|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
30.1.2009 11:53:42   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ojla bejbe, hvala vsem za lepe misli...

naj vam povem, da je poskus NEXT uspel...JAaaaaa.... SEM DOBILA PAKET!!!! jUHU.....

Vse stvari so ful lepe, ful kvaliteten bombaž, številke so pa res tiste prave, jaz sem naročila od 12-18 in je to res od 80-86, ne tako kot H&m ko kupim 86 in mu je ravno prav, ko operem in dam v sušilca. Tako, da majčke so mu mal še velike, no moram še oprat in dat v sušilca, hlače pa po moje bom mal zavihala pa bodo.
Sem pa naročila komplet kavbojkice+ majčko, pa nogavičke, take mehke supergice- copatki varianta, 2 trenirke- hlače in tri majčke v kompletu, pa še za nečakca 3 majčke...vse je lepo in kvalitetno, barve iste kot na internetni strani...user posted image

Mi kar neki šteka ta internet, sem vam hotela slikce prilepit pa ne bo nič, se ne da...

Ja poštnina je bila pa 5 eur, še manj kot, da se do ljubljane peljem in nazaj user posted image ...zdaj sem pa napisala kot, da jaz pa na to študiram user posted image user posted image , pa ravno včeraj sem bila v lj...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej bom pa še z večjim veseljem čakala nov paket. Ja, poštnina pa res ni draga.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
30.1.2009 11:58:44   
mumu
Evo jst sem bla v službi! Pravzaprav sploh še ne vejo kam me bodo utaknil, bi blo pa najbolš da bi že prejen teden začela delatuser posted image user posted image user posted image . Pa v hobotnico se bom mogla spremenit, da bom lahko na ene 3 računalnikih delala. Mah bodo že nekak zdržal še teh par mesecev.

Tija spi že dobro uro, sem čist presenečena, ne vem kako to očitu rata, bo kar on doma, jst pa nazaj v službo user posted image user posted image .

Noč je bla današnja pri slabših user posted image  se spet kar neki zbuja in potem se dere ko mlad vragec, ko ji je pa končno ratalo nazaj zaspat je pa vlekla do pol osmih.

Lona, super da je Taja tako pridna in držim fige da se ni še kakšne "bedarije" v čakalnici nalezla.

Zdej pa grem, da ji sadje prpravem za malčko, ko se zbudi.

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil mumu -- 30.1.2009 12:02:33 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
30.1.2009 12:00:19   
mumu
JOB

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
30.1.2009 12:29:10   
Naša črtica koraka
maškarce.
Mene je včeraj matija z barvami za obraz napleskal ... že vadiva za pusta user posted image .

imam rada maškare, ampak hočem da se večinoma doma naredi-sestavi (iz starih cot) kostum ... pa da je čim bolj enostaven ... upam,  da mi bo ratal za tavelikega narest kostum - itak da bo una nindža želva  -
anja bo pa kao ena miška, ji bom ena ušeska mišja na kapico nalimala, pa brčice narisala na lička ... če ne rata, bo pa jagodni cukerček user posted image . ma že itak roza kombinezon.

Kaj pa ve, se maškarate? moja malenkost se ... ampak zelo u-izi. kakšnA lasulja, pa malo barv na obraz ... Letos bom Pozabljiva blondinka, oz. Moja prava narav.user posted image  

Mož bo pa verjetno spet Grda Neca Falkuser posted image . Si natakne lasuljo ala necafalk, pa očala od herija poterja user posted image  ... prejšnja leta je bil Herry Fotter, pa ni noben opazu ... so vsi mislili, da nosi korekcijska očala user posted image user posted image .

zdj pa šibam, se je anja zbudila.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
30.1.2009 18:28:09   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

JOB

user posted image

hvala! kako si vedla da so golf žogice njegove najljubše? user posted image  čist zares!!!

midva z jobom sva glih iz pevskih, res je priden ta moj fant, jaz ga dam sam na tla in se v eni uri lepo razgleda po sobi, razmeče celo omaro z notami, pol je pa že konec vaj. če pa vmes kej zacvil, pa mal skupaj podirigirava. sem pa res ponosna na svoj zbor, zdej jih handlov oratorij Mesija učim in nam gre super! user posted image

zdej se grem pa mal igrat z jobom, ker dons je bil celo dopoldne z očijem k sem jaz diplomo delala.

lepo bodte!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
30.1.2009 18:30:09   
pomlad08
maškar pa jz ne maram user posted image  vsaj ne preveč. še posebej ne klovnov user posted image

no ja, vseen si vsak let kakšno bedasto lasuljo omislim, pa mož tud razne špegle/brade/nosove ... sam mal za foro.
ta male maškarce so pa lušne ja, joba bomo zihr kej našemil!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
30.1.2009 19:11:26   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

JOB

user posted image

hvala! kako si vedla da so golf žogice njegove najljubše? user posted image  čist zares!!!

lepo bodte!

Enkrat, že dolgo tega, si napisala, da se je Job naučiu podajat z golf žogico pa sem si zmerej rekla da mu bom tole za RD prpopala, no dones mi je pa končno ratalo user posted image .

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
30.1.2009 20:02:12   
Lona76
Dober večer!

Kje pa ste vse danes? Pravo zatišje je tuki gor.

Job vse najboljše za obmesečnico, bodi zdrav in še naprej tako priden.user posted image

Naša Taja je postala prava lumpa. Danes je bila tako firbčna v stolčku za hranjenje da se je lumpa čisto okrog obrnila in se dvignila na nogiceuser posted image . Tko da zdej jo bom mogla privezovati začeti v stolčku. Potem pa sem jo dala spat in jo pridem pogledat in faca stoji v posteljiciuser posted image . Sicer kot kakšen pijanček rit nazaj, v noge je pa po Teridinem opisu kot Elvisuser posted image . In dons se je začela full matrat in se skos na nogice dviguje. Jaz pa kar prekipevam od ponosauser posted image . In ko je v posteljici stala smo skor cel žur nardil. Je mogu pridet še Tilen gledat user posted image .

Tina upam, da jutri rata uspavanje brez zize. No počasi bo že. Pa kot si rekla se ti sedaj ne mudi, ker bosta še malo skupaj uživala.

Špela super da si dobila paket. Sem ti kr fouš. Mislim da bom mojga angažirala, da bova naročila. Sem vidla da majo tut za Tilna ok cunje.

Mumu upam, da bo današnja noč boljša, v službi bojo pa že neki zrihtal zate. Majo še kar neki časauser posted image .

Tko zdej grem pa Tilna do konca zrihtat, pa da gre spat, ker gre jutri na smučanje.

Dobro spite

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
30.1.2009 20:27:09   
tina50
ja, ma dobro kje pa ste vseeeeeeeeeuser posted image
Dinki?? jaz upam, da nisi kaj zamerila zaradi danes!!!

JOB VSE NAJ, NAJ za obmsečnico! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi2 upam, da si boljše, da nisi zbolelauser posted image user posted image user posted image user posted image
in upam, da sta z dragim že ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mergetka user posted image user posted image user posted image , da Matic napreduje in rad je! pa za mama in vse podvigeuser posted image user posted image user posted image

maškare ne vem še, mogoče bo telebajsek k je bil že od sestre tamal, pa mu moram probat, če mu je vsaj pribljižno prav!

praznovanje roj. dne: mi bomo ga imeli kr doma, ker ga bomo tud sam domači praznovali, pa še kolege boma povabla tiste k tud majo user posted image ! sam ne vem še al bomo naredili na 2x al kr enkrat!

Lona76 user posted image user posted image user posted image user posted image  da se je Taja zbudila sam takrat ko si ji delala inhalacije, naj še bo današnja noč takšna in seveda vse nadaljne, pa seveda čimprej stran z inhalacijamiuser posted image user posted image user posted image . pa upam, da ni več padlauser posted image

Špela100 user posted image user posted image user posted image   za paket in da so super cunjice! pa probi še dat slikice gor!

mumu user posted image user posted image user posted image  za boljšo noč!

pomlad08user posted image user posted image user posted image  da je Job tako priden!

Lona76 user posted image user posted image user posted image  za Tajo, da se je postavljala na nogice!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
30.1.2009 20:56:37   
Zala.
čer
pomlad ti ti ti le čaki od 1.3. bodo vse mame z dojenčki  plačale zamudninouser posted image hec. Ja itak da mame ne uspejo tako hitro brat zato se jim odpustiuser posted image

tina ne vem ti svetovat glede odstavljanja ker jaz to še nič ne delam oziroma prepuščam Zalini volji user posted image . Sem pa malo pobrskala po forumu odstavljanje al kok že, pa so se tam mame kar malo udarleuser posted image no vsaka ima svoje mnenje, želim ti da uspešno izpelješ kar si si zadalauser posted image

Lonauser posted image user posted image user posted image za Tajine podvige

nčk
tudi Zala slabo je zdaj ima 8300g zato pa sem jaz toliko bolj pridna danes sem vitko žensko globoko v sebi utišala z Dickmansi celo škatlo sem jih zmazala njamsi

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
30.1.2009 21:05:05   
Zala.
Maškare jaaa letos grejo vsi trije otroc seveda ne skupaj pa tudi še ne vem kaj bodo vsekakor bomo delali doma...

Rekreacija z veseljem bi se rekreirala ampak se me noben ne usmil da bi Zalo čuval tako mi ostane le vozičkanje sem pa v groznem stanju...

mi Zala v rokah spi pa težko pišem če jo pa položim se pa takoj zbudi sva že 10x ponovile vajo

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
30.1.2009 21:10:11   
Zala.
Mumu če sem prav razumela v službi komaj čakajo da prideš, ti kar uživaj doma s tičico ampak občutek je pa dober,  a ne?user posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
30.1.2009 21:29:45   
Zala.
ma tole je pa za crknat da ni nobene gor grem pa tud jaz doluser posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
30.1.2009 21:38:07   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

ma tole je pa za crknat da ni nobene gor grem pa tud jaz doluser posted image

sej sem jaz gor! skoz kukam tu gor že cel dan neki, pa ni nobene ni, mam kr tak nek slab občutek

< Sporočilo je popravil tina50 -- 30.1.2009 21:44:08 >

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
30.1.2009 21:45:30   
Zala.
Tina a misliš da že vse spijo al žurirajo al kajuser posted image user posted image
Upam da nisi preveč žalostna zaradi službe...boš dobila boljšouser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
30.1.2009 21:50:35   
tina50
ma ne zarad službe, sploh nisem žalostna, še mal vesela semuser posted image
si bom že poiskala drugo, ko bo čas! zdaj bom pošiljala prošnje sam na ta boljš šihteuser posted image , ker se mi ne mudi! bi raje mela še prej engauser posted image
pa še ni menze, tak da je mal verjetno
pojma nimam kje so vse??????user posted image

< Sporočilo je popravil tina50 -- 30.1.2009 21:52:16 >

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
30.1.2009 21:56:53   
Ursi2
JOB, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
30.1.2009 21:57:41   
Ursi2
ŠE SLIKICA ZA JOBA!!!!!!! (sem prehitro poslala!user posted image user posted image )

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
30.1.2009 21:59:33   
Ursi2
Živjo!
Jz sem še kr neki čudna, pa bo že boljš!

Sem pa ravnokar nardila tiramisu, ker ima jutri Lukanova prababica rojstni dan!

Ma, sem še kr neki čludne volje, sploh nimam kaj za povedat!

Vas grem rajši kr prebrat!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
30.1.2009 22:05:12   
tina50
sem vam prej pozabla povedat, da zgleda da je Lan ugotovil, da ga hočem odvadit (enga) podoja, pa se kr mal drugač obnaša pri dojenju!
prej, ko se je najedel-podojil, je takoj lepo sprejel dudo in lepo zaspal naprej, zdej pa kr hoče še neki zizo, pa si vtakne dudo za sekundo not v usta, pa spet zizo,........... bom mogla res nekak drugač k temu pristopit! če bi šla na sprehod ven vedno takrat ko naj bi šel spat, sam pol mu je pa tako vroče v vozičku, čeprav mu odpnem kombinizonček, pa kamu mu čimbolj dol dam,.....sam je vseen pol čist moker. pa še takšno vreme je zdej napovedano, da joj!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
30.1.2009 22:21:37   
terida
Živjo punce!

Jaz sem sicer 100 let zadaj (oz. 18 strani), a imam namen vse nadoknadit. Samo ne vem še kdaj user posted image

Samo na hitro: smo živi in zdravi. Dolgo se nisem nič oglasila, ker smo najprej bili nekaj bolni (z možem sva imela trebušno gripo, Erika pa je na srečo ni dobila), potem pa sem začela nekaj plest, potem pa... vedno se še kaj najde. V nedeljo bomo sicer šli na dopust (gremo v Strunjan za 5 dni), potem pa res računam, da bom kaj več klepetala z vami. Sploh, ker bom začela Eriko v varstvo uvajat in bom imela kar naenkrat več časa user posted image

Ja, hitro bežijo tile dnevi...

Mi je žal, da je srečanje odpadlo, sicer bi prišla (Dinki je bila toliko prijazna, da mi je sporočila).

Upam, da ste vsi ok in da se kaj vidimo tudi v živo!

Nočko!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
30.1.2009 22:42:04   
Ursi2
Katiandi user posted image user posted image user posted image user posted image , da prehlad mine!!!!!!! Naš tudi vsako stvar, ki jo ima v roki za jest najprej prelomi, potem, pa en konec vstran zabriše, drugega a odgrizne in še tistega stran zabriše. Sem kr mal huda na njega. Se mi ne dopade, da s hrano tako dela. Pa je na začetku ful lepo jedel sam, zdej pa tako!user posted image
Naš se pa razjezi tk, da se začne ful jokat. Al pa je celo bolj užaljenost. Vedno, ko mu rečem, da česa ne sme ali da ni bilo lepo, kr obstane, se vsede, glavo čisto dol, tk da je čist sključen in ful v jok. user posted image user posted image  To lahko še Tina50 potrdi!

Maškare: jz osebno sploh nisem za maškare. Če povem po pravici, se jih kr malo bojim. Niti najmanj pa ne maram klovnov. Sploh ne vem, zakaj je tako. Sem ful nora na grozljivke, knjige tudi berem kake grozljivke pa kriminalke. Sam maškar se pa bojim oz ful mi je neprijetno. Sam mislim, da bomo Lukana v neki oblekli, jz bom se pa že potrudla za mojga mišeka.  Sam nimam pa še nobene ideje, kaj bi bil. Sem čist leva za tako!user posted image

Rojstni dan: midva bova povabila njegovoe in moje starše in stare starše pa brata in sestro z družino pa enga bratranca z družino in mojo sestrično s fantom. Mislim, da nas pride okol 25.
Sma pa mislila nardit doma kosilo in torto, pa sma se potem pogovarjala, da boma vajbrž povabla v eno gostilno pa potem domov na kavico in torto. To pa sva se odločila za to, ker naju pride cenej, če gremo ven. Ima moj ful blokov od malce in jih lahko v gostilni tudi porabiš, edino pijačo je treba plačat. pa še meni ne bo treba kuhatuser posted image
Darilo: pojma nimam, ampak pomoje mu bova kr kake obleke, ker jih pač rabi. Ker bo itak dobil darila in najbrž večinoma igrače. Sam še pa nisem ziher, bom še malo pogledala za ideje oz bom vesela vaših idej oz predlogov!!

Lona76 super za vredu noč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da je bilo pri P vse ok!!!!! Za vsak slučaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za tolažbo, Ja sej bo, sam trenutno nisem pri volji za vse skupaj.
In upam, da bo kmalu pogruntala čemu služijo ¨nakolenoštumfniki¨user posted image user posted image user posted image user posted image

NČK za tvojga dragega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , da ga nehajo ušesa bolet. Meni bi moj ziher rekel, da  ga zaradi tega, ker je mogel mene preveč poslušat!!!!!user posted image user posted image

Tina50 sej kr počasi. Sej si prav rekla, da se zdej ni tolk za sekirat, ko boš še mal doma. Je pa res, da je lažje, da zaspi brez zize, če je pri kom drugem. No, glede  na to, da veš, da zaspi pri tastu, pol se res ni za sekirat. Ti kr uživaj z Lanom in se lepo crtljta!!!!!!!!

Lona76, upam res, da v tisti gužvi nista še kaj zraven fasali. Ja, res razsaja ena trebušna viroza. Jo je svakinja že staknala in že leži.
Pa pridna Taja, de ja bila tako dobre volje in nasmejana!!!!!!user posted image user posted image

Špela super za cotice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si mi enih lušt nardila. sem šla kr gledat, kaj vse bi naročila!!!!!!!!!!. no,sej nič ne bom, sam sanjam pa lahk!!!!!user posted image

Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo noč boljša!!!!!!!!

Pomlad08, kk je priden Job!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa prav fajn je, da ga kr zraven vzameš!!!!!!!!!!
Vidim, da sva že dve, ko nisma preveč navdušeni nad maškarami!!!!user posted image user posted image

Lona76 čestitke Taji za postavljanje na nogice in za Elvisovo stojo!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Terida, lepo te je spet malo brat!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bi bili bolani in da bo uvajanje v varstvo fajn šlo!!!!!!!!!!!
Pa uživajte na dopustu!!!!!!!!!!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
31.1.2009 8:12:13   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Evo, po dooolgeeeeem času se javljam iz karantene... user posted image  Pri nas se stanje končno izboljšuje. Smo brez vročine in tudi kašelj ni več tako suh... nam pa še kar teče iz noskov, ampak to ni tako strašno... skratka, najhujše je za nami.
Smo pa v tem času pridelali nov zobek (levo zgornjo dvojkico) in še eden je na obzorju! user posted image  In tudi naučili smo se nekaj novih stvari... moje detece se noro rado skriva... kar naprej tišči rokice in glavico pod povšter (ali pod mene - kar mu je pač bližje) in potem se noro zabava in hihita, ko vsi govorimo: Kje je Tai?... potem se pa pokaže in reče: UAAA - tako nas ustraši. user posted image  Pa strašno rad gre "skozi tunel"... če plazi, mu moraš obvezno z nogami ali rokami narediti tunelček, da gre on skozi... Zadnjič je bila mama na obisku in se je hotel splazit med njenimi nogami, ona pa ni razumela kaj hoče in se je začel kar jokat... Aja! Pa MAMA je že rekel parkrat, samo nisem sigurna, da je s tem klical mene, pa vseeno... No, pa KONČNO zna dat tudi PA-PA!!!
To bo, mislim, to, na brzino... zdaj mu grem pripravit zajtrk, ko zaspi vas pridem pa še malo prebrat... zdaj sem pa resnično v groznem zaostanku.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
31.1.2009 8:23:46   
Lona76
Anja in Maj vse najboljše za obmesečnico. Bodita zdrava, vesela in razigranauser posted image user posted image

Naša noč spet super. Zdej pa mamo hudiča k je naša frčafela pogruntala kako je fino na nogicah. Do zdej sem jo zvečer vedno dala v posteljo ji dala mleko in je mala zaspala. Mogoče se je še malo pogovarjala ampak najkasneje ob pol osmih je spala. Včeraj pauser posted image . Si je naredila veselico do devetih!!!! Jaz njo ležat, ona švc na noge in tko eno urouser posted image . Za pvedat je mela pa tut tok.user posted image  Vsi so tok navijal kdaj bo se na noge začela postavljat, zdej jih bom pa klicala naj pridejo in jo lovijouser posted image

Terida super da greste še malo na dopust, pa uspešno uvajanje vam želim.

Ursi upam, da se kmalu pozdraviš.

Zdej sem dala Tajo spat pa  ma spet polhn za povedat. Pa usedla se je sama, sam to ji sam v postelci rata, k ma mal nagnjeno ležišče.user posted image

Nč zdej grem pa hitr v trgovino v nabavo, da ne bo mož predolgo sam s Tajo.user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
31.1.2009 9:19:29   
Ursi2
ANJA in MAJ, VSE NAJ NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?