Ursi2
|
Katiandi , da prehlad mine!!!!!!! Naš tudi vsako stvar, ki jo ima v roki za jest najprej prelomi, potem, pa en konec vstran zabriše, drugega a odgrizne in še tistega stran zabriše. Sem kr mal huda na njega. Se mi ne dopade, da s hrano tako dela. Pa je na začetku ful lepo jedel sam, zdej pa tako! Naš se pa razjezi tk, da se začne ful jokat. Al pa je celo bolj užaljenost. Vedno, ko mu rečem, da česa ne sme ali da ni bilo lepo, kr obstane, se vsede, glavo čisto dol, tk da je čist sključen in ful v jok. To lahko še Tina50 potrdi! Maškare: jz osebno sploh nisem za maškare. Če povem po pravici, se jih kr malo bojim. Niti najmanj pa ne maram klovnov. Sploh ne vem, zakaj je tako. Sem ful nora na grozljivke, knjige tudi berem kake grozljivke pa kriminalke. Sam maškar se pa bojim oz ful mi je neprijetno. Sam mislim, da bomo Lukana v neki oblekli, jz bom se pa že potrudla za mojga mišeka. Sam nimam pa še nobene ideje, kaj bi bil. Sem čist leva za tako! Rojstni dan: midva bova povabila njegovoe in moje starše in stare starše pa brata in sestro z družino pa enga bratranca z družino in mojo sestrično s fantom. Mislim, da nas pride okol 25. Sma pa mislila nardit doma kosilo in torto, pa sma se potem pogovarjala, da boma vajbrž povabla v eno gostilno pa potem domov na kavico in torto. To pa sva se odločila za to, ker naju pride cenej, če gremo ven. Ima moj ful blokov od malce in jih lahko v gostilni tudi porabiš, edino pijačo je treba plačat. pa še meni ne bo treba kuhat Darilo: pojma nimam, ampak pomoje mu bova kr kake obleke, ker jih pač rabi. Ker bo itak dobil darila in najbrž večinoma igrače. Sam še pa nisem ziher, bom še malo pogledala za ideje oz bom vesela vaših idej oz predlogov!! Lona76 super za vredu noč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upam, da je bilo pri P vse ok!!!!! Za vsak slučaj pa Hvala za tolažbo, Ja sej bo, sam trenutno nisem pri volji za vse skupaj. In upam, da bo kmalu pogruntala čemu služijo ¨nakolenoštumfniki¨ NČK za tvojga dragega , da ga nehajo ušesa bolet. Meni bi moj ziher rekel, da ga zaradi tega, ker je mogel mene preveč poslušat!!!!! Tina50 sej kr počasi. Sej si prav rekla, da se zdej ni tolk za sekirat, ko boš še mal doma. Je pa res, da je lažje, da zaspi brez zize, če je pri kom drugem. No, glede na to, da veš, da zaspi pri tastu, pol se res ni za sekirat. Ti kr uživaj z Lanom in se lepo crtljta!!!!!!!! Lona76, upam res, da v tisti gužvi nista še kaj zraven fasali. Ja, res razsaja ena trebušna viroza. Jo je svakinja že staknala in že leži. Pa pridna Taja, de ja bila tako dobre volje in nasmejana!!!!!! Špela super za cotice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si mi enih lušt nardila. sem šla kr gledat, kaj vse bi naročila!!!!!!!!!!. no,sej nič ne bom, sam sanjam pa lahk!!!!! Mumu , da bo noč boljša!!!!!!!! Pomlad08, kk je priden Job!!!!!!!!!! Pa prav fajn je, da ga kr zraven vzameš!!!!!!!!!! Vidim, da sva že dve, ko nisma preveč navdušeni nad maškarami!!!! Lona76 čestitke Taji za postavljanje na nogice in za Elvisovo stojo!!!!!!!!!!!!! Terida, lepo te je spet malo brat!!!!!!!!!!!!!! ! , da ne bi bili bolani in da bo uvajanje v varstvo fajn šlo!!!!!!!!!!! Pa uživajte na dopustu!!!!!!!!!!
|