek 120 ml! prej sploh ni hotel frutekov, danes sem mu ga pa spet kupila breskev-rižek in ga je pojedl! sicer se je malo pačil na začetku sam sem mu kr dala v usta, potem je pa jedeluser posted image , je pa bolj len za odpiranje ustuser posted image ! ah, bo že! sam mal se pa sekiraš, da slučajno nebi kakšen gram shujšaluser posted image !

Špela100 pri nam pa dojenje sploh ni problem! on bi se še kar dojil, jedel na žlico pa ne bi! pa sej sem dans zdavnici povedala, pa ni nič rekla da bi bilo narobe! bo že

jagoga user posted image  za zobek! za dojenje ti pa ne morem dat nasveta, ker še nisma imela takšnih problemov!midva imava z GH bolj probleme!
pa saj če ti drugo hrano je, jaz mislim da je ok, pa če se podojita zjutraj in večer je ok.!

Dinki user posted image user posted image  za opravljen pregled in pikico!

sam še na hitro, da povem, bila sma pri zdravnici in ušesek je okuser posted image

grem do konca skuhat potem, še pa mal na sončeka

lp

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 481
22.10.2008 17:40:37   
Azzurra
Ja, mojo Dašico ste pa čisto vse izpustile oz. pozabile... user posted image
No, pa nič. Pozdravček od nas!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 482
22.10.2008 19:09:51   
mumu
AZZURA, se opravičujem, očitno je na seznamček marčkov prišel tiskarski škrat, ker te ni naseznamu, torej želim Daši vse naj naj, pa čeprav z zamudo

user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 483
22.10.2008 20:14:56   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Dobro jutro,
sem ravno včeraj zvečer razmišljala, da se že dolgo niso Aleži, Špela100 in Vilma oglasile, pa tut Azzurra, no pa sta se dve samo z mislimi dvignili iz podzemlja.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa to ste same primorke. Ej, kaj pa če bi organizirale kakšno srečanje primork, na primorskem,  kjer bi bile vabljene tudi ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem takoj za.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

AZZURA, se opravičujem, očitno je na seznamček marčkov prišel tiskarski škrat, ker te ni na seznamu, torej želim Daši vse naj naj, pa čeprav z zamudo

user posted image user posted image  je je na seznamu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Dašica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj Žiga pa je fasal afte. Jih ima na jezičku in grlu. Je siten kot user posted image , non stop me hoče, ga boli, tečen,....... dala sem mu vaniljev sladoled, pit mrzlo mleko ,..... ma nimam pojma kaj bi lahko jedel. Tiste katere imate že otroke, veste kaj bi mu lahko dala za jest?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 484
22.10.2008 20:21:49   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

AZZURA, se opravičujem, očitno je na seznamček marčkov prišel tiskarski škrat, ker te ni na seznamu, torej želim Daši vse naj naj, pa čeprav z zamudo

je je na seznamu

NA ŽALOST SPADAM MED BLONDINKE (OČITNO)user posted image user posted image , gledala sem samo rojstva v marcu, na februar pa še pomisenla nisem user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 485
22.10.2008 20:30:27   
pomlad08
Daša, vse najboljše! Tudi jaz te nisem opazila, ko pa so že taka starina! user posted image  Sem gledala samo 21. marec.

San, kako je bilo na nastopu? Jaz komaj čakam, da bom hodila Joba poslušat! Pri nas doma smo vsi hodili v glasbeno šolo in je blo super, ker je imel vsak teden kdo nastop.

Ja, dons sva z Jobom špricala srečanje, ker je bil že ob 9h tok utrujen, da sem ga dala raje spat. Sem se očitno prov odločila, ker je spal potem do 12h. Še dobro, sem končno mal za faks delala.

Tina, hvala za info glede fiziološke. Očitno je cena povsod ista. No sej taka panika ni, bomo pač nekaj časa še kupovali te ampule, potem bomo pa prešaltali na tiste večje flaše.

Aja, imeli smo pregled, Job se je zdej malo umiril pri rasti, ima dobrih 10 kg pa 72 cm. Mu bo treba še kakšen obrok dodat, zdej smo imeli 2 na dan , pa bomo šli kar na 3. Tud polulal se je že med pregledom v tisto vrečko, pa kri smo dal, cepljen pa seveda spet ni bil, ker mu je uspel tam tko fejst zakašljat, da se je spet izognil injekciji. To mu je uspel že kakšne petič user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 486
22.10.2008 20:31:33   
pomlad08
aja pa Urbanu čestitke še za 2. zob!
mi smo še brez.

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 22.10.2008 20:35:25 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.10.2008 20:33:36   
pomlad08
aja na pohod bi šla pa jaz tudi raje čez teden. sem pa ful za!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 488
22.10.2008 21:08:06   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

joj, sory!
Daši user posted image user posted image  z zamudo, ampak iskreno!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 489
22.10.2008 21:20:10   
tina50
vse ste nekam nehale intenzivno čvekat! se vidi, da naši zakladki rastejo in hočjo našo pozornost!

jaz sem pa danes izvedela tako žalostno novico, da smo kar jokaluser posted image user posted image
ob mojgauser posted image  od njegovga brata žena, je noseča in je imela rok točno na isti dan kot jaz letos 8.3.09 je bila danes na pregledu za srček oduser posted image , pa ima ful napako in ji bodo sprožili porod in seveda user posted image  ne bo !user posted image user posted image user posted image  ful smo vsi žalostni! pa tako smo se veselili, da bo mogoče pa rojen 9.3., kot je naš mali!
je, pa šla na pregled, zato, ker je moj user posted image , ko je bil star 3 leta operiran na srčeku, imel je neko napako! sem bila jaz tudi na tem pregledu, sam je blo cse ok.!

zdej me pa mal skrbi, kje je kaj Ursi2! upam, da nista v bolnici!user posted image user posted image

grem mal pakirat, ker v petek zjutraj grem na lepšeuser posted image , komaj čakam, da ga dam malo v vodo, ker na morju ga nisem mogla, ker je bilo premrzlo!

user posted image Urbanu za drugi zobek! tudi mi smo še brez njih!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 490
22.10.2008 21:51:37   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Oh ti šment user posted image ....z dnevno zamudo: Daša vse najboljše za (že) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Smo pozabile nate, ampak smo s tem vsaj malo tvojo mamico iz luknjice ven spravile user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 491
22.10.2008 21:53:06   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Dobro jutro,
sem ravno včeraj zvečer razmišljala, da se že dolgo niso Aleži, Špela100 in Vilma oglasile, pa tut Azzurra, no pa sta se dve samo z mislimi dvignili iz podzemlja.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa to ste same primorke. Ej, kaj pa če bi organizirale kakšno srečanje primork, na primorskem,  kjer bi bile vabljene tudi ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem takoj za.

Jaz tudi user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 492
22.10.2008 21:58:17   
Dinki
Oh, Tina50, to je pa res ful žalostno user posted image user posted image user posted image , si sploh ne znam predstavljat. Jima želim čim hitreje novo user posted image  in zdravega user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Hvala vsem punce za čestitke za našega Petra Klepca user posted image .

Ursi2, držim pesti, da ste doma in da je Lukec že bolje.

No, zdej grem pa počasi spat.
Sem prišla za računalnik ker imamo doma tiho mašo....sej veste, slika je, zvoka ni user posted image ......ja tud tko mora bit kdaj, žal user posted image .

Nočko..... 

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 493
23.10.2008 1:31:54   
Špela100
Tina50 še jaz sem postala žalostna. To je grozno. Mi smo 2x to dali skozi, ampak bolj zgodaj in je že to dovolj grozno, kaj šele porod sam in na koncu brez user posted image . Res jim srčno želim, da gre to čimprej mimo, da si hitro opomoreta in pričakatauser posted image . Pikici pa ena user posted image  in naj postane najbolj svetla user posted image .

San hvala za razlago glede buče in kosmičev. Jutri grem takoj v akcijo. Zadnjič sem pri našem zelenjavarju vidla bučo, sam ne vem , če jo režejo. Tako veliko bi pa imeli za 14 dni.user posted image user posted image  In komaj člakam, da drug mesec odprejo hipermercator, da bom lahko našla vse na enem mestu, ker zdaj, če želim eno torto spečt, moram it v 10 trgovin, da najdem vse sestavine.

Dinki...ja slika je tona ni...to je bilo pri nas cel prejšnji mesec. Ma sem se tako skulirala, da me sploh ni motilo.user posted image user posted image  Pa da vidimo kdo več zdrži. user posted image user posted image  Valjda sem zmagala.user posted image user posted image  Šalo na stran, upam, da se kmalu porihta stanje.

Jagoga...srečanje....jaaaaaa.........

Vilma to samostojno sedenje od Julije boš pa mogla demonstrirat. user posted image  Vljudno vabljena.

Ursi2 upam, da je Luka boljši.

zdaj pa tudi jaz vam voščim nočko...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 494
23.10.2008 1:33:00   
Špela100
Še to...sem opazila, da sem vedno zadnja na koncu dneva....kot ena pokrovka....joj....user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 495
23.10.2008 8:59:02   
jagoga
Dobro jutro, na drugi strani smo pristale. Meni se zdi, da je ta naš tempo čvekanja kar uredu, ampak ne vem kako utegnejo septemberke toliko čvekat, pri enomesečnih otrocih, so že na 65 strani.

Tale od pokrovke (Špela100) je pa odlična, me je nasmejala. Ja en mora biti zadnji in eden prvi.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 496
23.10.2008 9:01:57   
jagoga
Mi pa zadnje dni tako odlično spimo, vsak dan tavelikega odpelje mož v vrtec, midva s Tomažem pa dremuckava do 8:30, kakšen balzam je to. Če se bo pa še pri spanju kaj spuntal, me bo pa čist iz tira vrgl, človek se čisto razvadi, ko začne enkrat celo noč spat. Saj sva se ob 5:30 podojila, ampak kar v spanju in je lepo nadaljeval s spanjem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 497
23.10.2008 9:17:54   
aleži
Da vam pošljem še malo sončka iz obale,

danes je Žiga kar v redu za enkrat, čeprav je še vedno: mama pocartaj me, mama,.... če bo tako cel dan, bom user posted image  .
Ni kaj, vem da ga boli!!

Urši2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lukca. Kako je z njim?

Tina50 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žalostno!! Sploh si ne morem predstavljat kaj takega in kako more to bolet? Nimam besed

Jagoga čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image  Mi smo skoraj pri 8 m še brez (pa še Daša je brez pri teh mesecih in Lan). A so edini kateri nimajo zobkov?user posted image  
Tudi glede dojenja ti nimam kaj svetovat. Ona bi se po potrebi cel dan dojila. Še po GH hoče se it pocartat.......... težka se bo odvadituser posted image

Dinki user posted image user posted image user posted image  za cepljenje. Joj, koliko kg že ima!! Ma priden!!! Samo tako naprej. Bo kmalu Žigca dohitel, ki jih ima pri 3,5 15 kg!!user posted image  

San user posted image user posted image user posted image  Urbanu za zobek

Alarem.............. no pa mi je uspelo malo vas pokomentirat.............

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 498
23.10.2008 9:25:30   
Zofy
Dobro jutro čvekice!
Jaz sem pa zgleda prebolela rotavirozo ali pa kaj podobnega. Me je v torek zvilo, včeraj sem pa bila čisto fuč in je ostal mož doma. Njega je tudi želodec bolel, samo se ni nič naprej razvilo, Julija pa je bila ok. Sklepam, da je pol res rotavirus, saj je bila Julija cepljena. Ker če ne bi po moje tudi ona zbolela.
Evo, pa se nam je že obrestovalo cepljenje! V nedeljo smo bili na obisku pri moževi žlahti in so tam otroci pred kratkim neke take viroze preboleli. Pa mati je pediatrična specializantka in bi nas lahko opozorilauser posted image . Sem se z njo o tem pogovarjala in je čisto napačne informacije povedala koliko časa preživi virus, kako se nalezeš, kakšni so simptomi pri odraslih... Ker tudi taščo je bolel želodec in je bruhala, pa je rekla tale kvazi pediatrinja, da to ni od njenih otrok, ker bi sicer še driskala. No, pa sem včeraj naštudirala ta rotavirus in pri odraslih sploh ni rečeno da so vsi simptomi. Torej, lahko te samo želodec boli, lahko pa driskaš, bruhaš, maš vročino. No, in virus lahko npr. na kljuki, igrači itd. preživi tudi več kot en mesec. Ona pa je o 15 minutah govorilauser posted image user posted image user posted image

Dobro, danes sem boljše, slabo mi ne dela več, imamo pa v dnevni enega frenda od moža in še kar spi user posted image user posted image user posted image in niti ne morem normalno na zajtrk! Včeraj pa nisem praktično nič jedla in imam želodec prav vdrt!

Dobro, sem že načvekala prevečuser posted image .

Jagoga, sem vesela, da lepo spite, moja Julija se je dans vsako uro zbujala od 4h naprej. Sumim, da zatom, ker je zdaj zjutraj imela polno plenico, samo jaz ponoči res tega ne zavoham, pa čeprav jo imam pri sebi v postelji. Upam, da bo jutri boljše. Mogoče pa je spet zobek - 2. 1-ka.

San, čestitke za zobek oz. kar 2user posted image user posted image user posted image Sta Julija in Urbanček dobila 1. zobek na isti danuser posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 23.10.2008 9:29:09 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 499
23.10.2008 9:28:34   
Zofy
Pa VSE NAJ NAJ ZA OBMESEČNICE (zamuda je upravičena zaradi bolezniuser posted image )

user posted image user posted image user posted image DAŠI, JULIJI, KRISTJANU IN ZALI user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?