|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
28.1.2009 21:47:39   
Zala.
Špela user posted image za pramene
Vilma za spanje saj bouser posted image mogoče pa rabi samo bližino, jaz sem za povezovalno starševstvo user posted image je pa včasih res kriza.
zdaj pa res sam smetim še tle gor...

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
29.1.2009 7:26:16   
Lona76
Dobro jutro!

Enouser posted image  za začetek. Jaz jo ravno pijem, Taja in Tilen se igrata, mož pa se še oblači za v službo.

Ja sem zgodnja dons ni kej. Spali smo super, samo ura mi je na 4 uri zvonila da sem Taji dajala Ventulin, zato sem tudi že od 6 pokonc, ker je morala dobiti dozo in seveda potem ni nazaj zaspala. Se pa zbudi ko ji dajem, sem upala, da bo šlo to v spanju pa ne gre.

Mumu user posted image  za papa.

Pa z enodnevno zamudo vse naj naj Maticu in Nejcu. Bodita zdrava, igriva in nagajiva.

Mergetka se pa tut že dolgo ni javila. Upam, da se je Matic začel lepo rediti.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
29.1.2009 9:07:04   
Naša črtica koraka
Zivjo, samo na hitro, ker potem šibam,

mi je prej prišlo na misel glede "bremzic" za na kolenčka. Kaj pa če bi nogavico pri prstih samo zarezale, potem pa jo kot gamaše nataknile na kolenčka? Matija ima take termo naogavice in pomoje se tist ne bi toliko paralo, sploh če ne bi po vsej dolžini prstkov zarezala ... Da se pa tudi "zarobiti" z lepilom, kot je tekoče lepilo uhu ali pa neostik (tega namažeš na obe strani, potem pa počakaš, da se posuši, nato spojiš oz. zlepiš koščka).

no, pa še eno idejo sem imela, pa sem pozabila ...

js sicer tudi danes škilasto gledam, je tavelik sin slabo spal in se je prebuijal ko kakšen dojenček. Pa včeraj tudi. Nekaj ga matra, ne vem, mogoče imamo preslab zrak, pretoplo ... ali pa je kakšno stvar gledal kje, pa ga je prestrašila (včasih je dovolj, da vidi le kakšen jumbo plakat z njemu strašno sliko ...)

Anja je zajtrkovala minimalno. Je kategorično zavrnila zajtrk. Že spet. Js se pa s piškoti bašem, mi tud ne paše nič zdravega.

Tko, zdj pa greva počas ven, na sprehod ... (čeprav bi bila raje jaz tista, ki bo dremala na svežem zraku ob treslajih vožnje user posted image )

papa

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
29.1.2009 9:37:18   
Dinki
Dan user posted image ,
evo pri nas spet sneži. No sej snega nimamo nič, ga je bilo v začetku tedna več v Lj. kot pri nas. Me zanima predvsem ena stvar. Kaj je z jutrišnjim srečanjem? A bo katera prišla?
PETEK 30.1.09 OB 11H V TIVOLIJU

pridejo:
Dinki
NČK
San
Tina50
Ursi2
Aleži?
Azzurra?

dejte povedat, prosim. Lona76, tebe sem zbrisala user posted image , mi je žal, da sta s Tajko spet obtičali doma. Pa že par dni pogrešam Lucalu (upam, da je vse OK s Tai-em), Zofy, pa Terida, Marita,....verjetno še katera.
Zala je ponovno z nami user posted image  in prav lepo te je spet brati user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
29.1.2009 9:50:01   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

zdej pančka pri njej dol v mareli.

V kakšni mareli?

marela je voziček. Un ta lahek in zložljiv. Prej sem jo zmeraj imela v avtu v prtljažniku za v trgovino in podobno, zdej jo mam pa kar doma, mi pride ful prav.

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Kako uspavate te naše otroke???
Midva se zdaj dojiva zjutraj, ko se zbudi, potem pa šele zvečer, čez dan mi gre spat 2x okrog 11-12 in potem še 3-4-5...ha,ha....
Seveda s flaško, s čajem, ko to spije če imam srečo zaspi, če ne se pa kobaca po postelji, bolj ko ga dol dajem, bolj vstaja, on bi plezal, stal, sedel, vse, sam spal ne...user posted image  a komaj gleda, glava mu kar dol pada, na rokah ni šans, da zaspi, mora bit res utrujen, ko ga dam vodoravno joče, pa mu pojem, pa ga božam, pa sem tiho, pa ne pomaga nič....imava 1- urni bika-boj....to je zdaj ta teden problem....

Špela100, kako te razumem ker pri nas je isto user posted image . torej jaz sem Tita navadila, da zaspi ob meni ko ga dojim in da ga dam zdaj v posteljico in čajček...ma je takoj na nogah, ni šans, da sam zaspi v posteljici. Zaenkrat še nismo na tem. So pa eni marčevci že tako pridni in zaspančkajo sami. Jaz sem si ravno zaradi tega pritrogala gor marelo (torej voziček) in tam mi zaspi s čajčkom v roki ko je že ful zaspan, torej mam to srečo, da ga vsaj voziček (njegovo premikanje gor in dol) uspava. naslednji korak pri nama je posteljica. Torej tako ga uspavam čez dan. Zjutraj okoli 6h se še zmeraj dojiva, prav tako zvečer pred spanjem - ležim ob njem dokler ne zaspi in seveda ponoči če je treba.
Oooo a tako si bila všeč Maksu z novimi pramenčki, da je kar prikorakal do tebe? user posted image  bravo Maks user posted image  in super, da jesta tudi meska user posted image  in seveda čestitke za vse njegove ostale nove podvige user posted image  tale tvoj Maks je pa res faca user posted image .

Mumu, bravo Tii za pa-pa user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

San iz user posted image ti želim in privoščim en dober dolg dopust, da si spočiješ...si pa pridna da veš!

pod tole se podpišem.

Špela user posted image za pramene

Zala, men se zdi, da tale smajli drži v napačno smer prstek, kaj? user posted image

NČK, hvala za idejo glede bremzic user posted image . A pa ni nogavica enako kot žabice? torej misliš, da ne bi drselo?

No, zdej pa šibam, je Titek tko priden se igra poleg mene pa vsake toliko se dvigne na nogice ob moj stol in mi nameni 3 zobi nasmešek user posted image user posted image user posted image  uf, moj medek mali user posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
29.1.2009 10:33:33   
Joži79

Sorry, ampak kje v Tivoliju? Tivoli je velik (za slovenske razmereuser posted image ).

Glede kobacanja, naš se je tud kar sam enkrat začel plazit po 4h. Mamo pa parket pa pluto. Ko ima mišice dovolj močne, gre tud če drsi...

Kar se pa tiče spanja, sem si pa jaz kupila knjigo Otroško spanje - brez joka v sanje. Not je kar nekaj dobrih nasvetov. Meni je pomagala. Juš se je na začetku zbujal tudi po 8x na noč (najdaljše obdobje neprekinjenega spanca 1h50min), po 2,5 mesecih načrta pa potem približno 3x (neprekinjeno tudi po 3,5h). Noter je kar nekaj dobrih idej in razlag zakaj otrok ne spi.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
29.1.2009 10:45:59   
Zala.
Dinki ups hvala za opozorilo, slabo vidimuser posted image torej Špela super za prameneuser posted image

od csd sem dobila danes...

nčk fino da sta že šli ven, komaj čakam da Zala ozdravi greva midve tudi

srečanje user posted image user posted image user posted image da se boste dobile, Zala še ni zdrava pa še sto drugih razlogov je da me ne bo čeprav bi radauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
29.1.2009 11:04:13   
tina50
dan!

no, pa da se spet pohvalim, da je Lan spet zaspal brez zizeuser posted image user posted image , danes je bilo še hitreje kot včeraj. sam mal je zajokcal, pol sem ga pa kr začela božat in mu pet in je kr zaspal!
Dinki a ti ga čez dan nič več ne uspavaš na zizi, tud pri drugem spancu ne?
jaz sem zaenkrat ukinila samo enega, počasi bom potem drugega!
sta Titu všeč igrači iz leclerka? mene tud ful vleče enkrat, da bi šla pogledat tja in kaj kupit!  

Tina50, bravo za uspavanje brez zize user posted image  uf, se ti je luštn zdel, a? pomojem si bila prav ponosna na svojega sinka user posted image .

pa še kako, sam danes še boljjjjj!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Hojla!

Evo, mi smo ravno iz pregleda in so ugotovili, da Maj preboleva 6. otroško bolezen. Zdej ima še sam izpuščajčke, vročine pa ni več, tako, da bo počasi.

A je še kak Marčevček, ki je prebolel to bolezen?

no, sam da ni z Majem kaj hujšega!
za 6. otroško bolezen, pa mislim, da jih je že kar nekaj prebolelo, med njimi je tudi Lan!

Špela100 user posted image user posted image user posted image  Maksu za prve korake in tvoje pramene!

Lona76 joj, a  bronhitis spetuser posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tajo, da ji bodo čimbolj pomagale!

mumu user posted image user posted image user posted image  Ti-i za papa

Tina veš eni dojenčki spijo eni pa ne verjetno zato ker ne morejo user posted image   malo še potrpi bo Lan zrasel pol bo pa spal, ga včasih zbudit ne boš moglauser posted image , saj vem da to ni noben nasvet , ti pa pošiljamuser posted image velik obema...(Zala pri meni spi, včasih cel večer, pa še celo noč)

ja, sej vem, da je tako! sam včasih te mal razjezi ko se to ponavlja iz dneva v dan! pa saj ko pridem k njemu sem vsa raznežena! Drugač pa Lan spi pr men-nama
pa hvala za objemčke, tud ostalim, pa za kavice,......kr mal res pomagajouser posted image

Dinki jaz potrjujem svojo udeležbo na srečanje, sam če bi kej z zdravjem blo pol ne! to še pa tako javim! zaenkrat je vse ok. sam sej veste kok hitr kej pride! predvsem takrat, ko ni treba!

IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Sorry, ampak kje v Tivoliju? Tivoli je velik (za slovenske razmereuser posted image ).

če se bomo sprehajale ti težko povem, kje bomo!user posted image
če pa prideš ob 11, pa se ponavadi dobimi na koncu parkirišča! če bi pa prišla pozneje, ti pa lahko dam tel. in pokliči kje smo! na zs ti jo bom poslala!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
29.1.2009 11:08:31   
Lona76
Evo Taja je prvo rundo že odspala.

NČK jst bi tut šla ven!!!!!!!!!!! Madona očitno še neki časa ne bom šla user posted image .

Dinki prav da si me zbrisala res mi ni usojeno, da bi še na kakšno srečanje prišla. Verjetno bova zdravi ko bojo že vse v službi.user posted image  No sicer pa v februarju še ne začnete vse delat pa mogoče takrat kakšen sprehod ujamem. Če bo seveda kakšna za to.user posted image

Dinki za nogavice je pa NČK po moje une štoparce mislilauser posted image . Jaz sem si tako predstavljala. Pa hvala NČK bom poskusila.user posted image

Zdej grem pa probat če bo jedla grozdje. Za enkrat mi še vedno zavrača surovo sadje. Bom probala danes grozdje pa mogoče mandarine. Sem jih hotla včeraj kupit, pa so mel v naši trgovini tok grde da je škoda vsakega centa.user posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
29.1.2009 11:09:02   
Dinki

zmeraj se dobimo v Čolnarni. kakšnih 10 min prej pa na koncu parkirišča in se potem skupaj sprehodimo do tja. Lahko pa prideš kar v Čolnarno.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
29.1.2009 11:21:14   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dinki prav da si me zbrisala res mi ni usojeno, da bi še na kakšno srečanje prišla. Verjetno bova zdravi ko bojo že vse v službi.user posted image  No sicer pa v februarju še ne začnete vse delat pa mogoče takrat kakšen sprehod ujamem. Če bo seveda kakšna za to.user posted image

Dinki, mene in Tomaža, tudi ne bo, mi še vedno kašljamo, zdaj imam pa še tavelikega doma, ker je celo noč kašljal.
Lona76, jaz tudi upam, da se še kaj vidimo v februarju ali pa začetek marca, če ne bomo imele pa srečanje tiste, ki imamo podaljšano porodniško in seveda tiste, ki bodo vseeno uspele prit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
29.1.2009 11:26:36   
aleži
Dinki, pri nas tudi ni za se hvalit: kašljamo in šmrcamo, tako da drugič. Poleti na Obali!!! Azzurre tudi ne bo!!!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
29.1.2009 12:02:02   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
no, pa da se spet pohvalim, da je Lan spet zaspal brez zizeuser posted image user posted image , danes je bilo še hitreje kot včeraj. sam mal je zajokcal, pol sem ga pa kr začela božat in mu pet in je kr zaspal!
Dinki a ti ga čez dan nič več ne uspavaš na zizi, tud pri drugem spancu ne?
jaz sem zaenkrat ukinila samo enega, počasi bom potem drugega!
sta Titu všeč igrači iz leclerka? mene tud ful vleče enkrat, da bi šla pogledat tja in kaj kupit!  

jeeee, bravo Lan user posted image user posted image
ja, ja, samo eno sem zaenkrat ukinila, sam jaz sem ukinila popoldansko dojenje. Dopoldan ga še zmeraj podojim pred spanjem, ampak pride tudi kak dan ko tudi tega preskočimo in ni nobene panike (npr včeraj ko sem ga pustila pri tašči).

Igrače...ma ful so razširili oddelek z igračami. Res jih je ogromno. zaenkrat sem mu dala le tiste inštrumentke in ja mu je ful všeč user posted image . No, verjetno tko kot našemu muskontarju Lukcu glih ne, ampak če ne drugega so lesene in to je njemu njami, njami za grist user posted image .
Knjigice mu pa še nisem pokazala, ker pol je spet vsega preveč.

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Tina50, bravo za uspavanje brez zize user posted image  uf, se ti je luštn zdel, a? pomojem si bila prav ponosna na svojega sinka user posted image .

pa še kako, sam danes še boljjjjj!user posted image

user posted image user posted image
super, da prideš jutri. Upam, da pride še katera. jaz bom poslala SMS še Teridi in Katj.

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dinki za nogavice je pa NČK po moje une štoparce mislilauser posted image . Jaz sem si tako predstavljala. Pa hvala NČK bom poskusila.user posted image

ja seveda, jaz mal dolg časa rabim, da dojamem user posted image . NČK, ideja je super, 100-krat boljša kot šivanje, vsaj meni user posted image .

jagoga, Aleži....user posted image user posted image user posted image  pa drugič
en kup user posted image user posted image user posted image  da se pozdravite!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
29.1.2009 12:03:04   
Dinki

zmeraj se dobimo v Čolnarni. kakšnih 10 min prej pa na koncu parkirišča in se potem skupaj sprehodimo do tja. Lahko pa prideš kar v Čolnarno.

in Joži79 pridi, pridi, da spoznamo tudi tebe in Juš-a user posted image !

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
29.1.2009 12:07:21   
Dinki
Še eno stvar vas hočem vprašat že kar nekaj časa...jaz vidim, da moj Titek zadnje čase kar hoče imeti vzglavnik. Npr. ko leži pri meni v postelji se kar naštima tako, da ima glavico  na mojem povštru. Pa zadnje čase se tudi velikokrat da na trebuh (prej nikoli) in tako zaspančka. Imam en tak dokaj nizek povšterček iz Ikee, ki sem ga imela naštimanega poleg njegove glave - nad glavo, in zdaj ko se kdaj zbudi mu ga naštimam spodaj in zaspi nazaj. A že katera daje vzglavnik svojemu sončku? a mislite, da je še prezgodaj?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
29.1.2009 12:45:17   
Čakajoča
Vilma in Tina ko sem prebrala, kakšno imate vi spanje, ste se mi res zasmilile. Ko imajo naši finte samo kakšno noč, je za nas hudo, kako šele mora biti vam. user posted image user posted image user posted image

Nik sedaj lepo spi. Že 3 noči je brez vstajanja in kar se tiče uspavanja nimamo problemov, razen, če ga kaj muči. Položimo ga v posteljico in zaspi. Tako je navajen že od čisto malega. Verjetno je to tudi od tega, ker nikoli ga nisem  dojila. Ko pa ima probleme, ga uspavama tako, da ga zibama v posteljici, če pa še to ne gre, pa na roke. Potem pa spi.

Dinki tudi jaz sem že razmišljala o vzglavniku. Po moje, če mu odgovoraja, zakaj pa ne! Mislim, da še ni prehitro. Saj je sigurno tanek vzglavnik. Tudi jaz ga imam iz Ikeje. Bom počasi poskusila.
A ti veš, kako otroci sedijo na letalu? Mislim, da si ti rekla, da grete v Grčijo!?

Ja, doma imamo morske prašičke. Imamo 2. Najprej je bila 1 (dobila sva jo za božič-2 let nazaj). Ko sva se zbudila, pa je bila še 1! Sta pa Božena in Božica! Nik ju obožuje, samo ne pustia se preveč cartat!  Sploh pa ne našemu razbojniku.

Tudi mi imao te puzle, da mi ne drsi, pa igra se na njih - namesto tepiha! Ampak sedaj, ko je tako aktiven na vseh štirih, nima veze, da je na puzlih. Šiba tudi po parketu in po ploščicah. Ga nil ne moti, če mu malo drsi. Oz. zadnje čase mu nikjer več ne drsi! Sedaj se že prav postavlja na noge. Kjer se le lahko, potem pa se spusti na ritko!

Grem sedaj kuhat, potem pa se gremo sankat!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
29.1.2009 12:47:00   
Čakajoča
Pa lepo srečanje vam želim. ZA naju je predaleč. Pa še dermatologa imamo jutri!
Uživajte še za nas, ki ne pridemo!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
29.1.2009 13:10:04   
pomlad08
živjo,
kako ste?

na srečanje žal ne morem, ker hodim te dni testirat gimnazijce za diplomo na psihologiji, ful škoda!!

DINKI, po moje ima komot že lahko vzglavnik, če vidiš, da mu paše.

ČAKAJOČA, glede aviona - mi smo bili poleti v londonu z avionom, in je Job sedel kar pri meni v naročju, dobi paše en tak pas, da ga na svoj pas pričvrstiš (tist je bolj za blef, ker nač ne drži, če mene vprašaš). ampak mislim, da imajo po različnih letalskih družbah različno urejeno za dojenček, tako da poglej konkretno od tistih ponudnikov, s katerimi bi potencialno šla.

glede prtljage za na AVION pa sploh ni problem - z vozičkom se lahko pripelješ čisto do letala in ga dajo v en poseben prostor, tako da ga tudi takoj, ko stopiš dol že dobiš nazaj, kar je super na huge letališčih, ko hodiš pol ure po unih hodnikih ...

pa tud sicer, smo imeli mi z v anglijo sto torb za na avion, pa niso nič težil. če maš dojenčka, je vse dovoljeno user posted image  jaz ful izkoriščam to prednost user posted image  v knjičnici nikol zamudnine ne plačam, ker grem zmeri z jobom vrnit knjige. mož pravi temu "čustevno izsiljevanje" user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
29.1.2009 13:12:26   
pomlad08
joj kok napak, se vid da z jobom v naročju tipkam, se opravičujem user posted image

jutri pa res uživajte, men je prov žal, da ne morem prit, glih zdej k je srečanje tamle za vogalom in bi šla lahko peš

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
29.1.2009 14:19:01   
san
danes sem crknjena, dobesedno... kronično neprespana - vilma, te mal pomirim, da nisi edina, ampak sej vem, da zato ne bo nič bolje s tvojim spanjemuser posted image
mi tut ne spimo, no urban že, sam se od polnoči zbuja na 1 do 2 uri in jst mu joško dam, pa je, da se vsaj mal naspim. do polnoči se pa zbudi enkrat in do takrat ko se prvič zbudi spi v svoji postelji, ker sm jaz do taklrat budna pol pa pr nama spi naprej (zala jst sm tut za povezano starševstvouser posted image ), ker če ga vrnem v njegovo posteljo se zbuja na pol ure. pa je na začetku lepo spal, pol vmes je nehal in pol je spet lepo spal, zdej pa spet štrajka... in pol se že eno noč vmes sam ene 2 krat zbudi, pa se mi zdi, da sm ful spočita in da bo končno ok, pa spet začne. no, ampak tisto noč pol zihr izidor štrajka...danes pa sploh nismo spal, no on je na mojih rokah, jst sm bla pa budna. revež ma čist zabasan nos in kašlja kot zmaj... HB vsaj vročine nima... trkam na les!!! tko da jurti naju ne bo, da vas ne okuži. žaluser posted image
pa še izidorja mam doma. sm mislila, da bo šel jutri v vrtec, pa sva šla danes po nahrbtnik in mi povejo, da njegove skupine ni, ker so vsi zboleliuser posted image . v sosednji jih je pa 5. še vzgojiteljice so bolne. groza. norice, pa neka huda viroza s 40 vročine. revčki. tko, da zdej zihr ne gre, kako bo drug teden pa ne vem.
ampak jst bi nujno rabila mal pavze, pa zdej že jst sanjam vilmino jamajkouser posted image

mal sm vas preletela in pol pozabilauser posted image

špela user posted image za pramenčkauser posted image . pa user posted image maksu za nove govorne dosežkeuser posted image

terida in zofy, a spet weeds gledata? mal se še sm gor prikloptauser posted image

vzglavnik ma urban že neki časa. ma ful zgodi sm mu ga že dala, ker je lažje spal z malo vzdignjemim vzglavjem. zdej bi on že moj povšter hotuuser posted image

mi pa penastih puzzl nimamo več, ker jih je urban skoz razstavlju in jedu in sm jih pospravla, ker itak ni bil nič gor. plazil se je pa po parketu brez kakšnih bremzic. je pa ideja od nčk dobrauser posted image

tina, user posted image user posted image user posted image , da ti tako lepo uspeva uspavat lana in da sta lepo ukinila dopoldanski podoj. midva se še precej dojiva. sploh kadar je nahoden in kašlja, kot sedaj, vse drugo odklanja in hb za joško.user posted image

no, gaya, super, da nimate več vročineuser posted image , držim pesti, da tut pikce zginejo. jih je kar nekaj pisalo o šesti boleni, sam kolk jih je mel pa res, pa ne vem. pri katy, ampak oni so mel hudo, so morali v bolnico.

zala, lepo te je bratuser posted image

lona, za tajo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa za vse ki jih potrebujete

mal me skrbi tut za lucalu in taia... upam, da so že bolje in jih dragi crklja

alarm

< Sporočilo je popravil san -- 29.1.2009 14:27:05 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
29.1.2009 15:12:56   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: san
terida in zofy, a spet weeds gledata? mal se še sm gor prikloptauser posted image

Jaz tudi spadam v klub Weeds, sem že prav zasvojena za njimi, moram vse 4 sezone pogledat. Vsak večer, ko gredo otroci spat, pogledam ene 4-6 delov. Zdaj razumem Terido, ko je rekla, smo še eno in potem samo še eno. Terida in zofy so zdaj že pri Lost. Dinki, a ti si Lost že pogledala?

Vzglavnik, mi ga še nimamo, pa tudi kakšne posebne željene opazim pri Tomažu.
Letalo, otroka imaš v naročju in ga imaš pripetega z dodatnim varnostnim pasom, ki ti ga stevardese prinesejo. Različno od turistični agencij, pa se plačuje sedež v letalu za otroka. Običajno je od 2 leta starosti ina otrok svoj sedež na letalu in za njega se plača tudi letalske pristojbine.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
29.1.2009 15:25:24   
jagoga
Plazenje, pri nas imamo parket in ploščice, od začetka ko se je učil plaziti, mu je mogoče res delalo malo težav, ampak je to kmalu osvojil, tako da se mu ne drsi več.
Puzzle, sem mogla pospravit, ker si jih je ves čas v grlo tlačil in se ob tem davil, pa še po njih ni hotel plazit, je raje šel okoli njih.
Smrkanje in kašljanje: naj pri vseh čimprej mine, da bomo lahko še kaj vožičkali.
Neprespane noči: zdaj je pa že čas, da se tej otroci v red spravijo in nehajo štrajkat ponoči. Od danes naprej morajo vsi otroci spat.user posted image
Zdaj pa še eno vprašanje:
Rekreacija: Kako se kaj rekreirate? A katera hodi  kaj na kakšno aerobiko, pilates, tek, fitnes, joga,...? Za Lono  in NČK vem, da bosti začeli na veliko teč, takoj ko se vreme spravi v red. Zofy je tudi pridna -  tenis in take podobne stvari. Jaz moram začeti malo na aerobiko hodit, mi je že kar malo nerodno. Kaj pa telovadba doma, a je katera toliko disciplinirana?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
29.1.2009 15:31:14   
Joži79
No danes sva šla z Jušem v vrtec pogledat našo vzgojiteljico in njeno pomočnico. Vzgojiteljica je kar super (s pomočnico sva se samo rokovali, ker je imela še delo). Pri njih so trenutno v vrtcu vsi, tako da problemov z epidemijami nimajo user posted image user posted image user posted image . V glavnem, svetovala mi je naj uvaja user posted image moj user posted image , ker otrok ni toliko navezan nanj in zato manj jočejo (vsaj prve dni). Ampak na žalost ima totalno gužvo v službi in bo kar težko user posted image . No bova že midva porihtala. Sem si rekla da bom morala biti kar močna... Ker ponavadi smo mame tiste, ki nas skrbi in gremo težko stran, otrok pa to seveda čuti...

Uvajajo pa zelo postopno oz. zelo prilagojeno otroku - lahko vsak dan samo 15 min dlje al pa gre hitreje...

Je še katera od srečnic, ki smo dobile vrtec oz. je katera že začela uvajati?

Glede rekreacije: doma delam tibetanske vaje (kak dan tud zgrešim user posted image ), sem pa iskala partnerja/partnerico za badminton, ki sem ga prej precej igrala, pa mi gre to bolj slabo od rok.

< Sporočilo je popravil Joži79 -- 29.1.2009 15:33:04 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
29.1.2009 15:56:32   
san
Rekreacija: Kako se kaj rekreirate? A katera hodi  kaj na kakšno aerobiko, pilates, tek, fitnes, joga,...? Za Lono  in NČK vem, da bosti začeli na veliko teč, takoj ko se vreme spravi v red. Zofy je tudi pridna -  tenis in take podobne stvari. Jaz moram začeti malo na aerobiko hodit, mi je že kar malo nerodno. Kaj pa telovadba doma, a je katera toliko disciplinirana?

kaj je že to?user posted image moja edina jeuser posted image user posted image

mi je kar nerodno, ampak že 10 let ne delam ničuser posted image . sam govorim, se pravi jezik telovadi, ostalo telo in njegovi deli pa ne... ne upam sploh več omenit, da bom začela, ker pol sigurno ne bom... upam, da bom kmalu res začela kaj migat, pa ne zarad postave, al pa hujšanja, ampak zaradi počutja, ki je v... hmm... nekako tako se počutim kot nčk, sem res preveč utrujena, pa emšo še ne bi smel bit kriv za touser posted image ....

pred izabelinim rojstvom sem pa vsak večer ali pa jutro tekla.... oh, prav pogrešam to...

da bi telovadila doma...hm, ne vem če znam, resuser posted image bi pa ful kakšno jogo znala, pa zelo zelo mi je všeč capoeira

morm nehatuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
29.1.2009 16:25:23   
Lona76
Hoj!

Sem dala Tajo v posteljo če bo še kaj oddremala danes. Upam, da bouser posted image

Telovadba ja začnem ko bo malo lepše vreme, ker nimam kondicije nič kot že veste, pa še vozičkam nič ne pol smo pa tam. Ko bi vsaj s Tajo na sprehode hodile, pa tut tega ni tko da...........

Vzglavnik Taja še ne kakže nobenega zanimanja, se mi pa zdi Dinki da če Titu paše da mu pa daj čisto tankega. Saj verjetno imaš unega za dojenčke.

Joži user posted image user posted image  da sta z Jušem že spoznala vzgojiteljico in da ti je všeč. Upam, da je tudi Jušu in da mu bo z uvajanjem vedno bolj.

Puzle pa tudi Taja razstavlja. Plazi se pa itak stran od njih. Bom pa definitivno probala NČK-jin predlog ker mi je full ušeč. Ker za neke šiviljske podvige res nisem, štunf bo znal pa tut Tilen razrezat pa še fajn se mu bo zdel user posted image

Letalo a niso na letalu tut ene posteljice? Ne vem a je to mogoče če dlje potuješuser posted image

Prehladi mislim da bi bil čas da bi bili enkrat vsi marčevčki zdravi. Se mi zdi da tok k so pa te otroci prehlajeni pa ......... Hvala vsem za pikapoke.

Spanje  ja res bi lahko začeli spat. Zdej so pa dost stari user posted image . No res je čez 15 let jih bomo pa budile. Moja mami je mene z lonci. Zanalaš je prav naglas z lonci razbijala da sem se zbudila. Bom to tut jst verjetno uporabla user posted image . Ne se hecam, ker je tok zoprn zvok da bi jo takrat kr ........

Zdej pa še pošiljam vsem bolančkom mljon vagonov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se pozdravijo.

Grem za kavico pristavt, ker mož in sine domov prihajata. Taja pa še ne spi, bo pa kmalu upam. Ker ko vidi Tilna je konc z uspavanjemuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?