|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
31.1.2009 9:22:53   
Ursi2
Za vse ena
user posted image

Naša noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Je okrog polnoči zakuhal na čez 39, sem mu dala svečko, pa ni nič primla in je celo noč bil na rokah in se jokal pa jamral. Potem pa je okrog 7 zaspal za kakih 45 min. pa je spet imel 39 vročine in sma ga hladila. zdej pa bo že čist zaspan, spat pa noče al ne more!

Zdej pa morem it, sem se prišla na RR mal zbrihtat!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
31.1.2009 10:47:57   
Dinki
Daaaan!
evo mene, smo se včeraj mal potepali pa ni bilo časa za RR. Naju je dragi peljal po dolgem času ven na kosilo, smo šli na ribico in Titek je sedel v gostilni v svojem sedežku, jedel z mano isto hrano in v tistem trenutku sem se zavedla kolk je moj sinko že zrastel user posted image .
Z dnevno zamudo:

Job
vse naj, naj za mini RD
bodi še naprej zdrav in tak nasmejan fantek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in brez zamude:

Anja in Maj
vse naj, naj za vajin mini RD
bodita zdrava, zvedava in nasmejana user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maškare.....hmmm, nisem še prav dosti o tem razmišljala. titka bom pomojem kaj našemila, če ne drugega da naredim kako slikico za v album. Bom pa šla pogledat v BC če so res tako poceni kostumčki kot piše mumu.

Lona76, čestitke Taji za vztrajno postavljanje na nogice user posted image

Špela100, glede tega paketa s katerim si tako zadovoljna. A je katera tako prijazna pa še enkrat pripopa ta link....jaz sem ga zgleda spregledala.

Tina50....neeeeeee! nisem zamerila, zakaj pa bi? jaz pa res nisem zamerljiv človek. Sej važno je, da se vsaj tukaj gor dobivamo in malce počvekamo, ne? jaz se dobim v ponedeljek s katj na kavici, sva že dogovorjeni.

terida, super da si nas prišla malo pozdravit....če bo kakšen lep dan v prihodnjem tednu te mogoče spet rufnem za kak sprehod po Tivoliju, prav?
BTW....kje pa je Zofy?

Ursi2, a je že kaj boljše z vama? nimaš kaj, to je povsem normalno, da se kdaj spičmo in ljudje smo znani po tem, da potem trmarimo user posted image . En user posted image  zate in eno goro user posted image user posted image user posted image  za Lukca!

Lucalu.....hojla!!!! user posted image  super, da ste malo boljše in čestitke Tai-u za nov zobek in za vse druge podvige user posted image user posted image user posted image  tudi Tit se rad igra skrivalnice. Mi se jih igramo tako, da se oči ali jaz pokrijeva s plenico čez glavo in kličeva Tit, kje si Tit? in potem on odkrije plenico in se začne ful smejat user posted image ....res srčkano user posted image .

Praznovanje RD od Tita...pojma nimam! mi imamo še kar nekaj časa. Tit ni star niti 10 mesecev še. ampak verjetno v družinskem krogu (babice, dedki, stric, teta) in po vsej verjetnosti kar doma, bom jaz kaj skuhala. Vsaj tako mislim zdaj.

Ok, toliko zaenkrat, zdej pa šibam, ker imam Tita tu poleg sebe in počenja take vragolije, da joj user posted image .

< Sporočilo je popravil Dinki -- 31.1.2009 10:50:45 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
31.1.2009 11:36:04   
Lona76
Hej!

Evo sem že iz trgovine in kuham kosilo za Tajo, da gre potem spat. Ima zdaj nek ritem, za katerega mislim da se zna kmalu pokvariti. Jutranje uspavanje je dolgo trajalo ker je spet seveda se postavljala na nogice. user posted image . Ma res kako rastejo in napredujejo teli škratki. Zaveš se ko naredijo en velik korak. Jaz npr. zdej ko se je končno začela postavljati na nogice, Dinki pri hranjenju v gostilni, ...... Mi s Tajo nismo bili v gostilni že od septembra. Kar pogrešam, da bi šla enkrat cela družina skupi ven jest, ampak kaj čmo, najprej Tajino zdravje potem pa taki užitki. Za gostilne bo še dovolj časa.

Dinki link je tale http://www.nextdirectory.eu/index.asp

Ursi za Lukca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vročina mine in da se pozdravi. In zate tudi da boš imela veliko energije. Pa upam, da bo današnja noč boljša.

Zofy tudi jaz pogrešam.

RD se še nismo odločili. Znamo praznovati kar dvakrat, enkrat za familijo in enkrat za prijatelje. Sploh Tilen še ni praznoval za prijatelčkeuser posted image . No sej sem že rezervirala Zviralnico in bo praznoval 15.2. Za Tajo bomo pa kar doma verjetno malo narezka al pa pohanga piščančka (ga grem v gostilno iskat) pa tortica in to je to.

Šibam, da nam Taji zažgala kosilauser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
31.1.2009 11:36:42   
Lona76
Na TAja pod mizo sedi pa ne vem kako se je sama usedlauser posted image . Jo bom mogla met očitno skos na očehuser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
31.1.2009 11:52:07   
mumu
ANJA in MAJ

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
31.1.2009 12:35:03   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Na TAja pod mizo sedi pa ne vem kako se je sama usedlauser posted image . Jo bom mogla met očitno skos na očehuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Taja, pa še kdaj preseneti svojo mamico user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
31.1.2009 12:40:05   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Praznovanje RD od Tita...pojma nimam! mi imamo še kar nekaj časa. Tit ni star niti 10 mesecev še. ampak verjetno v družinskem krogu (babice, dedki, stric, teta) in po vsej verjetnosti kar doma, bom jaz kaj skuhala. Vsaj tako mislim zdaj.

Ja tale RD mi da pa tolk miselt, že lap čas, pa ne vem kak bomo to rešili. Vem samo, da eno praznovanje bo s prijateljicami vozičkaricami in to bo v petek ob enih. Za vse ostalo se mi pa tut sanja ne, da bi jih peljala na kosilo v gostilno, mi je čist preveč drago (pa itak Tia ne sme po gostilnah in trgovinah lazet), doma pa nimam kam 15-20 ljudi utakent user posted image . Bomo že neki pametnega pogruntala zadnjo minutko, pa še katera od vas je pred mano, pa bo kakšno dobro idejo dala user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
31.1.2009 13:58:55   
Zofy
Dobe dan od izgubljene Zofy!
Vidim, da ste me pogrešale, sem pogrešala tudi jaz vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Bili smo cel teden na smučanju, pri tašči. Smuka je bila čudovita, ker je dosti snega, samo tašča pa... user posted image . No, ne bom sploh komentirala, mogoče en drug dan, ker bi celo stran popisala. Važno je, das em se jaz nasmučala, ker se sicer ne bi mogla, pa Julija je bila tudi ok z babico. Prva dva dni me je malo pogrešala, pa tudi zato sem dopoldansko karto vzela, pol pa je bilo ok. Bi po moje bila sedaj komot cel dan z babico. No, upam, da bomo še kaj smučali letosuser posted image

Vidim, da se o maškarah pogovarjate. Jaz se že dolgo ne maškaram, sem pa mislila, da bi se lih malo letos. Mogoče obroč z mišjimi ušesi in pol brke in nosek narisan na obraz. Pa enako bi Juliji naredila. Lih da je neki. Sej ne bomo šli na karneval, ampak le na sprehoduser posted image . Kdaj pa sploh je pust letos?

KAr se pa RD tiče, pa bomo mi bolj na izi praznovali, ker nimamo prevelikega stanovanja in so kapacitete sprejema gostov zelo omejene. Jaz bom še doma, ko bo imela RD, samo bom najbrž takrat lih uvajala varstvo (če dobim varstvo user posted image , zaenkrat se mi na 3 oglase ni še nihče javiluser posted image user posted image ). No, mislila sem dopoldan povabiti 2 prijateljici, ki bosta še na porodniški, popoldne pa še 3, ki smo skupaj vozičkale, pa so sedaj že v službi oz. bojo do takrat. Prijatelji pa ne vem, 2 dni kasneje, ker imam jaz 20. izpit. Starši pa za vikend. Ma brez veze toliko praznovat, ker itak se Julija tega ne bo spomnila, dobila pa bo spet toooooliko igrač, da me je že sedaj groza. Sva rekla z možem, da je važno, da bo torta in gor svečka, da se slika in da v albumuser posted image .

No, toliko zaenkrat od mene, vas imam še fuuul za prebrat, pa ne vem kdaj mi bo uspelo.

Aleži, v torek pridem v Izolo in bom dol do nedelje. Se lahko kaj dobimo v sredo, četrtek ali petek. Smo na vezi! (in drži pesti, da ne bo pihala burjauser posted image )

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
31.1.2009 16:06:24   
Špela100
Sam, da vas malo pozdravim ženske...
kako ste danes?? Midva z maksom sva sama, se druga polovica družine potepa po lj, tatko dela, hčerka pa je šla spodbujat njene soplesalce.
Z maksom sva bila zdaj dve uri zunaj, sva šla v mercator pike izkoristit, zunaj pa tako piha....itak...postojna....zdaj pa spi, jaz pa skok na rr.

Ursi2...mah te tihe maše in skoz neke borbe...kaj naj ti rečem...bo šlo mimo, saj veš enkrat gre gor, enkrat dol...kaj pa bi bilo če bi se imeli skoz radi, radi, radi....dolgčas...Upam, da Lukcu čimprej pade temperatura..user posted image

Dinki sem vidla, da ti je že ena punca nalimala link od next-a. Ja hitro rastejo ti naši otroci, jaz sem ga tudi danes gledala in se mi zdi, da je prav vidno zrasel zadnji teden, učke, lička, zobki, stopalca...vse je večje...user posted image

Zofy jaz še zdaj ne znam zdownlowdat dol tiste tvoje pesmice.

zdaj pa je alrm šibam...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
31.1.2009 22:05:53   
Lona76
Dober večer!

Kakšno zatišje je tukaj. Otroci spijo, mož gleda fuzbal, mama pa na RR.

Tilen je bil na smučanju in seveda jaz prekipevam od ponosa. Fant se je danes baje prvič sam peljal na krogcih user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar sijem od sreče, mali je pa tudi tako ponosen nase kako ni nič padel in kako je krogec si dal sam izpod riti in se hitro umaknil. Učke mu kar žarijouser posted image . Očitno bo smučar po očetu. Po mami sigurno ne user posted image .

Taja pa veselo vstaja. Je pa pridna za inhalacije. Sta bila mami in njen prijatelj danes pri nas (sta prišla iz dopusta) in ko je on videl kaj počnem s Tajo (z anakondo in sesalcem ji vlečem smklje venuser posted image , z masko ji dajem inhalacije) je ugotovil da smo mi Adamsovi user posted image . Revež sploh ni mogu gledat čiščenje nosa, Taja je bla pa kot bi vedla čisto pridna in ni nič jokala user posted image . Inhalira pa itak full lepo.

Zofy super da si se nasmučala in res upam, da ti letos še rata. Jaz ravno razmišljam da bi enkrat mož vzel dopust in bi Tilna dali iz vrtca in šli kakšen dan na Krvavec. Tajo bi pa mami pazila ker tut če je lep dan jo nebi cel dan na mrazu mela. Po moje ni dobro. Pa uživaj v Izoli.

Ha vsedla se pa Taja potem ni več. Edino v postelji ji rata, ker ima dvignjeno ležišče in ji gre lažje. Bomo jutri videli kako bo na kopnem user posted image . Ja ji morm bit pa zdej skos za ritjouser posted image . Se bojim da bo v znak užgala, ker se revež tok treseuser posted image .

Nč zdej grem pa tut jst v deželo sanj. Upam, da bomo mele vse mirno noč!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
31.1.2009 22:16:05   
Čakajoča
Ursi2 ne se sekirat zaradi m, saj pridejo takšni dnevi. Ko pa bo uvidel, da je naredil narobe,pa bo potem bolješ - boši videla. Ti nam kar povej, saj zato pa smo tudi tukaj, kajne!? Želim ti, da bi se čimprej pogovorila in rešila zadeve.

Iz kod pa sta ?(če lahk vprašam. Sej mogoč si povedala, sam sem pozabla! )

Mi2 sva iz Maribora.

Tudi mi imamo problem s praznovanjem, ker nimamo toliko žlahte kam dat, pa smo se pogovarjali, da bi mogoče prestavili na bolj tople dni in naredili piknik.

Kar se maškar tiče, sva nekaj gledala v trgovinah (na žalost nimam ročnih spretnosti, da bi sešila kaj doma). Pa sva se na koncu odločila, da letos ne bo Nik maškara, ker je še premali. Mogoče si bova še premislila.

Včeraj smo bili pri dermatologu zaradi flekcev po obrazu in nama je rekla, da je skoraj 100%, da ni alergičen zza KM! Je pa nama svetovala, da še naprej je nadomestno mleko brez kravjega mleka, naj pa poje kakšen jogurt in bova potem videla, ali so reakcije, ali ne! Zaenkrat jih še ni in upam, da tako tudi ostane!

Moram iti, me M že preganja!

Lahko noč

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
31.1.2009 22:21:36   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Zofy jaz še zdaj ne znam zdownlowdat dol tiste tvoje pesmice.

Sej, le ne bo šlo, ti jih tudi lahko pošljem po pošti, če želiš. Jvi mi naslov na zs, pa jih bom poslala, ko bom šla kaj mimo pošte. Pa prazne DVDje moam tudi kupit, nimam niti enega več.

San, Weeds pa sem pogledala, sedaj sem padla v Heroesuser posted image Sem bila tako vesela, da ima 2. sezona le 11 delov, pa sedaj vidim, da je zunaj že 3. sezona in ima kar 23 delov user posted image . Jaz pa se bom mogla počasi začet učit, tako, da ne vem, če bom gledala oz. če se bom k učenju spravilauser posted image

Lona76, ja bravo za Tilna, da gre že sam na krogce. Kdaj pa je 1. smučal? JAz sem ravno razmišljala kdaj bi našo Julčiko na smučke postavili. Jaz sem 1. smučala, ko sem bila stara 6, samo po moje lahko otročki že prej začnejo, a ne? In seveda tudi bravo Taja za vstajanjeuser posted image user posted image user posted image

Še to da se pohvalim, da imamo 3 zobeke - ji je prejšnji teden pokukala ven zgornja leva 2-ka, pa sploh nisem opazila kdaj. Sedaj kaže, da bo še desno dobila in bo res smešna v kombinaciji s spodnjima enkicamauser posted image No, zgornje enke bojo po oje tudi vsak čas zunaj, ker ima že ful napeto. TAko bo pri nas še pestro, bojo ziher pokukali 4 zobki ven v roku 1 meseca, če ne še prej..

Ok, zdaj pa grem 3. del Losta gledat, nočko!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
31.1.2009 22:45:49   
Dinki
Čer še iz moje strani. se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje ob taku uri na RR-ju. Ja trikrat lahko ugibate. Sem sama s Titkom doma. Smo bili danes pri moji sestri na praznovanju RD, ki ga ima v ponedeljek in sem potem mojega dragega zapeljala do prijatelja, da bosta šla danes malo ven. Pa sej je prav. Če pomislim sem bila večkrat jaz zunaj zvečer od kar imava Tita kot on, pa še me čakajo izhodi v naslednjem mesecu, tko da ne smem nič sikati. S Titkom sva prišla domov ob 7h zvečer in mi je zaspal v avtu, tko da je imel do mal prejle baterije še čist polne. No, zdej pa mišek pančka, jaz pa jem jogurt in hop na RR.

Lona76, ja lepo je bilo prebrat tvoj post, sem te kar začutila kako si ponosna na svoja dva zakladka user posted image . In hvala za link, si ga bom zdej mal ogledala.

Zofy ti naša tehnološko najbolj napredna marčevka, super da si spet med nami user posted image , si nam kar falila, veš? user posted image  
čestitke Juliji za zgornjo dvojko user posted image , če bo šlo res v takem vrstnem redu kot pišeš, bo imela nasmeh tak kot moj Tit. On ima zunaj zgornji dvojki in spodnjo enko, ful srčkano user posted image , sploh ko naredi tak širok nasmeh imaš občutek, kot da mu spodnja enka ven gleda na sredini user posted image .
Lost sem tudi jaz že gledala, no 1. in 2. del, pa moram rečt, da me ni kej preveč prepričal...no, sej to se je že velikokrat zgodilo pa pol spet not padem.

Čakajoča, upam, da flekcev pri Niku ne bo več user posted image user posted image .

OK, to je to...
bi še čvekala pa ste premalo napisale, da bi lahko še kaj komentirala user posted image
Lahko noč vsem skupaj!!!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 31.1.2009 22:48:24 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
31.1.2009 22:51:08   
Naša črtica koraka
Dober večer, gospe.

Najprej - hvala, najlepša za lepe želje ob anjini obmesečnici. Je datumsko njena zadnja ... potem bo pa zmeraj kakšno leto več zraven user posted image .

Danes smo se spoznali z anjino varuško. Je kar ok. In kar draga, 1.50€/h. Izkušenj ima veliiiik, po poklicu je bila vzgojiteljica, delala je v jaslih, kuha ona, kuha bio, ne kadi, ne pije, v varstvu pa ima še 4otroke. Anja se je pri njej takoj počutila kot doma, je veselo kobacala okrog, vse ji je bilo znimivouser posted image . Gospa predlaga 14 dnevno uvajanje, meni se zdi preveč ... bi raje en teden, itak se pa kriza naredi v času med 14 in 30 dnevi običajnega tempa ... tako, da kriza itak bo, to uvajenje je v veliki meri bolj za mame ali pa za tiste otroke, ki se niso res še nikoli pri kom drugem pazili. Anja pa ima zelo rada otroke in ji bo čAS hitro minil. Hireje, kot meni, ki jo bom čakala.

tako razmišljam jaz  ... a zadnjo besedo pa ima itak moja mala 10 mesečnica.user posted image user posted image

te dni iščem kakšne mehke čevlje. Te super duper čeveljčki so tako dragi.
Moram še pogledat za Elefante čevlje ... jih imam na sumu, da so kot cicibanovi, s trdim podplatom ...

tolk, na hitr od mene, grem še vas prebrat

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
31.1.2009 22:55:33   
Naša črtica koraka
ROJSTNI DAN: mi imamo pa res zadrego, ker v roku 13dni praznujejo vsi moji 3je!

Imamo zelooo majhno stanovanje, a vseeno povabimo naenkrat vse kolege z družinami, pa še vse iz ožje družine. Se stiskamo in polivamo pijačo po trebuhih, a je luštno user posted image .  Nas je pa tam nekje okrog 20user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
31.1.2009 23:05:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

te dni iščem kakšne mehke čevlje. Te super duper čeveljčki so tako dragi.
Moram še pogledat za Elefante čevlje ... jih imam na sumu, da so kot cicibanovi, s trdim podplatom ...

NČK, sicer ne vem ker jih nisem še nič gledala, ampak terapevtka od tita pravi, da so elefanten čevlji z mehkim podplatom. http://www.deichmann.si/si/deichmann_si_80_jahre_elefanten.php
bi te pa prosila če boš res kaj hodila v Deichmann, da mi sporočiš tvoje mnenje.

Super za varuško user posted image user posted image user posted image  mater, cena pa res ni skromna user posted image . Upam, da bo Anja uživala pri njej user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
31.1.2009 23:22:20   
Naša črtica koraka
bom Dinki, itak.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
1.2.2009 9:31:25   
Ursi2
Dobro jutro vsem!

mI SMO DANES ZJUTRAJ brez vročine in upam, da tako ostane!!!!!!!!!!

Lepo se imejte in uživajte v sneženem dnevu!!!!!!!!!!

še za vse pa ena
user posted image  od Lukija!

Pa še malo zajtrka

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
1.2.2009 9:32:19   
Ursi2
Ups, se opravičujem

No, pa še nekrat

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
1.2.2009 10:47:37   
tina50
ojla
sem mogla hitro priletet na rr, sej se mi sicer mudi, ker gremo na kavo h prijatlom(Janu od Lana kolegauser posted image )
včeraj sem bla na igri 5moških.com v Velenju! blo je res superuser posted image
z mojim sta se kr mela, bom pol povedla, me že priganjata!
lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
1.2.2009 14:20:30   
Zofy
Danes je pa res pravo zatišje tu gor.

Ste se o čeveljčkih pogovarjale. Kaj pa te iz strani malamasa.si niso nobene ok? So vse mehke - Pedipedke in podobne. Jaz tudi že o nakupu čeveljčkov razmišljam, samo ker Julija itak večinoma puza, morajo res bit bolj mehki, da jo ne ovirajo. Tisti Elefante zgledajo tudi ok, me je tekst kr prepričaluser posted image . Joooj, jkaz bi kar kupovala in kupovala Juliji. Tudi jaz ne bom več hodila na oddelek z igračami in ne z oblekami, ker ima vsega čisto dovolj. Pol kr neki kupim, da si dam sebi duškauser posted image

Jaz pa imam še eno dilemo - kupujem marelo, pa ne vem kaj moram gledat. Ful sem se zapalila za tole:
user posted image

samo vidim, da je brez prednjega varovala. A ima katera marelo brez varovala in kako se obnese? Si ne predstavljam, da bi mogla imet Julijo skozi privezano s 5 točkovnim varnostnim pasom.

No, toliko zaenkrat iz naših koncev. Grem dalje brisat prah, da ne bo user posted image jezen, saj pridno posodo pomivauser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
1.2.2009 14:20:38   
Lona76
Dober dan!

Ursi hvala za tako obilen zajtrk. Modnca si mi kr lušte nardilauser posted image .

Naša noč ok. Taja se je danes tudi že parkarat sama usedla, zdej sem jo pa zasačla user posted image  in to prav lepo narediuser posted image . Zdejle sva mal oddremali zdej pa bom kosilo naprej skuhala. Smo imeli ob 12 samo juhico, zdej bo pa še mesek in krompirček.

Dinki in NČK meni je na RA kazala Efelanten kao bucke in so mehki. Je Elefanten tudi meni iz tega razloga priporočila. Upam, da so tudi res tudi ostali njihovi čeveljčki mehki ker tudi jaz razmišljam da ji bom te spomladi kupila.

Zofy Tilen je lani prvič smučal (star 4 leta) in mi je žal da ga nisva dala že lani v šolo. V bistvu ga je lani mož ene parkrat z vajetmi dol peljal in to ni to. Letos pa je šel dvakrat s klubom pa ene dvakrat z možem. No včeraj je bil drugič s klubom in kot pravim je bil že sam na krogcih. Taja bo šla definitivno prvo leto ko bo šla na smuči v smučarsko šolo, ker se mi zdi da se full več naučijo. No vsaj pri Tilnu je tako. Bomo pa verjetno dali tudi Tajo pri cca 4 letih na smučke. Bomo videli.

NČK super za varuško. Ni ravno poceni, ampak mogoče je to vsaj dobro da ti na ure računa, vse ki jih jaz poznam računajo fiksno na mesec in ene celo nič ne odbijejo, če otrok manjka. Važno pa je, da se je Anja dobro počutili. Glede RD pa maš zelo pestro opažam. Jah pa enkrat praznujete za vse tri, pa mate pol mir user posted image .

Nč zdej grem pa kuhat ker so tooooook lačni. Pol pa še tašča pa tast prideta na obisk.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
1.2.2009 14:27:06   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Danes je pa res pravo zatišje tu gor.

Ste se o čeveljčkih pogovarjale. Kaj pa te iz strani malamasa.si niso nobene ok? So vse mehke - Pedipedke in podobne. Jaz tudi že o nakupu čeveljčkov razmišljam, samo ker Julija itak večinoma puza, morajo res bit bolj mehki, da jo ne ovirajo. Tisti Elefante zgledajo tudi ok, me je tekst kr prepričaluser posted image . Joooj, jkaz bi kar kupovala in kupovala Juliji. Tudi jaz ne bom več hodila na oddelek z igračami in ne z oblekami, ker ima vsega čisto dovolj. Pol kr neki kupim, da si dam sebi duškauser posted image

Jaz pa imam še eno dilemo - kupujem marelo, pa ne vem kaj moram gledat. Ful sem se zapalila za tole:
user posted image

samo vidim, da je brez prednjega varovala. A ima katera marelo brez varovala in kako se obnese? Si ne predstavljam, da bi mogla imet Julijo skozi privezano s 5 točkovnim varnostnim pasom.

No, toliko zaenkrat iz naših koncev. Grem dalje brisat prah, da ne bo user posted image jezen, saj pridno posodo pomivauser posted image

Zofy mi smo imeli pri Tilnu voziček pri katerem je šlo sprednje varovalo stran in če sem iskrena ga nikoli nismo uporabljali. Sam tut če ma varovalo more bit privezan (po moje) ker zna drugač vstajat, pa se afnat in zna glih tko dol čmoknt. Jaz sem pri mareli gledala na ceno pa da mi je bla všeč user posted image . Drgač pa po moje nimaš kaj falit. Je pa tale tvoja full lepa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
1.2.2009 15:58:07   
Dinki
Dan mamice,
joj kakšna težka nedelja je dons. Tit hoče biti non stop, ampak res non stop v naročju user posted image , če ne, joka in hodi za mano in steguje rokice proti meni, da ga dvignem. Ima katera kakšen nasvet, razen to, da ga pač dvignem?
Zdejle je zaspal. Bom videla za koliko časa. Dopoldansko turo je spal manj kot pol ure.

najprej...NČK, kakšen zabaven avatarček imaš user posted image user posted image

Zofy, meni je zelo všeč tvoja marela. Bi pa mene osebno motilo, da ne bi bilo varovala. Že tko so preveč živahni teli naši user posted image . Nobena varnost ni pomojem odveč. kaj pa tale marela:

user posted image

Jaz imam tako, samo da je plave barve. Mislim pa, da ima tako rdečo Lona76. jaz imam varovalo zmeraj gor, prej ga ne pripnem kot da dam varovalo dol. Pa Tit se ful velikrat rad drži za to ograjico in sedi. Vidim pa da so ful dvignili cene. Jaz sem za to marelo kakih 5 mesecev nazaj dala 50€. Zdej je pa v akciji 89€.
Tina50, super za 5moških.com user posted image ...jaz bi tud!!!!

in Ursi2, hvala za tak krasen zajtrk user posted image .

jaz sem tudi danes za kosilo naredila eno zelenjavno obaro s piščančkom in jo je jedel tudi Tit user posted image . opažam pa, da sem že spet lačna, bo treba spet kej vase dat user posted image .

Toliko,
uživajte...pri nas ful sneži....letos je pa res tega snega več kot dovolj.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 1.2.2009 15:59:30 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
1.2.2009 19:19:32   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Zofy, meni je zelo všeč tvoja marela. Bi pa mene osebno motilo, da ne bi bilo varovala. Že tko so preveč živahni teli naši user posted image . Nobena varnost ni pomojem odveč. kaj pa tale marela:

user posted image

Jaz imam tako, samo da je plave barve. Mislim pa, da ima tako rdečo Lona76. jaz imam varovalo zmeraj gor, prej ga ne pripnem kot da dam varovalo dol. Pa Tit se ful velikrat rad drži za to ograjico in sedi. Vidim pa da so ful dvignili cene. Jaz sem za to marelo kakih 5 mesecev nazaj dala 50€. Zdej je pa v akciji 89€.

Dinki, sem se takoooo zapalila za to mojo, da jo bom kar kupila. Kolegica mi je rekla, da se da kupit univerzalno varovalo, če ga bom že rabila. Sem pa vidla danes v Mercator centru eno malo punčko v taki mareli brez varovala in je zgledalo čisto ok. Če pa se Julčika ne bo marala vozit v njej, pa o bom prodala. Sej je ful lepa, bom že dobila kakega kupca user posted image .

Aja, Lost sem tudi jaz gledala tista prva 2 dela, pa tudi jaz nisem bila neki pretirano navdušena. 3. del pa sem včeraj mislila pogledat, pa mi je CD zatrokiral. Nemara ga danes pogledam.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?