|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
3.2.2009 9:55:06   
Vilma
O danes ima lepotec Tai obmesečnico. Vse najboljše dečko! user posted image

Zofy kar se tiče diete. Ne ni ločevalna, v smislu da en dan jem ogljikove hidrate, drug dan škrob, itd... Se mi zdi vseen mal prehuda za doječo mamo, ki po mojem rabi v enem dnevu vsega po malem.
Ločujem znotraj posameznega obroka. Jem npr. samo meso in solato. Jem 5x na dan. Dopoldanska in popoldnaska malica sta obvezno sadje. Zvečer pojem kakšno pest oreščkov. Al pa samo sir. Zjutraj pa kosmiče z jogurtom, polnozrtat kruh z marmelado brez sladkorja. Testenine sem nadomestila s polnozrnatimi. Sploh niso tko švoh, jih pa v življenju nisem jedla.
In ne jem več hrane za otrokoma. Za obema otrokoma. user posted image  ne jem tudi sladkarij. Zadnjič sem si kupila čokolado s 70% kakavom, pa sem jo v 4 tednih pojedla samo dve rebri.
Pazim, da jem hrano z nizkim glikemičnim indeksom. Kar pomeni npr. namesto rozin raje suhe marelice.  Tko no, sem se lotila stvari po svoje, zaenkrat mi kar gre. Aja in še najpomembnejše, za kar se moram zahvalit Naši črtici koraka. user posted image
Tej dieti sem pripopala ime gospa Manjžri. Sem si sposodila ime od NČK, ki jo je enkrat omenila v ne vem kakšnem kontekstu, ampak deluje 100%.

A vam še nekaj povem. Dve dobri novici!

Julija je ravnokar sama zaspala v postelji" Brez joka, brez joška. Sem jo odložila, dvakrat je zajamrala in potem tišina?  Sem šla pogledat, je po turško zaspala, z glavo pa je padla na jogi. user posted image  Sem jo samo popravila in spi naprej. Bravo moja miška! user posted image
In še nekaj. Danes sem otipala četrto enko! Tako da imamo zdaj štiri zobke, vse enkice. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
3.2.2009 9:55:51   
san
nčk, tvoj avataruser posted image user posted image user posted image

aja, mirena... ja mal bolš je pa res, zdej mam sm še flek vsak dan, ne več rdečuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
3.2.2009 10:00:09   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

O danes ima lepotec Tai obmesečnico. Vse najboljše dečko! user posted image

Zofy kar se tiče diete. Ne ni ločevalna, v smislu da en dan jem ogljikove hidrate, drug dan škrob, itd... Se mi zdi vseen mal prehuda za doječo mamo, ki po mojem rabi v enem dnevu vsega po malem.
Ločujem znotraj posameznega obroka. Jem npr. samo meso in solato. Jem 5x na dan. Dopoldanska in popoldnaska malica sta obvezno sadje. Zvečer pojem kakšno pest oreščkov. Al pa samo sir. Zjutraj pa kosmiče z jogurtom, polnozrtat kruh z marmelado brez sladkorja. Testenine sem nadomestila s polnozrnatimi. Sploh niso tko švoh, jih pa v življenju nisem jedla.
In ne jem več hrane za otrokoma. Za obema otrokoma. user posted image  ne jem tudi sladkarij. Zadnjič sem si kupila čokolado s 70% kakavom, pa sem jo v 4 tednih pojedla samo dve rebri.
Pazim, da jem hrano z nizkim glikemičnim indeksom. Kar pomeni npr. namesto rozin raje suhe marelice.  Tko no, sem se lotila stvari po svoje, zaenkrat mi kar gre. Aja in še najpomembnejše, za kar se moram zahvalit Naši črtici koraka. user posted image
Tej dieti sem pripopala ime gospa Manjžri. Sem si sposodila ime od NČK, ki jo je enkrat omenila v ne vem kakšnem kontekstu, ampak deluje 100%.

Julija je ravnokar sama zaspala v postelji" Brez joka, brez joška. Sem jo odložila, dvakrat je zajamrala in potem tišina?  Sem šla pogledat, je po turško zaspala, z glavo pa je padla na jogi. user posted image  Sem jo samo popravila in spi naprej. Bravo moja miška! user posted image
In še nekaj. Danes sem otipala četrto enko! Tako da imamo zdaj štiri zobke, vse enkice. user posted image

ooo, bravo bravo, za vse zapisanouser posted image user posted image user posted image

pa še spomnilla si me

čestitke tai za tvojo zadnjo obmesečnico, prihodnji mesec bo pa že svečka...uau. bodi še naprej mali navihanec in pokak od zdravja. pa eno kepo ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa res šibam, ćć.<,mk, z urbanom je težko, k mi vse vleče

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
3.2.2009 10:05:45   
mumu
TAI

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
3.2.2009 10:08:37   
Ursi2
Za vse ena
user posted image

IN ŠE
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
3.2.2009 10:09:31   
Ursi2
TAI, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
3.2.2009 10:14:23   
san
zofy, ti morm napisat, na cesti je ŠTALA, če res ni nujno, ne hodi. počak kakšen dan... so km kolone že sam po ljubljani in na izhodu iz lj., ogromno zdrsov na cesti, na obvoznici in ac je štala - tko pravi radio itd... se res z avtom sploh vozt ne da

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
3.2.2009 10:19:41   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Joj, joj in še enkrat joj je tale sneg. Sej je za pogledat kot ena smetanova dežela, ampak se ne spomnim, da bi še kdaj imeli toliko snega kot letošnjo zimo user posted image .
Sneži pa še kot za stavo.

SNEG, jaz bi tudi gledala, kako sneži, pri nas pa vse zeleno. V nedeljo nas je bog požegnal in nam dal 0.5 cm snega, ampak kaj ko ga zjutraj že ni bilo več. Ga vsaj kidat ni treba.

kako je zanimiva tale naša prelepa Slovenija. Tako mala, pa tako velika user posted image
ma pri nas ga je sigurn že 15 cm. Un naš ta priden sosed pa gre kidat na vsako uro in vsakič je kot, da še ne bi kidal user posted image . No, danes ga ni k nam, ne vem zakaj user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
3.2.2009 10:22:54   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

pri nas pa mede in ni videt konca... jst sm pa z izidorjem že snežaka nardila na vrtu preden sva šla v vrtec in kepala sva se, pa avto sva sčistla, veje otresla, skidala cel dovoz in vrt, pa okol hiše, zdej je pa že isto kot prejuser posted image user posted image pa še roke me boliju in čist sm utrujenauser posted image , sm ena koza, no zastonj rekreacija je pa bilauser posted image

pridna San user posted image user posted image user posted image  jaz bi tud šla mal kidat pa ne vem kaj čem s Titom medtem narest? Uf, bi bli naši veseli ko bi prišli iz službe....

Tai
vse naj, naj za mini RD
še mal pa boš eno leto star user posted image
s Titkom ti želiva, da ostaneš zdrav, nasmejan in živahen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
3.2.2009 10:25:12   
Dinki

Bravo Julija, da si zaspala kot ta prava punca in to v joga pozi user posted image user posted image
in čestitke za 4. zobek user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
3.2.2009 11:24:49   
tina50
ojla punce!

pr nam tud sneži kot za stavo! sam kaj ko napovedujejo že popoldan dež. to je šele eno sranje, neha naj padat pa bo. pomoje snega konec tedna ne bo več. pri nam ga je že čez 20 cm.
čakam, da se Lan zbudi, potem pa morm it eno teto "poškropit" (sej ne vem kako to drugot rečete, poslovit se od nje, ko je umrla), pa v takem vremenu. dobro, da ni daleč.

kidanje snega: danes ga ni bilo treba, ker je prišel sosed in nam ga z traktorjem potisnil naprej(imamo kr veliko dvorišče). včeraj sva ga pa z mojim kidala ja in je super rekreacijauser posted image
povezano starševstvo: ja do neke mere se jaz strinjam z tem, sam kar pa potem preseže meje je pa preveč. npr. nama čist paše, da ga imava v postelji zraven naju, sam mene jezi ker skoz ziza in to ga bom vrejetno odvadila tako, da ga bom pač dala v svojo posteljo(čez vikend začnemo z uvajanjem), za dojenje sem tudi tam nekje do enega leta(čeprav meni ne bo uspelo, do takrat ga odstavit, pa nič zato, bo pač mal dlje trajalo), .............uglavnem vse v mejah normale,...........smo pa res najboljše mame marečevke 08user posted image user posted image user posted image

Zofy upam, da bodo varuške dobre in da boš ti in Julija zadovoljne z njimi. pa res počakaj in pojdi jutri v Izolo.  

Vilma user posted image user posted image user posted image  za -5kguser posted image user posted image , men pa ne gre tako dobro. sedaj sem se odločila za cindi.

Tai vse najboljše za tvojo zadnjo obmesečnico, pred čisto pravim rojstnim dnem! bodi nasmejan, zdarv in nagajiv dečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj si je tudi Lan dal sam žličko v usta, tako da je bilo nekaj na njej.user posted image user posted image

marita bogi Maksuser posted image user posted image

Ursi2 pridna si, da takole pred službo še kuhašuser posted image user posted image user posted image , velik uspeha v službi in pri uvajanju ločitve od Lukeca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lan se še pa nič ne postavlja na nogice, se mi pa zdi, da mal je napredoval, počasi bo že! na kolenčka pa tako občasno.

Zala user posted image user posted image user posted image  za aja-aja

špela100 user posted image user posted image user posted image  za vse napredke Maksa, predvsem za mama

zdej se je pa zbudil......letim...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
3.2.2009 12:28:53   
Zofy

zofy, ti morm napisat, na cesti je ŠTALA, če res ni nujno, ne hodi. počak kakšen dan... so km kolone že sam po ljubljani in na izhodu iz lj., ogromno zdrsov na cesti, na obvoznici in ac je štala - tko pravi radio itd... se res z avtom sploh vozt ne da

Sanm, hvala za skrb. Sem štartala ob 10h, ker so mi na AMZSju rekli, da je cesta ok v smeri Primorska in je res bila. No, ceste v Lj so bile kot si napisala, samo jaz živim tik ob obvoznici, tako, da ni bilo panike. Obvoznica je bila tudi joj prejoj, sem vozla 30km/h, do cestninske pa 60km/h, pol pa je bilo že ok. Tako sem prišla v Izolo v 1 uri in pol, Julija pa je celo pot spala. Tu je 11 stopinj in rosi. Dist mam tega snega!!

Dinki, a ti je tudi danes sosed dvorišče kidal?user posted image user posted image user posted image Kdaj je bilo toliko snega nazadnje v Lj?? Odkar sem jaz gor, ne pomnim take zime...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
3.2.2009 14:50:09   
tina50

pri nas pa mede in ni videt konca... jst sm pa z izidorjem že snežaka nardila na vrtu preden sva šla v vrtec in kepala sva se, pa avto sva sčistla, veje otresla, skidala cel dovoz in vrt, pa okol hiše, zdej je pa že isto kot prejuser posted image user posted image pa še roke me boliju in čist sm utrujenauser posted image , sm ena koza, no zastonj rekreacija je pa bilauser posted image

no urban kriči ama-ma in me vleče, pa kasneje
papa

vidva sta bla pa pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
3.2.2009 14:53:42   
Joži79
Živjo!

No danes smo dobili copatke (iz www.copatki.si) in so super. Ta mali bi jih kar pojedu user posted image . Si jih je najprej dol hotu zvlečt pa v usta pol je pa omagu in kar nogo vtaknu v usta user posted image .

No danes greva na cepljenje (2. doza, pa najbrž še una doza k jo dobi ob 1 letu), pa še sistematskega imava za vrtec. Joj me že kar stiska ker bo tegale konec user posted image . Upam da ne bo bogi od cepiva. Pri 1. dozi ni bilo nič razen manjše otekline...

No toliko zaenkrat...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
3.2.2009 14:56:20   
tina50

user posted image user posted image user posted image  Juliji za spanje in zobek

pridna San user posted image user posted image user posted image  jaz bi tud šla mal kidat pa ne vem kaj čem s Titom medtem narest? Uf, bi bli naši veseli ko bi prišli iz službe....

jaz sem ga dala včeraj na sanke in naju je lepo opazoval kako mami in ati kidata. imam na sankah naslonjalo in sedi notri kot kralj!

Zofy faca si da si se spravila na pot. no, pa saj so ti rekli, da je cesta ok.user posted image user posted image
a si bila danes kaj pri varuškah?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
3.2.2009 15:05:00   
Joži79
Glede hujšanja: meni so kar na pediatrični dali recept user posted image . Nič mleka nič jajc, pa vse sladkarije odpadejo user posted image . No mleko sedaj že počasi uvajam, ker alergija na mleko ni bila nikoli dokazana in zaenkrat nama gre dobro. Od četrtka jem mlečne izdelke, pa še zaenkrat ni bilo vidne krvi v blatu. Upam da bo tudi Juš kmalu lahko kako skutico probal. Pa da bo mel orng torto za RD. Jaz sem namreč tak velik tortopek, pa se mi zdijo tok boge tele bio brez vsega torte...

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
3.2.2009 15:05:23   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
Zofy faca si da si se spravila na pot. no, pa saj so ti rekli, da je cesta ok.user posted image user posted image
a si bila danes kaj pri varuškah?

Jah, se nisem dala. Že zadnjič mi je sneg prekrižal načrte in nisem šla na seminar, sedaj pa sem kr šla. Sej, če bi šla malo kasneje, ne bi prišla ven iz parkirišča, ker je bilo toooooliko snega, da je moj user posted image komaj avto ven spravil.

Pri varuški sem bila zjutraj, ampak me ni prepričala. Sem bila tam ob 8.20, pa je že mela TV prižgan, pa nikjer nobenih igrač, nič. Enega malega je imela, ki je bil čisto mevžast in skozi na rokah, pa je prišel pred TV in ga gledal iz 10cm razdalje user posted image Ona pa, da kako rad gleda TV...

Sem pa dobila preko ene kolegice še eno telefonsko od ene gospe, pa je ta gospa predaleč (na drugem koncu Lj) in mi je dala št. od ene, ki je spet čisto blizu mene in na poti do službe. Danes me je poklicala, da je govorila z njo in je odsotna do petka, vendar da bo tamalo čuvala oz. jo je pripravljena čuvat. Pa še v hiši so, kar se mi bolj dopade. No, bomo vidli v petek kakšna je sploh cena in če mi bo všeč.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
3.2.2009 15:19:08   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Sanm, hvala za skrb. Sem štartala ob 10h, ker so mi na AMZSju rekli, da je cesta ok v smeri Primorska in je res bila. No, ceste v Lj so bile kot si napisala, samo jaz živim tik ob obvoznici, tako, da ni bilo panike. Obvoznica je bila tudi joj prejoj, sem vozla 30km/h, do cestninske pa 60km/h, pol pa je bilo že ok. Tako sem prišla v Izolo v 1 uri in pol, Julija pa je celo pot spala. Tu je 11 stopinj in rosi. Dist mam tega snega!!

Dinki, a ti je tudi danes sosed dvorišče kidal?user posted image user posted image user posted image Kdaj je bilo toliko snega nazadnje v Lj?? Odkar sem jaz gor, ne pomnim take zime...

user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Julijo da je spala.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
3.2.2009 15:21:22   
mumu

Julija user posted image user posted image  za tako spanje, pa za zboke tudi seveda.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
3.2.2009 15:46:00   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Dinki hvala k si me spomnila da sem se h G naročilauser posted image . Pa mojedva sta tut 1 uro 45 rabila do vrtca. Je mož klical naj za Tilna prišparajo zajtrk (imajo ga ob 8:30 no in so  rekli da bojo. Ko pa sta ob 9 prišla pa zajtrka sploh še niso imeli ,ker je bilo tako malo otrok v vrtcu. So še malo zasneženkote čakaliuser posted image

Jaz se moram tudi pri G naročit.
Lona, pa kje ti živiš, kaj nisi ti iz Lj, koliko daleč pa vozite Tilena v vrtec?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
3.2.2009 15:51:57   
jagoga
čakam, da se Lan zbudi, potem pa morm it eno teto "poškropit" (sej ne vem kako to drugot rečete, poslovit se od nje, ko je umrla), pa v takem vremenu. dobro, da ni daleč.

Pri nas se reče "pokropit"

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
3.2.2009 16:05:41   
Lona76
No sem končno mal do RR prišla. Taja je spet hotla bit po rokah, če pa ne to se je pa skos dvigovala, jaz pa panika. Bučka se je enkrat ob t mau stolček dvignila in se je seveda prekucnu in sem jo z nogo komi ujela. Se je pol mal pojokala zato ker se je ustrašla. Ma skos ji morm bit za ritjo, če pa nisem jst njej je pa ona menuser posted image

Zdej sem jo dala v posteljo da še malo zaspi. Popoldanski spanec je bil absolutno prekratek. Sva spali samo 1 uro, pol sem ji mogla pa Ventulin dat in se je seveda zbudila.

San madonca ti si bla pa pridna že na vse zgodaj.

Jagoga mi smo iz okolice Lj. Tilna pa za Bežigrad voziva. Ne drugače nimamo toliko do vrtca. Max pol ure ko je gužvauser posted image . Ja danes pa so bile baje ledene plošče nič spluženo vsaj tako je moj mož reku.

Zofy dobra si da si šla na pot in super, da je Julija prespala celo vožnjouser posted image . Pa upam, da ti bo druga varuška bolj všeč oz. bo boljša.

Vilma čestitke tvoji Juliji, da je sama zaspala in za nov zobekuser posted image user posted image

Joži upam, da res ne bo alergije in bosta lahko začela s skutami in jogurti. Pa super da so mu copatki všeč

Ursi ti pa predno greš v službo še skuhaš. Dobra si ni kaj

Zdej pa šibam ker se Taja neki krega iz postelje. Po moje dude ne najde

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
3.2.2009 16:13:23   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Pri varuški sem bila zjutraj, ampak me ni prepričala. Sem bila tam ob 8.20, pa je že mela TV prižgan, pa nikjer nobenih igrač, nič. Enega malega je imela, ki je bil čisto mevžast in skozi na rokah, pa je prišel pred TV in ga gledal iz 10cm razdalje user posted image Ona pa, da kako rad gleda TV...

Sem pa dobila preko ene kolegice še eno telefonsko od ene gospe, pa je ta gospa predaleč (na drugem koncu Lj) in mi je dala št. od ene, ki je spet čisto blizu mene in na poti do službe. Danes me je poklicala, da je govorila z njo in je odsotna do petka, vendar da bo tamalo čuvala oz. jo je pripravljena čuvat. Pa še v hiši so, kar se mi bolj dopade. No, bomo vidli v petek kakšna je sploh cena in če mi bo všeč.

Ja kdo pa ne gleda rad TV? Ma je pametna, dobro si se odločila in upam, da bo  ta druga boljša. SREČNO

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
3.2.2009 21:13:57   
Naša črtica koraka
Večer, gospe.

Js sem se pa zdajle končno usedla za računalnik. Prej pa skoz akcija: od kidanja, nakupovanja, kuhanja, ustvarjanja in peke (mufine pečem, upam da bojo tudi brez "mehčalca" užitni). Samo še user posted image moram, potem pa lahko rečem, da sem bila danes res pridna user posted image .

LONA: tole zviranje na stolčku tudi meni dela sive lase. Tilen pa kar na krogce. user posted image user posted image user posted image  Tilen!
Ta tvoja mami je bila pa danes (včeraj) ravno prav vtikljiva. Je že tvoj avto skidala. Samo ura pa  ... mi smo imeli v LJ tud enga soseda, ki je ob 6.00 začel s kidanjem- možu, ki je šel mimo njega v službo, ko je možakar stal z lopato čaku da bo ura 6.00. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Glede hujšanja: meni so kar na pediatrični dali recept user posted image . Nič mleka nič jajc, pa vse sladkarije odpadejo user posted image . No mleko sedaj že počasi uvajam, ker alergija na mleko ni bila nikoli dokazana in zaenkrat nama gre dobro. Od četrtka jem mlečne izdelke, pa še zaenkrat ni bilo vidne krvi v blatu. Upam da bo tudi Juš kmalu lahko kako skutico probal. Pa da bo mel orng torto za RD. Jaz sem namreč tak velik tortopek, pa se mi zdijo tok boge tele bio brez vsega torte...

user posted image user posted image user posted image user posted image da Juš le ne bo imel alergije!!!

(Anja ima tudi alergije, a na mleko niso dokazali, so pa dokazali  za par malenkosti brez katerih se da živeti ... )

joži ...  čutim, da sva si mi2 usojeni  ... jaz sem pa namreč velik tortojedecuser posted image . user posted image

ZOFY: štaaaaalaaaa od varuške! Babi gre samo za denar! Čestitke, da si rekla NE. Držim pesti, da je una z bajto normalna!

Muffini so pečeni. Kaj naj rečem ... user posted image . Samo en se je mal dvignu. Bo treba it res user posted image , da se bo vsaj kej drujga dvignl kot se spodobi user posted image .

Vas grem še malo brat, tipčki se naj se med tem pa ohladijo.

VILma: user posted image user posted image user posted image user posted image  že štiri enkice ima! No, take ENKE pa vedno iz srca privoščim! Mi smo zaenkrat še neocenjeni.

povezano starševstvo: ja do neke mere se jaz strinjam z tem, sam kar pa potem preseže meje je pa preveč. npr. nama čist paše, da ga imava v postelji zraven naju, sam mene jezi ker skoz ziza in to ga bom vrejetno odvadila tako, da ga bom pač dala v svojo posteljo(čez vikend začnemo z uvajanjem), za dojenje sem tudi tam nekje do enega leta(čeprav meni ne bo uspelo, do takrat ga odstavit, pa nič zato, bo pač mal dlje trajalo), .............uglavnem vse v mejah normale,...........smo pa res najboljše mame marečevke 08user posted image user posted image user posted image

se strinjam ... dokler obema paše je ok ...
anja ima posteljo čisto zraven tavelike, nimava niti stranice vmes ... in ko se nadoji se gospodična z obema nogicami odrine od mojega mehkega vampa, se zasuka na drugo stran in se tako odvali na svojo posteljo. Meni je to super ... ko me rabi pride k meni, ko me ne rabi, se pa ne muči z ležanjem nekje, kjer ji ne odgovarja. Gospodična dobro ve, kje je najbolje spati - v njeni posteljici.
Meni je ta pogruntancija s povezanima posteljema super ... tako da jaz sem močno za povezano-posteljstvo.

Muffini bojo verjetno boljši, ko bojo čisto hladni.  So pa malinovi, tako da so prijetno kiselkasti. Matija jih trenutno jé in ni še nič komentiral ...

Jeeeee, San, ane kooolk je bilo luuuuštno! Mi3je smo tudi uživali ... najprej smo šli en krog okrog, da je anja v vozičku zaspala, potem sem pa vzela lopato v roke in sem se fino narekreirala.
Saj bo še sneg, DINKI ... bo sosed pazil na Titka in ga malo v vozeku guncal, ti boš pa nadoknadila zamujeno ... user posted image

Oh, Ursi, to je pa tako hudo. Tele jagodke v teh čokoladnih frakcih so pa ubijalske ... o, marička ... posluš Ursi, to ni dobruser posted image  take slikice limat ... tukaj ene gospe hujšajo, ene so čokodvisnice ... user posted image user posted image user posted image . Repa, korenje slabo življenje user posted image

Muffini so bili pohvaljeni. Jih je revež tooolk čaku, da bojo pečeni. Lakota je najboljši kuhar! (Pa pomagal mi jih je zamest, oz. zamešat!) 

VILMA, ti čestitam, za voljo in tudi za samo 2črtici pojedene čokoladke v 4 tednih!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Manjžri je pa japonec, gospod, še je živ, napisal je pa eno knjigo dolgo eno stran ... user posted image  Ni prevedena v slo, zato opozarjam, da zna prihajat do motenj v prevodu ... vsekakor ni Ničžri. Ona je čist mimo, preveč komplicira in se zažira v zdravo življenje. Njo bi mogl zapret, sam kaj ko nismo v diktaturi doma ...
Ok, dost o teh kamikazah ...

nčk, tvoj avataruser posted image user posted image user posted image

aja, mirena... ja mal bolš je pa res, zdej mam sm še flek vsak dan, ne več rdečuser posted image

avatar je tudi meni smešen ... slike pa nimam več, ker sem zadnjič na enem forumu brala ... no, nič posebnega, ampak zavedla sem se, da je ta forum ne samo "naš", ampak tudi javen ... tako da bom počasi še slikice iz albuma pobrisala ...
ne vem ... kar naenkrat me je to začelo motiti, pa ne znam ubesedit točno kaj. user posted image

Ok, to je vse. Sem pokomentirala 194 stran, kar je bilo napisano do Lone.

Lepo še pozdravljam Lucalu, čestitam TAju za zadnjo obmesečnico,
pa lepo pozdravljam MuMU in njeno Tio,

ker niju nisem nič pokomentirala, pa bi rada ... no, bom pa drugič, ampak drugič lahko pozabim, zato raje zdaj le pozdravljam!

Ok, nočko!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
3.2.2009 22:06:57   
Ursi2
Punce, dober večer!
Pa je minil še en dan! Je kr blo, sam jz sem ful pogrešala Lukana,s e sploh nisem mogla zbrat. Luka je bil pa priden, sta z dedijem sneženega moža nardila!

Je pa tudi pri nas ponoči padlo kr neki snega in je dragi zjutraj preden je šel v službo skidal, kolikor mu je uspelo, ostalo sem pa mislila jz, preden bi šla. Pa pridem ven in ugotovim, da je tast vse ostalo skidal. user posted image user posted image  No,sem pa prišla potem domov, je pa oči glih kidal in sem mu šla pomagat, potem je pa še brat prišel, ko je male v vrtec peljal in sma potem midva kidala še skor eno uro. Pa še nisma vsega, ker je kr veliko dvorišče, pa tam ga je še več zapadlo, ko pri nam. No, pa pridem v hišo, pa pogledam skoz okno, se pa en kolega prpele in nam začne plužit. user posted image  user posted image user posted image user posted image  Sem bla pa vesela, da je blo vsaj malo rekreacije. Potem je pa tako snežilo, da sem bila prepričana, da sploh domov ne bom prišla. NO, pa mi je uspelo!!! In to še celo malo prej.user posted image user posted image
Sem pa zdejle še lazanjo pripravila, tako da jo jutri sam spečem in lahko jemo.

Mi je pa ful zanimivo, kk se je ritem Lukanu čist spremenil.
Zbudi se že nekje okrog 6-6.30. Tako da imava čas, da se zjutraj lepo pocrtljama in polubčkama!user posted image  Potem pa zaspi okrog 9-9.30 in še potem okrog 15, zvečer pa je ob 20 že skor koma. Sem bila najprej čist šokirana, ampak je zdej zgleda kr tako. Pa se mi zdi kr fajn,da se vredu naspi, čeprav ga pogrešam, ko sem navajena, da se zvečer še kr neki časa mazima in igrama. Zdej pa res tk hiter mine tiste4-5 ur, ko sva skupi.user posted image

Dost jamranja, vas grem mal prebrat!!!!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?