tina50
|
Ursi2 upam, da ste ostali brez vročine! Zofy glede marele: jaz imam marelo z varovalom, sam ga ne uporabljam, pa tud pas mu privežem zaenkrat kr tako čez pas in med nogami, pa je zaenkrat čist ok! je pa ful lepa ta ki si nam jo pokazala IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Tina50, super za 5moških.com ...jaz bi tud!!!! ja res je bilo fino! če boš hotela it gledat predstavo boš mogla pohitet, ker imajo poslovilno turnejo. katj lepo da si se spet mal oglasila, kr večkrat se še dej, te je lepo brat! IZVIRNO SPOROČILO: Joži79 Tina50, nočem bit pametna, sam v uni knjigi k sem jo omenjala (Otroško spanje - brez joka v sanje) se dobro loteva tega, da mali ne zaspi na joški. Nama je ratalo. Je pa to osnova da bo kdaj tud brez podoja zaspal... Ker mora znat ločit hranjenje in spanje. No v glavnem ona imenuje to Panlteyevo nežno odstavljanje. No če na hitro opišem zadevo: ko čutiš, da se sesanje upočasnjuje, mu vtakneš prst v ustni kotiček in nežno vzameš dojko. Ko začne protestirat, mu jo daš nazaj, ampak spet za toliko časa dokler vneto sesa. To ponavljaš dokler ne zaspi brez dojke v ustih... No ne vem če mi je ratal tole dobr opisat... Mogoče kdaj v knjižnici pobrskaj za to knjigo... ne sej sem vesela vsakšnega nasveta, tako da hvala. sej ubistvu Lan malkrat zaspi prav na joški. tak mal v transu je že. pol ko spije joško mu dam dudo in pol ga še mal po ritki potrepljam(tud to ni prav, ampak,....) ali pa po križeku pobožam in ponavadi zaspi. ja,bom pa res mogla eno knjigo prebrat ja, da me mal motivira in da kakšen nasvet. sam jaz nisem takšna redoljubna bralka, kot nekatere tukaj. mora bit knjiga reeesss zanimiva, da mene not potegne! pa bi včasih ful rada, pa ne gre. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka A res rabite marelo? Kaj pa vaši vozički ... a niso to eni super-duper makine? Se jih ne da postavit v športni del, al kaj res ne razumem ... a ste vozičke pospravile, al kako? čmu marela? iz istega razloga kot večina. naš vozek je velik in mi zavzame bolj kot pol prtljažnika. pa mam tavelkega skoz doma za tukaj, marelo imamo pa skoz v avtu, za trgovine in če pač kam gremo, pa na morje nebi nikakor prišli, če nebi imeli marle, si ne predstavljam kako bo če bomo kdaj 4 pa letos smo imeli še montano na strehi, pa za Lana še nismo nič rabili za jest, pa tud za nas nismo nič vlačli zraven za jest, tako da marela je zakon. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Tina: ful si faca, da se ne sekiraš glede službe. pa da čim prej najdeš novo službo... pa še, da čim prej M pride in da boš potem kmalu spet . Še te 2 meseca imaš čas, pa lahko napravta kašno letošnjo strelkico . ja kaj čmo glede službe, sej sm pričakovala da bo tako, oz. zdej sploh ko je recesija. tud jaz upam, da bo kmal al nova dobra služba al pa čimprej . zdej mam, pa pač več časa za mojega škrata, kar tudi ni slabo! pa všeč mi je tvoj avatar! pa link, ki si ga nam pripopala je tud dober IZVIRNO SPOROČILO: mumu Dobro jutro Samo na hitro da se javim. Ker pri nas imamo kobacaja , tako je smešna. V soboto je ugotovila kako se kobaca in ima prov poseben sistem z levo je na kolenčku, desno nogico pa ima čisto ravno in v stran in jo sploh nič ne pokrči v kolenu, ji pravem da je Herr Flick . No moram že it ker jo stol moti , pa še plenica je polna, se javim ko bo spala, če bo . , komaj čakam, da ga bomo tudi mi imeli IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Julijo sem pa prejšnji teden začela učit jest z žlico in včeraj ji je že prav dobro šlo (je bil na meniju krompir, ki je idealen za učenje). Je pojedla 1/4 kr sama MA sva bila oba z tako ponosna, da se nam je kar smejalo No, pri nas spet sneži Julija! verjame, da sta oba ponosna nanjo! no, jaz mu tudi dam žlico v roke oz. jo tako zahteva! pa z žlico mu še ne gre, z roko pa že pobira koščke hrane in jo nese v usta, najbolje mu gre sir in kruh. pa, da še to povem, da je začel mal jogurta papcat zraven mene, oz. je zdej kr začel jest, sam seveda izbrano hrano, bi včasih zdej jedel kr cel dan. IZVIRNO SPOROČILO: mumu IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka A res rabite marelo? Kaj pa vaši vozički ... a niso to eni super-duper makine? Se jih ne da postavit v športni del, al kaj res ne razumem ... a ste vozičke pospravile, al kako? čmu marela? To tut mene zanima, ker jst še nisem pomisenla da bi jo kupila. A so res kateri vozički tako smotani in težki. Jst sem ravno zato vzela Peg perego ker se mi je naekak zdelo da ga bom mela lahko od začetka do konca. Danes sema pa tudi jaz dobila paket Next, super roba, men se zdijo kar velike številke, ne vem no , k jst itak nimam normalnega občutka k Tia ni po jusu narjena . Zelo fini bombaž, mislim da bom še naročala. Tolk mi je spet ratalo ker je magnete na hladilniku dol jemala, to je prav fina zadevščina, sam več bi jih moglo bit, bi mela sel dan mir . Zofy a že kar jo učite da bo sama jedla , če bi jst naši žlico dala bi mel novo prebarvane stene . Kaj naj rečem Julija. ja mislim, da je ta peg peregov res dober, ker se itak zloži v marelo. moj se pa ne in je res smotano. men je včasih kr žal, da nisva tega vzela. za paket Dinki za vašega soseda. še so dobri ljudje Lona76 , da je Taja bolje IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Tina50, smučali smo na Golteh. Je bilo 130 cm snega, prava zimska idila!! sem firbčna a ne! vem , da si takrat govorila da bosta hodila na Golte al pa na Roglo, če se ne motim! no, si bla kr blizu mene, ko si se vozila. pa saj tako veš san da ste bolši
|