|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
23.10.2008 9:29:43   
Vilma
Dobro jutro, dober dan user posted image
Azzura čestitke Daši za 8 mesecev. user posted image  Mal z zamudo, ampak vseeno iz srca. Za srečanje bolj na Primorskem sem tudi jaz. Bi rekla, dajmo se dobit na pol poti, v Postojni. Ampak pri nas je eno samo veliko gradbišče, nikjer prostora, da bi se dobilo toliko mamic naenkrat z otroci.

Špela jaz sem se že navadila, da se zadnja javljaš. Če se ne bi, bi me skrbelo. user posted image  Na obisk bom prišla, ko prideš ti z Maksom do naju. Res sta lepo vabljena!

Jagoga mal ti zavidam za tako dolgo spanje. Ti kar uživaj,vprašanje je, kako boš čez mesec, dva. A si že kaj nagruntala glede dojenja?

Tina50 to je bil pa splav v kar visokih tednih? To je bila v 18. tednu, mogoče še več?!?! Si ne predstavljam, jaz sem imela splav prvič v 10. tednu pa me je takrat čisto sesulo. Se vsako leto na 17. avgusta spomnim, da bi morali imeti takrat dojenčka.

Naša mula pa noče jest surovega sadja. In banan tudi ne. Pol ji pa pač prekham vse. Jabke, hruške, breskve, slive. To pa zmaže, da je joj! A imate ve tudi take zbirčneže?  No tko pač zdaj je, saj imam čas, se mi pa zdi, da sem cel dan za štedilnikom.

Aja še to! Smo bili v ponedeljek v Žusterni, se je Julija prvič kopala s fredovim obročom. Kak jok! Mali se je hotlo utrgat od hudega. Voda ji je bila premrzla,. obroč ji ni pasal, sem bila prov mal žalostna. Pa tko sem se veselila, da jo bom dala prvič v bazen. NO ja, mogoče jo pa še mine.

Imamo pa še en problem doma. user posted image  Julijo sem zdaj dala sedet v stolček Antilop, prav fino sedi in uživa v njem. Ampak Dominik ne pusti. user posted image  TO JE NJEGOV STOL! Pa imam dva,drugi je lesem, sem jo dala v tistega, tudi ne pusti. user posted image  Skratka tko joče in vleče stol po sobi, da mi gre prav rani na smeh. Pa saj ga bo minilo, ene tri dni bo tako, potem se bo navadil.

Zobkov mi še nimamo in še dolgo ne bomo imeli. Julija ima še vedno dlesni kot novorojenček. Sem zadnjič gledala knjigico od sineta. Je dobil prvi zobek pri 11 mesecih in 5 dni in to zgornjo desno enko. Ful nek čuden vrsti red je imel. user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 501
23.10.2008 9:29:59   
Zofy
Aja, pohod: terida, če bomo ta vikend v Lj, se lahko kaj zmenimo, sicer pa meni odgovarja tudi med tednom, tako da se lahko tudi takrat zmenimo!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 502
23.10.2008 9:41:27   
pomlad08
afte - kle je ena tema ampak ne vem če kej pametnega piše, nimam časa prebrat

http://www.ringaraja.net/forum/afte_v_ustih/m_3285541/tm.htm

moram joba uspavat, neki sitnari.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 503
23.10.2008 9:57:28   
jagoga
Pomlad08, si me prehitela, sem ravno hotela isti link napopat, pa sem šla še brat, kaj ste napisale, pa evo to že pri tebi najdem.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 504
23.10.2008 10:06:27   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Azzura čestitke Daši za 8 mesecev. user posted image  Mal z zamudo, ampak vseeno iz srca. Za srečanje bolj na Primorskem sem tudi jaz. Bi rekla, dajmo se dobit na pol poti, v Postojni. Ampak pri nas je eno samo veliko gradbišče, nikjer prostora, da bi se dobilo toliko mamic naenkrat z otroci.

Špela jaz sem se že navadila, da se zadnja javljaš. Če se ne bi, bi me skrbelo. user posted image  Na obisk bom prišla, ko prideš ti z Maksom do naju. Res sta lepo vabljena!

Jagoga mal ti zavidam za tako dolgo spanje. Ti kar uživaj,vprašanje je, kako boš čez mesec, dva. A si že kaj nagruntala glede dojenja?

Tina50 to je bil pa splav v kar visokih tednih? To je bila v 18. tednu, mogoče še več?!?! Si ne predstavljam, jaz sem imela splav prvič v 10. tednu pa me je takrat čisto sesulo. Se vsako leto na 17. avgusta spomnim, da bi morali imeti takrat dojenčka.

Naša mula pa noče jest surovega sadja. In banan tudi ne. Pol ji pa pač prekham vse. Jabke, hruške, breskve, slive. To pa zmaže, da je joj! A imate ve tudi take zbirčneže?  No tko pač zdaj je, saj imam čas, se mi pa zdi, da sem cel dan za štedilnikom.

Aja še to! Smo bili v ponedeljek v Žusterni, se je Julija prvič kopala s fredovim obročom. Kak jok! Mali se je hotlo utrgat od hudega. Voda ji je bila premrzla,. obroč ji ni pasal, sem bila prov mal žalostna. Pa tko sem se veselila, da jo bom dala prvič v bazen. NO ja, mogoče jo pa še mine.

Imamo pa še en problem doma. user posted image  Julijo sem zdaj dala sedet v stolček Antilop, prav fino sedi in uživa v njem. Ampak Dominik ne pusti. user posted image  TO JE NJEGOV STOL! Pa imam dva,drugi je lesem, sem jo dala v tistega, tudi ne pusti. user posted image  Skratka tko joče in vleče stol po sobi, da mi gre prav rani na smeh. Pa saj ga bo minilo, ene tri dni bo tako, potem se bo navadil.

Zobkov mi še nimamo in še dolgo ne bomo imeli. Julija ima še vedno dlesni kot novorojenček. Sem zadnjič gledala knjigico od sineta. Je dobil prvi zobek pri 11 mesecih in 5 dni in to zgornjo desno enko. Ful nek čuden vrsti red je imel. user posted image

Jaz sem tudi o Postojni razmišljala, je ravno na sredi poti, če bi še kakšna Ljubljančanka (Dinki se je že javla) prijavla, Če gremo na kopersko območje, se bomo zopet vsi vozili zelo daleč, lahko pridete tudi v vipavsko dolino, ampak se mi zdi da nismo s tem zopet nič profitirali, kvečemu smo se zopet oddalili. Naj da še Aleži, kakšen predlog.
Vilma, kaj pa kaj pri Epicentru (gremo na bovlinguser posted image ), ali pa pri tanovih trgovinah v križišču ni nobene normalne gostilne, da se ne bi po centru vozili, sploh za tiste, ki bi prišle iz avotceste je to lažje.

Glede dojenja sem rešila toliko, da se dojimo samo takrat ko sva sama, nobenega ne sme biti zraven.user posted image Lahko pa tudi da se popoldan noče dojiti, ker je sit GH in se v tistih 3 minutah le odžeja in to je to kar potrebuje (sem premalo pametna)
To glede stola, je pa zelo zaščitniški, kaj pa druge njegove stvari, jih tudi noče posodit. Pri nas pa tako z veseljem vse posodi in vse kar je od Tomaža si tudi on izposodi. Ti zaenkrat Julijo samo dopoldan hrani v njem, ko pa je on doma pa naj on notri sedi in mu reči, da bo dobil isto hrano kot Julija. Mogoče se bo počasi privadil, da mora kakšno stvar tudi posoditi za 15 minut, ko Julija je, potem je pa zopet njegov.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 505
23.10.2008 10:20:38   
Lona76
Dobro jutro.
Evo sem komi prišla do računalnika in šele zdejle bom spila kavico. Pa ne mislite da sem šele sedajle vstala. Sem pokonci že od 7. Enostavno nimam nobenega časa. Taja sedajle spi. Sem jo probala dat v njeno posteljico da bi sama zaspala in mi je ratalo user posted image . Tilen pa gleda divjino in preklada hrenavko po krožniku user posted image . Ta naš otrok je taaaaaakaaaa počasnela pri hrani. Ampak torto pa zmaže predno rečeš keks user posted image . No morm rečt da je tudi učeraj golaž in polento jedu k ne vem kdo. In to trikrat!!!!! Za kosilo, ko je prišel user posted image  domov in še za večerjo. Ja to je pa res hrana ki jo obožuje. Očitno zato ker je bolj malokrat na jedilniku.

Z zamudo vse naj naj za obmesečnice DAŠI, JULIJI, KRISTIJANU in ZALI!

Ursi2 pogrešam jutranje kavice. Upam, da ste ok.

Zobki mi jih tudi še nimamo. Tilen je prvega dobil pri 9 mesecih tako da mogoče gre Taja po njegovih stopinjah.

Tina50 groza! Svak in svakinja sta imela podobno situacijo junija. Dojenček bi se mogel roditi septembra. So pri morfologiji ugotovili da nekaj ni v redu. No po preiskavah so ugotovili da je dobila mamica en virus ki ga ima 70% ljudi v sebi in je tako poškodoval otročka user posted image . Upam, da se kmalu vsaj malo opomorejo in kmalu zagledajo user posted image .

Dinki za sliko in ton se pa tudi pri nas kdaj zgodi pa če sem iskrena mi včasih paše user posted image .

Jagoga prav zavidam ti spanje. No od kar je še Tilen doma je pri nas bolj malo spanja.

Na pa se je Taja že zbudila.

Še pol mal pokomentiram, pa upam, da bom imela končno čas albume pogledat.

Šibam

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 506
23.10.2008 10:27:15   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Dinki...ja slika je tona ni...to je bilo pri nas cel prejšnji mesec. Ma sem se tako skulirala, da me sploh ni motilo.user posted image user posted image  Pa da vidimo kdo več zdrži. user posted image user posted image  Valjda sem zmagala.user posted image user posted image  Šalo na stran, upam, da se kmalu porihta stanje.

user posted image user posted image  oh, kako lepo je videti, da te nekdo razume in da nisi sam user posted image  user posted image . Da te ni motilo? user posted image  ja sej vem kako je to, kdaj prav paše in na tak način lahko sem pa tja preskočiš kakšno opravilo ne da bi rabila razlagati zakaj tega nisi opravila....
mah te moški, kdaj me prav user posted image , medtem ko brez njih pa spet ne moremo user posted image  user posted image .

pa bravo za zmago user posted image user posted image  user posted image
ja, ja, je že bolje.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 507
23.10.2008 10:31:11   
Lona76
Se bo očitno malo igrala, da mami še mal počveka user posted image .

Ja surovega sadja tut Taja ni marala, sem ji mogla skos kuhat. No zdej pa banano en teden že je, pa tut učeri je pojedla surovo hruško user posted image .

Dinki joj kok kil ma že Tit . Bravo. No tebi razne mame, in babice ne morjo težit da nimaš kvalitetnega mleka. user posted image  Sem bila pa zadnjič na pediatrični z eno ki je imela njena punčka pri 14 mesecih 8,2 kg. Tok k Taja pri 7 mesecih. Joj je bla drobčkana. So use sestre mislile da sta tm tm v starosti. Je bila pa una še enkrat starejša user posted image . Kaj čmo eni so bl drobni eni pa bl konkretni.

Pohod še sama ne vem če pridem na Šmarno goro, kaj šele da bi še Tajo nosila. Sem pa rekla, da mormo probat enkrat it gor.

Srečanje na primorskem. Jaz bi bila takoj za ampak zaradi Taje si ne upam v nobeno gostilno. Joj tut v knjižnico ne grem z njo, al pa v trgovino. Je mogu dons mož ob sedmih v trgovino po kruh, ker v naši trgovini ga ob petih popoldne ko mož pride domov nimajo več. No pri nas kruha po pol cene uro pred zaprtjem ne dobiš. Tako da če bi hotel kdo tako prišparati ne more.

Vilma upam, da bo Dominik kmalu posodil stol Juliji. No s tem pa nimamo problemov hvala bogu, ker je Tilen že velik. Ja igračke ji kakšne posodi. Bolj me pa jezi, ker pušča svoje igrače v dnevni in dosti je takih ki imajo majhne delce. In Taja se že kar konkretno premika po dnevni. Plazi se še ne se pa v rikverc odriva al pa mal pokotali in me je strah k user posted image  da nebi do česa prišla in dala v usta.

Joj kakšno klobaso sem spet napisala.

Grem zdej albumčke gledat dokler se Taja še igra.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 508
23.10.2008 10:32:53   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Dinki user posted image user posted image user posted image  za cepljenje. Joj, koliko kg že ima!! Ma priden!!! Samo tako naprej. Bo kmalu Žigca dohitel, ki jih ima pri 3,5 15 kg!!user posted image   

Oh my god user posted image user posted image user posted image .
Ne, ne, Aleži jaz čakam na tisto obdobje ko bo začelo iti v minus, ker če ne, bo imel pri letih od Žigca toliko kil kot jaz user posted image user posted image user posted image .
Sej so se kile že umirile, zdej je pa le še odvisno po komu bo imel prebavo - po meni ali po očku....ker gurmanček bo zagotovo, sva midva oba taka lakotnika da joj. Se moj velikokrat jezi, ker se je med mojo user posted image  zredil za skoraj 10 kg. Jaz sem moje kilograme že zdavnaj spravila dol, on se pa matra pa ne gre user posted image ...joj, sem nesramna user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 509
23.10.2008 10:40:03   
Lona76
Sem si ogledala mal albumčke. Tko kot je že ena rekla. Vsi marčevčki so toooooooook lepi user posted image . Sploh ne bom nobenga omenjala ker so res vsi krasni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 510
23.10.2008 10:40:51   
Zofy
Aja, Dinki, sem tudi jaz hotla pokomentirat tisto tvojo tiho mašo. Pri nas je tudi bila, pa jo je moja bolezen prekinila (user posted image ). Sem rekla, da bom tokrat vztrajala, dokler mu ne kapne, da mislim resno, pa me je tale virus zafrknil.

Ja, ko kafetkam z mamicami opažam, da imamo večina kar malo krizo s partnerji. Ne vem, ali smo preveč zahtevne ali pa oni večno nezreli.... Ah, no comment.

Glede srečanja na Primorskem: če bom dol se z velikim veseljem pridružim, samo za to, pa ne bom hodila dol. Je naša Julija že pravi nomad, skozi razpeta med Štajersko in Primorsko, zato se mi res ne ljubi hodit dol za 1 dan. Upam, da razumete. LAhko pa kombiniramo tako, da se dobimo, ko bom jaz dol. Enkrat začetek novembra?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 511
23.10.2008 10:43:53   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Glede dojenja sem rešila toliko, da se dojimo samo takrat ko sva sama, nobenega ne sme biti zraven.user posted image Lahko pa tudi da se popoldan noče dojiti, ker je sit GH in se v tistih 3 minutah le odžeja in to je to kar potrebuje (sem premalo pametna)
To glede stola, je pa zelo zaščitniški, kaj pa druge njegove stvari, jih tudi noče posodit. Pri nas pa tako z veseljem vse posodi in vse kar je od Tomaža si tudi on izposodi. Ti zaenkrat Julijo samo dopoldan hrani v njem, ko pa je on doma pa naj on notri sedi in mu reči, da bo dobil isto hrano kot Julija. Mogoče se bo počasi privadil, da mora kakšno stvar tudi posoditi za 15 minut, ko Julija je, potem je pa zopet njegov.

Jagoga, super za malce boljše dojenje user posted image user posted image user posted image . Ma če jaz pomislim, se tudi Tit ne mara več dojiti ko je nekje drugje, takrat kar obrača glavo in mu je vse drugo bolj zanimivo kot moja ziza. So tolki zvedavi te naši user posted image , da jim ta zvedavost še lakoto prekaša user posted image .
Tit se lepo doji le še v spalnici, v najini postelji in izvajam dojenje le še seveda zjutraj in zvečer in pa pred dopoldanskim in popoldanskim spancem. No, edino če je kje taka kriza, da sam to pokaže, potem ga tudi še podojim, ampak je ostalo kar zadovoljen s čajčkom, ga spije tudi po skoraj pol litra na dan oz od 3 do 5 dcl.

Vilma, a tak je Dominik? Joe ne deli hrane user posted image ....iz Prijateljev? user posted image ....se malo hecam....ma poskusi mu rečt, da seveda je njegov, ampak naj ga le malo posodi svoji sestrici.

Lona76, vidim, da je pri tebi pestro 100 na uro, sedaj ko imaš oba doma. Dobra si user posted image ....iskreno upam, da se vam vse povrne z zdravjem Taje! Kako se pa Tilen počuti doma? a pogreša kaj vrtec, se kaj jezi?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 512
23.10.2008 10:46:33   
Zofy
Dojenje: moja Julija se zadnje čase ful več doji kot običajno. Čez dan hoče zizo kar 2x, pa jo je prej 0-1x čez dan. Mogoče ji  morem še zajtrk GH uvestiuser posted image

Aja, pa ravno sem izpod tuša in sem si malo bolje zize ogledala. Mammamia...user posted image   da bojo tako visele pa si nisem mislilauser posted image user posted image user posted image . Sem vedno rekla, da ej boljše met male zize, ker vsaj visijo ne...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 513
23.10.2008 10:53:17   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Ja surovega sadja tut Taja ni marala, sem ji mogla skos kuhat. No zdej pa banano en teden že je, pa tut učeri je pojedla surovo hruško user posted image .

Dinki joj kok kil ma že Tit . Bravo. No tebi razne mame, in babice ne morjo težit da nimaš kvalitetnega mleka. user posted image  Sem bila pa zadnjič na pediatrični z eno ki je imela njena punčka pri 14 mesecih 8,2 kg. Tok k Taja pri 7 mesecih. Joj je bla drobčkana. So use sestre mislile da sta tm tm v starosti. Je bila pa una še enkrat starejša user posted image . Kaj čmo eni so bl drobni eni pa bl konkretni.

Pridna Taja, da zastopi, da rabi mami tudi malce čveka user posted image user posted image
jaz pa še nisem poskusila dati Titu surovega sadja user posted image , mu bom kar mogla počasi. Lona76, pišeš, da Taja je banano. Kaj jo ta nič ne zapre? A kaka normalno? Jaz sem moji P omenila, da Tit kaka na 3,4 dni, sedaj ko imamo GH, kljub ogromno popiti količini. je rekla naj se izogibam še malo babnane in korenčka, da se mu prebava ne vzpostavi in naj mu kuham kaj z ovsenimi kosmiči....Ima katera kak dober recept? user posted image

Ja, moje mleko je ne samo kvalitetno, ampak polno mastno user posted image

Ja, tista punčka je morala biti pa res drobižek. Imam prijateljico, katere punčka ima pri 15. mesecih 9400 g, pa je zelo drobčkana. Sploh ne bi znala delati s tako suhim otročkom sedaj ko sem navajena na Tita user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 514
23.10.2008 10:56:22   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dojenje: moja Julija se zadnje čase ful več doji kot običajno. Čez dan hoče zizo kar 2x, pa jo je prej 0-1x čez dan. Mogoče ji  morem še zajtrk GH uvestiuser posted image

Aja, pa ravno sem izpod tuša in sem si malo bolje zize ogledala. Mammamia...user posted image   da bojo tako visele pa si nisem mislilauser posted image user posted image user posted image . Sem vedno rekla, da ej boljše met male zize, ker vsaj visijo ne...

user posted image user posted image user posted image  prou nasmejala si me. Mene kolegica tolaži da se nazaj zrihtajo po parih letih. Upam da res, ker so čist brez življenja user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 515
23.10.2008 10:58:30   
Dinki

Aja, Dinki, sem tudi jaz hotla pokomentirat tisto tvojo tiho mašo. Pri nas je tudi bila, pa jo je moja bolezen prekinila (user posted image ). Sem rekla, da bom tokrat vztrajala, dokler mu ne kapne, da mislim resno, pa me je tale virus zafrknil.

Ja, ko kafetkam z mamicami opažam, da imamo večina kar malo krizo s partnerji. Ne vem, ali smo preveč zahtevne ali pa oni večno nezreli.... Ah, no comment.

****tiš ta bolezen, zmeraj pride ob nepravem času user posted image  user posted image .
ne, sej je prav da en popusti, sej veš kaj pravijo - pametni odnehajo.
Sigurno je drugače sedaj ko nismo več v dvoje, ampak v troje....sej ne morebiti enako. meni je moj že naprej vrgel, da se posvečam le še Titu, na njega pa pozabljam user posted image , pa nisem taka namenoma, ampak tako pač čutim. Bi se mogle enkrat tudi o tem malo pogovoriti na kakem srečanju. Ne samo o pleničkah, gosti hrani in glutenu user posted image .
Lahko v začeku novembra kje na primorskem.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 516
23.10.2008 11:04:10   
Dinki

user posted image user posted image user posted image  Zofy, sej vem da tole sploh ni smešno, ampak vseeno sem se prav nasmejala, ker si tako lepo resnično opisala user posted image .
Ja, tudi jaz to opažam, sedaj ko ne dojim več tako zelo pogosto in tudi nimam več tistih napihnjenih, trdih ziz. jaz opazim razliko ko ga iz ene podojim kake oblike je...čista žalot user posted image  in če bodo potem res take začnem varčevati za silikone user posted image user posted image user posted image ...se hecam....
moja prijateljica je čisto izgubila dojke ob 1. otroku in se veseli 2. user posted image  tudi zaradi tega, da bi imela ponovno bujno oprsje user posted image .

julija ti pa sporoča, da noče iti še stran od tebe, te hoče še imeti ob sebi, tudi čez dan user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 517
23.10.2008 11:06:44   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Pridna Taja, da zastopi, da rabi mami tudi malce čveka user posted image user posted image
jaz pa še nisem poskusila dati Titu surovega sadja user posted image , mu bom kar mogla počasi. Lona76, pišeš, da Taja je banano. Kaj jo ta nič ne zapre? A kaka normalno? Jaz sem moji P omenila, da Tit kaka na 3,4 dni, sedaj ko imamo GH, kljub ogromno popiti količini. je rekla naj se izogibam še malo babnane in korenčka, da se mu prebava ne vzpostavi in naj mu kuham kaj z ovsenimi kosmiči....Ima katera kak dober recept? user posted image

Ja, moje mleko je ne samo kvalitetno, ampak polno mastno user posted image

Ja, tista punčka je morala biti pa res drobižek. Imam prijateljico, katere punčka ima pri 15. mesecih 9400 g, pa je zelo drobčkana. Sploh ne bi znala delati s tako suhim otročkom sedaj ko sem navajena na Tita user posted image .

Ma Taja full kaka 3 krat na dan. Zelo redko naredi klobaso. Ma kr tak pašteta gostoto. Tko da ..... Pa je že kakala 1 krat na dan, zdej pa to. No umes je mela tut bl redko. Če pa Tit bolj poredko kaka je pa res bolje da se izogibate bananm. Jaz razmišljam če Taje ne "požene" hruška. Je to možno? Ja surovo hruško sem ji pa dala full zrelo tko da sem jo lahko z vilčko pretlačla. Drugače pa je pestro ja. Cel dan sem za štedilnikom ko pa nisem za štedilnikom pa posodo pospravljam  ali pa smo na sprehodu. Skratka občudujem mamice ki imajo majhno razliko med otroki in imajo oba doma.
Je pa imel Tilen zdejle bistro izjavo. Mami lulat me. Pa zakaj nisem žival da bi lahko skos po tleh lulal? user posted image  Ja je moral od risanke da je šel lulat user posted image  .

Zdej ma pa tut Taja dost. Aja pa končno mi je ratal dat slikce gor od krsta. Ja pa mal so pomešane user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 518
23.10.2008 11:11:16   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

****tiš ta bolezen, zmeraj pride ob nepravem času user posted image  user posted image .
ne, sej je prav da en popusti, sej veš kaj pravijo - pametni odnehajo.
Sigurno je drugače sedaj ko nismo več v dvoje, ampak v troje....sej ne morebiti enako. meni je moj že naprej vrgel, da se posvečam le še Titu, na njega pa pozabljam user posted image , pa nisem taka namenoma, ampak tako pač čutim. Bi se mogle enkrat tudi o tem malo pogovoriti na kakem srečanju. Ne samo o pleničkah, gosti hrani in glutenu user posted image .
Lahko v začeku novembra kje na primorskem.

Ma se mi zdi da maš kar prav Dinki. Naši user posted image  postanejo občutljivi, ker niso več na prvem mestu. Kaj čmo otroci nas bolj rabijo. In se lahko še tako trudiš, vedno bo otrok na prvem mestu. In ker tega niso navajeni je potem user posted image . Vsaj pri Tilnu se je to bolj čutilo. No sedaj spet nekaj jamra ker imam še manj časa zanj, no on je pa skos na fuzbalu pa je. Tko da tut jaz norim. Mene ni izpodrinil otrok ampak fuzbal user posted image . Ma bo že bolš. Sej bo kmal prestar user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 519
23.10.2008 11:13:22   
Dinki
Lona76, kolikor je meni znano hruška požene.

Dobra izjava Tilna user posted image user posted image user posted image  ma ful so pametni te otroc user posted image user posted image user posted image  pa vse povejo kar se spomnijo brez cenzure user posted image .

pa slikice sem pogledala, ful ste bili luštni, pa mami kaka noge....opa user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da se mi zdi, da poznam tvojega moža na videz, a je on iz mojega bivšega konca?

joj, kolk sem se razčvekala...
ampak mi je takooooo pasalo, sem prav vesela, da ste bile on line user posted image

Aja, sem klicala danes zjutraj za izvide in je oboje BP, tako kri kot voda user posted image

Zdej pa grem, preden se Tit zbudi potem pa greva v trgovino.

Uživajte!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 520
23.10.2008 11:37:15   
Lona76
No hruške bomo očitno mogli malo ukiniti. Ja moj je iz Bratovževe tko da ga zih na videz poznaš.

Aja Tilen pa vrtca  nič ne pogreša. Pravi edino da bo šel v petek v vrtec, ker samo ob petkih lahko igračke prinesejo in bi kakšno igračko nesu prjatelčkom pokazat user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 521
23.10.2008 11:59:17   
aleži

Glede srečanja na Primorskem: če bom dol se z velikim veseljem pridružim, samo za to, pa ne bom hodila dol. Je naša Julija že pravi nomad, skozi razpeta med Štajersko in Primorsko, zato se mi res ne ljubi hodit dol za 1 dan. Upam, da razumete. LAhko pa kombiniramo tako, da se dobimo, ko bom jaz dol. Enkrat začetek novembra?

Lahko bi prišle na Obalo na morski zrak ali pa v Vipavo ali pa v Postojno!! Kot se zmenimo. Če kateri odgovarja, da se dobimo čim bližje LJ se pa dobimo v Postojni ali Vipavi. user posted image  Samo še datum določit, pa Azzurri sporčim!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 522
23.10.2008 12:02:05   
aleži
Pomlad in jagoga user posted image user posted image  sem si že prebrala.
Ma še vedno ne je nič od ponedeljka popoldne, pije samo gosti sok, čeprav ga ne bi smel. Ma če bi ga ful boleleo, po mojem ga ne bi pil in zgled, da mu napolni želodček!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 523
23.10.2008 12:19:31   
Zofy
Hehehe, imamo pobožne zize - ko odpneš modrc,  padejo na kolena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 524
23.10.2008 12:48:42   
san

Hehehe, imamo pobožne zize - ko odpneš modrc, padejo na kolena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?