Naša črtica koraka
|
Večer, gospe. Js sem se pa zdajle končno usedla za računalnik. Prej pa skoz akcija: od kidanja, nakupovanja, kuhanja, ustvarjanja in peke (mufine pečem, upam da bojo tudi brez "mehčalca" užitni). Samo še moram, potem pa lahko rečem, da sem bila danes res pridna . LONA: tole zviranje na stolčku tudi meni dela sive lase. Tilen pa kar na krogce. Tilen! Ta tvoja mami je bila pa danes (včeraj) ravno prav vtikljiva. Je že tvoj avto skidala. Samo ura pa ... mi smo imeli v LJ tud enga soseda, ki je ob 6.00 začel s kidanjem- možu, ki je šel mimo njega v službo, ko je možakar stal z lopato čaku da bo ura 6.00. IZVIRNO SPOROČILO: Joži79 Glede hujšanja: meni so kar na pediatrični dali recept . Nič mleka nič jajc, pa vse sladkarije odpadejo . No mleko sedaj že počasi uvajam, ker alergija na mleko ni bila nikoli dokazana in zaenkrat nama gre dobro. Od četrtka jem mlečne izdelke, pa še zaenkrat ni bilo vidne krvi v blatu. Upam da bo tudi Juš kmalu lahko kako skutico probal. Pa da bo mel orng torto za RD. Jaz sem namreč tak velik tortopek, pa se mi zdijo tok boge tele bio brez vsega torte... da Juš le ne bo imel alergije!!! (Anja ima tudi alergije, a na mleko niso dokazali, so pa dokazali za par malenkosti brez katerih se da živeti ... ) joži ... čutim, da sva si mi2 usojeni ... jaz sem pa namreč velik tortojedec . ZOFY: štaaaaalaaaa od varuške! Babi gre samo za denar! Čestitke, da si rekla NE. Držim pesti, da je una z bajto normalna! Muffini so pečeni. Kaj naj rečem ... . Samo en se je mal dvignu. Bo treba it res , da se bo vsaj kej drujga dvignl kot se spodobi . Vas grem še malo brat, tipčki se naj se med tem pa ohladijo. VILma: že štiri enkice ima! No, take ENKE pa vedno iz srca privoščim! Mi smo zaenkrat še neocenjeni. IZVIRNO SPOROČILO: tina50 povezano starševstvo: ja do neke mere se jaz strinjam z tem, sam kar pa potem preseže meje je pa preveč. npr. nama čist paše, da ga imava v postelji zraven naju, sam mene jezi ker skoz ziza in to ga bom vrejetno odvadila tako, da ga bom pač dala v svojo posteljo(čez vikend začnemo z uvajanjem), za dojenje sem tudi tam nekje do enega leta(čeprav meni ne bo uspelo, do takrat ga odstavit, pa nič zato, bo pač mal dlje trajalo), .............uglavnem vse v mejah normale,...........smo pa res najboljše mame marečevke 08 se strinjam ... dokler obema paše je ok ... anja ima posteljo čisto zraven tavelike, nimava niti stranice vmes ... in ko se nadoji se gospodična z obema nogicami odrine od mojega mehkega vampa, se zasuka na drugo stran in se tako odvali na svojo posteljo. Meni je to super ... ko me rabi pride k meni, ko me ne rabi, se pa ne muči z ležanjem nekje, kjer ji ne odgovarja. Gospodična dobro ve, kje je najbolje spati - v njeni posteljici. Meni je ta pogruntancija s povezanima posteljema super ... tako da jaz sem močno za povezano-posteljstvo. Muffini bojo verjetno boljši, ko bojo čisto hladni. So pa malinovi, tako da so prijetno kiselkasti. Matija jih trenutno jé in ni še nič komentiral ... IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: san pri nas pa mede in ni videt konca... jst sm pa z izidorjem že snežaka nardila na vrtu preden sva šla v vrtec in kepala sva se, pa avto sva sčistla, veje otresla, skidala cel dovoz in vrt, pa okol hiše, zdej je pa že isto kot prej pa še roke me boliju in čist sm utrujena , sm ena koza, no zastonj rekreacija je pa bila pridna San jaz bi tud šla mal kidat pa ne vem kaj čem s Titom medtem narest? Uf, bi bli naši veseli ko bi prišli iz službe.... Jeeeee, San, ane kooolk je bilo luuuuštno! Mi3je smo tudi uživali ... najprej smo šli en krog okrog, da je anja v vozičku zaspala, potem sem pa vzela lopato v roke in sem se fino narekreirala. Saj bo še sneg, DINKI ... bo sosed pazil na Titka in ga malo v vozeku guncal, ti boš pa nadoknadila zamujeno ... Oh, Ursi, to je pa tako hudo. Tele jagodke v teh čokoladnih frakcih so pa ubijalske ... o, marička ... posluš Ursi, to ni dobr take slikice limat ... tukaj ene gospe hujšajo, ene so čokodvisnice ... . Repa, korenje slabo življenje Muffini so bili pohvaljeni. Jih je revež tooolk čaku, da bojo pečeni. Lakota je najboljši kuhar! (Pa pomagal mi jih je zamest, oz. zamešat!) VILMA, ti čestitam, za voljo in tudi za samo 2črtici pojedene čokoladke v 4 tednih!! Manjžri je pa japonec, gospod, še je živ, napisal je pa eno knjigo dolgo eno stran ... Ni prevedena v slo, zato opozarjam, da zna prihajat do motenj v prevodu ... vsekakor ni Ničžri. Ona je čist mimo, preveč komplicira in se zažira v zdravo življenje. Njo bi mogl zapret, sam kaj ko nismo v diktaturi doma ... Ok, dost o teh kamikazah ... IZVIRNO SPOROČILO: san nčk, tvoj avatar aja, mirena... ja mal bolš je pa res, zdej mam sm še flek vsak dan, ne več rdeč avatar je tudi meni smešen ... slike pa nimam več, ker sem zadnjič na enem forumu brala ... no, nič posebnega, ampak zavedla sem se, da je ta forum ne samo "naš", ampak tudi javen ... tako da bom počasi še slikice iz albuma pobrisala ... ne vem ... kar naenkrat me je to začelo motiti, pa ne znam ubesedit točno kaj. Ok, to je vse. Sem pokomentirala 194 stran, kar je bilo napisano do Lone. Lepo še pozdravljam Lucalu, čestitam TAju za zadnjo obmesečnico, pa lepo pozdravljam MuMU in njeno Tio, ker niju nisem nič pokomentirala, pa bi rada ... no, bom pa drugič, ampak drugič lahko pozabim, zato raje zdaj le pozdravljam! Ok, nočko!
|