Zofy
|
Dobe dan od izgubljene Zofy! Vidim, da ste me pogrešale, sem pogrešala tudi jaz vas Bili smo cel teden na smučanju, pri tašči. Smuka je bila čudovita, ker je dosti snega, samo tašča pa... . No, ne bom sploh komentirala, mogoče en drug dan, ker bi celo stran popisala. Važno je, das em se jaz nasmučala, ker se sicer ne bi mogla, pa Julija je bila tudi ok z babico. Prva dva dni me je malo pogrešala, pa tudi zato sem dopoldansko karto vzela, pol pa je bilo ok. Bi po moje bila sedaj komot cel dan z babico. No, upam, da bomo še kaj smučali letos Vidim, da se o maškarah pogovarjate. Jaz se že dolgo ne maškaram, sem pa mislila, da bi se lih malo letos. Mogoče obroč z mišjimi ušesi in pol brke in nosek narisan na obraz. Pa enako bi Juliji naredila. Lih da je neki. Sej ne bomo šli na karneval, ampak le na sprehod . Kdaj pa sploh je pust letos? KAr se pa RD tiče, pa bomo mi bolj na izi praznovali, ker nimamo prevelikega stanovanja in so kapacitete sprejema gostov zelo omejene. Jaz bom še doma, ko bo imela RD, samo bom najbrž takrat lih uvajala varstvo (če dobim varstvo , zaenkrat se mi na 3 oglase ni še nihče javil ). No, mislila sem dopoldan povabiti 2 prijateljici, ki bosta še na porodniški, popoldne pa še 3, ki smo skupaj vozičkale, pa so sedaj že v službi oz. bojo do takrat. Prijatelji pa ne vem, 2 dni kasneje, ker imam jaz 20. izpit. Starši pa za vikend. Ma brez veze toliko praznovat, ker itak se Julija tega ne bo spomnila, dobila pa bo spet toooooliko igrač, da me je že sedaj groza. Sva rekla z možem, da je važno, da bo torta in gor svečka, da se slika in da v album . No, toliko zaenkrat od mene, vas imam še fuuul za prebrat, pa ne vem kdaj mi bo uspelo. Aleži, v torek pridem v Izolo in bom dol do nedelje. Se lahko kaj dobimo v sredo, četrtek ali petek. Smo na vezi! (in drži pesti, da ne bo pihala burja )