Ursi2
|
Šment. Sem vas šla brat, ampak sem kr mal prelena za komentiranje! Lona 76, ful lepe slikice! Za srečanje bi tudi jz bila, tud če je v Postojni. Ja, moški so pač moški. Pač malo večji otroci. No, midva ponavadi nimava tihih dnevov ali ur zaradi tega, ker se mu ne bi dovolj posvečala, ampak zarad tega, ker mene razjezi, ker si nič, ampak res niiiiiiiččččč ne more zepomnit. Sem mu zdej 3x skopirala liste, kaj lahko Luka je in kaj ne pa mu jih na različnih koncih prilepla, da bo ja lahko malo prebral pa si zapomnil. Mislim, ma kake take, da kr adijo! Tam nekje do 3 meseca sem bila na dieti brez mlečnih izdelkov, ker je Lukana ful šravfalo. Pol pa jz normalno jem zdej že vsaj 4 mesece vse, od mleka, jogurtov, sirov. Pol pa jz zadnjič (pred kakimi 14 dnevi), da morma it v trgovino še , ko bomo šli domov, po jogurte. Pa reče, pa sej ni treba za mene, ko bom tk kr Corn flakes. Pa ga gledam, A jz pa ne smem jest, al kaj? Pa on meni, ja pa če ne ješ jogurtov pa mleka zaradi Lukana, ko ga šravfa! Al pa zdej že kaki 2 leti v gostilnah pijem kavo brez sladkorja, pa on zadnjič, ko sem glih Lukija dojila reče, a mi da not 1 al 2 sladkorja? Pa jz, če pijem brez sladkorja. Pa men on nazaj, od kdaj pa to kr naenkrat ( pa je od tega že 2 leti pa še parkrat sem rekla kaj glede tega). Tako mi pa res pritisk dvigne. Sam mi pa ni do nekih tihih dnevov, sem pa mal bolj zadržana, to pa je res. Sam, kaj ko ga nitigane ne preveč! No, pač vem, da morem za stvari sama skrbet. Sam upam, da naju ne bo kdaj kje pozabil! Za taščo pa tasta pa tudi upam, da bota zastopla, da Luka ne sme jest tistega kar pač ne sme. Sem mela vedno probleme, na začetku, ko nisem jedla mlečnih. Pol pa pride s kako kremšnito. Pa jz, hvala, res prijazno, jo bo moj dragi pojedu. Pol pa mal užaljena, zakaj pa jaz ne, pa rečem, ker ne smem in spet ona, ja zakaj pa ne? Pa jz, ja ker je mlečna,a ne. Pa ona nazaj aja a tega tud ne smeš, pa sej ni tk mlečno! Mislim.............. Eh, boljši, da grem likat, če ne bom kr stoje zaspala, pa se pol še kaj oglasim, če ne, pa jutri zjutri!
|