|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
23.10.2008 16:42:59   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dojenje: moja Julija se zadnje čase ful več doji kot običajno. Čez dan hoče zizo kar 2x, pa jo je prej 0-1x čez dan. Mogoče ji  morem še zajtrk GH uvestiuser posted image

Aja, pa ravno sem izpod tuša in sem si malo bolje zize ogledala. Mammamia...user posted image   da bojo tako visele pa si nisem mislilauser posted image user posted image user posted image . Sem vedno rekla, da ej boljše met male zize, ker vsaj visijo ne...

user posted image user posted image user posted image  Zofy, sej vem da tole sploh ni smešno, ampak vseeno sem se prav nasmejala, ker si tako lepo resnično opisala user posted image .
Ja, tudi jaz to opažam, sedaj ko ne dojim več tako zelo pogosto in tudi nimam več tistih napihnjenih, trdih ziz. jaz opazim razliko ko ga iz ene podojim kake oblike je...čista žalot user posted image  in če bodo potem res take začnem varčevati za silikone user posted image user posted image user posted image ...se hecam....
moja prijateljica je čisto izgubila dojke ob 1. otroku in se veseli 2. user posted image  tudi zaradi tega, da bi imela ponovno bujno oprsje user posted image .

julija ti pa sporoča, da noče iti še stran od tebe, te hoče še imeti ob sebi, tudi čez dan user posted image

Jaz sem pa šele zdaj srečna, so vsaj eno obliko dobile, je moj dekolte vsaj eni stvari podoben.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 551
23.10.2008 17:34:58   
san
lona, ful lepe slikce, ti si ful lepa na njihuser posted image , no sej ste vsi.

margetka, tko kot je lona napisala, naj bi bilo, ma jaz ponavadi počakam prvi dan, da vidim kako bo drugi dan, pol pa če vročina pade oz. ne naraste še počakam do večera in če ne pade se gremo pokazat, če pa naraste, ga pa peljem k doktorju. držim pesti, da vročina pade in da bo matiček kmalu okuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.10.2008 17:40:12   
san
glede prsi pa... men se moje zdijo čist ok... niso viseče, pa čist ok velike. pa glede na to da že tretjič dojim - do zdej sem skupi dojila že 6 let plus teh pol... matr, če bi to kdo bral, bi mislu, da sem trčenauser posted image , k pojem hvalo svojim prsimuser posted image

je pa res men so se prvič in drugič lepo nazaj oblikovale in niso grdo visele. no, čist pokonc pa itak nikol več ne bojouser posted image , pa tud nikol niso ble, k so ble prej prevelikeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.10.2008 17:40:38   
san
aja, tina, super, da je lan okuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.10.2008 17:41:00   
san
zdej grem pa v otroško sobo na koncertuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.10.2008 17:41:46   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

glede prsi pa... men se moje zdijo čist ok... niso viseče, pa čist ok velike. pa glede na to da že tretjič dojim - do zdej sem skupi dojila že 6 let plus teh pol... matr, če bi to kdo bral, bi mislu, da sem trčenauser posted image , k pojem hvalo svojim prsimuser posted image

je pa res men so se prvič in drugič lepo nazaj oblikovale in niso grdo visele. no, čist pokonc pa itak nikol več ne bojouser posted image , pa tud nikol niso ble, k so ble prej prevelikeuser posted image

Kdaj pa se je to zgodilo? A pol, ko si nehala dojit?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.10.2008 17:59:52   
Dinki
Joj, kake čvekice smo dons user posted image ....
pa vse se vrti okoli tihih maš in visečih prs....aja, pobožnih user posted image ...dobr si tole Zofy napisala user posted image .

San, te držim za besedo, glede na to, da že tretjega dojiš in praviš da pridejo zize po določenem času ponovno v "normalno" stanje.

Mi gremo pa jutri v Ikeo user posted image user posted image user posted image
ponavadi rabim pol leta, da pripravim mojega do tja, zdej ima pa zgleda mal slabe vesti, pa je šel z nama prejle v trgovino, no pa še v Ikeo gremo jutri.

Sem v trgovini kupila ovsene kosmiče za Titka, pa ajdovo kašo, pa ržene polnozrnate kosmiče....skratka ima hrane za pol leta user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.10.2008 18:15:39   
Dinki
Tiste, ki uporabljate pri hrani za user posted image  različne kosmiče, kako jih pripravite? Kolikor je meni znano je finta le v tem, da jih prej malce namočim v vodi? A ima katera še kak drug predlog?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.10.2008 18:31:46   
Zofy
ponavadi rabim pol leta, da pripravim mojega do tja, zdej ima pa zgleda mal slabe vesti, pa je šel z nama prejle v trgovino, no pa še v Ikeo gremo jutri.

Dinki, samo za info: 3. novembra odprejo Ikeo v Celovcu!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 559
23.10.2008 18:33:26   
Zofy

Tiste, ki uporabljate pri hrani za user posted image  različne kosmiče, kako jih pripravite? Kolikor je meni znano je finta le v tem, da jih prej malce namočim v vodi? A ima katera še kak drug predlog?

jaz imam zaenkrat samo kosmiče za dojenčke (instant). Sem pa 1x delala prosene (ali ovsene - se ne spomnem) kosmiče in sem jih na vodi pokuhala in dodala še AM. Ma so bili Juliji blek, je zaprla usteca kot trdnjavo, pa čeprav sem se potrudila in vanje še jabolko naribala in suhe marelice umešalauser posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 23.10.2008 18:34:06 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 560
23.10.2008 18:38:19   
terida
Toliko stvari bi vam rada povedala in toliko pokomentirala, pa vedno predolgo berem in mi potem zmanjka časa za pisanje user posted image
Tako, da bom za zdaj odgovorila samo na eno:

Aja, pohod: terida, če bomo ta vikend v Lj, se lahko kaj zmenimo, sicer pa meni odgovarja tudi med tednom, tako da se lahko tudi takrat zmenimo!

No, če boste za, kar pokliči. Upam, da bo vreme ok. Glede teh pohodov - jaz sem vikend predlagala predvsem zato, da bi šel tudi user posted image z mano in on Eriko nosil. Po pravici povedano nisem čisto prepričana, da bi jo bila sama sposobna nest na Šmarno goro (ali sploh na kakršno koli vzpetino) - moja kondicija je bolj ali manj zanič! Ampak, če vas je toliko za to, da bi šle nekam čez teden, se bom tudi jaz potrudila! Tako da, Zofy, dejmo poskusit ta vikend še z našimi user posted image , potem pa še kdaj med tednom same babe user posted image - glede na odziv, bi se nas nekaj nabralo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 561
23.10.2008 18:56:47   
san

ja, ker ko dojiš, pa ti jo otrok sprazne, pol je res k prazna vrečka, ampak ko prenehaš čist z dojenjem je pa kmal spet ok in čvrsto, vsaj pri meni - pa sm bla dolga dojilja 3,5 in 2,5 let.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 562
23.10.2008 18:58:57   
san

Tiste, ki uporabljate pri hrani za user posted image različne kosmiče, kako jih pripravite? Kolikor je meni znano je finta le v tem, da jih prej malce namočim v vodi? A ima katera še kak drug predlog?

ja, v mrzli vodi ene 4 urce in pol so super. jaz dam pol kozarčka kosmičev v poln kozrc vode in pol k mu skuham juho to sam notri vržem in je. ajdovo kašo mu pa na vodi od kompota nardim in pol notr jabke naribam, je nič prej ne namakam.

< Sporočilo je popravil san -- 23.10.2008 18:59:59 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 563
23.10.2008 19:00:33   
san

a ne 6. 11?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 564
23.10.2008 19:02:56   
san

Tiste, ki uporabljate pri hrani za user posted image različne kosmiče, kako jih pripravite? Kolikor je meni znano je finta le v tem, da jih prej malce namočim v vodi? A ima katera še kak drug predlog?

jaz imam zaenkrat samo kosmiče za dojenčke (instant). Sem pa 1x delala prosene (ali ovsene - se ne spomnem) kosmiče in sem jih na vodi pokuhala in dodala še AM. Ma so bili Juliji blek, je zaprla usteca kot trdnjavo, pa čeprav sem se potrudila in vanje še jabolko naribala in suhe marelice umešalauser posted image

user posted image , lumpa mala. jaz dam ovsene v juho, pa pirine tud. proso mu skuham, pa sadje vmešam, ajdo tudi s sadjem, pirine pa tud v juhi, aja riževe ma pa sam v juhi rad, če jih nardim kot rižoto pa neuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 565
23.10.2008 19:06:05   
san

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Toliko stvari bi vam rada povedala in toliko pokomentirala, pa vedno predolgo berem in mi potem zmanjka časa za pisanje user posted image

Aja, pohod: terida, če bomo ta vikend v Lj, se lahko kaj zmenimo, sicer pa meni odgovarja tudi med tednom, tako da se lahko tudi takrat zmenimo!

No, če boste za, kar pokliči. Upam, da bo vreme ok. Glede teh pohodov - jaz sem vikend predlagala predvsem zato, da bi šel tudi user posted image z mano in on Eriko nosil. Po pravici povedano nisem čisto prepričana, da bi jo bila sama sposobna nest na Šmarno goro (ali sploh na kakršno koli vzpetino) - moja kondicija je bolj ali manj zanič! Ampak, če vas je toliko za to, da bi šle nekam čez teden, se bom tudi jaz potrudila! Tako da, Zofy, dejmo poskusit ta vikend še z našimi user posted image , potem pa še kdaj med tednom same babe user posted image - glede na odziv, bi se nas nekaj nabralo.

sej gre terida, ma jaz tud nisem nevem kakšen pogornik/pohodnik, pa sm urbana gor in dol s šmarne prvlekla, pa še izidorja za roko vleklauser posted image , drug dan pa še na toško čelo. no, toško čelo je napram šmarni itak keksuser posted image . tko da lohka tud s kakšno manj zahtevno začnemo. npr. rožnikuser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 566
23.10.2008 19:08:00   
Dinki

vem, hvala Zofy, a pravi moj, da mu je 100-krat ljubša pot po avtocesti kot Ljubelj. Pa prav, jaz sem itak sovoznik user posted image . Poleg tega sva se tu ravno navadila kje je kaj...že tako porabiš 3 ure notri, če se pa ne znajdeš pa še več.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 567
23.10.2008 19:13:04   
Dinki

ja, v mrzli vodi ene 4 urce in pol so super. jaz dam pol kozarčka kosmičev v poln kozrc vode in pol k mu skuham juho to sam notri vržem in je. ajdovo kašo mu pa na vodi od kompota nardim in pol notr jabke naribam, je nič prej ne namakam.

O hvala San user posted image . ma upam, da jih bo imel rad, samo pomojem jih bom morala še malo premiksat....bom videla, če ne jih bom pa jaz pojedla user posted image
A v ajdovo kašo mu jabke naribaš notri surove al jih tudi malo prekuhaš? user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 568
23.10.2008 19:16:08   
san
surove

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 569
23.10.2008 19:17:05   
Zofy

ja, ker ko dojiš, pa ti jo otrok sprazne, pol je res k prazna vrečka, ampak ko prenehaš čist z dojenjem je pa kmal spet ok in čvrsto, vsaj pri meni - pa sm bla dolga dojilja 3,5 in 2,5 let.

Juhu, to pa je spodbudnouser posted image user posted image user posted image . Kako se že reče... iz tvojih ust v Božja ušesa al kako user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 570
23.10.2008 19:17:32   
Dinki

surove

Hvala user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 571
23.10.2008 19:17:58   
Zofy

a ne 6. 11?

Ups, mogoče pa res 6. 11. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 572
23.10.2008 19:20:28   
Dinki

Juhu, to pa je spodbudnouser posted image user posted image user posted image . Kako se že reče... iz tvojih ust v Božja ušesa al kako user posted image

Zofy, torej ni treba še kupovati manjših in ekstra podloženih super duper modrcev user posted image ....le čakat je treba. samo pazi, San je imela tudi časovno razliko med otroci. Boš ti toliko čakala na drugega? Meni se bodo glih popravile, pa bom spet zanosila user posted image , no ja, sej pol bodo spet polne user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 573
23.10.2008 19:20:40   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: terida

No, če boste za, kar pokliči. Upam, da bo vreme ok. Glede teh pohodov - jaz sem vikend predlagala predvsem zato, da bi šel tudi user posted image z mano in on Eriko nosil. Po pravici povedano nisem čisto prepričana, da bi jo bila sama sposobna nest na Šmarno goro (ali sploh na kakršno koli vzpetino) - moja kondicija je bolj ali manj zanič! Ampak, če vas je toliko za to, da bi šle nekam čez teden, se bom tudi jaz potrudila! Tako da, Zofy, dejmo poskusit ta vikend še z našimi user posted image , potem pa še kdaj med tednom same babe user posted image - glede na odziv, bi se nas nekaj nabralo.

Ja, sej jaz sem tudi malo v dvomih glede svoje kondicije. Tle neki govorim in vas na Šmarno vabim,  pa nisem niti probala koliko je nahrbtnik težek z Julijo vred in niti it peš na Šmarno brez Julije odkar sem rodila... Na Rožnik z vozičkom gre, to vem. Jah, če ne bo šlo, se bom pa obrnila in šla doluser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 574
23.10.2008 19:22:19   
Zofy

Zofy, torej ni treba še kupovati manjših in ekstra podloženih super duper modrcev user posted image ....le čakat je treba. samo pazi, San je imela tudi časovno razliko med otroci. Boš ti toliko čakala na drugega? Meni se bodo glih popravile, pa bom spet zanosila user posted image , no ja, sej pol bodo spet polne user posted image .

Hehe, hvala bogu ja, ker imam že vseh velikosti te modrceuser posted image Ja, časovna razlika pa res ne bo taka kot jo ima san, če bo le šlo po načrtih. Jaz bi imela namreč 2 leti razlike. Ben, pa se bojo že pol popravile. Samo da vem, da bojo spet vredne pogleda...enkratuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?