Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: san glede prsi pa... men se moje zdijo čist ok... niso viseče, pa čist ok velike. pa glede na to da že tretjič dojim - do zdej sem skupi dojila že 6 let plus teh pol... matr, če bi to kdo bral, bi mislu, da sem trčena , k pojem hvalo svojim prsim je pa res men so se prvič in drugič lepo nazaj oblikovale in niso grdo visele. no, čist pokonc pa itak nikol več ne bojo , pa tud nikol niso ble, k so ble prej prevelike Kdaj pa se je to zgodilo? A pol, ko si nehala dojit? ja, ker ko dojiš, pa ti jo otrok sprazne, pol je res k prazna vrečka, ampak ko prenehaš čist z dojenjem je pa kmal spet ok in čvrsto, vsaj pri meni - pa sm bla dolga dojilja 3,5 in 2,5 let. Juhu, to pa je spodbudno . Kako se že reče... iz tvojih ust v Božja ušesa al kako Zofy, torej ni treba še kupovati manjših in ekstra podloženih super duper modrcev ....le čakat je treba. samo pazi, San je imela tudi časovno razliko med otroci. Boš ti toliko čakala na drugega? Meni se bodo glih popravile, pa bom spet zanosila , no ja, sej pol bodo spet polne . Hehe, hvala bogu ja, ker imam že vseh velikosti te modrce Ja, časovna razlika pa res ne bo taka kot jo ima san, če bo le šlo po načrtih. Jaz bi imela namreč 2 leti razlike. Ben, pa se bojo že pol popravile. Samo da vem, da bojo spet vredne pogleda...enkrat
|