Ursi2
|
Vilma, za vas eno goro , da bi bili zdravi in da bi se noči in spanje uredilo!!!!!!!!!!! Ja, jz tudi nisem za to, da si en teden ali dv na morju in skoz na enem placu. Meni se more dogajat. Moj bi skoz ležal na plaži, jz pa čist živčna zraven. Zdej imava pa tk, da se greva vsak dan drugam kopat. In potem malo ležima na plaži in se kopama, pol pa grema malo okrog pogledat in spet na plažo, pa proti večeru spet malo si ogledat kaj, zvečer pa itak v life. No, letos bo mal drgač, ampak ziher bo pa pestro in se bo dogajalo! Midva tud razmišljava o Slovenski obali. Sma bla letos že parkrat v Portorožu in sma se oba čist zalubla. No, že lani sma bla za ene 4 dni tam pa je blo prav fajn. Sam morma videt, kk bojo kaj cene. Tudi pri nas so velikokrat take noči. Enkrat lepo spi, potem pa ene 4 noči skoz zbujanje. Ponavadi sem i do takrat, ko grem jz spat že ene 3-4x zbudi in je ful jok in nič drugega ne pomaga, kot tda ga nosim ali pa dojenje. Potem pa se velikokrat zbudi ins e čist predrami in je kako uro pokonci in govori, potem pa zaspi, sam se še do jutra kakih 3x zbudi. Tud dans je blo tk. Sem šla do 2 ene6x k njemu in ga mirila pa nosila in dojila. Pač, kar mu je takrat pasalo. POtem se je ob 2 zbudil in bi se bil on pogovarja in igral. In je do neki čez 3 govoril ko tahujši branjevka. Pol ap je zaspal in je do 7 se še 3x zbudil. Sem bla zjutraj čist blentava, ko sem ga previjala in sploh nisem vidla, kje mam kremico (bla je tik pred nosom) OPa se moj neki zafrkava, če sem ga pila ponoči al kaj je. Ker LUka je pa danes bil priden in je celo noč spal, da on že ne more bit kriv. Sem ga malo pisano pogledala pa se sam smejat začela! Joži79, super za prespane noči!!!!!!!!!!! Tina, čestitke za uspavanje brez dojenja!!!!!!!!!!! SUPER!!Sem res vesela Ja, sej je res treba bit vztrajen in je težko po svoje, sam na koncu pa le uspe! Upam, da bo šlo vedno lažje in da fant začne še GH lepo jest!!!!!!!!!!! Upam tudi, da se počasi uredijo noči. Lona76 tudi za vas , da bi bili kmalu brez vročine in da neha kašljat!!!!!!!! Škoda, da na NFTH nista kaj več zvedeli. Super pa, da je vse ok!!!!!!!!!!! Mi tudi imamo doma parket in mu je od začetka ful drselo in mu je težko šlo oz sploh ni šlo puzanje, ko smo šli pa k našim, ko imajo topel pod, je pa kr fajn šlo. Zdej, ko pa je že močen v nogicah mu je pa vseeno, kje je, sam da je lahk na vseh 4-ih. Pa veliko mu je pomagalo, ko sem mu dala une copatke z E-baxa gor, ker prej je imel sam štumfeke in mu je še tisto zravn drselo,v copatkih se je pa malo bremzal in opiral, pa je blo boljš. Dinki, hvala za informacijo o ELeclercu. Sam boljš da ne grem tja, ker bom hotla vse kupit. Sem se zdej prav zavestno odločla, da v otroške trgovine ne grem več, razen če morem res kaj določenega kupit kot npr darilo ali kaj. Pa tudio v Intersparu ne grem več na otroški oddelek. Sej nisem vedno kupila kaj, sam lušte sem pa imela ins em bla pol kr mal žalostna, ko se mi je kaka stvar ful fajna zdela, pa mu je nisem mogla kupit. Pa sej vem, da ima več kot dost igrač, sam ko pa so take noro dobre in lušne stvari. Pa upam, da so Titu všeč instrumenti in knjigica!!!! Gaya24 za Maja, da pikice čimprej izginejo!!!!!!!!!! Pa mislim, da je treba si zapomnit, kdaj je imel, da veš P povedat!!! Špela100, pridna, da se ti uspe v vsej gužvi še nam javit!!!!!!!!!!!!! Super, da Maks celo že meseka je!Sej počasi bo boljš!!!!!!!!!! Čestitke za vse podvige, nova znanja, za vse besede!!!!!!!!!! Vav, pa je res priden in pameten Maks. In seveda čestitke za pramene!!!!!!! Frizer pa vedno paše, kaj!!!!!! Lona76 , da se tale bronhilitis pozdravi in da ne bo treba v bolnico!!!!!!!!!!! Mumu, čestitke za papa in za buuuuuuu! Ja, res je veliko tega, kar kr naenkrat znajo. Meni se zdi, da je pri Lukiju v 14 dneh ful velik napredek bil !!! Pa priden oči, ko take posebne pravljice govori!!!!!!! Zala, sej vem, da je fajn babi servis. Sam ne v mojem primeru. No, dedi servis je fajni, ampak sej bo. Se počasi ohlajam, pa si govorim, da ne smem prej panike delat in ne vem kake katastrofe, dokler da ne vidim, kako bo! NČK, , DA bi bila noč boljša!!!!!! in , da bi Anja več jedla!!!!!!!!!! Tina, super, da je šlo uspavanje še boljše!!!!!!!!!!!! Priden Lan!!!!!!!!! Jagoga , da kašelj mine!!!!!! Aleži tudi vam da nehate kašljat in šmrkat!!!!!!! Dinki, super, da so bli Titu všeč instrumenti!!!!!!!!!!!!!! Za vzglavnik pa pomoje ni kaj narobe če mu ga daš. Oz poskusiš, pa boš vedela, kako bo. Sej mogoč mu sploh ne bo, če pa mu bo fajn in bo bolje spal, potem pa se psloh ne sekiraj in užiavj tudi ti v spanju! !!!!!!!! Čakajoča, čestitke za vredu noči in da tako lepo sam zaspi!!!!!!!!!! Joj, jz si tudi želim imet kake morske prašičke ali zajčke. Pa je moj kr neki proti. Sam zadnjič sma pa peljala Lukana v trgovino z živalmi, je bil pa čist zmešan na zajčka. Tk da mogoč pa počasi bo kaj. Morem Lukana naučit, da bo rekel: Ati, mel zajčka!!!!!!!! Iz kod pa sta ?(če lahk vprašam. Sej mogoč si povedala, sam sem pozabla! ) San , da bote kmalu kaj spali!!!!!!!!! pa tudi za nosek in kašljanje !!!! Puzzle pa tudi Luka skoz raztavlja, predvsem je nor na nič, devet, osem in črko D. Kamor4koli jo prestavim, jo najde in razdere. Pa seveda v usta, pol pa me pogleda in hitro vstran vrže!!! Sam zdej že začenja počasi sestavljat nazaj. Še psebej un notranji del od D in 0. Rekreacija: no jz sem sicer neki sanjala, da bom hodla tečt, pa ni iz tega nič. Nardim pa vsak dan nekje do 100 trebušnjakov na Abking pro-ju. LUka me pa gleda in se mi smeji. Pa ne vem zakaj, a sem res tk rdeča v obraz al kaj. No, pa še una pride kdaj na vrsto! Joži79, super,da se ti zdi vzgojiteljica fajn in , da bo uvajanje čimboljši šlo in da ne bo preveč stresno (predvsem za tebe) Pa da se ti ne bi tašča preveč mešala zraven!!!!!!!! Copatke pa sem jz na e-bayu naročla in sma dala za dva para+poštnina 13€ Tina, žal mi ej za službO! nO, boš ap lahko vsaj z Lanom še dlje. Pa upam, da kmalu najdeš kaj in da bo bolj v tvoji stroki!!!!!!!!!!! Mergetka, super, da si se malo oglasila! Maticu pa čestitke za vse podvige, za postavljanje na nogice, kobacanje, raziskovanje in tudi za njegove pol kile!!!!!!!!!!!! Sej počasi pa vztrajno, sam da rad je pa čeprav po malo in večkrat!!!!!! Pa uživajte na smučanju in upam, da bo Matic užival z babico!!!!!!!!!!!!!!!
|